näst sista dagen

Jag har verkligen tagit mig vatten över huvudet. Men jag kan inte heller klaga för det är mitt eget val. Jag mår konstant illa av stress och sömnlöshet. Går upp 06.15 och kommer hem lite före 21. Och då ska jag laga mat och fixa allt inför morgondagen. Idag skippade jag lunch, så har inte haft en rast på hela långa dagen. Men ändå vill jag inte klaga, för jag älskar att vara på dagiset med de underbara ungarna och den underbara personalen och jag älskar att vara i klädbutiken med de goa jenterna. Dock är det tur att imorgon är sista dagen, för snart klarar jag inte mer... Nu ska jag laga lite mat sedan rätt i säng.

Denna hittade jag några minuter före jag började på Lindex, det gjorde min dag!


Sweet dreams

Har varit en tuff dag, och har en minst lika tuff dag framför mig imorgon. Så, godnatt! Sweet dreams.

Fint minne.


love

Jeg savner sånn og kline med boyfrienden min...

 


I just came to say hello

Idag har jag jobbat först 6h på dagiset och sedan 5h på Lindex. Lika mysigt som vanligt på dagiset, med en väldigt lugn morgon då de flest ungarna inte ankom förren vid 9. Det har varit en underbar dag med världens bästa väder, så det har varit skönt att ha varit ute med barnen. Lysande sol och sjuuukt varmt! Imorgon blir det vårjackan på trots att vi brukar vara utomhus ett par timmar. Jobbade med nya chefen idag på eftermiddagen och hon verkar väldigt bra. Kvällspasset jobbade jag och vår nya assisterande. Hon är utan tvekan en av mina favoriter! Vi har såååå kul ihop och hon påminner läskigt mycket om min vän rebecca carlson. Då vet ni som känner mig och becci, att vi har riktigt toligt ihop!!!!

Ikväll blev det fiskbullar, sallad och fanta. Lyx!!!

Halloen soliga tisdag!

Kom precis hem från jobbet, har bytt om till träningskläder och ska ut på en liten powerwalk för det är sååååå härligt väder. Sedan ska jag hem, laga mat, beställa tågbiljett (sj.se cepa hela dagen igår) och skypea med pojkvännen. Jag åker hem över påsk, så idag är det 20 dagar tills vi ses. Men istället för att njuta av tiden här och veta att vi snart ska ses, så saknar jag bara han ännu mer!!!!

Tur för mig så ville Marihønen ha mig veckan ut. Så här är en uppdatering av mitt veckoschema:

Onsdag: Rambjøra barnehage 08-14.30 och Lindex 16-20.15
Torsdag:
Rambjøra barnehage 08-14.30 och Lindex 16-20.15
Fredag:
Rambjøra barnehage 08-14.30 och Lindex 16-20.15
Lördag: Lindex 12-18



Slapp vecka

Okej, här kommer mitt väldigt slappa veckoschema:

Tisdag: Rambjøra barnehage 08-16
Onsdag: Rambjøra barnehage 08-15 Lindex 16-20.15
Torsdag: Lindex 16-20.15
Fredag: Lindex 16-20.15
Lördag: Lindex 12-18

Nu ska jag fortsätta avnjuta chipsen och skypea med pojkvännen...

Uppdatering!

Jag köpte ingenting på stan, för jag har lovat fille det. Istället gick jag hem, bytte om till träningskläder och tog mig en liten promenix. På vägen hem köpte jag med mig en påse chips. Haha, det är så typiskt mig! Så jag bestämde mig för att få äta den chipspåsen så ska jag först göra 30 situps och 30 armhävningar. Så, vi hörs snart!

Dessa underbara chips är min morot för lite styrketräning!


Min lediga måndag

Jag mår så jävla gött. Har legat i sängen och ätit bollar hela dagen. Läst bloggar och kikat The simpsons. Jag är verkligen värd en sådan här slappardag med tanke på hur hårt jag jobbade förra veckan. Nu ska jag gå fram en sväng på stan för att kika lite på den vita långkavajen jag hittat på h&m trend. Den är verkligen helt perfekt, men 599:- nok kostar den. En som är snäppet underbarare är Acnes vita långa kavaj men den är också snäppet dyrare. Solen lyser, så brillorna åker på!


Det blir en skön sväng på stan, jag och min rosa ipod


Godmorgon godmorgon!

Yes, nu vaknade jag, efter att ha sovit 12h.... Det är verkligen inte likt mig! De ringde från manpower heeela morgonen och ville ha mig på jobb, men det fanns ingen chans i hela världen att jag skulle lyckas pallra mig upp ur sängen. Jag har fortfarande inte gått upp ur sängen, tagit bort mitt smink eller klätt på mig... Okej när kl är 13 måste jag gå upp, hoppa in i duschen och göra mig fresch!


Godnatt otroligt korta söndag

Jag har inte riktigt gått upp ännu... har fortfarande gårdagens smink. Har levt på fanta och cola under hela dagen och latat oss i soffan framför tvn. Vaknade kl 7 imorse och mådde piss men efter två paracet somnade jag om, och vaknade cirka 6h senare. Jag bara älskar det nya programmet Stockholm Båstad! Min gamla chef på dagiset skrev till mig förut på chatten, hon är så hiiiimla go!


High on life

Supertaggade brudarna, våra Umeågrabbar är påväg och just nu spelas When the drugs don't work no more, you get high on life!!! Tipp topp lördag!

Lördag morgon

Gomorron! Efter jag slutat igårkväll hade vi filmkväll här hemma och såg filmen Pear Harbour. Det var säkert 10 år sedan jag såg den sist, jag såg den tillsammans med mina killkusiner och kommer ihåg att jag var livrädd. Nu såg jag filmen ur en helt annan synvinkel och fan så bra den var! Helt underbar! Men väldigt hemska blodiga scener, vilket jag inte är ett så stort fan av.

Sitter och dricker morgonkaffet framför den underbara serien Huset fullt och snart ska jag göra iordning mig för jobbet. Jobbar idag 12-18, sedan hem och äta och sedan kommer grabbarna hit på vorspiel.

Älskar den här låten! Kid Cudi har en så fantastisk röst..


Märkligt väder här i Bergen

Det har varit ett så otroligt konstigt väder idag. Imorse när gick jag till jobbet strålade solen, så jag hade skinnpajen och glajjorna på. Men så framåt 11-tiden så började det snöa något otroligt och ett och annat svärord användes av mig och anette. Efter lunch strålade solen igen och den lilla snö som lagt sigpå marken smälte direkt. Sedan började det snöa igen och efter det sol igen... så där har det hållt på hela dagen. Så nu när jag slutade kl 14 fick jag gå hem med brillorna på för att solen var så stark. Jag bor 5 minuters gångavstånd från polisen, men när jag nästan var hemma började det snöa igen.

Nu ska jag ta en väldigt snabb powernap för jag har en sådan otrolig huvudvärk och sedan byta om och springa till bussen. Jobbar kvällspass på Lindex med sköningen Linn-Renate ikväll! Innan jag börjar ska jag springa in till antis på Gina Tricot med en baguette fylld av äggröra och lufttorkad skinka som jag gjort till henne, hon kommer bli såååå glad!

Här har ni min snygga kopp jag fick idag:

polisen har en gööörlång arm

Med hilsen fra Hordaland Politidistrikt

Men egentligen är jag inte glad alls, för jag har en sån helvetes huvudvärk...


Mellanlandning mellan jobben

Sista dagen hos polisen var riktigt mysig, för alla sa hur roligt det varit att ha mig där och önskade mig lycka till med allt. I slutet av dagen kom polismästaren in och lämnade en kopp som tack. Det var en kopp med en polis och en tjuv med gulddetaljer och en guldkant där det står "Lavens lange arm" som ni nog förstår betyder "Lagens långa arm". Det tyckte jag var en jättegullig liten gåva!

När vi var ute på vår fredagscigg så hände en läskig grej. Ni vet såna där bussar som går på ström från ledningar över trafiken? Precis i svängen där vi stod hände något galet så de fastnar, vilket busschauffören självklart inte märker utan kör vidare och de lossnar och far all världens väg! Så det flög massa strömfyllda ledningar över gatan och gjorde hål och märken på alla bussar, bilar i närheten. Det var läskigt men coolt att se! Bussen kunde inte åka vidare, så den stog helt stilla där i svängen, så det blev ju världens trafikkaos. Så våra vänner två polismän som precis gått ut för att ta sin lunch fick ställa sig och reda ut trafikstockningen.

Ohh vilken härlig dag!

Jag blir lite förvånad varje gång jag loggar in på bloggen så här tidigt. Klockan är lite över 8 och jag har haft 26 läsare, vilka 26 läsare tänker jag ska bara kika linneas blogg innan jag går till jobbet/skolan? haha!

Idag är sista dagen hos polisen, vilket jag tycker är väldigt tråkigt. Men tjejen jag var ersättare för har kommit tillbaka på heltid, så that's life. Men denna sista dagen ska iallafall bli otroligt mysig! Börjar 9, sedan har vi frukost kl 10 och idag är det ägg och bacon. Mums!!!! Solen skiner så idag blir det behagligt att ha skinnpajen, till skillnad från de andra dagarna då de ösregnat när jag gått hem fårn bussen på kvällarna och jag bara haft en tunn blus under och ignet paraply... Bergen alltså.. :-)

Godaste middagen på länge...


en liten snabbis

Hej! Har 2h mellan jobben idag, så jag gick hem en snabbis. På hemvägen såg jag världens finaste bikini, blev kär, köpte den, så nu har jag lite dåligt samvete eftersom jag senast igårkväll sa att jag skulle hålla i plånkan. Ska ju faktiskt införskaffa mig både ne macbook och iphone4 när jag flyttar hem till Sverige, och det är fan inga billiga saker. Har bytt om till min nya blus och mina nya svarta shorts, så nu är jag redo för en kvällsvakt på Lindex!

Redan torsdag!?

Godmorgon godmorgon! Dagen började med att jag tappade mitt puder i golvet som gick i 1000 delar, men det  betyder att dagen bara kan bli bättre. :-) Off to work! Hörs ikväll!

Och lite till shopping

Tjaaaaa! Idag har jag jobbat dubbelpass, först hos polisen och sedan på Lindex, med bara 20minutes pause på hela dagen. Kände mig värd att unna mig något som hittade häromdagen, en bh för 450 nok, så den köpte jag! Och en till bh. Imorgon kommer bild på mina shorts, tunika och bikini jag köpte igår och jeansshortsen jag hängt av tills imorgen. Sedan lovar jag mig själv att fan inte shoppa mer. Ska hålla i mina pengar lite bättre hädanefter.


Min suuuupernyttiga middag! Kycklingsallad med babyspenat, broccoli, paprika,
tomat, gurka, majs och blomkål.

Nu ska vi vika färdigt tvätten och sedan lägga oss. Sov så gott!

Onsdag

Godmorgon! Vaknade upp med världens längsta och knäppaste konversation mellan min boyfriend och min bästis på min logg. Haha, alltså dem två!! Jag sitter vid vår köksö och dricker kaffe och sminkar mig. Med musik i hörlurarna. Lite småmysigt. Börjar kl 09 hos polisen. Därför äter jag ingen frukost nu, för vi äter alltid frukost där vid kvart i tio innan vi öppnar matsalen. Rätt efter jag slutat där kl 14 så börjar jag 14.30 på Lindex!


Älskar er lika mycket knäppisar, så, nu vet ni! :-)


Mammi, titta vad jag lagade ikväll! :-)


5 nystekte boller

Fan. Jag har blivit läskigt beroende! Av våra härliga norska boller. Meny har just nu ett tillbud på fem nystekte boller för 20kr, och då gååååår det inte att låta bli. Köpte en påse igår, som såklart redan är slut. Så nu ska jag ta en powerwalk bort till Meny för att köpa 5 nya. Hörs senare!

På bussen igår påväg till jobbet..


Way Out West 2011

Har suttit och snackat me en av våra kompisar vi träffade på P&L -09. Alltså seriöst, fyfan vad kul vi haft det!!! Blir så nostalgisk av att snacka om det, det var verkligen 5 dagar av ren lycka! Det ska komma otroligt bra band till Peace and love i år igen, men det känns som vi redan gjort det där nu, twice. Det går inte att slå våra tidigare år där, så är det bara! I sommar blir det Way out west, 11-13 augusti. Fan vad fett!

Sweet summer

Har glömt lägga upp en bild på mitt fina linne jag köpte häromdagen.
Snyggt både till ett par jeansshorts och istoppat så bara en volangkant syns.


Dear neighbour..

Kom precis hem från en solig promenix i vackra Bergen. Jag hade tagit på mig träningskläder och var supertaggad, skulle bara gå igenom stan för att komma till hamnen. Hamnar istället på bikbok och hittar en jättefin tröja.... Smart nog hade jag lämnat kortet hemma, men istället så hänger jag av den för jag bara måste ha den. Shoppingberoende!?

När jag skulle lägga i tvätten förut så hittade jag, IGEN, vår grannes tvätt i tvättmaskinen OCH i torktumlaren. Vi blir så trötta, för alla har fått en varsin dag att tvätta på för att vi ska slippa sånt här! Så vi beslutade oss för att skriva en lapp: "Hi neighbour! You have to understand that tuesdays are our washday NOT YOURS. We are not mad at you but soon we will be. This has to stop! Please understand and have a good day :-)"

"I say boom boom boom, let me hear you say weeehoo!"

Hahahaha, jag dör dör dör dör, flera gånger om! Detta var det värsta jag hört på länge! Jag och antis har legat här i soffan och gråtit av skratt 9 minuter i sträck.. Ja, vi är inne på tredje omgången av denna härlighet.


Off to work

Nu drar jag ned på stan och köper bollar, kikar i butiker och prövar en miljon tunikor och bh:ar som jag lagt undan på jobbet! Ikväll jobbar jag 16-20.15, så vi hörs efter det! Ciao

Bilden är från en annan dag, men ungefär såhär ser ja ut idag


Att bo i Europas regnigaste stad

Idag hade jag egentligen planerat att byta om till träningskläder och ta en långpromenad, samt gå förbi Meny på vägen hem och köpa med mig 5 bollar till jobbet. Men nejdå, när jag vaknade imorse spöregnade det, och gör det fortfarande.... Så här är det att bo i europas regnigaste stad.. Typiskt Bergen. Man får anpassa sig efter vädret. Men lika gött är det att ligga och mysa i sängen med en påse dodis!

Mamma ville att jag skulle lägga upp ett schema för min vecka, så här kommer den:

Måndag: Lindex 16-20.15
Tisdag: Lindex 16-20.15
Onsdag: Polisen 9-14 och Lindex 14.30-20.15
Torsdag: Polisen 9-14 och Lindex 16-20.15
Fredag: Polisen 9-14 och Lindex 16-20.15
Lördag: Ledig för tillfället :-)
Söndag: bakfull

21 mars 2011 <3

Idag för exakt ett år sedan blev jag och filip ett par. Det är helt galet, ett helt jävla år! 12 månader, och jag är fortfarande lika kär. Jag trodde inte man kunde vara det efter så här lång tid??? Jag är otroligt lycklig över att ha honom som min pojkvän och skulle ärligt talat inte kunna leva utan honom. You complete me. Här älskling kommer några av våra låtar som vi skrattat, gråtit, myst, åkt bil, legat och snackat i timmar, gått långpromenader, dansat, sjungit, skypeat, ja nästan allt tillsammans till:


bäst bäst BÄST


Hon är så söt så jag dör..


Mysig söndag

Idag har vi haft en riktigt mysig söndag. Efter att ha legat och dragit oss i sängarna och njutit av sovmorgon gjorde jag mig en stor söndagsfrukost. Så lyxigt med riktigt bröd, istället för knäckebröd som vi annars äter hela tiden.. Sedan piffade vi till oss lite för en tur ner till byn, till Godt brød och tog en fika på deras uteservering. Även om vi satt med stora halsdukar och filtar så kände vi att våren är på väg.. Härligt!



ppppp-arty!

Hela dagen på jobbet idag har jag gått runt med ett lyckorus. Solen strålade imorse när jag gick till bussen, skinnpajen och brillorna var på och alla var på topphumör på jobbet. Jag jobbade med mina två favoriter och uppskattade bara allt så mycket mer.

Jag var egentligen inställd på att ha mys/spa-kväll ikväll och bara göra mig fresch och äta allt onyttigt som jag älskar. Men alla tjatade på att jag måste följa med ut ikväll, så min rast fick gå till kötiden på polet för en vinare riesling. Just nu inväntar jag min bästis-norsk Linn som är på väg hit. Senare ska vi ta bussen till hennes väninna, fortsätta där och inatt blir det ut på byn!

Natti alla goa

Haha, idag i all kaos på jobbet hände en så otroligt rolig sak som fick mig & mia att kissa i byxan! Det där asgarvet behövde jag verkligen. Mina två timmar med linn mellan jobben var heller inte tårfria. Jag ler av bara tanken på dessa små solstrålar i min annars så otroligt jävla långa dag idag. När jag kom hem från jobbet sent ikväll mötte sambon mig med ett glas vin och en kärleksfull kram. Tack. Hoppas imorgon blir bättre, för inatt satsar jag på rikligt med sömn. Gonatt'

Natti natti

Godnatt! Lång dag imorgon. Först polisen, sedan ledig 2h då jag ska umgås med min vän linn och sedan kvällspass med henne på Lindex. Ska kosa meg skikkelig imorgen jeg. Och en liten 250grams freija sjokolade är jag fan värd.


-

Jag har inte mått så dåligt eller gråtit så mycket som jag gjort ikväll på mycket länge. Ett beslut som kändes solklart, men när jag väl gjorde det som måste göras, så blev det liksom på riktigt och då kom tårarna. Det jag pratar om är nämligen uppsägning. Eftersom vi har bestämt oss för att komma hem till sommaren, och har x antal månaders uppsägningstid så var detta något jag var tvungen till att göra. Jag trodde aldrig att de skulle bry sig så mycket som de faktiskt gjorde. Och att jag var så omtyckt som jag var. Jag önskar bara jag kunde få något slags tecken på att det här verkligen är rätt beslut. För fan så jag trivs här!!! I såna här lägen finns det bara en sak som hjälper och det är min och pappas favvo: grillad kyckling. Så det gick jag & linn och köpte, och här sitter vi nu. Over and out.

Nattinatt

Hemma från kvällspass på Lindex. Köpte ett par grymt snygga kostymbyxor med hög midja, en beige kofta och en underbar topp. I'm in love! Imorgon jobbar jag bara 09-14 hos polisen, så efter det och en sväng på stan så kommer bilder på dagens inköp. Snakkes imorgen!

love

Var på jättebra humör men så hittade jag de här:

Saknar min pojkvän så mycket att jag får ont i magen............


Frulle och veckoschema.

Äter frulle och ser över veckan. Frukosten består av gröt med jordgubbssylt, ett knäckebröd med makrill i tomatsås, en kiwi och en kopp kaffe. Här kommer ett litet veckoschema för de som är intresserade:

Tisdag: Lindex 16-20.15
Onsdag: Kantinen hos polisen 09-14. Filmkväll hos Linn.
Torsdag: Kantinen hos polisen 09-14. Lindex 16-20.15.
Fredag: Kantinen hos polisen 09-14. Lindex 16-20.15.
Lördag: Lindex 12-18. Sista partynatten med våra sköna Umeå-bor! (De flyttar hem till Sverige)

Beach -11 ???

När ska man börja träna och göra sig fit för beachen 2011? Det kanske är dags att börja nu, men jag har inte tränat på flera år så har verkligen tappat det där helt. Hur kommer man igång och vad är bästa/roligaste träningsformen? Någon som har bra tips? :-)


Jag som älskar att ligga i soffan i myskläder och äta choklad...


Wallander Vittnet

Nu ska vi två kosa oss, och se på Wallander Vittnet. Jag vet, jag vågar nu. Här är jag och min älskade:

Vi två utanför musumet i söndags.


New in the closet

Lindex 399:- vs Gina 249:-

Fellini 299:-

Lindex 199:-


Monday morning.

Blev inringd till Lindex, så ska åka dit direkt nu efter morgongröten. Solen skiner, så skinnpajen & glajjorna åker på idag påväg till jobbet! Fett nice!!!

Sunday evening

Vilken sjuhelvetes matkoma. Åh, så gött det var!

Timmarna på naturhistoriska museumet var jättemysiga med varsin kopp kaffe. När vi gick hem regnade vi, då gick vi till butiken och köpte med oss ingridienser till negerbollar och blandade ihop det lagom till Gossip girl. Ikväll har vi monsterchillat, kikat bra teveprogrammet och skrattat med Solsidan. Nu kom mitt sötsug helt plötsligt, så sitter och trycker i mig Bixit.

Imorgon är jag ledig som det ser ut som just nu, så då tänkte jag slänga upp lite bilder på kläderna jag shoppat i veckan och våra mysiga bilder från vår dag på museumet!

Älskar denna reklamen!


Sunday morning

Härliga, underbara söndag. Äntligen fick jag min efterlängtade sovmorgon. Hela veckan har jag jobbat dubbelpass, 09-20.15 och igår jobbade jag 8h på en stressig lördag så denna morgon har jag längtat efter. I veckan har jag vart så lucklig när jag jobbart hos polisen på dagarna och fått ta med mig lyxiga baguetter, med räkor, rökt skinka osv hem. Sånt som är för dyrt för vår ekonomiska plånka. Hela veckan har min middag bestått av resten från jobbet som färdiggjorda sallader, smörgåsar och pizzor. Det är lyx!

Igår när jag slutade jobbet hade sambon köpt en vinare, för att fira att vi hade bott här i 5 månader. Det är helt sjukt, 5 hela månader! Så vi tjötade, tippade på Melodifestivalen och drack gott. Idag ska vi, faktiskt, gå till Bergens naturhistoriska museeum. Tydligen är det väldigt hurtigt av oss! Ska bli jättemysigt.


Den här låten för mig att sakna h&m gänget i lisch!


Victoria

Idag har jag och kronprinsessan namnsdag!

Har mina ølbriller på!


sjuk dag.

Det här har varit den sjukaste/hemskaste dagen på mycket mycket längre. Och det räckte inte med en sak, utan när jag äntligen hämtat mig från det första hemska jag åskådat, så sker nästa kris. Jag var helt skakis efter dessa ka jag lova. På grund av tystnadsplikt kan jag inte skriva om det här på bloggen, vilket ni självklart förstår. Men tack och lov för mamma och fille idag alltså. Nu ikväll mår jag mycket bättre. Nu ska vi sova, för kl 8 ska jag skypea med pojkvännen innan jag ska till jobbet och han åker till Österrike. Imorgon behövde jag självklart på Lindex på kvällen, så jobbar dubbelpass imorgon också. Ciao!

Music

 


Påminnelse: SLUTA SHOPPA!

Halloen! Idag var min första dag på mitt nya dagsjobb. Polisstationen här i byn. 3 minuters gångavstånd från vår lägenhet. Nu kanske ni tror att jag har gått och blivit polis här i norge, men riktigt så spännande är det inte, jag jobbar nämligen i matsalen. Det är en kökschef och en medarbetare, men medarbetare har blivit sjukskriven så jag ska jobba för henne ett tag. Så idag har jag jobbat i kantinen 9-14 och sedan Lindex 16-20.15. På två timmar hann jag åka ner till Åsane, hänga med Linn och shoppa för nästan lika mycket jag tjänade under dagen. Alltså nu måste jag sluta..... inte ok! Nu är det nästan lika illa som det var när jag jobbade på h&m i sommar!

Jag köpte ett par nya jeans, ett par jeansshorts, en vit tjocktröja, en svart kofta, ett par tights och en bh. Bilder kommer på fredag eftermiddag eftersom jag slutar 14 då. Även imorgon jobbar jag dubbelpass, 9-20. Kika in om några minuter, då kommer some good shit!

Tjejkväll

Här kommer två bilder jag hittade på Linns blogg från vår supermysiga lördagkväll hos Sandra. De klippte mitt hår, vi åt god familjepizza och efter det satte vi oss ute på balkongen och drack iskall öl med goda cigg. Hur mysigt som helst!

 

Nu ska jag sminka färdigt mig, äta lunch och sedan åka till jobbet! Pusss.


gomorron gomorron

Underbart..... Jag sov till lite före 11. Sitter i soffan och äter frukost; äggmacka, havegrynsgröt m. jordgubbssylt och en kopp kaffe medan jag ser på The simpsons. Efter det ska jag lägga i vittvätt och sedan ska jag ta en låååång varm dusch, längtar redan. Idag jobbar jag kvällspass, 16-20.15 sedan ska jag o sambon på nattbio.

Is there anything better then love, seriosly?

Jag och sambon har just sett en sådan djup kärleksfilm att jag fortfarande är helt rörd. Aldrig tidigare har vi suttitså länge  stilla och sett eftertexten rulla. Stumma och med tårar i ögonen. Vi rekommenderar den stark, 5 av 5. Love and other drugs. Nattinatti.

Jag älskar dig Filip Leksell.

Bergen i ett nötskal.........


Mitt ögongodis

Bilden gör inte bikinin rättvisa, för den är verkligen chockrosa! Love it!


In love.

Blev inringd till Telenors kantine, som var sjuuuukt stor! Är van vid att vara 2, max 3 pers, men idag var vi 8 st och ändå var det stress. Det visade sig att det var över 2000 personer som åt där var dag. Det var en rolig dag iallafall, så nog om det.

Slutade tidigt, halv tre, så då gick jag och handlade mat och sedan tog jag mig en sväng på stan. Hittade två bikinisar som jag blev helt kääääär i. Dödssöta! Åh, nu vill jag åka till thailand och gå runt i bikini hela dagarna! Nu nu nu nu! Köpte också ännu ett snyggt kort linne. Bilder kommer lite senare! Nu ska jag lägga mig i soffan och zappa lite på tvn.

SOLSIDAN

WOW! Två minuter kvar, som vi längtat här på Rosenbergsgaten!

Tänk förra söndagen var jag hemma i lidköping. Satt och myste i soffan tillsammans med hela familjen, med hans armar runt om mig. Läskigt mysigt.

sunday

Precis innan Gossip girl började sprang jag till butiken och köpte karbonader, apelsinjuice och choklad. Slukade hela på max 2 minuter! Snart, snaaaart ska jag sluta med sånt där och börja träna. Jag och alex funderar på att börja på ett gym här i byn. Nu strax ska jag laga mat, så jag hinner innan min skype-date med pappa och tydligen det bästa avsnittet någonsin av Solsidan. Men först, titta vad jag hittade på Linn's blogg:


Bilder fra igår kveld!


Darkbrown

Godmorgon godmorgon!

Det blev inte någon uppdatering igår, för vi (jag, sambon & alex) drack några glas vin och bestämde oss sedan för att gå ut och dansa. Så vi gick för att möta upp våra svenska grabbar på vår allas härliga sjöboden med ett grymt liveband. Vi hängde nästan vid dansgolvet hela kvällen, då vi inte drack öl! Vi var hemma vid 4 inatt, så idag är vi inte starka... Halv två vaknade jag. Och när jag satte mig upp och såg mig i spegeln, fick jag världens chock av min förändring, jätte jättemörkt hår!


-

Nu sker en liten förändring i mitt liv! Vad det är får ni reda på om ni kikar in här lite senare ikväll.

Lördag = Jobb

Detta är min jobbklädsel idag, fast mina nya svarta tighta jeans till.

 


Thank god it's friday

Halloen alla sköningar!

Idag har jag jobbat dubbelpass som jag gjorde på den gamla goda tiden (december/januari)... haha. Det tar verkligen på krafterna! Kvällsvakten på Lindex jobbade jag sammen med min vän Linn, så vi koste oss vi! Efter jobbet åkte jag hem, åt fiskbullar och nu har vi just sett filmen ThankyouMorePlease. Den rekomenderar vi, 4+ av 5.

Imorgon jobbar jag 12-18, sedan ska jag med Sandra hem från jobbet. Hon ska klippa mig! Ska bli spännande! Sedan ska jag hem för en vinkväll sammen med sambon och alex. Kjempekoselig lördag.

Här kommer låten jag sjunger/nynnar på som en galning, och som alla mina norska vänner frågar mig VAD FAN jag sjunger på?



Over and out.

-

jag är jätteledsen just nu, för jag glömde min mobil på jobbet..... det är nästan läskigt hur handikappad man blir utan mobil. vi har för sjutton inte ens en väckarklocka!

Dagens låt, Hurts again!


Bergen Kino

Strax ska vi ut på promenix, och ta oss en sväng på stan! Ikväll blir det bio, Just go with it. Den verkar sjukt bra! En riktigt feel-good film!


Torsdagmorgon

Godmorgon godmorgon, hör fåglar sjunga glatt!

Nu är vi uppe här på Rosenbergsgaten. Vi har legat och dragit oss framför Deal or no deal. Nu är våra frukostar färdiga bra timat till ett nytt avsnitt av The simpsons. Det är inte likt mig att vara ledig en dag, eftersom det bara är att smsa Manpower när man vill ha jobb. Men vi har kommit till den punkten att vi inte är lika pengakåta, utan känner att vi är värda en dag av ledighet. :-)

Gissa vems frukost som är vems?


................. nerå!

Nu skulle jag kunna göra ett helt långt inlägg om hur sur jag är, men filmen börjar strax och jag är faktiskt egentligen väldigt glad, så här får ni en lite kortare översikt över min ilska:

1. Min jäkla hosta. Jag hostar, hostar och hostar. Det tar aldrig slut! "Halloen! *Host* Åh, så flott genser du hittade... *host* då! 399:- *host* tack!" Så har hela kvällen varit för mig typ...

2. Vädret. När det är sånt väder som det varit ikväll blir jag så trött på vår stad Bergen. När vi åkte till jobbet förut var det strålande sol och riktigt varmt, så jag struntade i paraply. Nu när man slutat och gick till och från bussen spöregnade det, blåser åta helvete och är jättekallt...

Nu har jag precis ätit kokta korvar och en jättestor sallad. Mums! Till efterrätt blir det en liten fruktsallad, jag har köpt apelsin, kiwi och banan. Längtar.... Nu ska vi se på gamla filmen I now prononounce you Chuck & Larry, verkar jätterolig!

Halloen

Igår efter vår filmkväll somnade jag på tre röda sa antonia. Och imorse sov jag ut enda till klockan 10. Så gött så det är inte sant! I förmiddags var vi ute på en långpromenix, sedan köpte jag med 5 boller (äkta norskt) hem och nu har vi bara chillat. Ska äta snabbt, och sedan tar vi bussen till Åsane eftersom båda har kvällspass på våra klädbutiker. Later alligator!

När man älskar detta är det fan illa


Dagens låt, love it!


passion för sötsaker

När man inte har sin pojkvän att pussa på hela tiden, så blir man ovanligt sötsugen. Ska möta antis när hon kommer från jobbet och köpa lite bakelser. Är sugen på egentligen vad som helst! De hade inte varit helt fel att få sitta på 3b nu med mina brudar och trycka i sig lite bakelser och en kaffelatte...




Lite mobilbilder

Mmmh vad god mat jag lagade. Gjorde en egen sås på grädde, buljong och sweet chili tillsammans med mina indre ytterfilé till köttbitar och en sallad med tomat, soltorkadtomat, riven morot och fetaost.

Tycker min pojkvän är söt som har en bild på mig i sin plånka!

Iår fick jag 10 rosa rosor, detta är förra årets alla hjärtansdag ros:


Min helvetes resa

Har haft 5 underbara dagar hemma i Lidköping. Ååååh, har varit så mysigt/roligt/härligt! Nu är jag full av ny energi och kärlek i kroppen.

Igår körde b-friend mig till Landvetter, flyget gick kl 13 och jag skulle varit framme i Bergen 45 minuter senare. Eftersom jag inte sovit mycket under veckan och absolut inget sista natten, så somnade jag på tre röda. Vaknade upp vid 15-tiden, och gissa om jag fick panik över att vi fortfarande var i luften! Tydligen var det så molnigt att vi inte kunde landa, så när bensinen började ta slut fick vi åka och landa i Stavanger istället. Jag och mina nu 4 vänner bokade ett nytt flyg kl 18.45, checkade in våra väskor och gick sedan till en restaurang.

Två timmar senare får vi reda på att inte ett enda plan har kunnat landa i Bergen, så vi bestämmer oss för att ta en utav extrabussarna som SAS höll på och fixade. Den skulle gå om 5 minuter, men det visade sig att det skulle ta minst en halvtimme att få tillbaka vårt bagage. Efter hela två timmar sitter vi till slut på bussen efter en lååååång väntan på våra bagage och osäkerhet om det kunde komma fler bussar. Fem bussar ger sig nu av mot Bergen, och efter tre färjor, 2 kissepauser och 6h senare är vi äntligen hemma! Tack och lov att jag började kl 11 imorse! :-)

Min goda flygplatsmat


Hei Norge!

Nu är jag tillbaka i Bergen igen, men fyfan vilken hemresa igår, ska berätta om den efter jag ätit!!!!

Nu håller jag på och lagar mat. Har just kommit hem från jobbet efter att ha handlat både massa kläder och mat. Här nedan kommer en bild på maten jag köpte.