Back on track!

Hej. Måste bara säga att jag mår mycket bättre, så ni behöver inte vara oroliga över mig ;-) Köpte med mig varm mat efter jobbet, så nu sitter jag och avnjuter den till ett Våra vänners liv avsnitt. Ska försöka komma i säng relativt tidigt ikväll eftersom jag känner mig lite febrig, men har gått på alvedon hela dagen så vet inte hur sjuk jag är/inte är. Imorgon jobbar jag 10-16 och sedan blir det föreberedning inför nyårsaftonen. Åh, de ska bli så mysigt. Gott nytt 2011 allihopa om vi inte hörs imorgon!


Mitt hjärta.

Det var inte lätt att vinka av den person man älskar mest av allt i hela världen på flygplatsen när båda lipade som små 3-åringar.. Vi grät/skrattade/pussades om vartannat den sista timmen på flygplatsen innan boarding. Sedan grät jag hela vägen till flygbussen, när jag steg på bussen och under bussresan hem. Har inte fått många timmars sömn under dessa dagar så somnade ganska fort och vaknade av att chauffören säger "Om 5 minuter Festplassen" (där jag skulle av) och ändå somnar jag om, men av ren tur vaknar jag när bussen sedan står stilla på festplassen. Efter bara några sekunder kom jag på att fille åkt och började gråta igen.

Vi har haft så otroligt mysigt under dessa dagar här i Bergen. Jag klarar inte av att berätta om vad vi gjort för det gör så jävla ont i hjärtat att skriva om det som var. För nu har han åkt hem igen och livet ska tillbaka till vardagen. Jag kan inte just nu förstå hur jag kan ha valt att lämna denna grabb och flytta till Norge. Det är för mig i skrivandets stund helt obegripligt. Fastän jag vet innerst inne att jag är lycklig här, så ser jag idag inget som helst ljus. Nu sitter jag här med världens fetaste huvudvärk för alla tårar som runnit. Börjar jobba om 3h och vet ärligt talat inte hur jag ska klara av det. Nu längtar jag tills ikväll när jag och sambon jobbat klart och vi kan krama om varandra länge och trösta varandra.

hei från nea & fille

Nu sitter vi på rummet och äter chips och ska öppna en flaska Black Tower. Sedan har vi bokat bord på Peppes Pizza kl 21.             Sista kvällen. ♥

The Day.

Nu har jag dammat lägenheten, diskat allt från igår och tömt båda soptunnorna. Gör allt för att fördriva tiden så att det blir kväll och jag ska möta fille på perongen. Det här är ju faktiskt en dag jag längtat efter sedan jag lämnade Sverige den 12e oktober.

Nu ligger jag i sängen och kikar Happy feet, fast på norska. Hade aldrig sett den innan och den är riktigt mysig, men ibland lite läskig. För er som missat denna grymma låt så måste ni lyssna NU. The best! The time - Black eyed peas:


Vadå JULSTÄNGT?!

Vad är detta för tull.. Det stod en lapp vid ingången att det var stängt under mellandagarna. Skit. "Men äh, jag går och handlar lite mat tills imorgon" tänkte jag. Upptäcker att även Rimi hade stängt. Fan. Går till Kiwi, ojdå det var oxå stängt. När jag kommer hem tittar jag på internet och upptäcker att alla matbutiker är stängda och öppnar inte förrens¨på måndag.

TUR då att jag handlade lite i torsdags. Två stora kassar fulla med mat som var sjuuuukt tunga, men det var ju bara saker som ost, skinka, bröd, apelsinjuice, popcorn, choklad, pasta osv. Jag tänkte att vi skulle köpa kött, kyckling, snitzlar och sådant när fille kommit för att han skulle kunna vara med och välja. Flax ändå att jag gick förbi Kiwi och hittade 4 stora köttbitar som jag bara visste att fille skulle älska, så dem kan vi ju äta imorgonkväll.

Fast om jag tänker efter så kommer vi klara oss utan mat, bara vi har varandra. Hihi.

Så typiskt mig lite ändå...

En eneste..

Nu går jag till vår granne solariumet en stund. Medan jag är borta kan ni lyssna på min nya favvis:


Från och med Du

Eftersom min älskling kommer ikväll blir dagens låt en låt som vi sjungt tillsammans tusen gånger:


GOD morgon!

Idag vaknade jag extra lycklig. Kollade mina sms och kom genast på vad det var! "Ses ikväll" Det känns helt galet att jag ska få pussa min pojkvän ikväll! Idag var det exakt 74 dagar sedan vi gjorde det sist. Han sitter redan på bussen till Oslo med Jonas och sedan åker han tåg 7h helt själv hit till Bergen. Det fanns inga flyg förrens imorgonkväll och jag ville ha honom här idag, så han ställde upp och åkte denna djävulsresa som jag & antonia åkte när vi flyttade hit. Det visar faktiskt hur mycket han älskar mig.

Nu har jag precis gjort iordning en äkta juldags-frukost, en sådan som vi alltid äter antingen hos någon av kusinerna eller farmor & farfar / mormor morgonen efter. En macka med gravad lax och en macka med julskinka. Myyyysiga minnen. ♥ Så för mig idag blir det vad jag haver: Risgrynsgröt m. kanel och socker och en smörgås med massa smör och gravad lax på.

Om exakt ett dygn..


.. får jag klämma på den här lilla rumpan!


Uppdatering från julaftonen på Rosenberggaten.

Hela kvällen har bestått utav mysiga samtal och sms med nära & kära samtidigt som jag sett en och en annan julfilm på de norska kanalerna. Och öppnat några julklappar från mammi & sambon. Av mamma fick jag ett par snygga skor som jag velat ha men var för dyra och av antis fick jag en söt pyamas och en fin ring. En helt OK kväll helt enkelt.

Om ni frågar min mamma så skulle hon säga att jag aldrig skulle kunna föräta mig på lax. Jag har aldrig aldrig någonsin ätit "för mycket" lax eller sagt "nej jag orkar inte mer", utan alltid velat ha mer. Men idag gjorde jag det. Jag kan inte ens skriva om det här utan att må illa igen. Det blev helt enkelt för mycket av det goda. Det känns som att jag aldrig mer kommer kunna äta gravad lax igen..


Om jag inte sagt det så har jag min gamla dator nu igen. Det är roligt att kika igenom gamla bilder och nu precis har jag sett alla mina cambilder. Haha, hur sjutton orkade jag! Det är säkert huuuuundra stycken. Och eftersom det är julafton bjuder jag på några. Ni som följt min blogg sedan sommaren känner säkert igen några, men gud så fult det är att se dem efteråt:







GOD JUL!

Åh jag blir så glad att mina älskade vänner ringer enda från Sverige för att önska mig God jul och kolla hur jag mår. Ni är underbara.

Dagen började inte som planerat. Jag försov mig och vaknade 07.43. Panik! Fick prioritera att platta håret och sminka mig för att sedan gå direkt till bussen. Fick god jul samtal av mamma och sambon tidigt på morgonen, supermysigt. Första julkramen fick jag av julia och hela dagen på jobbet var verkligen jättemysig. Det var jag, julia, sigrid och solbjørg. Jag bjöd på hemmabakade lussekatter och solbjørg bjöd på kaffe latte från Narvesen. Det var väldigt lugnt så vi gick mest runt och ryddade och sjöng julesanger. Majoriteten av våra kunder var män som skulle köpa sista minuten julegåve till sina fruar. 80% av männen köpte underkläder och 99% av männen lät mig välja vilka jag tyckte var sexigast. Och (seriöst nu) en tredjedel av männen lät mig välja storlek. Män alltså..... En klass för sig.

Lyssnar på Perfect christmas i bakgrunden, kikar norska Peter Pan 2 och kokar ägg. Först av allt ska jag storstäda här i lägenheten och sedan ska jag göra klart maten till mitt julbord för nu börjar jag bli riktigt sulten. Har allt jag älskar på julbordet utom julskinka, fan vad jag bara skulle vilja ha en riktigt tjock skiva julskinka. Vi snakkes! Eg håper dere har en riktig koselig julaften.


Merry christmas!


Hei igen

Ligger i sängen och äter pepparkaksdeg.. Istället för middag, igen. Snart ska jag sluta med dessa onyttigheter och börja laga riktig mat igen. Men inte ikväll. För nu är det pepparkaksdeg och Prinsesse på pröve på tven. Fick ett gulligt sms av Julia som slutade med "natta klem". Norskan är så gullig. Men så oseriös när man snackar allvar,

Efter filmen lägger jag mig. Ska hinna se sista avsnittet av julkalendern kl 07.15 imorgonbitti, öppna mina julkort och öppna paketet i julstrumpan av sambon. :-) Resten av paketen öppnar jag när jag kommer hem. Eftersom jag jobbar 08.30-13.00.

Åhhh lilla farmor ringde precis. Hjärtat fylldes av kärlek när hon så mysigt säger "älsklingsblomman". De skulle ringa imorgon igen från pappa där hela min söta släkt i stockholm kommer spendera julafton. Alla utom jag, och wille.


23 december

Godkväll! Ja, idag är då den 23e december. Dagen före julafton och jag befinner mig i Bergen, Norge. Helt själv. Det var inte vad jag trodde för bara några månader sedan ;-) Haha, nejdå det går bra för min del.

Alla på mina bägge jobb har tyckt så synd om mig och en gravid tjej på mitt jobb blev helt gråtfärdig när hon fick höra att jag var helt ensam imorgonkväll. Men hallå, det är EN jul. EN dag. Min pojkvän kommer ju i övermorgon. Blev hembjuden att fira julafton hos Lene, chefs assistenten på Lindex. Hon är så fruktansvärt go. Jag sa Tack men nejtack hundra gånger, när hon sedan ska gå hem säger hon "Du kan väl åtminstone komma förbi och spise julegröt. Bra då säger vi så, jag lagar extra åt dig nu då. Ring imorgon, du har mitt nummer.". Jag blev även hembjuden till Julia imorgonkväll på julbord och skulle få en skriftlig inbjudan på det imorgon för att verkligen visa att hon ville att jag skulle komma. Hihi, de är så gulliga. Men seriöst, jag är helt slut efter dessa veckor utav jobb jobb jobb. Så imorgon efter jobbet och mitt egna lilla julbord kommer jag längta efter sängen och älska att bara få chilla och se en go film. Ensam.

 


Så här glad är jag trots att jag ska fira julafton alene imorgon.


2 days left baby..


Halihalå

Godmorgon! Ställde klockan på 08.30 imorse men var vaken redan klockan 08.. Det är väl förmodligen för att jag varit på jobbet vid den tiden tre dagar i rad nu..

Kom precis hem från solariet (åhh så skönt det var) så nu känner jag mig lite freschare i denna kalla vinter. Och mår mycket bättre än vad jag gjorde igår. Nu ska jag göra iordning en räk/pastasallad till jobbet och göra iordning mig på en timme. Längtar lite tills imorgon, för då är det Julafton och jag har köpt hem allt som jag älskar på julbordet. Åh, det ska bli så gott. Unnade mig en 700g färdiggravad lax utan ben och skinn för hela 180 nok. Dreggel..


Här är mina nya favvisar!
(Jag har försökt ta en bra bild, men det har varit svårt, så det får bli denna)


-

Fan i helvete, som Stian på mitt jobb brukar säga. Jag är helt slut. Helt tom i både kropp och huvud. Stress. Stress. Stress! Nu har jag jobbat 13h i streck per dag i 3 dygn, med dålig sömn. Idag har varit kaos. Den sista timmen visste jag inte om jag skulle spy, gråta eller bara bryta ihop. Istället tog jag mig samman och fortsatte ha det där breda leendet på läpparna.

Är fortfarande helt skakig, så jag ska gå och lägga mig nu direkt. Skippar Storcash imorgonbitti, behöver den där lilla sovmorgonen imorgon mer än någonsin. Så imorgon jobbar jag "bara" 12-21.15 på Lindex. Men innan det måste jag hinna till solariumet, pojkvännen kommer ju faktiskt på lördagkväll.

Nu skulle jag verkligen behöva en kram och få höra hur bra jag är.

Dagens låt



Ingen 8 människa

Jag är då fan ingen 8 tjej. Jag klarar inte av en sådan tidig morgon, det är psykiskt och fysiskt omöjligt för mig. Jag har aldrig tidigare haft ett jobb där jag börjat 8. I skolan började vi aldrig heller så tidigt, och gjorde vi det så var jag där tidigast 9. Hatar klockan 08. Vi ställde klockan på 6 för att lägga i en tvätt, kl 7 vaknar jag och sambon har fixar't.. Nu har hon åkt till jobbet, jag äter frukost och väntar på att tvätten ska bli klar så den kan läggas i torktumlaren. Alla mina jenas ligger i tvättmaskinen, så idag får jag ha mina gamla super-tighta-ont-i-äggstockarna-jeans.

Köpte ett par skitsnygga höga svarta jeans igår som jag verkligen älskar, de ska jag ha ikväll på Lindex. Lovar att visa en bild sedan när jag kommer hem!

Update [22:31]

Uppdatering:
Antonia är på väg hem från jobbet. Jag snackade med chefen nyss och jag fick sovmorgon imorgon, yeeey, börjar 08.30.... hehe. Har fortfarande inte lagat gröt, men nu är jag för trött för att äta. Saknar min pojkväns myspussar. Får pussa på sambon istället när hon kommer hem.

Ps. Vi är väldigt lyckliga här. Jag. Antonia. Alex. Ville bara säga det, så ni vet. :-)

Här kommer några bilder från vår lördag!


Dagens låt


Tröttare än tröttast

Hej, kom PRECIS hem. Är helt slut i kroppen. Även imorgon har jag en lång dag framför mig med dubbla jobb, 08-21.15. Riktigt flink är jag! Men fan så slut. Hade ingen mat hemma så tänkte handla på vägen hem från bussen, men jag var så sjukt kissnödig så det gick inte. Nu sitter jag här med en kurrande mage, ett tomt kylskåp och funderar på vad jag ska göra. Får bli havegrynsgröt. Igen. Minns inte sist jag lagade mat, hinner inte. Och ni som känner mig vet att jag behöver min skönhetssömn.

Natti natti

Nu blir det sängen efter en grymt mysig lilljulafton med mina härliga tjejer här i bergen. Mysig bakning, god mat och fina julklappar. Lyckad kväll helt enkelt.

Imorgon har jag en lång dag framför mig, Storcash & Lindex.

Natti natti från oss två här hemma.

Tequilashot igår morse


Tja!

Här är mina nya brillor som jag köpte igår. Feta! Nu ska jag trippa till Rimi för att handla cöla och sedan tar jag bussen till Åsane. Lindex kommer idag, den 4e advent, expederas av 4 söta tjejer med nissehuvor.

Halsduken köpte jag i onsdags, den är orange/brun i
färg. Egentligen inte min färg, men jag blev kär direkt.


Dagen etter...

Det är inte OK att blogga när man är påverkad av alkohol. Don't do that at home kidz. ;-)

Det blev alltså en ganska sen kväll igår, men jag & sambon vaknade för cirka en timme sedan. Vi har suttit och tittat igenom alla bilder och filmer från gårdagskvällen. Haha, fett knäppa vi är. Om ni har tur kommer bilder upp senare ikväll! För nu ska vi strrax på väg till jobbet.

Läääääääängtar efter att gå förbi mataffären på väg till bussen för att köpa mig en iskall cola (det vattnas i munnen på mig utav bara tanken) och freia sjokolade att ha under dagen. Ikväll blir det lussekattsbakning hos alex och sedan lilla julafton, bara vi 3.

Jobb imorgen?

Har haft en driiiiit gøy kveld. Nu har vi på något sätt fixat vorspiel här hemma i lägenheten. Vi försöker artigt be dem gå nu eftersom vi jobbar imorgon, men nejdå. Men det får det vara värt efter öl, tequila, KEBABTALLRIK och BRUS.

KUN EN UKE IGJEN

Ps. Idag är det exakt en vecka kvar tills min älskling kommer hit!!!!!!!!! :love:

Då blir det massa massa puss



Dagens låt

Dagens låt blir en riktigt mysig julesang.


Lørdag

Hallo! Är hemma från jobbet, tänkte laga lite mat men ändrade mig och sitter nu och njuter av kall pepparkaksdeg. Mmmh. Idag hade jag på mig en utav tröjorna jag köpte i onsdags. En vit stor tröja med ett tryck av en örn. Väldigt deilig.

Idag, innan jobbet, var jag på stan och köpte julklappar och en jävligt snygg halsduk till mig själv. Det var en rolig dag på jobbet och jag & sköningen Charlotte stängde. Förresten, måste berätta om damen jag hjälpte. Hon frågade om det var någon som kunde hjälpa henne hitta en bra & billig foundation och jag som har lite erfarenhet från det av H&M sa att jag gärna kunde hjälpa henne. Vi hittade en som passade henne perfekt och hon blev så glad att hon kramade om mig flera gånger och sa om och om igen "du er en engel, tuuusen takk!" När man får sån respons är det väldigt mysigt att hjälpa kunderna :-)

Sitter för tillfället och kikar på hotellbokningar åt mig och fille. 1200 nok är det billigaste jag hittar som har sängar kvar till de datumen han är här. Tyyyyyypiskt! Men antonia sa "vi löser detta nea", så jag är lugn. Sambon slutar snart, då ska jag ut och möta henne för att handla ingredienser till lussekatter som vi ska baka imorgon. Sedan blir det vinkväll här hemma hos oss, med alex som gäst. Kjempe kosligt!




Haha, din lilla skitunge! Denna hittar man på fb när man vaknar!


Ett glas vin får avsluta vår hektiska fredag:

Vitt / Rött

Och här är vi för exakt 2 månader sedan.
Första kvällen i vår lägenhet, med endast pappersmuggar att dricka vinet ur.


Dagens låt

Nu ska jag starta en ny grej här på bloggen, dagens låt. Eftersom jag åker buss såpass mycket och ofta lyssnar på musik så tycker jag det är en perfekt sak att ha här i bloggen. Jag älskar när man har ipoden på shuffle och låtarna blandas, så att en gammal goding dyker upp. Ska försöka skriva en liten motivering till varje val av låt. Denna dagens låt är For the sun som får mig att längta så otroligt tillbaka till de soliga dagarna på Peace & Love -08:


En helvetes lång månad..

Nu är jag heeeeelt slut. Har jobbat från 07.45 till 21.30. På tre olika ställen!

Klockan 06.00 ringde klockan, efter 30 minuter steg jag upp likt en zoombie steg jag upp ur sängen för att göra havegrynsgröt i micron. Märker att inte micron fungerar, inte lampan heller. Förstod att en säkring gått, fanns inte så mycket att göra så jag sminkade mig och gick till bybanen. 07.45 var jag på plats och redo för min otroligt långa arbetsdag. Att ta hand om personalmatsalen gick jättebra idag och jag fick bara massa beröm. En kille som kunde svenska, norska, finska och engelska utantill älskade svenskar så han hängde med mig hela dagen. Halv tre var jag klar och satte mig direkt på bybanen till Storcash. Slutade 18 och hade lovat Julia tidigare under dagen att rycka in på Lindex, men hade inga kläder och hann inte hem emellan, så jag fick låna kläder av henne.

På bussen satt jag och räknade ut att jag har varit ledig 1 dag av 19. Och av dessa 19 har jag jobbat på två olika ställen per dag i 9 dagar. Sjukt bra pengar! Fick hoppa in imorgon 12-18 och sedan jobbar jag på både Storcash & Lindex varje dag t.om julafton. Sedan kommer min kaereste och då blir det holiday för mig! ♥

Förresten,

har haft en jättemysig kväll här hemma med sambon. Vi har ätit skummtomtar som vi fått av mami och massa clementiner. Har fått önskemål om att lägga upp bild på det jag handlade igår, och det lovar jag er mina kära läsare att ni kommer få se här på bloggen imorgonkväll. För nu ska jag göra duscha, göra iordning mig för sängen och sedan ska vi nog se något mysigt på datorn innan vi lägger oss. Imorgon har jag ju hand om Kavli's personalmatsal helt själv 08-14 och sedan direkt till Storcash till kl 18. Så, hade alla goingar!


Torsdag

Min första tanke när jag steg utanför porten imorse var "Åh, så mysigt med snö". Det förändrades väldigt snabbt, för bara efter en meter utanför var min tanke "Helveteeeeee, #&%¤###-#&%½!¤ snöstorm!!" Det bara vällde ner och var överallt. Fastän jag gick med huvan neddragen över huvudet och facet så nära marken som bara möjligt så lyckades ändå snöflingorna virvla in under huvan och in i ögonen och näsan..

Hela förmiddagen gick jag runt med en klump i magen eftersom jag kvällen innan försökt byta bort mitt pass den 27e dec då jag börjar kl 07, andra morgonen fille är här. Min chef sa att det tyvärr inte gick, för det är då vi börjar med julrean så hela personalen behövs. Det fanns ju inget att göra, men jag har verkligen mått så dåligt över detta, så jag skrev ett sms till henne igår morse och berättade hur mycket det skulle betyda för mig. På lunchen hade jag missade samtal från min chef och ringde upp henne för att fråga vad hon hade på hjärtat. Hon undrade ifall jag ville jobba på lördag, och det ville jag såklart. När vi ska lägga på frågar jag om hon tänkt på den 27e lite mer, då säger hon: "Ja men jag sa ju till lene att berätta det för dig igår, gjorde hon inte det?!" Jag bara "neeej, eller vadå?" Då säger hon: "Du kommer få en mysig morgon med din pojkvän den 27e, klart att du får fri! Jag vill såklart att du ska vara glad när du stannar här över jul". Hihi, jag blev så glad att jag nästan började gråta!


Pling!

Philadelphiaost! Nu kom jag på det! I tortillan igår alltså. Philadelphiaost, rocculasallad och gravad lax. Det var det bästa jag ätit på mycket länge! I onsdags bjöd de på obegränsat med Toblorone, jag stoppade 10 i fickan varje gång jag gick förbi, det vill säga varje kvart.

Godmorgon förresten! Jag råkade snooza nästan 1h imorse... Men nu är jag uppe, har sminkat mig, ätit morgongröten och håller på och gör två äggmackor.

Äntligen hemma.

Ja äntligen. Linn lurade med mig på en buss som tog världens omväg och tog mig hela 40 minuter hem. Idag har varit en väldigt lång och tuff dag, men även sjukt rolig. Det bjöds på tortillabröd innehållande gravad lax, rocculasallad och en ost (som jag inte kommer på namnet på just nu för att jag är så trött..). Åhhhh så gott det var! Jag tryckte i mig x antal stycken och svävade som på moln för att få äta underbart god lax, det var så länge sedan. Slutade kl 16 på Storcash och då åkte jag vidare direkt till Lindex. Jag och Linn jobbade själva kväll och det var en sådan sjuk julstress så jag vet inte om detta var värre än i söndags eller inte. Nu är jag helt totalslut i huvudet och det enda jag behöver är sömn. För på allt detta så fick jag inte många timmars sömn inatt heller.

Men, idag har jag shoppat! Massssa shopping! Men det får ni höra om imorgon, för nu ska vi gå och lägga oss. :-)

Kvällsmys

Nu har jag gjort alla kvällssysslor och sista tvätten ligger i torktumlaren. Har renbäddat sängen med nya lakan och gjort iordning en kopp té. Ska lägga mig i sängen och se på något mysigt på tvn tills antis kommer hem.

Så här skojig var Carina i lördags.


Utmattad, men GLAD, tjej.

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte längtat efter den här veckans onsdag och torsdag då jag "bara" skulle jobba 8h per dag på Storcash. Men nu ringde en vän till mig och grät och bad mig att ta hennes kvällstid imorgon på Lindex. Jag checkade med chefen på Storcash och hon blev inte kjempeglad, men hon löste det i form med att Eirik får jobba över imorgon, eftersom hon oxå tyckte synd om min kollega. "men, da får du begynna kl åtte imorgen" säger chefen då. Så imorgon jobbar jag 08-16 på Storcash och så fort jag bara hinner-21.15 på Lindex. Så nu står jag vid spisen och lagar mat för fullt. Både tills ikväll, kokar ägg tills imorgonbitti och lagar matlåda tills imorgonlunch samt imorgonkväll. Vi snakkes!

Färgtvätt 40c

Hej! Just hemkommen från jobbet, är sjukt trött och har ont i magen pga alldeles för mycket gratis choklad. Ska bara lägga i en tvätt och sedan får ni uppdatering. hej så länge

Tillbaka! Men för er var jag ju aldrig borta. Fan vad det ska vara svårt att tvätta då! Detta var ju första gången jag tvättade helt själv, eftersom antonia är borta. Men vad kan egentligen gå snett? Peppar, peppar, ta i trä.

Thank god for fb


Gulle.

Nu har jag myst, skypeat och diskat. Kikar den söta serien Våra vänners liv som går på tvn och sedan ska jag lägga mig i sängen med tända ljus och börja läsa boken jag fick av min älskade sambo igår Lyckan, kärleken och meningen med livet. Sedan blir det nattinatt för linnea, för hon har inte sovit igen lördagens fylla ännu.



Love

Åh så gott. Nu lever jag igen! Har äntligen fått tillbaka matlusten från i lördags. Just nu sitter jag och trycker i mig clementiner medan jag kikar på Simpsons med norsk text. Köpte ju en kjempestore bunt med clementiner häromdagen, så det finns inget stopp så jag kan trycka i mig cirkus 5 per kväll. Eftersom chefen ställer fram 2,5kg clemetniner varje dag på lunchen så äter jag nu ungefär lika mycket clementiner som jag brukar göra hemma i Sverige. Love it. När jag äter clementiner tänker jag alltid på min syster, på alla clementiner vi ätit ihop under våra år. Fick ett mail av henne i helgen som jag, igen, började gråta av.. Hon är sötast. Puss på dig.

Jag med mina underbara. undebara. underbaraste systrar i Turkiet.
Blir tårögd bara av att se på bilden.

 

Förresten, nu ska jag ta bort sminket från i lördags. Har seriöst inte giddat att göra det, har bara lagt på lite puder och fyllt på mascaran två mornar i rad nu. Inte ok.


"Så flink du er!"

Kom nyss hem från jobbet, eller jobben, och håller på att laga mat. Karbonader, potatis och fetaostsallad blir det ikväll för min del. Idag har jag jobbat 08-14 på kantine. Ja kantine var allt jag visste att jag skulle jobba med idag, så jag hade inga förväntningar. Hamnade på Kavli, de som gör Norge's kaviar, räkost, makrill, leverpostej osv. På ett utav deras lilla produktionslager här i Bergen, med cirka 100 anställda. Jag hjälpte alltså till i personalmatsalen där. Och det var riktigt kul. Grejen är bara den att jag ska jobba helt själv där på fredag, så idag var som en uppläring. På fredag ska jag laga både våfflor och korv med bröd, samt ställa fram smörgåsar med pålägg & kaffe till 100 hungriga arbetare. Helt alene. Det ska bli en spännande dag! När jag slutade fick jag skjuss utav en jag lärde känna under dagen till Storcash, där jag jobbade 14.30 till 18.00. Så nu är jag hemma och är värd god mat och slapp här i soffan framför tvn!

Så här söta var vi på jobbet igår, med tomteluvor och allt!



Stressigt på jobbet

Tuller du med meg! Idag var den stressigaste dagen på mycket mycket länge. Jag skämtar inte när jag säger att det var 10 pers i varje kö exakt heeeeeela dagen. Vi sålde som smör! På bussen hem somnade jag flera gånger om. Nu är jag hemma, ringde pojkvännen på skype och hör en annans röst "heeeeej älskling", det visade sig att det var bender! haha. Snart kommer antis hem, då ska vi laga nyponsoppa och ha 3:e adventsmys.

Dagens outfit


AFFORDABLE LUXURY

Såg akkurat nå att reklamen på min blogg här nedan var Lindex's Affordable Luxury. Plaggen är sjukt fina, men onödigt dyra enligt mig. Idag är sista dagen vi säljer det, så jag hoppas att det sista blir sålt. Vi har bara kortöppet idag på en söndag, kl 14-19, vilket betyder 100% OB för mig. Men jag vet vilken julstress det kommer att vara idag och hur många paket man kommer få slå in. Men lite stress gör en bara peppad och tycker jobbet är roligare! Det är när det blir för mycket av det man får panik. Som igår när jag blev lämnad själv i butiken i en kvart och det stod 20 st skynda-jag-har-59-andra-julklappar-att-handla-idag-mammor som svärde över att bara en kassa var öppen..


Ewa Larsson


go'mörra

Jag hade en plan igår, att bli halvfull, ha en jävligt rolig kväll, gå hem i tid och vakna upp utan konsekvenser idag. Den planen gick åt skogen!

Skrev precis om hela min dag igår, från morgon till kväll, men datorn lagga så allt försvann. Så här kommer en sammanfattning: K.A.O.S på jobbet. trångt på bussen hem med en sur chaufför som vägrade släppa på mer folk. en trött nea som bara ville hem och sova. gick & handlade med alex. fick god mat i magen och blev genast glad igen. Carina och sambon kom förbi med en stor champagneflaska som vi delade på. jag och alex knackade på och gjorde oss bekanta med grannen. min Linn från jobbet och hennes två väninnor kom hit och efter en stund droppade vi in på grannens röka-i-sängen-och-fimpa-var-du-vill fest. sedan blev det utgång och vi fick med dem till dit linn hade planerat. gratis i baren, såklart. grym dans. grym musik!


Knäpp?

Har jag blivit knäpp eller? Jag går upp tidigare och ställer mig och DISKAR.
Ja, du hörde rätt mamma! JAG. DISKAR. PÅ EN LÖRDAGMORGON. Men det var skönt
att få köket kliniskt rent! Nu håller jag på att göra iordning frukosten, sedan
ska jag göra iordning mig. Ska möta alex 10 i 11 för att hinna köpa julegåvan
jag lagt undan åt min pojkvän. Hihi.


Snoooooze..

Vääääldigt tuuuunga ögonlock. Jag är så otroligt trött. Men ställde klockan
så här tidigt för att slippa stressa. Igår började jag ju kl 8 och är så dum
så jag ställer klockan på tjugo i 7, när jag vet att jag snoozar i minst en
halvtimme. Så tio över 7 hoppade jag upp ur sängen med ren panik! SÅ ville
jag inte ha det den här morgonen.

Nu kurrar min mage och säger att jag ska göra havrgrynsgröt, 2 mackor
och en kopp kaffe. Yes sir! Till det blir det julkalendern Gyllene Knorren.

Tydligen är det inte alls bra att snooza, men helt underbart! Titta här vad
Metro skriver:

Att sova det lilla extra i niominuters intervaller som snoozeknappen erbjuder
kommer inte att göra dig piggare.
– Det är ju skönt, men du kommer inte ner i de sömnstadier som krävs för
kroppens återhämtning. Upphackad sömn har sämre kvalitet, säger Thomas
Tegenmark, psykolog på Wemind, en klinik specialiserad på sömnproblem.
En av de vanligaste orsakerna till sömnproblem är oregelbundna sovtider.
– Om du snoozar skapar du en större sömnperiod än vad du behöver och
är van vid.
För personer som har svårt att somna, vaknar ofta och inte känner sig
utsövd vid uppvaknande kan snoozeknappen förvärra läget ytterligare.
– Vi föreslår alla våra patienter med sömnproblem att sluta snooza. Själv
har jag småbarn och behöver ingen väckarklocka längre, säger han.

Me in my house alone


Gonatt

Haha en rolig sak. Precis när linn gått av bussen och jag alltså satt helt
själv så ringde ju alex. Höll just på att skriva ett sms, så när hon ringde
råkade jag svara och trycka på högtalare (utan att veta om detta). Trycker
luren mot örat och svarar "hallå" och då hör hela bussen alex's skrikande
"heeej det är aaaalex". De flesta vände sig om och en tjej bredvid mig
skrattade jättelänge. Ikväll har vi sett filmen "The other guys" och vi
skrattade nästan igenom hela filmen. Kjempe rolig film må jag säga!

Juuuust de! Fick förlängt hos Storcash t.om. lilljulaften! Det kändes väldigt
skönt faktiskt. Idag har jag jobbat på Storcash 08-15 och sedan Lindex
16-21.15 så jag kan erkänna att jag är rätt sliten. Men nu blir det iallafall
några timmars sömn innan det är dags för att jobba igen. puss på er

Det är för fan fredagkväll?

Idag är jag så himla glad (men trött)! Har massa roligt att berätta för er mina
kära läsare, men alex ringde mig på bussen på väg hem och våldgästare mig.
Så nu sitter vi här i lägenheten, har laddat upp med snoop och tänkte sätta på
en go film. Har lite tidsbrist nu eftersom jag ska tvätta håret och laga mat innan
filmen, och imorgon jobbar jag till kl 18. Då dka jag få träffa Carina o tjejerna
här i lägenheten på ett glas vin och sedan kommer två väninnor till mig hit på
förfest, för Linn har fixat biljett åt mig in på ett tydligen väldigt grymt dansställe.
Ni får höra mer av mig inatt eller imorgon!

9. Des.

Jag skulle göra vad som helst för att få en enda sådan här:

 

Nej, nu säger jag godnatt. Hoppas min sambo sover skönt inatt, utan mig.
Och ni också såklart mina kära läsare. Och min älskade familj.

Rebecca & Fiona

Sitter och trycker i mig choklad som en jävla galning medan jag samtidigt
längtar efter coca cola och chips. Nu ska jag sätta på kvällens avsnitt av
Rebecca & Fiona som jag längtat efter hela veckan. Men först ska jag ta
bort sminket (som jag inte gjort sedan i tisdagskväll) och bädda ned mig i
sängen med min choklad och en apelsin.

Har en lång dag framför mig imorgon. 13 timmars arbete. :-)

Hur fett ser inte detta ut i detta kalla vinterväder?!

PMS

Nu slog det mig precis varför jag har en hejdundrande huvudvärk. Och varför
jag köpte 4 stora chokladkakor. Och varför jag bara vill gråta, fast jag sa till att
sambon bara häromdagen att jag är fullkomligt lycklig.

Det värsta av allt är att vara själv en sån här kväll. Antonia är ju borta t.om.
söndag så jag ska sova själv inatt för första gången på... över 3 månader?
Jag minns verkligen inte när jag som själv senast. För sedan den 12 oktober
har jag alltid haft min lilla antonia bredvid mig, och innan det praktiskt taget
bodde jag tillsammans med pojkvännen. Shit, nu blev ju detta hur läskigt som
helst! Men jag har blivit så stor utav det här äventyret. Klarar jag att DISKA,
TVÄTTA och LAGA MAT så klarar jag fan att sova alene.


New

Vad tycker ni förresten om mitt nya teckensnitt? Är det snyggt? Lättare att läsa? 
(gör allt för att slippa ställa mig upp och börja laga mat)

BTW

Jag började så sent idag så mina kollegor trodde att jag var egentligen var
ledig. Så när jag sedan trippade in där lite innan tre så blev alla jätteglada!
Jag blev nästan lite häpen av alla gulliga kommentarer! Haha, kom att tänka
på igår när jag blev totalförsenad på morgonen, satte mig inte på bybanen
förren cirkus 5 minuter i 10. Så jag kom inspringande några minuter försenad
och hade tänkt ut en bra ursäkt i huvudet. Den första jag möter är min chef
och innan jag hinner öppna munnen nästan kvittrar hon: "Godmorgon du söta!
Välkommen till oss!" ....... öh, åh, TACK!

Jag, och de andra, var lite ledsna idag eftersom de egentligen var min sista
dag. Eller min sista dag på kontraktet, men de har ju blivit förlängt ett tiotal
gånger. Så när klockan var 10 i sex frågar chefen mig ifall jag var ledig
imorgon. Jag sa att jag började klockan 16 på Lindex, så vi bestämde att jag
skulle jobba på Storcash imorgon från klockan 08 - 14. Jag är sååå duktig!!!

Mat för 300 nok, check

När jag kom hem idag från jobbet, så hade dem tydligen satt upp en stor svart port
framför trappan in till lägenheten. Den är både snygg och smart, MEN jag och vår
göteborgare till granne provade precis och våra nycklar fungerar inte så den står
alltså olåst och då jag förstår inte syftet med porten? Btw så var han tydligen
väldigt pratsugen idag och matade på med frågor, jag kunde inte tänka på annat
än min nuvarande spräng-huvudvärk. "Oj nu är jag hungrig, hade!" fick jag rycka
in med!

Har storhandlat mat, alltså jag snackar för nästan 300kr. Allt från pasta, grönsaker,
bröd och potatis till 4 stora Freia sjokolade. Även fast frukt är sjukt dyrt här i
Norge så är det något jag aldrig hållt mig från att unna mig. För det är något som
jag älskar och behöver! Clementiner och apelsiner är mina favoriter, så det är vad
jag oftast brukar köpa. Idag hittade jag en stor säck med clementiner i sådan där
inlindat rött snöre, då fick jag lite hemmakänsla och köpte den direkt! Nu ska jag
laga lite mat, trots min extrema huvudvärk som inte försvinner... Och jag behöver
verkligen massage.. var är du alex?

In a hurry!

Haha, hur fan lyckas jag?! Har precis ätit min andra lunch för idag. Nu ska jag springa
till Kiwi och handla juice till imorgonbitti, sedan förbi Manpower och hämta min julegåve
som ligger o väntar på mig och sedan åker jag till jobbet (Börjar kl 15). Efter att ha haft
hela jäkla dagen på mig, fick jag nu helt plötsligt bråttom! Hade!

På väg ut genom dörren, mössan är på såklart!


Hello

På dessa två timmar har jag hunnit med att duscha, gå till Rimi & köpa ägg och... nej, that's
it. Nu ska jag svara på min söta farmors långa mail och mina vänners sms/mail. Det är sådant
jag verkligen inte hunnit med i veckan, men har tid till att göra en dag som denna.

Igår tittade jag på mitt lønnslipp för 2 veckors jobb. Wow, säger jag bara! Då är inte ens Lindex-
lönen inräknad. Wow wow wow.

Mysmorgon

Vaknade av Trines röst i luren. Hon undrade om jag kunde hoppa in på ett dagis, och det
ville jag ju självklart mer än gärna. Trivs så otroligt bra med alla söta norska barn. Den
avdelning jag gillar mest är 1-3, för de är absolut de mysigaste. Jag tackade ja till jobbet
och hoppade upp ur sängen och Trine började förklara vägbeskrivning osv, men så säger jag
efter en stund "fast jag börjar jobba på Stocash kl 15". Då fick hon ringa till dagiset och
kolla om det gick bra att gå så tidigt, vilket det dessvärre ikke gjorde. Så nu sitter jag här,
klarvaken, med en stor skål med havegrynsgröt och två mackor (en med skinka & en med
ägg/kaviar) och börjar inte förren kl 15. Men ärligt så har jag tusen saker att fixa innan!

På tal om trine/tryne, nu blir det två avsnitt av årets julkalender Gyllene Knorren.



love

Ett samtal på min rast på Lindex ikväll gav mig ett otroligt lyckorus. Det var min älskling som sa "Gissa vad jag har gjort?" Han hade beställt biljetter!!!!! Hit! Till mig!!!!!!!!!!!! Den 25 december kommer min kärlek hit. Så för er som inte visste detta så har jag alltså valt att vara kvar här i Bergen i jul för att jag blivit erbjuden så sjukt mycket jobbtider. Men som alex säger "Det är bara en jul av 100". Jag tycker fortfarande detta känns som ett bra val, bara för en enda jul! Och så blev det ju inte hundra gånger bättre av att min pojkvän kommer hit på juldagen? Åh vad jag kommer skämma bort honom!

17 days left.

De flesta (förmodligen alla) räknar ned till julafton, men jag räknar ned till den 25e. ;-)

"Har du ont i din högra arm?"

Jag är helt i chocktillstånd. Det jag varit med om idag var så sinnes sjukt! För det första så tänkte jag "tur att jag åker bybana och inte buss eftersom det inte finns något som kan få bybanen att vara inställd" när jag gick från jobb nr 1 till bybanen, för att jag hade bråttom till jobb nr 2. När jag kommer fram till bybanestationen står där cirka 20 pers och det står att det är 00 minuter kvar tills bybanen ska komma, men under står det "ur funktion pga olycka". Jag ringer Julia och frågar hur fan jag ska ta mig till jobbet, då säger hon att det finns en buss vid Rema 1000 som går direkt till Åsane, så dit går jag. En kille talar om för mig att bussen skulle varit där för 5 minuter sedan, så det är bara att vänta. Men eftersom det tydligen skett en stor olycka så var det trafikstockning och nästan inget fordon kunde komma någonstans. Men så efter kanske 30-40 minuter kommer då bussen. Det är helt fullt, men jag ser ett ledigt säte som jag springer till. Bredvid mig sitter en norsk jente. Jag ringer min chef och säger att jag är på väg, och precis därefter gör tjejen likadant. Då säger jag lite stressad "Är du också påväg till jobb ute i Åsane?" och så började vi snacka. Under samtalet så tänker jag på att det gör ont i min arm för att jag slog i den på jobbet, men kopplar bort det. Vi kommer fram till sentret och jag springer iväg till jobbet.

När jag slutat jobbet och står och väntar på bussen så kommer det en buss som ställer sig på min hållplats men jag kände igen numret så jag frågar chauffören om bussen går till byn och det gjorde den. Helt slut efter min långa arbetsdag tar jag bara sikte på en ledig plats och sätter mig där, bredvid en tjej, trots att det fanns flera lediga säten i bussen. Så hör jag bara "Gick det bra på jobbet?" och tittar bredvid mig, då visade det sig att det var tjejen sedan bussen innan! Vi hinner dösnacka lite innan antonia ringer, och vi snackar en stund. När jag sedan lägger på säger hon: "Kan jag bara fråga dig en sak?" Yes. "Har du ont i din högra arm?" Jag bara ".....emn, ja lite." Då började hon snacka om att hon var kristen och att hon hade fått ett tecken från Gud om att jag hade ont i min högra arm. Detta är lite suddigt och låter löjligt, men hon berättar att Gud sa till henne att hon skulle fråga mig och att hon hade svarat "nej det vågar jag inte" och då hade han sagt "om ni hamnar på samma buss ikväll, och hon sätter sig bredvid dig igen så måste du fråga." "Så jag var bara tvungen att fråga! Är det okej om jag healer dig? Gud vill det". Jag bara "okej.." Haha, heeeeeeeeeeeeeelt sjukt läskigt...


Tisdagkväll

Idag fick jag med mig en lammstek på 2.5 kg från jobbet, så den ska jag steka
upp nu hade jag tänkt. Till det blir det kokad potatis, bernaissås, fetaostsallad
och en hembjuden gäst.


Tack Halebop!

Skulle använda min svenska mobiltelefon igårkväll, men då stod det: Tryck in PUK-koden. Då
slog det mig att när jag och antis var och åt lunch på Ikea för x antal veckor sedan (innan
vi fått jobb och ett liv) så tryckte jag in fel PIN-kod tre gånger och tänkte "detta får bli
ett senare problem". Och ja, nu sitter jag här och idag är det mitt problem. Jag gick in på
Halebops hemsida, och det fanns massa saker man kunde göra för att få sin PUK-kod, men bara
ett sett ifall man befann sig utomlands. Så jag mailade dem och berättade min situation, och
får detta svar:

Hej Linnea

Vi kan skicka PIN och PUK kod till dig på din mail, men då behöver vi,
av säkerhetsskäl, svar på dessa frågor:

1. Hur laddade du ditt kontantkort senast?
2. Nämn något av dina senast ringda mobilnummer. (med riktnr och ej namn)
3. Vilket personnummer är registrerat på mobilnumret du vill ha koderna till?

Buuuuuöh

Rubriken var en antydan på hur jag kanske kommer låta imorgon. För jag mår illa. Jävligt illa. Eller så inbillar jag mig bara.. men jag tror verkligen jag mår illa. Varför var jag tvungen att äta upp de sista oliverna? Jag vill inte vakna upp imorgonbitti helt grön i ansiktet av illamående. My face is too pretty for that. Skämt åsido.

Jag trivs sjukt bra på Starcash. Mina kollegor är hur gulliga som helst, det känns som vi bara går runt på dagarna och skojar med varandra och har kramkalas typ. Mysigt är det iallafall. Det brukar oftast vara jag som lyckas förstöra någonting, men nu hade någon annan förstört locket till en kartong med 3 kg lysmelk. Så det är vad jag har gått och småätit heeeeela dagen idag, och den tar verkligen aldrig slut. Lysmelk är min syrran favorit, så för var sådan jag stoppade i munnen tänkte jag på henne.

Lunchade med Stian idag och han frågade hur jag bodde och jag berättade att jag bor här på dessa 15 kvm tillsammans med min väninna och självklart blev han lika chockad som alla andra. Men det fungerar verkligen hur bra som helst! Och det är inte många personer jag skulle klara att bo så här tätt inpå tillsammans med. Så fastän vi delar på 15 kvm och gör nästan allt tillsammans så njuter vi fortfarande utav varandras sällskap, och det är det viktigaste. För vi gör det här äventyret tillsammans. Jag och Antonia. Helan och halvan.

Tänk er 3 kg utav detta


Monday evening

Hejhej hemskt mycket hej. Allt rullar på, jag och antonia jobbar och står i! Håller på och lagar middag, mac & snitzel och en stooooor sallad. Egentligen hade jag velat äta min goda räk/pastasallad ikväll. Men SOM VANLIGT har jag låtit räkorna stå för länge öppnade i kylen så de hade gått ut.. Som förra veckan när jag skulle ta en köttbulle från mitt megastora köttebullepaket jag nyligen köpt och bara ätit 5 st från, då var den helt luden och söt. Ja, söt var den tills jag insåg att alla bullarna var ludna och att det alltså var mögel... blä! Bara att slänga. Precis som jag fick göra med mina dyra räkor idag! Och nu insåg jag även att mina gröna oliver hade gått ut, men dem ska jag äta nu ändå. Får se ifall jag slutar i matförgiftning (som alex, haha). Vi snakkes!

Hittade denna söta bild på mig och papi när vi var i Turkiet -07.


Min kärlek.

Helvete säger jag bara. Helvete vad jag saknar Dig. Oss. Du är min kärlek och min bästa vän. Det är du och jag baby.


Dagens outfit


2:a advent

Maten igår var helt underbar. Det var det godaste jag ätit under dessa 2 månader jag spenderat här i Norge! Efter maten hade vi myskväll hemma hos alex, med två filmer. Men jag var så trött så jag somnade i slutet av andra.. Vi släpade oss hem vid 01-02 tiden inatt och sov ut till 10 imorse. Nu har jag hunnit äta frukost, göra mig iordning, målat naglarna, sett på dagens avsnitt av julkalendern och massa Robins. Nu ska jag göra matlåda och sedan ta bussen till jobbet. Jobbar idag på Lindex mellan 14 och 19.15. Men först ska jag ta en bild på denna härliga söndags outfit!


Lördagkos

Nu har jag verkligen STOR handlat. I alla fall så jag har mat för en hel vecka! (och havegrynsgröt för tre) Mötte upp alex då hon slutade jobbet, så jag fick lite sällskap under shoppingen. Så hittade vi världens tillbud "2 stora freia för 30 nok" då blev jag och alex glada! Nu har jag precis duschat och diskat allt som stod på diskbänken. Trippar över till alex nu och börjar med maten, i väntan på att antonia kommer senare. Vi håller på att ladda ner en film som verkligen driiiitgreit, Serious Moonlight.

Mat-shopping

Nu ska jag byta om till mina vinterfodrade träningsbyxor, min rosa adidas träningströja och ta en liten powerwalk innan jag ska handla mat. Känns som man handlar mat varenda dag, men hela tiden tar det slut. Det är massa god mat jag ska fylla min hylla i kylskåpet med, jag har t.om. skrivit en inköpslista. Igår köpte jag 1,4 kg potatisgratäng med vitlök på jobbet, som jag, sambon & alex ska trycka i oss ikväll med massa gott grillat kött och en stor fetaost sallad till. Åh, jag längtar redan efter denna underbara blandning i munnen!!!

Igår frågade min chef om jag ville följa med på en utav Norges bästa stand up komiker som skulle uppträda i en lika stor lokal som Globen. De anställda hade bokat sina biljetter sedan månader tillbaka, men samma dag, alltså igår, hade Julie fått förhinder, så de hade snackat om de och ville bjuda med Mig. Så himla gulligt! Jag jobbar ju för Manpower så jag är inte ens anställd hos Storcash, men ändå ville de ha med mig på något sådant här. Därefter skulle de gå ut och äta och sedan ut på byn. Detta låter ju helt perfekt tänker ni! Men nej, jag hade ju tackat ja till att jobba på Lindex på kvällen tills stägning, så jag kunde inte följa med..

När jag kom hem igårkväll var jag så otroligt trött så det fanns inte. Blev mött utav tjejerna vid dörren och resten av kvällen låg vi bara i soffan och tittade på roliga serier medan jag och alex masserade varandra. Hade alltså jobbat 12h tre dagar utav fem, så ni kan bara gissa hur skönt jag sov inatt när jag visste att jag hade en ledig dag framför mig. Nä, ut i kylan var det ja!

Jag och bästa sis i thailand


Godmorgon!

Här halvligger jag i sängen med en kopp kaffe, havegrynsgröt och två mackor. Ska sätta på det 4:e avsnittet av den svenska julkalendern. Vi har börjat se den från dag 1 och nu har den blivit riktigt spännande och det är såklart hur mysigt som helst. Dock är jag inget stort fan utav finlands/svenskan.
.

Detta inlägg började jag skriva på för ungefär 3 timmar sedan. Jag ligger fortfarande i sängen, och har använt morgonen till att skypea med min kärlek. Otroligt mysigt en ledig lördag som denna.

It's a hallelujah moment!!!

Råkade göra för mycket ris igår och så tänkte jag slänga det, men som tur var sparade jag det i en matlåda, som jag fann nu, och har även lite kycklingbröst kvar. Åh, nu står maten i micron. Blir skype med pojkvännen, sedan sängen.

Heeeeeelt slut.

Hem ljuva hem! Har varit uppe sedan 06 imorse och kom hem akkurat nå. Är så trött så det finns fan inte! Kan säga att det som får mig att orka är tanken på min lediga lördag, att äntligen få sova ut, ligga i soffan och äta onyttigt och se på tv.

Har haft en jättemysig dag på dagiset. Åt min goda räksallad på bybanen från Nordåse barnehagen till Lindex vid 16, och sedan blev det marabou till middag. Det är så typiskt mig, detta är jag till Grete på jobbet: "Åh jag är så sulten, kommer strax, ska bara gå och köpa en pølse" Kommer tillbaka 5 minuter senare med en stor marabou i handen.

Skulle egentligen lagat middag nu, men prioriterar hellre denna tid till att duscha och sedan lägga mig, så får somna hungrig. Imorgon blir det en heldag igen, 09-21.15.

Detta skulle ju inte vara heeeelt fel nu!


Kos deg

Är så trött så ögonen nästan klibbar ihop sig. Men har lovat att möta sambon när hon kommer hem från jobbet, hon lära vara hemma om 5-10 min. Alex ringde föut och sa att hon stod utanför, så hon har varit här ikväll och myst med mig. Jag njuter verkligen av tiden i lägenheten på kvällarna, nu när jag jobbar så otroligt mycket på dagarna. Gjorde iordning matlåda inför morgondagen förut, som jag ska äta på bussen mellan jobben, oj oj vad god den ser ut! Det såg så gott ut så jag tog en bild, haha! Bilden kommer imorgon så får ni se själva, men jag kan säga att den innehåller räkor :-)

Chefen på Storcash ringde mig förut och frågade om jag kunde jobba hela dagen imorgon "nei dessvärre, eg er opptagen mellom 08 och 21.." Lindex ville ha mig på fredadkväll också, så blir heldag på fredag också. Jobben bara väller in.. och det, mina vänner, älskar vi!

En sliten og sulten nea

Nu är jag allt bra sliten, just hemkommen från en lång dag på jobbet. Kollegorna ska ut på fredag efter jobbet och ville ha med mig. Jag sa att det blev lite för mycket i helgen, så borde ta de rolig i helgen. Då säger killarna: "Du måste med oss linnea, du är ju en utav oss nu!" Så himla gulligt.

Är jättetrött och hungrig, har massa att fixa ikväll och bybanen går kl 07.20 imorgonbitti. Så, vi snakkes imorgen.

Hejhej


Is this it?

Att så mycket kan stå på spel för en liten biljett.

Godmorgon! Magen kurrade när jag vaknade, ändå lyckades jag snooza i 30 minuter.. Så jag gjorde mig en stoooor skål med gröt med massa sylt på och ett glas berocca. Är lite trött idag, för det blev sent i säng igår och sedan kunde jag verkligen inte somna heller.

Denna veckan är jag verkligen flink angående jobb. Igår jobbade jag dubbla pass, idag jobbar jag mina vanliga 10-18 och imorgon jobbar jag på barnehage 8-16 och sedan Lindex direkt där efter till 21.15. Sedan fredag är det vanligt pass igen. Dock är jag ledig lördag, men jobbar hela söndagen. Sedan är det måndag igen och då är jag inte ledig förren lördag v 50. Hard work work!