Stockholm

Goodmorning sunshines! Vaknade för drygt en timme sen, blev rätt sent igår..

Efter jobbet igår giuck jag direkt till stationen, tog bussen till Skövde och sedan tåget till Stockholm. Åkte första klass, så jag drack flera koppar kaffe och proppade i mig goda brownies. Satt bredvid en jättetrevlig kille och pratade en hel del i telefon, så resan gick snabbt. Hoppade på tuben till mörby och där stod phille och väntade på mig med bilen. Det var kräftskiva här igårkväll, hur gott och roligt som helst! Allihopa var generösa med snapsvisorna och vi provade flera sorters shotar.

Vid 23-tiden följde jag med philip och wille till några av deras vänner och spelade Beer-pong. Hade aldrig hört talas om det förut, men det var sjukt roligt! Man var 2 & 2 i varje lag och hade ställt upp med amerikanska plastmuggar i pyramider på varsin sida av ett pingisbord. Man hade två pingisbollar var att försöka träffa i det andra lagets muggar, som de då var tvugna att svepa. I början var det lugnt men efter x antal sådana matcher så blev det rätt mycket. En riktigt rolig kväll, fastän jag var ensam tjej. Philip följde mig hem inatt/imorse och jag tror jag var hemma lite efter 5.

Nu är jag vaken, har ätit och nu ska jag, syrran och pappa ner till staden. Pappa har lovat att göra allt vi vill idag. Så vi ska shoppa och dricka kaffelatte på någon uteservering. Tyvärr hinner vi inte mer då lollos tåg går hem vid 17. Så nu blir det snabbsminkning! Ikväll är det avskedsfest för wille med både hans familj och vänner. På tisdagmorgon flyttar han nämligen till USA, north någonting om man ska vara exakt..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback