Omöjlig att väcka den här veckan..

Vad är grejen med att jag är så otroligt trött....?? Sedan fille började jobba kl 6 på morgonen igen så har jag kunnat sova hur länge som helst. Som idag hade jag ställt klockan på 8, men de va omöjligt. Julia ville att jag skulle komma med ut vid 9, men det var också omöjligt. Antingen beror det på att jag förlorar fridfull sömn när filles mobil ringer 05.20 05.25 & 05.30 varje morgon eller så är det för att mär han gått så rullar jag över och lägger mig på hans sida. Och em ab hans kuddar är jättekonstig, man sjunker ner i sängbotten känns det som. Jag tror faktiskt det gör mig omöjlig att väcka, att jag sjunkigt mer i någon mjukt sockermoln. Nä, nu blir det snabba tag; duscha, frulle, sminka mig, jobba!

Sno mina strumpor nu då!?

Kom precis hem från jobbet efter att ha jobbat heldag och nu ligger jag i soffan och njuter av tystnaden och stillheten. Klockan 19 blir jag hämtad av fille för middag och mys hemma hos svärföräldrarna. Hemmalagad pizza med kantarellstuvning står på menyn, mmh. På tal om fille, har tröttnat på att han snor mina sockar och töjer ut dem totalt så idag köpte jag 10par bebisrosa strumpor från barnavdelningen. Och som Johanna sa, "Snor han dem ändå, då borde du bli orolig på riktigt"


Igår köpte jag tre par snygga byxor. Ett par höga bruna (som vi fick igår) och två klassiker med hög midja och slappt tyg i svart. Jag köpte även en tröja som vi haft ett tag men som för några dagar sedan kom i en sådan snygg mörkröd färg att jag blev helt förälskad.

Go dag

Har haft en go dag idag. Jobbat, och när jag slutade kom min pojkvän så shoppade jag för mer än jag tjänat in under dagen och sedan gick vi till 3B. Vi tog varsin vaniljlatte och jag tog fudgekaka med grädde och fille tog negerboll. Ikväll har vi bara supermyst och jag har ett otroligt lyckorus. Imorgon jobbar jag 9.30 till 18.20 och sedan blir det middag och mys med mina Goa tjejer.

Min man vet vad jag vill ha..

Fille har börjat jobba tidigt igen, så 05.30 pussades vi hejdå imorse. Efter det kunde jag inte somna om, så nu är jag fortfarande jättetrött och är nu inne på min andra kopp kaffe. Idag jobbar jag 12-18.15 och ska köpa läppstift, en tröja och ett bar byxor på min 45 minuters rast.

Denna köpte filip med sig till mig igår.. Sjukt god!


Varm choklad och bullar

Idag har jag jobbat (och hängt undan lite kläder). När vi stängde spöregnade det verkligen! Som tur var blev jag upplockad av majsan och så drog vi till donken och mötte upp Nathalie. Så dem två goa brudarna har jag hängt med ikväll. Sedan åkte jag hem och hade sådan energi att jag röjde upp i hela lyan och storstädade, dammsög och dammade. Innan min pojkvän kom hem förut gjorde jag varm choklad, värmde de hembakade kanelbullarna och tände ljus.

A

Vaknade av massa mysiga pussar vid 7-tiden innan fille åkte till jobbet. Jag somnade om direkt och vaknade vid 10. Nu sitter jag i vänterummet på sjukan och väntar på att dem ska ta lite blod av mig. Har bytt om till träningskläderså på vägen hem ska jag jogga lite, sedan hem och duscha och göra mig redo för jobb. Jobbar bara 13-18.20 idag. Igår var jag och pojkvännen på Jägarna 2, fan vilken grym film! Har ni sett 1an måste ni verkligen se 2an!

Titta vad jag hittade...

Catti är helt underbar......

http://catti.bloggplatsen.se/2011/09/23/6297876-han-ska-ju-betala/#kommentarer

Fredagsmys

Efter jobbet tog jag bilen hem till Stenhammar till min underbara familj och inväntade moster och kusin som kommit på besök från Sandviken. Glenny är nere i Båstad och hämtar hem min lilla mormor som varit i sommarstugan i Båstad, så dem kommer imorgon. Denna helgen blir en riktig myshelg med familjen. Ikväll dricker vi rödvin och tjötar, och imorgon jobbar jag 09.30-15.30 sedan åker jag hem till Stenhammar igen. Hoppas ni alla goa har en lika trevlig fredagkväll som vi!


Släktkalas

I lördags hade vi kalas hemma hos mamma för att jag och min syster fyllt år. Otroligt god exotisk planka, god dryck och mammas goda tårtor. Fick massa fina presenter och hade en grymt trevlig kväll. Här har ni några bilder från kvällen.

Enchilladas

Kom precis hem efter ha ätit middag hos svärföräldrarna med b-friend och hans pöjkar. Enchilladas blev det, supergott och en riktigt trevlig kväll. Killarna drog vidare på fest, och jag lade mig precis framför tvn med en kopp té och ser slutet av Breaking news.

Powerwalk/ Jogga med jullan


Favorit i repris

Kvällens middag blir.... (som alltid när fille är borta)... kräftskjärtssallad!


Torsdag

Har som sagt jobbat mellan 9-18.20 idag så är lite lagom trött för tillfället. Kikar bloggar medan jag lagar mat och byter om till träningskläder. Ska ut och springa ikväll igen med min goda vän Julia! Känner att jag också måste börja köra med dagens outfit, så här kommer den:

Jeansskjorta Carlings
Poncho Åhléns
Hårband H&M
Skinntights Gina Tricot

Hawaii

Det blev god pastasallad med kräftskjärtar, soltorkade tomater, fetaost och oliver. Mums! Avnjuter detta framför Hawaii five-0.

Paj på jobbet

Idag har jag jobbat, som vanligt. Nu för tiden jobbar jag alltid 6 dagar i veckan, men jag gillar't. Vår gamla chef kom in på jobbet idag och bjöd på äpplepaj, vilken jag åt halva utav, åpen som jag är..
Stängde butiken idag, mötte upp och pussade på min pojkvän och var inte hemma förren vid 19. Då tog jag mig en joggingtur och på hemvägen förbi Hemköp för att handla lite mat.

Early morning

I'm tired as hell... Har inte gått upp så här tidigt på jättelänge. Har gjort iordning mig, dricker mitt morgonkaffe och inväntar mammi. Frukost får jag på jobbet senare, då vi har personalmöte.

En grym dag

Fy skäms för dålig uppdatering.... Idag gick jag och sambo upp kl 9 imorse och gav oss ut på en romantisk joggingrunda. Har jobbat idag, 11-17 då jag fick göra iordning annons på kosmetiken. Så om ni är inne på H&M i stan, kika på kosmetikbordet närmast entrén, de har jag gjort! När jag slutat gock vo en aväng på stan. Jah fick hunters stövlar av svärföräldrarna i present, vilka vi var och bytte storlek på. Annars ikväll har jag och hjärtat bara myst, ätit god mat och köpte 2kg morötter & 1kg päron att dippa, mums. Imorn börjar jag kl 9 och ska till doktorn innan de me min hals sp blir till att gå upp med tuppen.. Godnatt

Ett sista farväl

Jättevacker begravning. Mina tankar går idag till dina närmaste där du är otroligt saknad, må du vila i frid.

Lillasyster blir stor

Just nu sitter jag i soffan med syrran och robin, hemma hos föräldrarna eftersom min syster fyller 17 imorgon. Hon ville att jag skulle sova här inatt så jag kan vara med och sjunga för henne imorgonbitti. Kom precis hit efter att ha jobbat sedan kl 11, fick i uppgift att göra klart a-ytan, klä om dockor, torso och skyltar. Så det har varit en stressig dag, men otroligt rolig!

Yesterday, 13 september.

Igår slutade jag 17 och hann med massa saker innan stan stängde. Jag införskaffade mig senilsnöre till mina brillor, piercade naveln (som jag har velat göra sedan jag var 16) och köpte present till syrran. På kvällen lagade jag och fille lasagne för första gången i vårt liv. Den blev platt, men otroligt god!






OMG

Uppdatering...
Ketchupen är slut!!! Pastan kokar, köttbullarna är färdigstekta och jag hittar ingen ketchup i kylen.. Det här går bara inte! Vem vill äta köttbullar och pasta utan ketchup??! Jag vet någon som ska få smisk när han kommer hem för att han tagit sista ketchupen utan att köpa ny!

Rediga töser

Just hemkommen från jobb, skulle handlat men glömde bort det eftersom jag cyklade ihop med Annika. Så det fick bli köttbullar och pasta ikväll. Samtidigt håller jag på och byter om till träningskläder och mina nya fina springskor, för strax kommer Julia hit och då ska vi ta en powerwalk tillsammans med Natali. We go girls!!!

Den bästa

Idag har vi haft tvättid, så det var bara att upp och hoppa klockan 12! Har hunnit tvätta 5 fulla tvättmaskiner, så nu har vi det överstökat på ett tag. Erika har varit hos mig idag, innan hennes tåg gick hem till Malmö. Vi har bara pratat, skrattat och myst. Sjutton vad jag har saknat henne. Fick tre fina födelsedagspresenter av henne, ett tjockt silverhalsband och två söta ljuslyktor till lägenheten. Jag är helt förälskad i halsbandet.


Min enda bild från igår är på Samuel

Igår bestämde vi oss för att ta en återställare. Det var jag, samuel, louise, maja, emil, julia och tim som satte oss på Bakgårn och tog några bärs. När dem stängde drog vi vidare hem till mig och fortsatte kröka. Under kvällen droppade fler av våra vänner in och det slutade i en riktigt rolig kväll. Vid 03.30 drog de sista gästerna och jag & fille fick njuta av vårt egna sällskap för första gången på flera dagar.

11 September 2001

Idag var det exakt 10 år sedan det hemska hände i New York. Mina tanker går till alla som dog och deras anhöriga. Jag och filip ska se dokumentären som visas ikväll på 6an.


En eller två återställare

Nu har vi bestämt oss för att gå ut och ta några återställare. Jag har precis börjat göra mig iordning och inväntar min vän Julia. Möter upp Samuel på vägen och sedan även Maja, Emil och Louise. Vi ska sätta oss på Bakgårn och dricka lite bira. Blir trevligt! Min kropp, och speciellt huvud, har verkligen inte hängt med efter gårdagen men nu har det börjat släppa lite och jag är sugen på en öl.

Här är dem få jag tog med telefonen igår på min födelsedag:
Mina vänner kom och sjöng för mig
King size räksmörgås

Mina goingar
Ännu mer goingar


Dagen efter

Kom precis hem från att ha jobbat sedan 09.30. Blev väldigt sent igår men jag har mått bra idag tack vare en kräftskjärtssallad och cola. Nu ska jag göra iordning kaffe för jag får besök av majsan här strax. Hörs senare!

9. 9. 2011.

Min 20års dag. Känns otroligt bra! Blir en snabbis uppdatering nu, inväntar mina vänner. Blev uppvaktad redan kl 05.30 av sambon och min familj innan de drog på golftävling. Har haft en mysig dag på jobbet. Tusan hjärtligt tack för alla fina sms, samtal, grattiskramar och facebook-gratulationer. Ni är så fina mina vänner! Har, självklart, laddat upp från systemet och nu ska jag ha en jävligt grym kväll!

Mitt viyella halsband

Saknar mitt viyella halsband.. Är det någon av mina kära vänner som har detta halsband hemma hos er så hör av er direkt så blir jag jätteglad! :-)

8. September. 2011.

Kom precis hem från stan efter att ha pekat ut vad jag ville ha i 20-års present av min pojkvän :-) Köpte ett par svarta jeans i storlek 34 som jag nu när vi kom em märkte att jag inte kom i... Sen när kan jag inte köpa stlrk 34 längre?! Innan vi gick hem tog vi en varsin latte på 3Bs uteservering. Nu blir det lite slötittande i soffan.

Min lediga dag

Idag sov vi till kl 12 och gjorde en god brunch som bestod av brocollisoppa, toast och kaffe. Nu är fille iväg och jobbar, medan jag är hundvakt åt svärföräldrarnas going Lexus. Älskar att ligga och gosa med lillgrabben..


Busig lillasyster

Var på apoteket förut och då säger kassörskan "Oj, du är verkligen dunder förkyld" Jo tack för din uppmärksamhet, jag har märkt det jag med...... Detta suger. Två dagar innan min födelsedag ligger jag nedbäddad i soffan och mår piss. Min pojkvän är med grabbarna men snart kommer han hem och tar hand om mig och jag har köpt god efterrätt åt oss.

Måste lägga upp en bild på en av mina favoritblusar som jag köpt nyligen och råkade lägga på köksbordet hemma hos pappa när jag var borta under dagen. När jag kommer hem har min syrra målat teckningar och min blus ser ut såhär......

En go tisdag

Är sjukt slapp efter jobbet idag..... Nu kommer jullan över en sväng, det blir mysigt. Sedan ska jag och fille prova på att laga pasta Carbonada och se på Idol.

Fredag och Lördag

Jag har haft en otroligt rolig och grym helg. I fredags lagade jag god mat med fille och så drack vi gott vin. Drog vidare hem till antis och mötte sedan upp de andra på Pråmens. Efter ett par öl slutade vi upp på Rymd där vi spenderade resten av kvällen/natten tills det stängde. Upp tidigt och jobba 9-15.30 och därefter direkt hem till antis för att förfesta med brudarna och sedan åka ut till rackeby där vi skulle fira alla våra älskade Maja och Julia!


Vaniljté och Vänner

Fy sjutton vad förkyld jag är. När sjutton blev jag det?! Kom precis hem från jobbet och ligger o snörvlar i soffan framför vänner med en kopp té. Efter programmet tänkte jag lägga upp lite bilder från helgen.

Omhänging på acc:en

Igår hade jag läst fel på mitt schema och kom en timme för tidigt till jobbet. Som tur var, var min chef gullig och sa att jag behövdes så jag fick börja direkt. När jag slutat kom antis hem till mig och så lagade vi köttbullar och maccisar och såg på Idol audition. Sent på kvällen när antis åkt hem blev jag och fulle superhungriga, tog bilen till donken och köpte rn familjbox meny med chicken nuggets. Så jävla gött. Somnade runt 02 inatt och kl 10 kom syrran på besök under hennes håltimme så jag är megatrött och megaförkyld idag.. Får inte riktigt upp ögonen trots min nu fjärde kopp kaffe. Men att jag får hänga om acc:en här på H&M idag får mig att hålla humöret uppe! :-)

Bakishäng me sambon

Söndag. Mysdag. Slappar dag. Svärföräldrarna ringde och väckte oss vid 14-tiden när de var på väg hem från sjön och så följde vi med hem till dem. Bjöds på god lunch på verandan i solen. Idag har det verkligen varit otroligt varmt. Har bara myst, slappat och haft vattenkrig. Kom hem för ett par timmar sedan efter att ha handlat massa goda grönsaker som vi tänkt äta ikväll med Sourcream dipp till.

Nu är det helg!

Idag har jag jobbat till 18.30 och nu kom jag just hem från solariumet. Vad skönt det är att bara ligga och götta sig i värmen, lyssna på goa låtar och drömma sig bort till thailands stränder.

Nu inväntar jag min b-friend, sedan ska vi laga gott kött, potatisklyftor och sallad med babytomater och fetaost. Ikväll blir det några öl med tjejerna (och samuel) på cafét.

Inte nog med det..

Hade lunchdate med min pojkvän idag, blev en Roma sallad där han prickat ut mina favoriter! Och inte nog med det, fick 5 vackra röda rosor. :-)

(Jag har nog varit saknad av någon iallafall......hehe)



Vackra!

Ibland så kan han

Precis hemkommen från jobbet, och blev bemött av en klinisk städat lägenhet och detta:


Fille har varit och köpt skohyllor. Bra där!

Dagarna som gått..

Tisdag var min sista kväll i Sthlm vilken spenderades på Retro med Wille och Philip. Grymt mysig kväll, som slutade hemma på Philips balkong. Morgonen därpå trippade jag över till lilla farmor som bjöd på vin-brunch. Mat. Mat. Mat. Mat. Fika. Gott, och supermysigt! Pappa kom förbi efter sitt möte och så hängde vi tre tills vi var tvugna att åka ned till centralen för att jag skulle ta tåget hem. Väl hemma i Lidköping blev jag upplockad av mamma och spenderade kvällen med min familj i Stenhammar.