Late, later on

She was just somebody's daughter,
somebody's sister.
I was so young,
I had never seen anything like her.
So I got lucky, so happy,
I felt special.
I never lost out,
´til late, later on.

"Put on a coat to keep warm
and you'll be alright!"
Funny she's here,
I still think of her from time to time.
Hey, I was lucky, so lucky,
just to see her.
I never lost out,
‘til late, later on.

Lussebullar

Hallå!

Har jobbat idag, slutade redan klockan två. Det var ovanligt stressigt på macken, och jag är faktiskt fortfarande helt slut efter det. Det var så mycket folk att jag inte hann äta någon lunch, så jag åt marabou på vägen hem istället och har inte ätit något sedan dess. Men nu håller familjen på och grillar. Det blir entricot, klyftpotatis och hallowme(?) till middag ikväll. Bara genom att skriva det, gör att det vattnas i munnen på mig. Ikväll bär det av hem till Sjöstedt. Vi ska baka lussebullar och bara mysa. Det finns bara ett problem. Nämligen att varken jag eller fanny bakat lussebullar förut, så vi får se hur det går. Nu känner jag att julen snart är här och jag skulle inte kunna må bättre. Vår familj har dock inte börjat julpynta så mycket än, men jag antar att vi sätter igång med det imorgon, på första advent. Första advent,, hör ni inte hur mysigt det låter? Åh, jag är så glad. Ha det underbart gott folk,

                                   
Linnea.

Julmys

Har känt mig så jävla oseriös det senaste, med allt och alla. Som att ingenting spelar någon roll. Det är svårt att förklara hur jag menar, men det är jävligt skönt på något konstigt vis.

Idag efter skolan mötte jag & beccis upp erika för en fika på henry's. Senare joinade även alex och louise oss. Några timmar, en sallad, en cola & två kaffe senare traskade vi vidare en sväng på stan. När stan stängde sa vi hejdå till tjejerna och jag & louise gick fram mot torget där det var fullt med folk. Vi förstod att de väntade på något speciellt men vi visste inte vad. Precis när vi kom så tändes helt plötsligt julbelysningen på träden runtomkring torget, det var jättemysigt. Vi gick fram till granen och tänkte att den också snart skulle tändas eftersom alla fortfarande stod kvar och väntade. Då, utan någon förvarning, hör man hur en kanon skjuts upp. Jag blev livrädd och skrek till, och skämdes som fan efter det, medan louise bara stod och skrattade och sa att verkligen alla hade vänt sig om för att kolla vem det var som skrikit. Kikade på några söta barn som sjöng julsånger och bjöds på varm saft. Därefter  traskade jag iväg mot friskis, mötte upp antonia och svettades som bara den i en timme. Hem för att duscha, äta och nu slutligen sova.

L.


Beautiful

               

Träningsvärk

Nu är jag helt slut. Vi tränade på friskis förut, och det var sjukt jobbigt när vi knappt kunde böja på knäna. Speciellt när gympan går ut på att hoppa runt, sparka i rumpan och höga knän. Fast det värsta var nästan trapporna både upp och ner, eftersom friskis ligger på fjärde våningen. Men jag tycker att jag och antonia gjorde ett bra jobb! Dock kände jag av att min kondition försämrats lite grand. Nu ska jag ta det lugnt imorn och sedan blir det hårdträning på torsdag! Har även utvecklingssamtal på torsdag + att jag ska fika med erika &beccis. Förresten så älskar jag dessa tisdagskvällar! Mitt favoritprogram Desperate housewives 21-22, Christine 22-22.30 och sedan har jag sovmorgon till nio imorgonbitti. På tal om sovmorgon så hade vi det idag fram tills 09.30 eftersom den första lektionen var inställd. Men tjugo i åtta satt jag i bilen på väg hem till antonia där jag bjöds på morgonkaffe samt hennes underbara lussebullar. Mysfaktor 10 på den. Nu är jag på riktigt bra humör, ska gå ner och ta en utav lollos nybakta kärleksmums och ringa ett samtal till min älskade vän erika.

Puss L.

15:34

Hade just den slappaste 2 ½ lektionen nånsin. Skulle iväg och fota med Olivia som motiv men vi gick istället till Söderströms och fikade. Fick dock ett par bilder som kommer passa utmärkt i mitt kollage som vi håller på och gör i fotografiskbild A-kursen. Nu slutar vi om fem minuter och då ska jag iväg och fika igen, sen blir det friskis! Puss

                                

                                

Read my mind

Åt just middag med familjen. Eller middag och middag, det blev korv med bröd. Mamma har köpt en ny ketchup, ni vet den där felix som står upp och ned. Vi har aldrig haft den hemma förut så detta var första gången. Den var dock omöjligt att använda, jag sprutade (bokstavligt talat) utanför tallriken tre gånger. Nej, nu har jag skrivit av mig för idag. Ska duscha nu, vi hörs imorgonkväll!

                                                                   



L.

I don't want to be one of the boys

Kokade kaffe, värme två muffins och satte mig vid köksbordet helt besluten på att plugga. Skrev klart engelskabrevet som ska lämnas in imorgon, samt tränade på glosor och nu känner jag mig så duktig. Egentligen borde jag sätta igång med religionen men skjuter gärna upp det några dagar. Imorgon ska jag fika med anton och efter det träna med antis. Har inte tränat på tre hela veckor, förutom idag, så jag vet att det kommer bli jobbigt imorgon. Men det behövs för på torsdag ska vi ta oss an intensiven, och den känns kan jag lova er. Mina nya favoritlåt är förresten: One of the boys-Katy Perry. Om ni inte hört den måste ni verkligen ladda ner den. Ciao!

                 
                                                     Hos mackan i fredags


Snow

Mina lår värker. De är helt skakiga och jag vågar inte ens tänka på hur det kommer kännas imorgon bitti. Vi hade fys-pass med Jimmie förut, riktigt jobbigt men skönt som fan efteråt. Nu är vintern här, och det ligger massor med snö på marken. Det har redan blivit mörkt ute och jag har flera ljus tända i mitt rum, kan det bli mysigare? Hade vinterns första snöbollskrig idag förresten, och därmed fick jag den första mulningen. Det var tjejerna (jag & antonia) mot killarna.. haha vi hade ingen chans. Har bokat biljetter upp till Sthlm nu. 

L.

                                    


The best for me

Maybe you're the light for me.
When you talk to me, it strikes me.
Won't somebody help me, cuz' I don't feel too strong.
Was it something that I said?
Was it something that I did?
Or the combination of both, that did me in?

You know I'm hoping you'll sing along,
althought it's not your favorite song.
Don't want to be there when there's nothing left to say.

You know that some of us spin again,
and when you do you need a friend.
Don't want to be there when there's nothing left for me.
And I hate the thought of finally being erased,
maybe that's the best for me.


Söndag

Klockan är snart nio och det är söndagkväll. Min helg har varit riktigt rolig! Dock kom jag & ika till sängs sent även igårnatt så jag har knappt sovit något. Idag har jag jobbat 9-15 och när jag kom hem kikade jag Stepbrothers med syrran. Den var galet rolig, helt sjuk alltså. Efter det har jag bara chillat, ätit pepparkakor och kikat Gossip girl. Blev så ledsen idag när Serena och Dan gjorde slut, dem ska liksom vara tillsammans. Nej, nu ska jag sätta igång och plugga lite engelska. Laddar först upp en bild på det söta nattlinnet samt matchande trosor som jag köpte i Skövde igår. 

                                                           

Skövde

Gårkvällen hos marcus var toppen! Lagom mycket drag och trevligt folk. När vi kom hem somnade vi direkt i min lilla säng och väcktes utav ringklockan 07.00. Det var bara att dra sig upp ur sängen, satt likt en zombie vid frukostbordet. När vi satt i bilen var alla trötta och griniga utom jag, ika säger att det berodde på att jag sjöng.. (inte så vackert) Väl framme i Skövde hade affärerna inte öppnat än så jag & ika, bakfulla som vi var, satte oss på donken i över två timmar. Efter det blev det en hel del shopping och sedan middag på en lite finare restaurang. Därefter mötte vi upp de andra och åkte hem. Vi somnade i bilen under hemresan, och vaknade av en fet blixt i ansiktet. Så nu har dem en läcker bild som anledning att reta oss i ett tag framöver. Middag om tio min, och sedan kommer John & Johannes to my place för en filmkväll. Vi ska slå på stort och se Batman ikväll. Puss på er

                                    

Paaaarty

Tjena alla snyggingar!
Sitter och kikar the hills med ika för tillfället. Snart ska vi duscha och göra iordning oss för ikväll vankas det fest! Men först blir det middag, räkor & vitt vin. Puss från oss

               

Vart är världen på väg?

Detta är verkligen helknäppt.. hörde precis på radion att det finns både sms- och bloggSM!?

Ska snabbstäda mitt rum nu och sen duscha, mami kör ner mig till skolan så att jag slipper cykla. Vi ska åka om 25 min(bråttom).

23.34

Hallå. När jag kom hem vid sju-tiden så ringde telifionen, och sen fick jag ett samtal till och ett till. Har suttit och tjötat i tel från sju till tio ikväll. Helt sjukt egentligen. Idag gick jag i allfall i skolan som vanligt 8-15.30 och efter det följde jag med antonia hem för att hämta min cykel som stått där under natten. Cyklade sedan tillbaka in till stan och mötte upp anton för en fika. Vi valde 3b och hade jätteroligt. Därefter hämtade Glenny mig och det var då jag fastnade med telefonen i örat resten utav kvällen. Nu satte jag precis på en film jag laddat ner, Stepbrothers och den verkar verkligen skitbra! Är det någon som har sett den? Får se fortsättningen imorn för jag är dunder trött och börjar morgondagen med en redovisnig kl 08.45. Puss och sov gott!

en siffra..

High School Musical 3

Hej hej hallå !

Kom nyss hem från bion. Den var så söt! Det var jag, ika, kajsa och alice helt själva i biografen. Så vi satt och pratade, sjöng med och dansade till låtarna. Det var verkligen jätteroligt. När vi satt oss i salongen och reklamen börjat, så märkte vi direkt att det var ljud men ingen bild. Så jag går in till dem i "kontrollrummet" och berättar det. En kille följer med in i salongen och försöker fixa problemet men det fungerade inte så han säger: Det fungerar tyvärr inte och går heller inte att fixa. Men ni får gärna gå in till den andra biosalongen och kolla om ni vill. Då svarar jag: Men det är ju inte bond-filmen vi vill se, utan den här. Då svarar han: Ja såklart, men jag menar att ni kan gå in och kolla på reklamen där inne. Själva filmen fungerar som vanligt, jag kommer in och hämta er när den börjar.. Varpå vi brast ut i gapskratt. Skönt, då slapp vi missa reklamen! Haha. Men High School Musical 3 var iallfall en jättesöt film, även om ettan & tvåan var tio gånger bättre. Filmen var, självklart, väldigt förutsägbar men ändå känner man ett litet lyckorus i slutet när det blir som man hoppats. Nu ska jag strax in i duschen och sedan lägga mig i min säng och kika tv tills jag somnar. Imorgon är fika och sedan intensiv-träning inplanerat! Ha en trevlig kväll, pusss

                                        

22.41

Godkväll mina kära vänner! Desperate var superbra ikväll, älskar det. Missade dock cirka fem minuter pga av ika... fast det är lugnt:) Ser fram emot imorgon där följande är inplanerat: Dlg open 12-13.30. Sedan hem till antonia och chilla. Sedan vid 18.30 ska jag, ika, hennes syrra samt hennes kompis på High School Musical 3! Jag har velat se den jättelänge men har känt mig ganska ensam om det. Men så nu äntligen ska jag få se den. Jag är jätteglad. Blev rätt sent igår, så nu är jag monstertrött.. ska bli så skönt att sova. Kommer dock att ligga och sjunga på womanizer ett tag.. kan verkligen inte få ut den låten ur min hjärna. Simma lugnt!

.

Förut älskade jag kärleken. Nu avskyr jag den. Den är helt,, underbar.

Promenad med John

Tja!

Sitter ensam i mitt rum och äter fläskfilé & klyftpotatis, jättegott men lite ensamt. Om tio minuter ska jag möta upp John vid övergångsstället för en promenix. Gäller att klä sig  varmt nu eftersom det är svinkallt ute. Som tur var skjussade mamma mig både till och från skolan idag, skulle aldirg pallat cykla. Vi slutade tidigt idag, kvart i två, så jag och Alex tog oss en fika i cafét tills Louise slutade. När hon väl kom så tog vi oss en sväng på stan. Jag köpte ett linne på gina, ett lila faktiskt. Tror aldrig jag haft ett lila plagg på mig förut.. men vi får väl se hur det ser ut på mig. Bilden nedan är från när vi var inne i leksaksbutiken, tyckte dte var skitkul. Nu måste jag skynda mig, så han slipper stå och vänta på mig. Ciao!

             

13.28



Har fotografisk bild a just nu och vet inte riktigt vad jag ska göra.
Slutar om en kvart och då ska jag möta min älskade vän Erika. Pusssss

Mysig måndag

Tyskaprovet som jag skrev imorse gick riktigt bra. Min tyskalärare satte mig ensam i ett glas-grupprum på norra, så verkligen alla som gick förbi stirrade in. Sen blev det lunch och sedan idrott. Efter det tog jag & tonis oss en sväng på staden. För min del blev det två par trosor och ett par sand-färgade stay ups. Sedan mötte jag upp fia för en fika på 3B och det var verkligen gör mysigt. Jag åt en tallrik med kycklingspett och hon tog en ost- & skinkpaj. Jag kan verkligen rekomendera kycklingspetten, kostade 65kr och var verkligen värd pengarna. Vi tog även en liten efterrätt efteråt. Det var så roligt att

Det var allt jag hann skriva innan ika ringde. Nu när vi lade på hade vi pratat i över 2 ½ timme. Det var faktiskt långt även för att vara oss. Och jag som hade tänkt göra både ansikts- och hårinpackning ikväll. Nu blir det istället en snabbdusch, föna håret och sen hoppa i sängen. Går i skolan från 8-16 imorgon och det känns tungt med tanke på att vi inte haft en riktig skoldag sedan innan lovet. Nedan är bilder från fikan med fia samt dagens skönaste bild på tonis från lunchen. Guten nacht!

             

Jag bara älskar Snooooop!

 

Ich muss fahre jetz

Godmorgon bloggen. Jag har precis duschat, sminkat mig och packat träningskläder. Ska strax cykla ner till norra och göra ett tyskaprov, som jag skjutit upp jättelänge nu. Vet inte riktigt hur det kommer gå, men hoppas såklart att det går bra. Så om ni läser detta mellan halv elva och halv tolv, håll tummarna för mig!

Puss

   

Söndagkväll

Idag har varit en jävligt bra dag och jag är på ett sådant bra humör!

Tog mig till slut upp ur sängen imorse, efter många om och men. Skippade dock frukosten och prioterade i första hand att hinna sminka mig. Jag hade rätt, det var svinkallt utomhus men jag lyckades cykla till jobbet och var där någon minut över 9. Jag möttes utav, alltid så morgonpigga, Susanne som glatt frågade hur jag mådde. Men när jag skulle svara utbrast hon: Men gud, vad har du gjort på hakan?! Johanna som hade intalat mig att det knappt syndes.. Det var mycket kunder på jobbet idag och det var jättestressigt. Hade lunch i max fem minuter. Men ändå var det sjukt roligt. Susanne fixade med pappersarbete idag så jag fick sköta butiken själv i cirka en timme. Det är alltid lika roligt för då känner jag mig så duktig. Att jag klarar av att hjälpa kunderna med sådant som jag inte hade någon aning om hur man gjorde i början utav sommaren. Jag känner att jag utvecklats rejält! Däremot har jag inte blivit bättre på huvudräkning. Som idag när en man köpte en påse potatis för 65kr och gav mig en 100-lapp. Detta skulle inte slås in i kassan så jag var tvungen att räkna ut det i huvudet. När jag då tog fram miniräknaren så började han skratta. Okej, det var kanske inte så svårt, men jag blir så stressad när kunden står och tittar på mig och väntar på växeln. När jag slutade kl 15 så regnade det, så jag ringde mami och bad henne hämta mig. Det gjorde hon också, utan att jag ens behövde tjata. Gullig som hon är.

Som jag berättat tidigare så kom mami hem igår. Och som alltid hade hon med sig presenter till oss alla. Jag fick ett par skor, en tunika, en t-shirt, 2 miniralpuder+borstar och 4 söta trosor från Victoria's secret. Thaaanks! Och Glenny har ju köpt en ny tv som skulle överraska mamma. Det roliga var att hon kollade på den flera gånger utan att märka något, tills jag sa: Kolla, vi har en ny fjärrkontroll! Då kopplade hon.

Imorgon börjar vi inte förrän 13 men det är korvstroganoff till lunch i skolan så jag & antis ska dit tidigare och äta massor. Sedan har vi bara en lektion, idrott och efter det ska jag fika med fia. Kommer bli görmysigt. Nu börjar snart Gossip girl, och jag ska hinna ner till köket och poppa popcorn innan det. Ciao!

Måste bara lägga upp en bild på min syrras blåmärke på knät, ser hemskt ut.

                                               

If I were a boy

If I were a boy,
I think I could understand, how it feels to love a girl
I swear I'd be a better man.
I'd lister to her, cause I know how it hurts.
When you lose the one you wanted,
cause he's taking you for granted
and everything you had got destroyed.

It's a little too late for you to come back.
Say it's just a mistake, think i'd forgive you like that.
If you thought I would wait for you,
you thought wrong.

But you're just a boy.
You don't understand, how it feels to love a girl.
Someday you wish you were a better man.
You don't listen to her, you don't care how it hurts.
Until you lose the one you wanted,
cause you're taking her for granted
and everything you had got destroyed.

But your just a boy..

hard work work

Ligger fortfarande och halvsover, orkar verkligen inte pallra mig upp ur sängen. Det känns inte så lockande att lämna min varma säng, gå ner till köket och ta fram frukost. Jag vill hellre sova. Tror att det är jättekallt ute. Och jag ska cykla ända ner till Hydro. Jobbar idag 9-15.

                             

Pinsamt

Väcktes imorse utav mobilen som ringde lite efter tolv. Det var Johanna som undrade om vi skulle cykla tillsammans ner till stan eftersom vi skulle möta upp de andra klockan ett utanför badhuset. När vi lagt på såg jag att jag hade fått 4 sms samt 2 missade samtal. Helt otroligt att jag inte vaknat tidigare med tanke på att jag hade högsta ringvolym.. Jag trodde aldrig att jag skulle sova så länge så därför ställde jag inte något alarm igårkväll heller. Men det var skönt att få sova ut, det behöved jag verkligen. Däremot blev jag stressad när jag hade en halvtimme på mig att vakna, äta frukost, packa ner badkläder och cykla till vår mötesplats vid bussholken. Vi började cykla in mot stan och nu kommer det roliga, kan fortfarande inte sliuta skratta. För det var så himla skämmigt.. Nu ringer ika, skriver klart senare=)

Iaf, jag och johanna cyklade ner till stan och det kom en sväng.. jag vet inte riktigt hur det gick till, men jag körde på något vis in i hennes hjul så att min cykel tvärstannar och jag flyger av. Det pinsamma var att jag fick handtaget i magen så att jag tappade luften. Så jag ligger på marken och kan inte andas och johanna blir såklart jätterädd och ropar till sig massa människor som håller upp mina armar tills jag kan andas normalt igen. Så där stod jag på knä på marken med armarna uppe i luften, utanför campingen där massor med människor cyklade förbi. Och som grädden på moset fick jag sår i båda händerna, ena knät och hakan. Det värsta är såret på hakan. Tio minuter senare cyklade vi vidare och mötte tilda & fanny inne i badhuset. Vi hade jätteroligt där inne med både motionssim och chill i varmvattens- bassängen. Efter det tog vi allihopa en fika och sedan cyklade jag & johanna till hjertbergs och köpte med oss massa gott till kvällen. Som kladdkaka, kärnfria vindruvor och sprutgrädde. Ikväll vid halv tolv/tolv kommer förresten mami hem från usa, och jag längtar sjukt mycket. Puss, ha en trevlig kväll!


friday night/early saturday

Kom hem från antis för cirka en timme sedan, det var hemma hos henne vi spenderade denna fredag kväll. En riktig myskväll med många härliga skratt. Nu ligger jag i min säng och laddar hem ett par action/komedi filmer tills imorgon. Är monstertrött. Fick förresten alla sthlm-bilderna från antonia idag på ett usb så imorgon när vi kommer hem från badhuset hade jag tänkt lägga upp några utav dem här på bloggen. Tills dess får ni njuta utav denna bild på mig & filip. Godnatt era fyllekajor!

     

Borta bra men hemma bäst

Nu är vi hemma igen! Har verkligen haft det toppen. Dock har vi knappt sovit någonting så jag är helt utmattad. Förresten så stod det en 40 tums tv i vardagsrummet när jag kom hem. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig, natti!

Kära gud..

Tompa fick mig precis att skratta då jag fick ett mms utav honom med fylking som säger; "Kära gud, du som rår. Ser min kuk, hur den står. Ge mig fitta, gud jag ber, jag orkar inte runka mer."

Stockholm

Håller på och packar just nu, för imorgon åker vi till Sthlm. Coffes pappa kommer och hämtar mig tjugo i åtta imornbitti, och åtta går bussen så det gäller att gå upp i tid. Tar med mig min kamera för en gångs skull, för vi behöver bilder till ett skolarbete och så är det ju alltid roligt att ha som minne. Längtar verkligen tills imorgon, kommer bli så grymt roligt! Nu ska jag fortsätta att packa sen duscha och måla naglarna. Puss från mig:)

               

It's like loosing a best friend.

Dåligt Linnea

Vad bevsiken jag blir på mig själv..
Jag behövde verkligen plugga ikväll. Vad har jag gjort istället? Jo, kikat gossip girl och laddat ner musik. Dåligt linnea. Nu börjar sanningens ögonblick om tjugo minuter och det måste jag bara se. Så det är ingen idé att jag börjar plugga nu eftersom jag snart ändå måste sitta bänkad framför tvn. Och så har jag dåligt samvete för allt som jag och min syster åt förut. Först och främst delade vi på en kebabpizza, efter det tog vi två bullar och chokladmuffins var. Sedan poppade vi två skålar med smörpopcorn och drack en varsin cola till det. Tur att jag ska träna imorgon så jag slipper dåligt samvete.


plugggg

Godmorgon!

Jag kom precis hem från antis. Vi hyrde ett par riktigt sköna filmer igårkväll, med massor av glass, godis och chips till det. Vi sov ut imorse, men ändå är jag fortfarande så trött så att jag skulle kunna somna när som helst. Fast det finns det ingen tid för, ska snart sätta mig och plugga tyskaglosor, usch. Efter det ska jag ringa papi, för idag är det ju fars-dag idag och ikväll ska jag & fia ut och gå (om det slutar regna). Längtar verkligen tills vi åker till Sthlm på tisdag, kommer bli grymt roligt.

In a hurry

Hej bloggen!
Kom hem från ika för cirka två timmar sedan, har hunnit duscha och äta middag. Gårkvällen med brudarna var grymt kul. Nu ska jag alldeles strax cykla ner till stan för att köpa massor med godis och sedan bege mig hem till antonia. Hoppas att ni får en lika bra lördagskväll som vi kommer ha, Ciao!


                              

Thank god it's friday

Gud så det regnar! Kom precis hem från staden och sitter nu och väntar på fia. Så under tiden tänkte jag berätta lite kort om min dag:

Vi började kl 10 och slutade en timme senare, dock satt vi kvar i rasthallen och tjöta/drack kaffe till klockan ett. Därefter drog jag och olivia på stan för att leta efter svarta stay-ups till mig. Eftersom det var sådant tråkigt väder ute så gick vi in till henry's för en fika. Efter det gick vi till busshållplatsen och tur som vi har kommer bussen efter bara ett par minuter.

Blev förresten inte klar med mitt religionsarbete idag heller för jag tog med mig arbetet i en usb men skolans datorer hade inte det nyaste word, så det gick inte att öppna. Så nu ska jag skynda mig att skriva ihop det eftersom fia kommer när som helst. Vi ska tjöta lite och göra oss iordning, sedan tar vi sex-bussen ut till tun för en tjejkväll hos åkerblom. Sover där inatt, så jag bloggar inte förrän imorgon eftermiddag. Ha en skön helg nu! Puss från mig, L

                              

Smile like you mean it

Skulle bara säga godnatt till er söta människor som läser detta. Det är fredag imorgon, gud så härligt. Ser verkligen fram emot den här helgen samt nästa vecka, kommer bli snuskigt roligt! Känner mig mer & mer positiv och börjar känna mig lycklig igen:)

The United States

Skulle skriva USA på engelska som rubrik men kom inte på vad det hette. Men det är väl The United States? Fast hur kan TUS bli USA på svenska? Iaf, så åkte mami precis. De ska till Sthlm och sova på hotell inatt, för tidigt imorgonbitti åker de till Usa i 9 dagar. Kommer sakna henne jättemycket. Just nu sitter jag i soffan och ser på One Tree Hill med min laptop i knät.

Det var som sagt inlämning idag och alla lämnade in sina 2 långa dataskrivna papper. Alla utom jag. För jag har bara skrivit en halv sida. Jag kunde inte skriva klart arbetet igår eftersom jag råkade ge min dator lite virus. Jag gick nämligen in på intranätet för att hämta mitt arbete, då kom det upp en ruta att jag först var tvungen att installera ett program. Så det gjorde jag, och efter det stängs alla program ner så fort jag gör olika saker, som exempelvis laddar upp en bild på bdb. Eller mailar på facebook. Hoppas verkligen detta går att laga eftersom datorn är helt ny. Nu ska jag poppa en skål med popcorn och sedan sätta mig för att skriva uppsatsen om Livets mening.

L

Love You

Fan, jag har verkligen världens underbaraste vänner! Det är helt galet. Tack vare er kommer jag att klara mig igenom detta galant. Massor med kärlek till er!


Nu ropar sängen efter mig, har prov imorgon och börjar kl 8. Godnatt!

:)

Kom nyss hem från staden, jag cyklade och det var svinkallt. Efter skolan gick jag & Antonia till Henry's och tog oss varsin kycklingtoast med kaffe och tårta. Det var mycket välbehövligt, även Simon gjorde oss sällskap en stund och norpade åt sig våra rester. När vi suttit där i nästan tre timmar kände vi att det var dags att dra oss hemåt. När jag kom hem laddade jag över alla bilderna från mobilen (läs: nästan 800) på datorn och lade dem i olika mappar. Hittade en massa roliga bilder som jag inte sett på länge, som väckte många glada minnen. Langar några som jag blir glad utav bara tanken på. Puss på er!

                

snabb uppdatering

Antonia kom precis med en kopp kaffe till mig. Det var väldigt starkt, fastän hon säger att hon hällde i flera dl mjölk. Idag har varit en riktigt bra dag. Och jag hoppas att den kommer att fortsätta så. Hela dagen idag har vi studiepass och det är bara att göra sitt bästa för morgondagen består utav ett tyskaprov, ett matteprov och en religion-inlämning. Satte mig för att börja skriva religionen igårkväll (efter 23) men kom inte fram till mer än tre meningar. Så i eftermiddag är det plugg som gäller för min del. 
11.11! :x

-

En stor del av mitt hjärta är borta.


kaffe latte

Kom nyss hem, har haft en mysig eftermiddag med tjejerna på stan. Sitter och smuttar på en kopp kaffe som min älskade låtsaspappa sprang in och köpte åt mig på vägen hem. Kunde inte låta bli att logga in på min nya, fina dator så fort jag kom in på mitt rum. Den är så himla söt, jag är kär! Framförallt så är den så otroligt mycket snabbare än min gamla laptop. Den här passar mig perfekt, den har till och med en inbyggd webcam. Nu ska jag och min familj snart äta fin middag (fläskfilé & potatisgratäng) för Glenny fyller år idag. Min present till honom blev ett par gymhandskar som man använder när man lyfter vikter. See you later alligator!

Ett stort tack till mina underbara vänner. Ni är ett så grymt stort stöd så det är inte sant! ♥ 

Tisdag

Sitter för tillfället i skolan och har fotografisk bild A. Vi var nyss ute och tog massa roliga bilder med systemkameror. Om cirka en halvtimme slutar vi och då ska jag & bella möta upp brudarna för lite presentshopping åt vår kära vän Erika som har fyllt år. På fredagkväll ska vi nämligen ut till henne på vishan och fira detta. Laddar upp några sköna bilder från idag, som dock inte kommer med på redosviningen.

                 

Over and out

Tack för de 11 bästa månaderna i mitt liv. ♥