heeeeeeelt sjukt

Hahahhaha, kan inte sluta skratta. Heeelt sjukt! Imorse när jag kom till jobbet hittade jag inte min skåpsnyckel, vilket gav mig lite panik för att jag hade mycket grejer i skåpet jag ville komma åt. För en stund sen kom jag på att nyckeln kan ha lagt sig under fodret på min väska eftersom jag känt andra saker legat där. Hittade hålet och drog sönder det ännu mer för att få upp sakerna, varpå jag hittade sak efter sak, bland annat: en dyr concealer, eyeliner, mascara, 2 par pärlörhängen, läppglans, lypsyl, pennor, ringar, tamponger, hörlurar... och NYCKELN! wohooo.

Helgen i Stockholm har varit super! I lördags var det som sagt kräftskiva och sedan hängde jag med mina grabbkusiner på fest, varpå jag var hemma lite efter fem på morgonen. Söndagen var jag, pappa och lollo på stan. Blev Thank god it's friday innan lollos tåg gick hem och på kvällen blev det mini kräftskiva igen, Yes! Måndagen började med morgonmys med lilla systeryster, frukost i sängen framför Disney Channel och sedan traskade jag över till farmor på lunch. Wille kom dit och kramades hejdå, eftersom hans flyg gick bara några timmar därefter till Usa. Gjorde stan några timmar och sedan mötte jag upp pappa i Gamla stan på en tidig middag på en båt vid hamnen. Jag åt handskalade räkor, grillad ciabata och aioli. Nu ska jag fortsätta mysa med min underbara pojkvän som jag saknat så mycket.
Kräftkalas kräftkalas, vi höjer våra glas!

Måndagens planering

Godmorgon godmorgon! Har just duschat och gjort iordning mig. Ska traska över till farmor på lunch och en kopp kaffe, samt lämna tillbaka jackan jag lånade av wille. Sedan tar jag tuben till stan, hade tänkt att shoppa lite och senare ska jag möta upp pappa för en middag på stan innan mitt tåg går hem kl 18.10. puss

Stockholm

Goodmorning sunshines! Vaknade för drygt en timme sen, blev rätt sent igår..

Efter jobbet igår giuck jag direkt till stationen, tog bussen till Skövde och sedan tåget till Stockholm. Åkte första klass, så jag drack flera koppar kaffe och proppade i mig goda brownies. Satt bredvid en jättetrevlig kille och pratade en hel del i telefon, så resan gick snabbt. Hoppade på tuben till mörby och där stod phille och väntade på mig med bilen. Det var kräftskiva här igårkväll, hur gott och roligt som helst! Allihopa var generösa med snapsvisorna och vi provade flera sorters shotar.

Vid 23-tiden följde jag med philip och wille till några av deras vänner och spelade Beer-pong. Hade aldrig hört talas om det förut, men det var sjukt roligt! Man var 2 & 2 i varje lag och hade ställt upp med amerikanska plastmuggar i pyramider på varsin sida av ett pingisbord. Man hade två pingisbollar var att försöka träffa i det andra lagets muggar, som de då var tvugna att svepa. I början var det lugnt men efter x antal sådana matcher så blev det rätt mycket. En riktigt rolig kväll, fastän jag var ensam tjej. Philip följde mig hem inatt/imorse och jag tror jag var hemma lite efter 5.

Nu är jag vaken, har ätit och nu ska jag, syrran och pappa ner till staden. Pappa har lovat att göra allt vi vill idag. Så vi ska shoppa och dricka kaffelatte på någon uteservering. Tyvärr hinner vi inte mer då lollos tåg går hem vid 17. Så nu blir det snabbsminkning! Ikväll är det avskedsfest för wille med både hans familj och vänner. På tisdagmorgon flyttar han nämligen till USA, north någonting om man ska vara exakt..

zzZzZZzzZZ..

Nu hade jag så gärna velat lägga mig i soffan, lyssnat på musik och läst en go tidning. Men faktum är att jag precis kom ut ur duschen, så nu ska jag föna samt platta håret och sedan gå och lägga mig. När jag jobbar 9h om dagen i en hel vecka är jag heeelt slut, och eftersom jag är enormt förkyld så ska jag görsöka lägga mig i tid så att jag fortare blir frisk.

Lite om mig..

Du heter: Linnea Victoria Nanna Westerlund
Smeknamn: Nea eller neis, och ytterst sällan "linnet"
Låt som när du är ledsen sörjer till: Celine Dion låtar

Beroende av: Alltid ha något på läpparna.

Vad får du oftast komplimanger för? Mina ben och ögon får jag flest komplimanger för. Men av min pojkvän är det nog rumpan.

Hur imponerar man på dig? Självförtroende och charm!
Brukar du skratta för dig själv? Jag skrattar ofta för mig själv. B.la. när jag ser något roligt på tvn eller får ett roligt sms/mms.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS och vem är det från?: Phille: Absolut, det kan jag göra, skicka när du vet vilken tid du kommer till centralen

Var bor du? Lidköping

Trivs du där? Det har varit en bra stad under uppväxten, men nu vill jag utforska något nytt!

Hur svarar du i mobilen? "heeeeej" när jag är pratsugen, och "tja" när jag vill att samtalet ska gå fort. Så, nu vet ni!

Vem ringde dig senast? Antonia

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Hon berättade hur hon mådde efter krocken. Tänker på dig hjärtat.
Antal timmar sömn inatt: 7

Sov du ensam: Nej

Brukar du komma i tid: Till jobb och annat viktigt, absolut. Annars, njaae..
Hur känner du dig nu: Glad! Men hungrig som en varg..

Vanligaste färg på dina kläder: Just nu är beige min favorit

Vad saknar du: Min syster och papi som bor i Stockholm. Som tur är får jag träffa dem på lördag!

Hade du en bra kväll igår: Toppen! Rosékväll med bästa vännen.

Favorit dryck på morgonen: Juice och en kopp svart kaffe
När brukar du oftast gå och lägga dig: Vid 22/23-tiden brukar jag vara helt slut.

Är du blyg? Nix! Dock kan jag uppfattas blyg bland personer jag känner mig obekväma med, t.ex. någon jag inte tycker om.
Sysslar du med någon idrott: Har i alla mina år gjort det. Men nu är det ko-lugnt på den fronten!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Kluring! Man kan verkligen känna "wow" vid första ögonkastet, men that's it.. Dock visste jag att jag ville ha min pojkvän bland de första gångerna jag såg honom!

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Dra ner gylfen, langa fram snoppen och kissa.

Är du nöjd med ditt liv: Absolut!!

Är du bortskämd: Jag är det i form av att aldrig ha behövt göra något hemma, men annars inte!
Vad gör du i morgon: Jobbar till 18.15, sedan ska jag träffa min underbara pojkvän.

Vad är det värsta du vet? Falska människor? Döden? Hemska sjukdomar? Det finns mycket nämntvärt..

Vad är det finaste du fått? Filip.
En speciell dag du minns: Första gången jag såg min yngsta lillasyster, då hon bara var några timmar gammal.

Du samlar på: Underkläder..

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Mamma, någon av mina bästa vänner eller filip.
När grät du senast: I måndags, som jag skrev om här i bloggen.

Vill du gifta dig: Nej, eftersom mina föräldrar är skilda har det fått mig att inte tro på kärlek livet ut. Hur kära man än är.
Vill du ha barn: Ja! En flicka och en pojke. En flicka först och sedan 2 år senare en pojke.

Vad dricker du helst när du är törstig: När jag är riktigt törstig är cöla det enda jag är sugen på!

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej. Pappa bor i Stockholm och mamma här i Lidköping.

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Sedan jag varit liten har mamma sagt att man inte får somna ovänner. Så jag tror aldrig jag somnat med att ha varit ledsen över något, utan alltid rett ut det innan jag gått och lagt mig.

Biter du på naglarna: Jag gjorde det när jag var yngre, men idag skulle jag inte ens tänka tanken. Usch!


Hej hej hallå!

Heeeej. Mig har ni hört något från på några dagar! Jag har jobbat 9-18.15 hela veckan och har umgåtts med antingen min pojkvän eller vänner direkt efter jobbet, så har inte haft någon tid över alls att röra datorn. Jag mår i alla fall lika underbart som alltid och längtar just nu till helgen som ska spenderas i Stockholm.

Igår köpte jag och erika en stor smörgåstårta som vi njöt utav med en flaska rosé. Efter detta fick jag gå modevisning för henne och syrran, då jag hade shoppat för över 2 000 kronor (eftersom det var löning!). Har bland annat köpt en lång kavaj, poncho, väst, tunikor, underkläder och skor. Idag höll jag mig från shoppingen, men har redan lagt undan 4 tunikor tills imorgon.. Fastän jag inte får för mina nära då de säger att jag är beroende!

Idag på jobbet var det en liten flicka som sa till mig: "Du ser ut som en docka" Jag bara log mot henne, men hon fortsatte berätta för sin mamma hur "vacker" hon tyckte jag var. När hon sedan går ropar hon över butiken "Hejdå dockan" Haha, så jäkla söt unge.


Älskling klarade teorin idag, Grattis!


<3

Jag har precis legat i min säng och gråtit. Lyssnat på vacker, sorgsen musik så som Hero av Enrique Iglesias och bara gråtit. Jag har gråtit för en kille. För att jag är så jävla lyckligt kär... Vill ha honom alltid alltid alltid. Vet inte om jag klarar att flytta ifrån honom..

Göteborg

Åh vilken härlig dag. Jag och pojkvännen har varit i göteborg över dagen och har verkligen haft jättemysigt. Tog nio-tåget dit och började med en kaffe och cigarett i solen på Wayne's uteservering, för att sedan göra stan. Buffé fick det bli till lunch för att orka hela dagen och sedan var det dags för ännu mer shopping. Köpte flera snygga plagg, och så köpte vi en present till oss ihop. När vi var helt slut och det började bli kallt tog vi tåget hem. Fille på tåget hem: "Vad mysigt vi haft det idag älskling. Det var speciellt mysigt att få vara din packåsna" Vad har man annars sin stora starka man till?! Haha. Ne, har haft en otroligt mysig dag med min älskling.


Nöjd med dagens shopping!
Lite senare ikväll ska ni få se vad dessa påsar innehåller..


Ni två alltså..

 Så jävla underbara människor. Ni betyder så otroligt mycket för mig. Älskar er av hela mitt hjärta!


min bästa vän, jag & min pojkvän


Imorgon bär det av till Götet

"Heeej bloggen!" Nu är jag hemma igen, efter att ha spenderat cirka 3 dygn hos min älskling. Medan familjen grillade ikväll, åt jag upp kräftorna som var tänkta till kräftskivan i fredags.. Mysigt att träffa familjen igen, efter deras vistelse i både Milano och Båstad. Mami åker till thailand imorgon, så jag passade på att krama henne extra mycket. Nu ligger jag och lyssnar på min favvo just nu, Pärlor-Carlolina Wallin Pérez samtidigt som jag tittar tågtider. Imorgon åker jag och älsklingen till Göteborg över dagen för att shoppa, strosa runt och äta/dricka gott. Kommer bli jättemysigt!


en söt bild på oss som erika lade upp på fb idag


It's a beautiful day

Idag har jag och fille månadsdag, 5 månader. Inget riktigt speciellt kanske men det är nämligen så att detta är första dagen ingen av oss är bortrest på en utav våra månadsdagar. Så nu sitter jag uppe på hans rum och sminkar mig medan han är på undervåningen och förbereder en mysig middag till oss. Lägger upp bild sen ifall han lyckas göra det riktigt mysigt! Haha. Sedan ska vi ned till stan och se på bio, Bröderna Karlsson. Någon som sett den? Är den bra?

5 månader

Godmorgon! Blev uppvaktad med frukost på sängen av pojkvännen imorse, vilket innehöll b.la. en smörgås med RÄKOR. Mums! Blev en del shoppat för mig igår efter jobbet kom jag på nu, köpte ett par jeans, en topp, ballerina skor, korta strumpor som man kan ha under låga skor och.... en långklänning! Jag har varit sugen på en långklänning länge nu men inte riktigt bestämt mig för om det är snyggt eller inte. Men nu tog jag tummen ur röven och köpte den.

hemmakväll.....

Jösses, redan fredag! Det har varit sååå skönt att vara ledig en vecka. Har knappt varit ledig två dagar i rad sedan jag började mitt sommarjobb efter studenten. Dock jobbade jag i onsdags och hade körlektion tidigt igår. Men ändå, bara ordet ledig gör mig glad! Igår efter min körlektion mötte jag upp fille och så åkte vi och storhandlade till mitt hus, eftersom jag bor själv igen nu. Hade en supermysig dag med massa pussar, kramar, matlagning och massa massa kärlek. Idag har jag jobbat 9-16. Jag mådde kasst och mina arbetskamrater bad mig åka hem och kurera mig, inte festa. Men ikväll var det ju kräftskiva!

När jag väl kom hem till fille (som hade cyklat och köpt kräftor till mig) och lade mig i sängen för att vila (som jag lovat jessika) så började jag störtlipa. Hade ont i hela kroppen, snorade och hostade så jag nästan spydde. Tog tempen, och visst hade jag feber. Så det var bara att stanna hemma.. Men jag kunde inte med att låta min pojkvän stanna hemma med mig när han var så taggad, så även om han ville så fick han inte. Så nu är jag hemma och myser med yvonne som också är lite krasslig. Nu ska vi äta mat, det blir räkor. :) Sedan har jag bunkrat upp med massa filmer i väntan på min, antagligen väldigt onyktra, älskling.

Tisdag

Tisdag betyder bakfull. Sista måndax igår, redigt skön kväll! Kvällen började med drink och matlagning hos mig, jag och pojkvännen. Efteråt sprang jag runt i en halvtimme och valde kvällens outfit medan fille och glenny satt och drack öl. Sedan traskade vi över till John som fyllt 19 och kvällen slutade såklart på måndax. Hela kvällen fick jag/vi höra hur braaaa vi passade ihooooop, och hur söööööta vi var tillsammans. Faktiskt heeeelt perfektaaa. Haha, ja det är väl alltid roligt att höra! Vi fick även höra att vi "satt ihop - bokstavligt talt", och då fick jag lite ångest för jag har alltid avskytt sådana par. Men då sa fille "Om att vara med dig är de bästa jag vet, vill jag väl spendera så mycket tid som möjligt med dig?" Då smälte jag en gnutta, för precis så känner ju jag med och man kan ju inte stoppa kärleken. Efter måndax traskade jag, fille, erika, linus och anton till tornis och sedan hela vägen hem. Var hemma lite efter 4 nån gång.

Idag har vi legat i sängen nästan hela dagen och bara myst. Vid 14-tiden åkte jag med hela familjen Leksell för att luncha på stan. Efteråt åkte vi tjejer hem, medan grabbarna åkte och skulle fixa något med sina telefoner. Nu åkte precis Lina till tåget för att åka hem till Malmö och Yvonne åkte iväg med en kompis. Så nu är jag hemma helt själv här i huset. Funderar på att göra en liten överraskning tills fille kommer hem igen.... i form av att ligga naken på köksbordet med sushi över hela kroppen, som Samantha i Satc. Bra idé?? Kanske borde byta ut sushin mot sprutgrädde?     Haha!

Gothenburg

Gomorron! Körde hela vägen till Göteborg, släppte av mamma och syrran på landvetter. I bilen på väg ned drack vi mängder av kaffe och åt goda mackor. När vi släppt av dem fick jag och glenny stanna på en parkering och power-napa i 20 minuter innan vi körde hem igen. Vi var hemma några minuter innan 8 igen. "Perfekt" säger Glenny och åkte direkt till jobbet. Jag lade mig här i soffan framför tvn. Är så jäkla trött och hungrig så att jag inte ens orkar lägga mig och sova, så jag ser lite på tv, Just shoot me. Ska laga ägg och bacon nu för att stilla min hunger, sedan kommer jag förmodligen somna på tre röda. Later

natti natti

Jag ska köra mamma och syrran till Landvetter inatt. Klockan 3 måste vi åka för att de ska hinna med sitt flyg. Så, natti natti!

Nyklippt!

Nu är jag hemma igen. Klippte av sisådär 7-8 centimeter. Minst. Mitt hår är jättelent och fint nu. Tack snälla Lina!


to You my Love..

Jag är fortfarande nykär. Eller kan man verkligen säga nykär när man är kärare än man någonsin varit? Han är min stora kärlek och min bästa vän. Jag är helt genuint lycklig när jag har honom i mitt liv. Tidigare när jag känt mig fullkomligt lycklig så har jag alltid väntat på att något hemskt ska hända eller att något ska förstöra min lycka. Och det har det ibland gjort. Men nu känner jag att det är så här det ska vara, nu är det min tur att vara lycklig. Och det är jag verkligen. Så jag vill tacka världens underbaraste/omtänksammaste/snyggaste/roligaste/snällaste kille, min fille.

Nu blev det här en liten kärleksförklaring till min pojkvän... Hihi. För er som undrar vad jag pysslat med de senaste dagarna så var min sista 8 veckors-sommarjobbsdag-på-h&m i fredags. Jag och min pojkvän åkte direkt hem till mig och hade kräftskiva med mamma och glenny. Det var riktigt mysigt! Mätta och lagom runda om fötterna åkte vi hem till fille, tog en härlig långpromenix med lexus och gick sedan och lade oss. Lördag förmiddag spenderades med några av familjens leksells släktingar som var på besök och sedan fick jag med min man ut på en springtur. Men tro fan det var jag som bangade när vi väl kommit ut... Inte bra.

Efter en dusch, grillat och rosé cyklade jag och baby till stadsträdgården där Melissa Horn uppträdde. Huuuuuur braaaaa sooooom heeeeeelst, jag döööööör bara jag täääänker på deeee..... Efter det blev det spontanfestande. Toppenkväll! Dock inte lika bra dag. Vaknade 08.35, 25 minuter innan jag började jobba. Tror inte jag ställt någon klocka. Sedan får ni räkna ut resten själva..

Nu ska jag ta på mig kläder och åka till Axelsons. Lina ska toppa mitt hår! Ääääntligen känner jag lite..


igår på melissa horn, underbart..

spoted! systrarna westerlund på samma fest..


I love the way you lie

Mummmmmms. Skulle ställa fram frukost åt mig och erika och då såg jag alla kräftorna som låg i kylen. Vi ska ha liten kräftskiva här hemma ikväll, familjen och fille. Nu håller jag och erika på att göra iordning oss, sedan tar vi bussen ned på stan för att shoppa i någon timme innan jag börjar jobba. Later

kärlek till leopardmönstrat

Igår på min rast köpte jag 5 par trosor, ett IsaDora nagellack samt dessa sköna leopardshorts och en beige supermysig stickad tröja.


leopardshorts


beige stickad tröja


busted... uppätet ballerinapaket syntes i bakgrunden


3 positiva brev

När jag kom hem från jobbet hade jag fått tre brev. Ett från awanza om mina aktier, en inbjudan till en kräftskiva av matilda och..... ett bankgiro från skatteverket. Det var min skatteåterbäring på 817 kronor. Nice!


trivs som fisken i vattnet, helt klart

Oh, vilken härlig dag! Såklart lyssnar jag på Dum av dig och mår jävligt gott. Jag kan riktigt säga att jag är lycklig till 110%. Trots att min framtid är helt oklar just nu...

Idag fick jag frukost på sängen av pojkvännen. Sedan cyklade vi in till stan, jag till jobbet och han till körskolan. Hade som vanligt en rolig dag på jobbet. Trivs verkligen på h&m i stan, mina arbetskamrater är så roliga och goa. Har riktigt stadgat mig här nu känner jag. Därför jag är så ledsen över att det här är min sista vecka. Som tur är har jag dock fått några extratider ett par veckor framöver. Sedan är det dags för lilla mig att börja söka jobb. 

bästa

Okej. Vi och vi... Nu är det så att jag har världens gulligaste pojkvän. Så han är nere och gör iordning stor frukost till oss båda medan jag sminkar mig och plattar håret. Idag trotsar jag vädret totalt och bär shorts. Som jag iförsig har gjort exakt hela sommaren. Jag har inte använt långbyxor, tights eller ens strumport en enda dag på jobbet hela sommaren. Min och mammas sommarheder!

Jag är en utav de få som inte lämnar dig när färgen flagnar på fasaden..

Goodmorning!
Ligger och myser i sängen med min älskade pojkvän. Vi lyssnar på vår favvolåt just nu, Dum av dig - Daniel Adams-Ray. Så grym! Fille är ledig idag och jag börjar inte förren klockan 11, så vi har legat vakna och bara myst ett tag. Men snart ska vi gå ned och göra iordning frukost och koka kaffe. Idag jobbar jag en kortisdag, 11-17. Då ska jag inhandla mig en ny kalender, då min tar slut på lördag. Bara tanken på lördag får mig att le. Längtar jättemycket tills att sitta i stadtsträdgården med tjejerna, dricka rosé och lyssna på Melissa Horn. Ja, Melissa Horn ska spela här på lördag. Lyssnade på henne jättemycket förra sommaren. Som var min och Majas sommar. Då hon bland annat fick mig att älska Melissa Horn (bra) och Camel blue (mindre bra). Haha

Nu är vi hemma igen!

Vi har haft det jättemysigt i helgen. Dock så trötta, så blir sängen direkt. Jobb imorgon!

H&M

Jag älskar mitt linne som jag köpte igår. Komiskt ändå att linnet funnits i butiken någon vecka, men så idag när jag har haft på mig det på jobbet har de sålts jättemånga utav den. Det var flera tjejer som kom fram och frågade mig vart jag köpt det. Då blir man allt glad! Vad gällande att jag inte uppdaterat min blogg på x antal dagar, är att jag jobbat/festat/umgåtts med mina nära och kära. Har inte hunnit sitta vid datorn många minuter den här veckan. Nu åker jag ut till uddevalla med familjen Leksell till deras stuga över helgen. Tjatja!


tisdag

Nu var vi här igen, världens gulligaste flickvän. Gick till köket och hämtade varsitt stort glas med iskall cola med isbitar i. Då blev fille glad! Sedan agerade jag nakna kocken och stekte ägg & bacon till min älskling. Själv fick jag inte i mig något.. Mår piss. Mår pissigt efter igår men min dator dör nu och jag börjar jobba om 1 timme, så ni hör från mig ikväll.

totaly pissed-off!

Hela dagen har jag gått runt och tänkt på hur lycklig jag är. Hur jäkla bra veckan varit. Vilka möjligheter jag har framför mig. Vad mycket jag längtar efter!

Men så händer en grej som gjorde mig riktigt förbannad. Så nu sitter jag här och kokar av ilska och lyssnar på knockout. Har inte varit så här arg och ledsen på länge.