Snabb update

Min älskade mormor är här. Vi har ätit och druckit gott, snackat massor och bara myst här hemma ikväll. Efter skolan var vi och tränade på friskis, sedan gick jag, mamma & lollo först till the body shop på klubbkväll och sedan till lindex. Vi shoppade massor kan jag lova! När vi kom hem hade redan mormor kommit och maten var klar. Nu ska jag sätta mig i soffan med mormor, sedan blir det sängen för min del. Imorgon har vi skolfoto, så ska försöka att inte försova mig så jag inte ser för hemsk ut. puss på er


Ni måste läsa detta inlägg

Erika har genom kontakter i FN fått tag i Kofi Annan, FNs f.d president. När vi är i Genéve har vi möjlighet att få träffa honom och ställa frågor som vi undrar över. Förstår ni vad coolt!!!!! Det är så stort så det är inte sant.

Klassens skrattämne idag är Otto. I helgen fick han en brinnande shot, som han ska dricka upp. Han tänker inte på att släcka den, utan häller i sig den. Shoten var för stor för att rymma hans mun så hälften kommer utanför, brinnande. Så idag kom han till skolan med köttsår runt hela munnen. JAG DÖR :D :D :D :D Hoppas ni också fick er ett gott skratt nu!

Rebecca Gästbloggar

Goddag :) Sitter just nu i mitt studielandskap och studerar tillsammans med några brudar i klassen. Om fyra veckor drar jag, Linnea och Erika till Genéve! Vi är sååå exalterade! Vi kommer att vara där i fem dagar, mycket arbete, mycket nytt och myycket rolig! På fredag har vi prov i rättskunskap, det är extremt svårt, men plugga plugga plugga är vad som står på schemat på torsdageftermiddag/kväll :) Nu ska jag, Linnea och Erika fortsätta arbeta med projektarbetet.

Cheers!


Nystädat

Färdigt! Visst blev det fint? Nu blir det ytterst lite plugg, sedan blir det sängen. Godnatt på er.


A happy girl

Wow, rummet artar sig! Ska visa lite senare hur fint det blir. Måste vara klar 21.00 för då är det dubbelavsnitt utav Desperate housewives som gäller. Ugglas låtar spelas på repeat denna veckan..

Allting som jag vill, kan jag göra aaaaallt
Allting som jag vill, kan jag göra aaaaallt.
När flytet är i luften, då är lyckan varje dag.
Om man är positiv som fan, så går allting bra!


Tisdag

Hejsan svejsan. Vi började kl 11 imorse, så jag snoozade till 10, underbart. Efter tre lektioner slutade vi och jag cyklade hem för att halvsova på soffan. Tänkt att jag både cyklade till och från skolan, duktig jag är. Så det här jag har legat, framför alla såporna. Nu ska jag städa mitt rum jättefint, för mormor kommer imorgon och ska stanna några dagar :)

Glömde skriva om vår sväng på stan igår då jag inhandlade ett par svarta jeans och en grymt snygg (grå)höstjacka. Är mycket nöjd. Imorgon ska jag och antonia träna igen, och förhoppningsvis stationspass på torsdagkväll. Imorgonkväll är det klubbkväll på the body shop och sedan tittar vi förbi lindex där det är något liknande.

M. Uggla

Yeah, sitter och lyssnar på våran allas uggla!

Om ni inte hört dessa gamla godingar, så måste ni lyssna på dem nu:
Varning på stan (1977)
Vittring (1978)
Hallå (1989)
Raggarna (1989)
Trubaduren (1993)
Jånni balle (1993)
Bli gay (1997)
Pom Pom (1997)
Testosteron (2000)

Två underbara lugna låtar, som får mig att rysa:
Astrologen (1983)
1:a gången (1993)
I himmelen (2000)
Kan det vara kärlek? (2000)

Vad tycker ni om honom?

Du o jag, vi ville dela livet
Fanns ingen oro eller tvekan, vad kunde gå snett?
Men idag, tar vi varann förgivet
Och har förlorat att det där som var så rätt

Men vad är det då som gör att jag är kvar,
fast jag har sagt jag ska gå?

Kan det va kärlek åå,
Kan det va sååå,
att jag nog älskar dig ändå?

Vi har, tappat bort varandra
Som att otrohet och svek inte spelar nån roll
Står kvar, fast går i smyg till andra
Kanske bäst vi ger oss av åt varsit håll

Men vad är det då som gör att jag är kvar,
fast jag har sagt jag ska gå?

Kan det va kärlek åå,
Kan det va sååå,
att jag nog älskar dig ändå?

Tid att bryta upp, dags att ta ett kliv
Packa väskan, ge sig av mot ett eget liv

Men vad är det då som gör att jag är kvar,
fast jag har sagt jag ska gå?

Kan det va kärlek åå,
Kan det va sååå,
att jag nog älskar dig ändå?

Yes man

Klickade just hem dessa snygga skor. Ska levereras till mig senast vecka 41, jippie.


Nu sätter träningen igång igen

Wihoo, första friskis-passet sedan försommaren! Känns riktigt bra. Det var medel, 75min och jag tycker vi skötte oss fint. Efter skolan var jag och fikade med beccis och olivia, maja kikade även förbi lite senare. Sedan pluggade jag faktiskt lite matte innan jag mötte upp antonia för att ta oss till friskis. Nu är jag slut och svettig, ska hoppa in i duschen och sedan kika Svenska hollywoodfruar.

Halvt död

Nu är jag rätt osugen på alkohol. Kvällen började hos beccis, det var jag och maja. Sedan fick vi skjuss utav john in till stan, där det vankades förfest hos fille. Hade riktigt trevligt måste jag säga, och vid tolv tog vi oss till strand. Hade grymt trevligt, men har lite ångest över vart pengarna tog vägen. Nu mår jag relativt bra trots gårdagens fylla, thanks to värktabletter. När jag vaknade var jimmy här med lille bebisen. Så det är honom jag gosat med hela eftermiddagen. Dem åkte nyss och nu ska jag hoppa in i duschen och fresha till mig lite, sedan kommer anton och plockar upp mig. Vi ska hyra film, köpa massa gott och ha det nice.


Last night

Godmorgon. Nu har jag äntligen lyckats ta mig upp ur sängen och ta en varmdusch. Har mått pyton hela morgonen, blä. Igår hade jag riktigt roligt, billigt var det och det gjorde sin rätt! Kvällen började med ett par glas vin samt öl på antonias balkong, sedan drog vi till krog och tog varsin stor sallad. Jag tog skaldjurssalladen, och den var helt underbar. Dock kostade den 120kr men det var den värd. Blev några öl där, sedan gick vi över till stadt där ölen endast kostade 30kr. Vilket självfallet resulterade i x antal öl. Var hemma runt, 3?

Illamåendet är borta nu och jag börjar sakta som säkert känna ett litet sug efter vin, cider och drinkar. (läs; absolut ingen öl) Om någon timme ska jag träffa antonia och sedan ska vi hem till mette. Vi brudar ska bada badtunna och dricka vin där ikväll, såååå mysigt. Sedan blir det Strand, hoppas vi ses där! puss på er


Inget fredagsmys här inte!

Äntligen fredag, wihoo! Familjen Lennartsson var precis här och släppte av Sandra som ska bo hos oss hela helgen. De stannade någon timme så Jessica har fixat mitt hår och sådant där inför kvällen. Om några minuter kommer Antonia och plockar upp mig. Först blir det några glas vin på hennes balkong, sedan drar vi oss till Krog och compani för att äta middag. Och vid nio-tiden kommer våra vänner och så blir det en helkväll där. Vi hörs imorgon godingar


Titta vad vi hittade igår!

Gå in på www.google.se och skriv in Landminor i fältet. Välj Bilder och klicka sedan på bild nr 2. Vilka snyggingar va? hehe

Stina Lee = mamma

Jag blev helt chockad när jag kikade igenom Kenzas blogg och såg ett Grattis-till-dottern inlägg om Stina Lee. Tänkte att hon skrivit fel, men när jag klickade in på hennes sida fick jag själv se att det var sant. Jag visste inte ens att hon var gravid. Så jag har tydligen inte varit inne på hennes blogg på 9 månader. Hur gammal är tjejen, 19?

http://stinalee.se/



Massor med plugg

Det finns inte mycket som slår när man kommer ut ur duschen, nyrakad och insmörjd med Body shops cremer. Min kväll har bestått utav plugg, plugg och åter plugg. Känner att jag kan mycket om människans 5 sinnen nu, som vi har prov på imorgon. Har t o m tackat nej till att åka till mc donalds. Då är jag duktig, hehe. Beccis ringde förut, och vi snackade lite om provet och då märkte jag att jag helt glömt av att träna på örat/hörsel/ljudvågor. Så det ska jag sätta igång med nu. Stå ut morgondagen allihopa, sedan är det helg. Helgen kommer bli tipp topp!

Inte bra, Linnea

Helt otroligt... Var just inne på min internetbank för att se mitt saldo. Jag tänker nästan aldrig på hur mycket jag handlar för, för att jag aldrig har behövt det. Men nu fick jag en liten chock när jag såg hur mycket jag gjort av med sedan min födelsedag. På två veckor har jag gjort av med över 3000kr. Vad har jag egentligen köpt?? Borde verkligen börja tänka på vart jag drar mitt kort.


Alkohol är vad mina pengar kommer gå åt till den här helgen


Sömnbrist

Godmorgon. Fick äntligen min välbehövda sömn, somnade redan kl 23 igårkväll och gick upp nyss. Sitter och kikar på Greys anatomy och äter rostade mackor med makrill. Lät det inte gött eller vad? Klockan 14.40 börjar Mod. träningsformer, så då tänkte jag vara duktig och ta cykeln ned till skolan. Innan dess ska jag hinna plugga lite naturkunksap, eftesom vi har prov imorgon. Later guys

Kändisdjungeln

Tjenis penis. Idag på studiepassen gick vi och satte oss i biblan och jobbade rätt flitigt, så nu är jag ikapp i matten. När vi slutade körde gulle-anton hem mig, med en sväng förbi torngrillen. Sedan stannade han några timmar hos mig. Tycker verkligen om den killen.

Nu sitter jag och kikar på Kändisjungeln med mammi. Har ni sett det programmet? Först lät det tråkigt men nu tycker jag det är riktigt underhållande. Nu blev precis Karl-Petter biten av en minikrokodil och fick sy 12 stygn. Svinläskigt, men han är för jäkla gó alltså. Hans dialekt gör att man bara sitter och ler. Efter detta är det fortsatt naturkunskaps-plugg som gäller. puss


Goa o glada karl-petter


Tisdagsmys

Heeej. Vi kom precis hem till anton efter att ha varit vid utkikstornet i råda i nästan 2h. Det var jättemysigt att sitta i den varma bilen med den fina utsikten och bara mysa. På vägen hem körde vi på en hare, hahahhaha! Det var faktiskt lite roligt. Men nu är det tisdagsmys hos familjen bromans med tée som gäller och sedan en promenix med ballou :) puss på er


Haha, titta vad jag hittade


Massa plugg

Imorgon (tisdag)

  • Rättskunskaps inlämningen check
  • Svenska inlämning och redovisning 99% check, gör klart imornbitti
  • Marknadsföringen ....håller jag på och skriver nu. Vett & etikett i Frankrike. Hm, det är alltid bra och veta.

Proppmätt o sugen på bio

Hej snyggingar. Kom precis hem efter att ha suttit och fikat med tjejerna sedan vi slutade skolan vid två. Kycklingtoast med ett par kaffe blev det, så nu är jag proppmätt. Jag och maja fick skjuss hem, så vi slapp den jäkla bussen. Är så trött på att åka buss, det tar så mycket tid av ens liv har jag tänkt på. Nu blir det plugg för min del, har två inlämningar och en redovisning imorgon. Får skynda mig, för klockan 21 ska jag, maja, beccis, nattis och mette se Flickan som lekte med elden på bio. Hörs senare

Killing me softly with this song

"Formuleringarna i ett testamente kan vara avgörande för rättsverkningarna av testamentet. Rätt eller fel?"

Ingen jävla aning!

Söndag

Har precis duschat och smörjt in mig, så nu är jag lika len som en babyrumpa. Ska ta bort allt nagellack och måla om, svart lutar det åt. Har jobbat hela dagen, men tiden gick fort eftersom jag jobbade med towe. Mosmaskinen gick sönder, men det fixade la två balla brudar som vi! Nu sitter jag här och äter lösgodis och marabou, istället för att träna. Min träning blir nog en kvällspromenix med antonia senare ikväll. Later guys

Underbart

Åh, sol och bad.
Kikar igenom Turkiet-bilderna medan jag väntar på mat, fläskfilé-grillspett och jordnötssås.



(älskar er)

Nästan precis 3 månader kvar tills jag och familjen åker till thailand.
Åh, finns det seriöst något underbarare än att vara i ett sådant vackert land i två veckor?


Party all the time

Igår hade jag grymt kul, vilket jag ganska hårt känner av idag. Efter skolan igår gick jag och antis på stan och köpte presenter, och köpte med mat hem från torngrillen. En timme senare kom grabbarna och så förfestade vi lite på balkongen. Innan kl 19 cyklade vi iväg hem till julia, där det var födelsedagsmiddag. God mat, musik och massor med dans. Sedan kom killarna och livade upp festen. Lite innan tolv drog vi vidare och drack drinkar. Efter det blev det helt andra äventyr, nice. Kom i säng vid två-tiden, och idag har jag jobbat med towe. Det är vi två imorgon med, så det ska bli roligt. Ikväll blir det fest eller myskväll, får se vad som lockar mig mest..


180909

Shit. Det här är första gången på länge som jag är helt klar nästan en timme innan skolan börjar. John kommer inte och hämtar mig förrän kvart över nio, och allt är nedpackat för ikväll. Så nu håller jag på och målar mina naglar. Skoldagen är lång idag, vi slutar kl 16. Men sedan kommer kvällen, som jag verkligen längtar efter, kommer bli svinskoj. Pöss


I love McDonalds

Har suttit och kikat igenom bloggar exakt hela kvällen, så ovärt. Nu kommer anton och plockar upp mig, vi ska ta en kvällstripp till donken. Mmm, brownie och glass.

170909

Tjenis penis. Antis var precis här en sväng.

Idag gick vi mellan 8-16 i skolan, med endast 2 lektioner, vilket innebär att vi hade en håltimme på drygt 4h. Under den tiden gjorde jag & beccis klart ett arbete, och resten av tiden spelade vi kort med maja och pojkarna. På moderna hade vi afrikanskdans, vilket faktiskt var jobbigt, men grymt roligt! Kan bara inte sett så snyggt ut, hehe. Sedan blev det en sväng på stan samt fika med erika och olivia. Jag inhandlade två grymt snygga halsdukar. En brun/mörklila och en svart. Åh, älskar dem. Later


Jag och älskade rebecca


Natti natt

Nu går jag till sängs, känner mig så redig. Börjar kl 8 imorgon och ingen i min familj är hemma, så det blir cykeln. Hemskt. Inte en chans att jag kommer komma i tid till första lektionen. Dags för kvällsdosen utav Melissa Horn. Natti



Yes

Nu är jag nöjd.

Sitter och äter massor med melon och dricker coca cola, mums. Idag har jag varit grymt trött, så ska försöka komma i sängs i tid ikväll. Just nu sitter jag och velar mellan vad jag ska se på klockan åtta ikväll. Antingen Idol eller Mästarnas mästare. Hehe i-landsproblem..

De bästa låtarna just nu!

Black eyed peas
One tribe
Party all the time
Gotta feeling

The pussycat dolls
Jai Ho!
Hush hush

David Rush & Pitbull
Shooting star


Oh yeah

Längtar tills imorgon.

Orkar inte riktigt..

Marknadsföring, Matte C, Svenska B, Rättskunskap och Pedagogiskledarskap.
Det är vad som ska vara klart på torsdag/fredag. Men ikväll är det marknadsföring som gäller, eftersom det ska vara inskickat ikväll.

Och detta är, femte veckan i skolan??

Wihooooo

Får börja med att gratulera min älskade syster, som fyller 15 idag.

Var så otroligt skönt med sovmorgon imorse! Efter att ha uppvaktat lollo imorse kl 7, somnade jag om och gick inte upp ur sängen förrän vid tio-tiden och tog mig ner till skolan. Lollo smsar och berättar att min ipod hade kommit, så direkt när vi slutade cyklade jag och coffe hemåt. På köksbordet låg min söta lilla rosa ipod. Nu har jag suttit hela eftermiddagen och lagt in goa låtar på den, och nu testar jag de nya funktionerna.

Det ballaste är att det går att spela upp låtarna högt, alltså utan hörlurarna. Det går även att filma, med riktigt bra skärpa måste jag tillägga. Att det finns radio och stegmätare kan vara bra vid vissa tillfällen. Jag är nöjd, tack pappa.

Nu snart ska vi äta lollos älsklingsrätt; fläskfilé, potatisgratäng och mammas goda sås.
Puss på er

!

Hejhej. Idag på håltimmen gick jag, beccis och jullan hem till alex för lite kaffemys. Traskade senare tillbaka till skolan, uthärdade de sista lektionerna och sedan begav jag & beccis oss till vårdcentralen. Fick den tredje och sista livmoderhalscancer-sprutan, så gött. Efter det gick vi till donken och väntade på antön. Efter en "nyttig" måltid körde vi hem beculle och sedan drog jag och A till Skövde. Riktigt mysigt hade vi. Gick en sväng på stan och sedan blev det bio med massor av popcorn, läsk och godis. Filmen var grym. Rolig, men samtidigt hemsk emellanåt. Vid 21-tiden drog vi oss hemåt. Jättemysig eftermiddag, verkligen.

Söndag

Godkväll. Nu är min ipod beställd och den beräknas vara här den 18:e september. Alltså har jag två härliga leveranser att se fram emot nästa vecka. Graveringen blev: "Linnea 09-09-09" eftersom det var den dag jag fyllde 18 och jag fick den i 18år dags present.

Imorgon efter skolan ska jag ta livmoderhalscancer spruta(!). Tycker det är jättejobbigt, så är lite nervis. Efter det drar jag & Anton vidare till Skövde för att se på bio, Inglourious basterds. Filmen är lite mer än 2h lång, jag älskar att se långa filmer på bio. Åh, längtar redan efter smörpopcornen och colan. Nu ska jag föna håret och sedan försöka plugga lite innan det blir sängen. Puss på er




Party all the time - Black eyed peas


Rosa / lila?

Har jobbat till kl 15. Nu sitter jag här framför datorn och njuter utav gröna vindruvor. Är inne på Apple's hemsida och väljer ipod. En rosa har jag bestämt mig till 99%. Och 1% chans är det att det blir lila. Ska gravera in mitt namn, helt enkelt bara "Linnea". Men funderar på att skriva något under. Men då ska det vara någont som verkligen är Jag. Har ni något bra förslag? Blir tacksam för lite hjälp :)


Kanske bara "Linnea"?


Lördag

Åh, har precis ätit svenska kräftor och hummrar med la familia som vi kokade i torsdags. Är helt proppmätt, jösses så gott det var.

Det blev aldrig Smögen för vår del idag, var inte tillräckligt fint väder och hade inte tillräckligt med tid. Vi åkte mest runt med ärenden, förbi mc driven och sådant. Sedan tog vi en tripp ut till Antons farmor & farfars sommarstuga på en fika. Efter det åkte vi ut till Spiken, där vi satte oss på utecafét med räksmörgås, glass och dryck. Mums vad gott det var. Efter en jättemysig dag begav vi oss hem.

Blev inte mycket sömn inatt så mina ögon håller på att säcka ihop redan nu, så jag ska faktiskt gå och lägga mig. Försökte verkligen tagga om för fest ikväll, men det var helt omöjligt. Jobbar 9-15 imorgon med, så behöver bli pigg. Godnatt

Yes....


The day after

Sitter här med världens största smile på läpparna, trots min baksmälla som ser till att mitt huvud snart sprängs. Kvällen igår blev så lyckad! Vi var 17st, och det bjöds på planka med potatisgratäng. Efter maten öppnade jag mina presenter, och allt var verkligen jättefint. Vem vet, det kanske kommer upp bilder senare? Närmare tolvslaget åkte vi till Stadt. Det var lagom mycket folk, och jag hade grymt kul. Dock tyckte jag dansgolvet var lite klent?

Imorse vaknade jag och Anton redan klockan 8. Jag mådde verkligen K.A.S.S.T. Men det är sådana smällar man får ta, kvällen var lätt värt det. Nyss åkte Anton och jag har satt igång med städningen. Hehe, sen måste jag lägga upp en bild på vilket kaos det är i köket. Men nu måste jag skynda mig, för Anton plockar upp mig om ett par timmar med bilen, så ska vi ta en liten utflykt till Smögen. Ska bli jättemysigt.

Fredag

Snacka om att jag har träningsvärk. Vi hade intervallträning på 3.6 km, med två styrke-stationer per kilometer. Det värsta var när vi hade sista varvet kvar och gjorde utfall i cirka 15 meter. När jag klarat det och var helt slut säger hon: Och så tillbaka! Men det var skönt att träna, det måste jag erkänna.

Nu sitter jag och beccis i studielandskapet och pluggar lite. Hela förmiddagen har vi varit på banken, jag öppnade ett sparkonto, fixade internet- samt telefonbank. Jätteskönt att ha det överstökat. På sparkontot lade jag över en stor summa pengar från mitt gamla konto men även alla mina födelsedagspengar.

Grattis Antön

Är så himla glad för din skull Anton, grattis till körkortet!

Idag var första träningen, vilket gick förvånadsvärt bra. Antonia har nog rätt i att man har sin grundkondition sedan man var yngre och tränade sex/sju dar i veckan. Var och handlade med mamma förut, allt inför morgondagen. Blir riktigt stressigt imorgon med maten och allt, men det ska nog bli bra. Nu fixar och donar vi för fullt här hemma, men behöver komma i säng i tid för jag har sovit jättedåligt hela veckan. Jag ser verkligen fram emot morgonkvällen, tror den kommer bli hur bra som helst! Puss så länge

Bästa dagen på länge

Min födelsedag igår var riktigt härlig!
Dagen började i skolan med massor av grattiskramar, vid 11 tog jag bussen till Skövde där papi stod och väntade på mig. Vi gick till en restaurang och åt, men mest drack. Han ville vara den första som bjöd mig på öl ute lagligt, hehe. Efter ett par stora starka och ett par glas rosé, tog han tåget hem till Stockholm och jag bussen till stan. Mötte upp tjejerna på Harrys, där vi drack öl och Strawberry daquiry. Fick en fin champagneflaska utav Antonia. Åkte sedan hem, åt kräftor och drack bubbel med familjen. Kvällen slutade med grattis-samtal från vänner och släktingar. Blev sent i säng, och jag var sjukt seg imorse..

Nu har vi nyss ätit pannkakor, sitter med Rättskunskaps boken bredvid mig men har inte riktigt motivationen. Är nervös för Antons skull, som ska göra om sitt teori-prov idag! Klarar han det så får han sitt körkort, eftersom uppkörningen redan är avklarad. Om cirka två timmar ska vi ha Moderna träningsformer, vilket jag också är nervös för eftersom jag absolut inte rört en fena på hela våren/sommaren och idag är det intervallträning utomhus.. Jag dör.

Tisdag, 080909

I gotta feeling, that tonight's gonna be a good night

Imorgon är det onsdag, yes. 090909


Snake

Ni bara måste se den här videon. Jag höll seriöst på att få en hjärtattack, när jag såg hur pass stor den här ormen var. Läskigt. (lollo bör inte titta)


Studie dags

Hej igen snyggingar. Sitter här med ett väldigt bra humör och en stark längtan.

Nu är hela min önskelista klar! Har bland annat önskat mig: en rosa stor resväska (blir ju både schweiz och thailand i höst/vinter), en rosa ipod, gåsdunstäcke + kuddar, en till klädbyrå, svart bokhylla, svart ljus-hylla och svart matta till mitt nya rum. Har även önskat mig en festlig sak av brudarna. Helnöjd blir jag om jag får allt, det kan jag tala om för er!

Nu börjar klockan närma sig 22 och jag ska sätta igång med plugget...... Fy skäms, att jag inte börjat tidigare. Hörs imorgon. Tja


Smile bitch!


Wohooooo!

Jag fick tillbaka min dator idag!!!!! Är helt överlycklig, för jag har saknat den så. Så här har jag suttit sedan jag kom hem från skolan, hehe. 8 veckor var den inne, är det verkligen Okej? Huvudsaken är att den är lagad och här nu i alla fall. På onsdag fyller jag 18! 09-09-09, rätt ballt ändå. Den dag jag längtat efter i princip hela mitt liv är äntligen här, och nu bara rasar dagarna förbi. Ikväll blir det plugg och chill, eftersom jag har en marknadsförings-inlämning imorgon. Hörs senare, Ciao

Söndag

Så var den här jobbhelgen avklarad. Har missat massa roligt med mina vänner, men har varit för trött efter sjukan så jag har inte haft ork. Plus att jag nu jobbat både lördag och söndag, vilket verkligen tagit på krafterna. Ska även jobba de kommande två helgerna, pust, men jag är ju som lyckligast när lönebeskedet väl kommer.

Jag och mamma försökte klicka hem tre möbler till mitt rum från ikeas hemsida, men då visade sig att just dessa tre specifika möbler inte gick att beställa hem. Medan allt från dubbelsängar till lampskärmar gick att beställa. Typiskt. Så det får bli en tripp till närmaste ikea snarast möjligt, för nu är mitt rum klart och i desperat behov av vissa saker. Behöver en snygg svart hylla över skrivbordet, en bokhylla och en extra garderob. Även en svart matta vill jag ha.

Idag är det 3 dagar kvar tills jag fyller 18!!!!! Känns goare än gött. Vi brukar alltid ha min älsklingsrätt på födelsedagskvällen, men i år ska jag ta bussen till Skövde och möta upp pappa för en middag och en eller två öl. Hehe, det ser jag fram emot. På fredag är det tjejmiddag och sedan Stadt för fulla muggar som gäller! Veckan kommer alltså vara toppen. Puss på er

Back on track

Hej igen, första skoldagen för min del! Har legat hemma i feber sedan söndag. När vi var på väg till tågstationen mådde jag lite krassligt och hade ont i kroppen, vilket visade sig att jag hade hög feber på tåget. Jag klarade mig tack vare att alvedonen är uppfunnen, och så har jag mått resten utav veckan. Plus huvudvärk, halsont och världens äckligaste hosta. Igår försvann febern och jag har 'tit hostmedicin i ett par dagar, så hostan är lindrig. And I'm back on track :)