Promenix på Djurgården

Supermysig långpromenix med fina beccis. Sedan blev det en fika och lite kik på stan. Jag tyglade mig själv och rörde inte kortet. Bra nea!!!


Åttahundratio kronor

Är på väg till Djurgården för en lång powerwalk med fina beccis. Dålig planering = 14% kvar på mobilen. Så vill ni ha tag på mig får ni höra av er till beccis mobil! ;-)

Så, 810:- fattigare. SL-kortet. Vilken frihet!


Lovebirds

Godnatt. Imorn är jag ledig, men ska upp kl 9. Istället för att ställa alarm, blir jag väckt på ett mycket mysigare sätt; ett samtal från min pojkis.


Typ helg

Haft en riktigt trevlig kväll. Nu ser jag och Wille på Green Street Hooligans, dricker kaffe, cider o salmiak.


Köra bil

Nu får jag ansvaret att köra lillkussen till hans flickvän me nya bilen. Nu kör vi! ;-)


Lördag nr 2

Min lördags-inlägg blev helt fucked up. Efter jobbet åkte jag hem till faster med familj och de hade gäster. Så det blev trevligt sällskap och goda 3-rätters med goda viner. Åkte ut me bilen en sväng me wille och sedan gick jag hem till phille.

Vi bakade kladdkaka och såg den hemska thrillern "Liftaren". Uff! Tjejen ser sin pojkvän bli fastspänd mellan två lastbilar i händer och fötter medan psykopaten kör iväg den ena lastbilen sakna men säkert.. Så hemskt! Vid såna tillfällen uppskattar man verkligen sin pojkvän.


Sveriges huvudstad


Out in the sun

Ställde klockan på 10.00 men batteriet dog under natten så vaknade inte förren 13.21... Jag brukar aldrig sova så här länge! Men hela veckan har bestått av sena kvällar med killarna och tidiga uppgångar för jobb. Så jag tror det var välbehövligt!

Idag ska jag och Rebecca ta en powerwalk runt Djurgården. Solen skiner, det snöar inte och är inte allt för kallt. Perfekt för en söndagspromenad!


Thank God it's weekand

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/754098/images/2012/pic_186710707.jpg" class="image">


Pälsis

Jackan var slut.... 2 av personalen hjälpte till att leta och ringa runt till alla Sthlm-butikerna, men den var helt slut. När jag nästan gav upp hittade vi en enda i storlek 34. Ville egentligen ha strlk 36 men jag bara måste ha den, så jag kirra den!!!


Jobblördag

Jobb. Lunch. Sen ska jag köpa jackan!!!! :-D


Lobster crab shrims

Och inte nog med det... Efter en trevlig jobbdag med goa tjejer på biblan, åkte jag hem till faster med familj. Där bjöds på hummer, krabba och färska räkor!!! Och till Henke blev det tacos. Åh, så gott!

Drömde faktiskt om hur hummerköttet smälte i munnen på mig nu när jag vaknade av alarmet....


Fredagslyx!

Blev bjuden på sjukt god lunch inne på Sturegallerian där jag och papps lunchade. En varsin macka med 250 gram handskalade räkor.. Obeskrivligt gott!


Friday

Nu drar jag ned på stan för att luncha med pappa och sedan ska jag jobba i vår butik på biblan. Ikväll ska jag eventuellt dra hem till beccis!


Bilfilm

Wille e så söt, han tvingar mig o se Fast and the furius. Nu sitter han och kikar på mig hela tiden för att se att jag inte sitter med mobilen. Så nu lägger jag ner nallen för ikväll! Imorn ska jag jobba på vår butik på Biblioteksgatan. Natti!


Dagens två favvosar

Mina två favvosar idag tydligen...


Inbrott

Det händer mycket här hos kusinerna. Vi satt liksom i vardagsrummet i huset bredvid när det hände..


Söta faster

Söta faster som köper laktosfritt till mig.. :-)


Jobb & Karro

Har fått lära mig att öppna butiken idag, så idag har jag jobbat med söta Sofie. När jag slutade mötte jag upp goa karro för en lunch på Café Baresso. Jag åt en ljuvlig smörgås med prisutto och mozzarella och en kaffe. De trevliga sällskapet var ju inte heller fy skam!

Vilken härlig dag..!



Södertjej?

Har varit och kikat på ett rum i en 3a på söder som faktiskt verkade riktigt bra. Läget är suveränt! 50 meter från tuben, granne med Systemet, donken, kebabhak, apoteket, flera olika barer osv. Friskis & Svettis ligger i huset bakom, så då kommer jag inte längre ha något att skylla på! Perfekt!

Nu ligger jag och henke o kikar Little fuckers me popcorn och hallonsoda. Onsdagsmys. Börjar 9.30, sen ska jag köpa fuskpälsjackan och sen möta goa karro!!


Tisdag

Ok, ingen DH.. Tråkigt. Men ikväll har vi gått igenom stägning för sista gången, skall klara mig själv next week. Men det kommer att gå galant!

När jag kom hem fick jag lax i ugn och stor sallad. Mums! Har hängt med Wille hela kvällen. Gillar honom sjukt mycket.

Ute är det SNÖ och minusgrader...


Desperata hemmafruar

Och jag har väl inte helt fel som tror att Desperate Housewives har säsongstart ikväll? Eller? Vad säger ni mina DH-lover-läsare Maja, Nathalie och Josse??


24:e

Nemeeeen oooops, löning imorn? Nice!

Nu har jag bytt om till träningskläder och tänkte gå ut och känna på snön lite. Sedan förbi lilla farmor. Och sedan åker jag in till stan för att en andra gång öva på att stänga på NK. Nästa gång ska jag kunna klara det själv!


Måste.ha

Alltså verkligen MÅSTE.HA! Det absolut första jag ska köpa när löningen kommer. 999:- på mitt bästastes Hennes & Mauritz.


Linnea och Linnea

Efter jobbet hämtade pappa upp mig och så åkte vi och hämtade Linnea. Linnea är pappas bästa kompis dotter som är exakt lika gammal som mig och vi är i princip döpta efter varandra. Hon har börjat plugga på SU men står för tillfället utan boende så hon ska bo hos pappa en vecka.

Efter maten och ett par timmars catch up med Linnea, plockade Wille upp mig och så drog vi hem till honom. Så ikväll har jag varit hos faster med kussarna och bara tjötat.


Marc o' Polo

Det gick jättebra att jobba idag. Jag fick välja en valfri basic top som jobbet betalade för. Jag valde en sjukt snygg klarblå enkel tröja i organisk bomull. 999:- kostar denna sköna tröja. Bild kommer imorgon!


Mjölk

Tycker om att va hos familjen Runsiö.


Jobb och kärlek

Nu början jag jobba. Stor glad gubbe!!! Men det känns fortfarande som en stor klump i bröstet. Älskar min fina pojkvän så otroligt mycket.


Lunch


Monday morning

Kom precis hem efter att ha följt fille till centralen och vinkat av honom. Kunde inte låta bli att fälla en liten tår, gör så sjukt ont i hjärtat att han åker iväg.

Ska göra iordning mig nu och äta lunch, sedan åker jag ner till stan igen för ett pass på Marc o' Polo. Ciao!


Myskväll

Wille skjussade hem oss förut så vi hann mysa med louise innan hon skulle sova. Nu packar fille det sista och sedan ska vi mysa sista kvällen. Vill inte att han ska åka imorn...


85års kalas

Idag har vi varit på 85års kalas för fina farmor. Tjugo styckna 80+ och vår familj + fasters familj. Jättetrevlig dag. Vid 17 tiden var kalaset över, och jag & b-friend stannade hos kussarna på en drink och sedan beställde vi hem thai-mat. Åh jag åt en jättegod meny men tigerräkor, bambuskott mm. i kokosmjölk och röd curry. Har varit världens mysigaste helg med pojkvännen och familjen.


Lördagsgött

Igårkväll hade vi god middag och drack gott hemma hos pappa. I slutet av kvällen trippade jag och filip över till kussen där även Wille höll till och drack vin och öl. Riktigt go kväll!!!


Sthlm

Klockan 06 ringde alarmet imorse. Tog tåget upp till Sthlm, har gått på stan och träffat farmor o kusinerna. Tagit promenad längst edsviken och visat fille runt in the naberhood.

Nu myser jag med mina två bästa älskling. Så mysigt att ha dem båda två vid mig. Nu mår jag gott!!!


New

Thaaanks morsan för dessa snygga brillor!


It's friday

Jaha. Då var min sista dag på H&M för ett tag framöver avklarad! Nu ska jag packa inför Sthlm och sedan hem till svärföräldrarna för käk. Gött!


Panpizza från daffes

Jag strögar på idag igen. A-yta och nedsättningar är färdiga. Nu: lunch. Panpizza.


1 av 30


Eller som detta!

32 dagar jobbade jag, oftast dubbla pass, irad innan jag tog ledigt 25-30 dec när fille flög upp till bergen. Helt jävla otroligt!


Jobbade ihjäl mig

Hittade förra årets kalender, som jag hade i Norge. Förstår inte hur jag pallade dagarna...


Food

Känns onödigt att fylla på kylskåpet nu när vi ändå åker imornbitti. Så det får bli samma mönster som igår då. Frukost: havregrynsgröt, mjölk och sylt. Och ett kokt ägg till. Lunch: Två pan-pizzor. Till middag får vi köpa hem något gott, kanske Roma sallad????! Snääääälla älskling?

Då var det bokat!

Då var biljetten bokad. Imorgonbitti kl 07.17 åker jag och b-friend till sthlm, pappi, syrran och släkten. Ska bli så otroligt mysigt! Ser t.om. fram emot den mysiga tågresan upp. Vi är framme lagom till butikerna öppnar och ska möta upp syrran.
Vi har velat se Hamilton filmen sedan den började gå på reklam. Så den ska vi se på sergel på söndagkväll! Åhhh vad jag ser fram emot den här helgen!


image description

Love u

So much to do, so little time

Allting har gått så otroligt fort. Men jag klagar inte. Tvärt om! Åh, så roligt! Idag har jag jobbat på mitt gamla h&m här i lisch och det var supermysigt att träffa alla igen. Imorgon blir dock min sista dag på ett tag och oturligt nog jobbar inte josefin. Fick göra iordning Dam-avdelningens a-yta för att träna lite, och helvete vad roligt det är! Blev glad av alla vänner och bekantas gratulationer till mitt nya jobb och alla mysiga grattis-kramar.

Ikväll har jag och fille ätit gott och sedan städat ur de mesta av köket och börjat med mina kläder. Alla koppar, alla tallrikar, bestick, formar, skålar osv osv osv.. Har även packat ur en av de tre garderoberna. Behövs x antal fler flyttlådor haha.. Mina fina louise och mette kom förbi en sväng oxå. Det är nämligen dem som ska ta över min lya den 1 feb.


image description

Det är med väldigt blandade känslor vi städar ur lägenheten.. Vår första lägenhet..

Bloppis 20.01.2012

Jag kommer ha lite bloppis här på bloggen imorgon med ett tusen plagg från H&M eftersom jag nu hädanefter bara får använda Marc o' Polo kläder! :-) Tex denna sköna tröja, använd 2-3 gånger för 120:- Nypris 199:-.


Tåget

Ni fattar nog inte vilken timing jag hade förut!!! Var på centralen 14.05 och visste att jag hade 3 min, då ringer pappa och läser upp bokningsnumret så att jag kunde hämta ut det i en SJ automat som, som tur är, ligger precis vi spår 10 där alla x2000 till gbg går.

Får ut biljetten och SPRINGER till rätt vagn och bokstavligen HOPPAR på tåget! När jag kommit innanför dörren blåser dem i pipan och 4 sekunder senare rullar tåget i väg..

DET mina vänner kallar jag timing!!!


Pic


På tåget

Var klar 13.55 på NK våning 4, sprang till centralen medan pappa bokade åt mig över telefonen och hann med 14.08 tåget. Det tycker jag är grymt gjort!!! Sitter nu på tåget och lyssnar på min absoluta favvis, Rihanna. Jag skulle aldrig kunna lyssna sönder hennes låtar.


Bye sthlm for a few days

Äter en otrolig nyttig lunch som består av lax, broccoli och stekt ägg. Jag är sjukt nervös inför detta viktiga möte, men detta kommer jag fixa galant, för jag är grym!!!!


I'm coming home

Vaknar upp ensam i det stora huset. Ska äta frukost, dricka jättemycket kaffe och lyssna på Uggla på högsta volym.

Tänkte boka SJ biljett nu när jag vaknade men självklart är 16-tåget fullt för sista minuten, så vill jag åka just det tåget får jag betala ordinarie. Då får jag väl göra det. Vi ses imorgon mina kompanjoner i lisch!


Lidköping

Lunchdate på nk. Sedan tar jag mitt pick & pack och sätter mig på X2000 hem till lisch. Min fina pojkvän ska laga god middag tills jag kommer! Ska bli mysigt att komma hem lite.


Min söta syster

Haha lärde syrran imorse hur man smsar och under hela dagen har hon nu bombaderat mig med sms från ovanvåningen. Så nu gav jag henne min pojkväns nr och sa att han var sms-sugen hehe.

Här är två av alla de sms hon skickat till honom. Så söta!!!


För några veckor sedan..

försvann min header och bakgrunden blev något som ska likna ett ihopskrynklat papper.. Jättefult. Så nu tänkte jag fixa till detta... Så idag kommer bloggen se väldigt konstig ut emellanåt, men förhoppningsvis ett snyggt slutresultat!

UNO och varm oboy

Spelar spel med syrran och lyssnar på Uggla på hög volym.


Bello!

Kommer du ihåg när vi lekte här som små?


Tisdag i Stockholm

Är glad och lycklig. Kom upp förra tisdagen, har sökt jobb och varit på arbetsintervjuer. Igår fick jag jobb, på Marc O'Polo Dam inne på NK. Första arbetsdagen är på måndag. Nu ska jag och syrran ut och leka i snön. Puss!

Happy face

Glad tjej!!!!!


Chillidill

Hur kan man ha så extrem otur att jag och syrran nu istället ligger i feber och en förjävlig hosta.. Har tydligen smittat lilla farmor oxå.

Nu: movietime nedbäddad i sängen me min lillasyster. "Den lilla pandan".


Good and bad

Jag borde känna WOW, fan vilken chans! Istället rinner tårarna längst min kind av tanken på hur mycket jag längtar efter min man.. Jag skulle aldrig nånsin kunna beskriva min starka kärlek för den här killen.

Förmodligen kommer jag inte hem imorgon som planerat, vinterkräksjukan härjar här och jag känner av det redan nu..


Kärlek e så fint

Nu tusan börjar jag sakna min pojke..

Fick bli en alldeles för dyr blus shoppat för att ruska upp mig lite!

Saknar hans mysiga pussar så jag blir tårögd nu i skrivandets stund...


Lillördag

Intervju. En visit hos min fina bec. Möta upp klara på Hellströms för ett par öl. Sprang in på killtoan och massa annat hyss. Nice evening. Nu lite sömn för att ladda om inför ännu en intervju imörra.


Intervju, hur längesen va de lixom??

Lunchar. Själv. Lite mysigt faktiskt. Ska på arbetsintervju kl 16 så är sjukt nervös. Var tvungen att slänga i mig lite mat för att lugna ner mig.


Lyxlunch hos fammo


Godnatt från mig och lojsan 


Carpe Diem


Love love love love love !!


Proud

Skrivit CV i tre jäkla timmar.. Jag skojar inte! Men gud så bra det blev.

Nu ska jag nana för imorgon ringer klockan vid 8 och då ska jag hem till farmor och hälsa på. Sedan blir det in till stan en sväng och på kvällen hänga med becci och klarut. :-)


Sthlm

Ställde klockan på 8.00, vaknar nu.. Bra där! In a kind of hurry. Idag har jag höga förväntningar, hoppas inte jag blir besviken!


Love

Den här goa bilden skickade becci till mig när jag var på väg upp hit till Sthlm. Min fina vän!


Fast i Laxå

Försenat tåg som vanligt.. Hatar SJ!!! Vi stod stilla i Laxå i över en timme. Skulle varit framme på centralen kl 16.40 men pappa fick hämta mig 19.06... Träffade dock två as sköna killar som underhöll mig under den långa resan.

Nu äter jag middag med pappa och Louise bredvid mig och jag känner mig så glad! :-)


Grym film!

Abduction och kaffe.


Jag dör lite varenda gång.


Förrätten var himmelsk


Saturdaynight out

Oj, sjukt dålig uppdatering. Serverade på svärmors 50års kalas i lördagskväll. Vilket var jätteroligt och oj vad god mat och dryck! Välkomstdrink, tre-rätters och tårta blev det och sedan tog vi taxi in till stan.

Jag åkte hem till Mette som hade födelsedagsfirande och sedan drog vi alla till Stadt. Efter en rolig danskväll drog jag och lollo på efterfest hos filip. Jag och fille var hemma hos mig kl 6..

Det var den värsta bakfyllan jag haft i hela mitt liv! Mådde så kasst.


Lördag

Pommes frittes e såååå äckligt att äta dagen efter. I min matlåda idag är de pommes o kebab. Jobbar idag men har inte fått i mig mitt morgonkaffe så jag känner mig som en zoombie.


2

Men det var det Så värt! Men å andra sidan var det inte jag som betalde.


Älskar't

Höjden av lathet är att vi tog taxi från Källaregatan till Rådagatan igårnatt, vi snackar 100 meter..


Trettondagsafton

Igår efter häng i Stenhammar och sjuuuukt god middag med familjen åkte jag in till stan, bytte om från träningskläder och fjorde iordning mig inför en spontankväll.

Louise och rang kom till mig för tjöt och vin. Vi drog förbi Rikard på vägen till stan. Och sjutton vilken bra kväll! Va sådär perfekt full och hade så jävla roligt. En bild togs under kvällen, kl 5 imorse på efterfesten när min man inte var vidare pigg:


Torsdag

Från en mysig hemmakväll med lollo, är nu vår goa matilda på väg hem från Borås för en festkväll! Nu kör vi brudar!

Tjaaa

nu kör vi!


Dagen startar så här:


Träningsvärk på ETT ställe?!

Träningsvärken i magen är galen... Det gör ont när jag skrattar, pratar högt, reser mig upp osv. Skippar gymmet idag och tar ännu en långpromenad!


Love is in the air

Har varit hemma hos min fina familj som idag kom hem från Stockholm efter att ha varit i Thailand i two weeeeks. Finally!!!! Jag och fille har varit och myst med dem hela eftermiddagen. Och jag fick massa fina presenter.

Åkte hem till Samuel för några glas rödvin med lite brudar. Sedan gick jag hem och umgicks med min boyfriend.

Nu ligger jag vaken inatt igen..... fille sussar dock så sött bredvid vid det här laget..


Look at me!

Åh vad jag är stolt över mig själv. Kom precis hem efter att ha powerwalkat i världens motvind i 1h och 40min med Samuel. Nu har jag lagat mig otroligt god lunch som det bara dregglar ur munnen när jag tittar på! Imorn blir det gymmet igen!


Idiot kärring

Blev påhoppad av en jävla shäfer som stod och gläffste i mitt face när jag gick från margretelund till stan för att möta samuel! Fy helvete vad arg jag är!!


Future

Detta kan bli riktigt bra. Hoppas hoppas hoppas!


Årets första gympass avklarat

Nyss hemkommen efter att ha gymmat med samuel och mette. Vad grymma vi är! Det här är bara början på mitt nya liv!


summer 2011

Nu får min lilla tompis antonia mer än gärna komma hem.....!

Tuesday

Tisdag. Och jag är ledig. Idag igen. Har hjälpt Peter lite nu under förmiddagen och gjort några ärenden.

Nu inväntar jag min vän john för lite avskedskramar. Han och emil ska dra ut och resa i några månader, och dem åker redan imorgon. Vilket är väldigt väldigt väldigt tråkigt..

Idag kommer min älskade familj hem från Thailand. ÅH vad jag saknat dem!
Jag och bello thailand 2009

Mysigt

Fille fick också håret klippt. Har haft mysig eftermiddag med Filip's familj, mormor & morfar och linas vän Jessica som bor i USA.

Ikväll blir det nån fried rice liknande rätt med färska räkor och bacon. Gött säger jag!!!! Och det är sååå otroligt skönt att ha klippt av mitt långa hår!


Kort kort

Lina klippte mig förut. 2 dm!!!


Shit

Oh shit, skulle ändra tillbaka till min gamla rosa bakgrund eftersom mina vänner säger att den jag har nu är så ful.. Nu lyckades jag istället ta bort min header, men fortfarande ha kvar samma fula bakgrund..... Ska ut och möta min snygging nu, får fixa detta imorgon.

Gott Nytt 2012!

Har haft ett fantastiskt år. Jag är så lycklig. Tack mina nära och kära för att ni gör min vardag så härlig.

Nyårafton började med 4 timmars jobb på h&m, vilket var riktigt mysigt med allas glada humör. Kl 18.30 var det middag med tjejerna och samuel hemma hos Lisa. De hade gjort iordning det så fint, med fördrink och snittar, och fläskfilé gryta och pasta. Mums! När klockan började närma sig tog vi taxi hem till Nathalie där vi firade av de sista timmarna av 2011 med flip the cup och liknande. Sjukt bra kväll med tjejerna!
Kl 00 fick jag min nyårskyss av min fina vän Louise. Efter massor med kramar framme på torget, gick vi hem till Nils där det hölls en redig efterfest. Efter någon timme kom min fina pojkvän, som tagit sig från Vinninga för att ge mig en försenad nyårskyss! Det blev varsin hamburgare och sedan trippade vi hem till oss.

Slappisdagar

Tuuuur att jag var ledig idag, för jag vaknade NU. Det var otroligt skönt att slippa ställa klockan en måndag, och bara sova ut!