fredag, still in school

Oh yes. Tja tja tja. Har inget vettigt alls och skriva. Har haft håltimme i typ sju timmar känns de som, bara druckit kaffe och glidit runt typ. Längtar tills vi slutar så jag kan åka hem och sova en timme eller två, är sjukligt tlöt. Imorgon jobbar jag på h&m 10-15.15 och sedan blir det all in för att senare dra till Strand! Nu blir det ännu en kopp kaffe i cafeterian. tja

storstädning av rummet

Ikväll är en sådan där jobbig och tråkig kväll som man helst vill slippa, men som faktiskt måste göras. 16 000 kronor har precis betalats in för mitt och rebeccas hotellrum + flygbiljett till grekland. Nu ska jag sätta igång och storstäda mitt rum och sedan damma samt dammsuga. Jobbigt, men det behövs verkligen(!) Sedan när mami kommer hem så ska vi deklarera, vilket jag aldrig någonsin gjort förut, så jag har ingen aning om hur man gör. Sedan ska jag plugga matte och skriva de sista på skolpjäsen. Känner jag mig själv så kommer jag inte hinna till pluggdelen innan jag sätter på en film och somnar. Men nu först av allt ska jag måla naglarna. wish me luck

Ikväll ska det firas

Nu har vi varit och handlat i cafeterian för att klara av eftermiddagen med projektarbetsrapport-plugg. Puh.



Detta ska firas efteråt med middag på Krog & Compani för att sedan dra vidare till Rymd! Yes!

Projektarbetsplugg

Gomorron gott folk! Sitter redan i skolan med erika för att skriva projektarbetsmallen, börjar se ljuset i tunneln nu. Mitt lilla hjärta erika hade tagit med sig leverpastejmackor med saltgurka och cöla till oss, gulligull! Nu ska vi plugga oavbrutet tills vi är helt klara.

Sweet dreams are made of cheese

Nej nu får det räcka för ikväll. Nu ska jag sätta på hög musik, föna håret och sedan platta det. Har gått runt med lockigt fluff två dagar i rad nu, eftersom jag först försov mig och sedan sov borta utan min älskade plattång. Kommer somna direkt sedan känner jag, är sjukt trött. Godnatt allihopa

Minröjning Ottawakonventionen AP mine convention Globalt problem osv

Hej hej hemskt mycket hej!

Sitter, som jag gjort hela veckan, och skriver på projektarbetsrapporten. Imorgon ska den vara inne, tänk vad skönt det kommer vara att äntligen vara klar. Ett helt jäkla år har vi hållt på med detta, en enda stor rapport på en 100 poängs kurs. Det är dock just därför man har en sådan stor press. Despan var sjukt bra ikväll och nu ska jag sitta och skriva tills jag inte orkar mer, för att sedan fortsätta imorgonbitti.

Nu ska jag strax betala in 16 000 kronor för vår Greklandresa, hehe känns nice när det är hela 7 veckor kvar.. Men tusan vad jag längtar! Något som jag också längtar efter är morgondagen, då vi ska fira att projektarbetet är över med att äta middag på Krog & compani samt ta en bärs eller två.

Somewear

Hello bitches. Anlände precis till skolan för att plugga projektarbete tills vi börjar marknadsföringen vid halv elva. Det var vad jag och erika satt kvar i skolan och gjorde till klockan 19 igår. På eftermiddagen bestämde jag och fille att jag skulle sova hos honom men jag hann inte åka hem emellan, så när klockan var sju hade han gått och köpt trosor till mig. Gör snygga, mina nya favoriter! Vi lagade mat, myste och skrattade. Sent på kvällen tog vi en promenad med lexus.

Så idag har jag på mig filles somewear tischa. Imorse när jag städade mitt skåp på jakt efter min loggbok hittade jag min Ipod som varit borta i över 3 veckor! Gissa om jag blev glad, jag hade nästan gett upp hoppet. Som toppen på snoppen hittade jag även mitt fransk manikyr nagellack som jag letat efter, då blev jag ännu gladare. Även en mössa, strumpor och en halsduk låg gömt i mitt lilla skåp. Borde snarast rensa det.

You can make it feel so real

STEREOLOVE - EDWARD MAYA FEATURING VIKA JIGULINA

Love this song, skakar rumpa för fullt här alone in my room!


Over and out for tonight

Efter 11 sidor projektarbete samt en uppsats i Psykologi ska jag nu föna samt platta håret. Är helt inne i minröjningsmetoder och sublimilering, så jag känner mig helt social inkompetent. Haha. Måste ringa en vän nu och prata av mig, efter all den här tiden framför burken med endast lugn musik.


Hittade en skön bild som maja lagt upp på face


sunday baby

Klirr i kassan. Nu har jag jobbat exakt hela helgen, sammanlagt 19 timmar. Bra där, Linnea! Kom precis hem från jobbet, ska sätta mig och skriva på projektarbetsrapporten.

Hade världens mysigaste kväll igår tillsammans med min pojkvän. Vi var ensamma hemma så vi lagade god mat och bara myste. iiiiiih, jag är så förbannat kär.

H & M

Hello bitches! Har jobbat på h&m idag, kl 12.30-18.30. Jag tycker verkligen det är så himla roligt. Det kommer alltid in massa folk som man känner som man hinner småprata med och jobbarkompisarna är så trevliga. Och jag älskar när folk berömmer ens kläder och frågar var dem är köpta! Samma som senast så var det cirka fem personer som frågade om min tröja, mitt smink osv. Hehe. Ikväll har jag och glenny varit ensamma hemma, så vi har ätit god mat och druckit bärs. Nu ligger jag och kikar It's complicated och ska snart sova, är supertrött verkligen. Imorgon efter jobbet åker jag direkt hem till pojkvännen. pöss

TJOCKIS-NEA

Hahahhaha. Mamma kommer in till mitt rum och börjar skratta då jag ligger här i sängen utan tröja och äter godis och dricker cola: "Men gumman, kommer du verkligen i din balklänning med den där lilla magen som sticker upp?" Haha, jag kanske borde börja träna igen, jag sydde ju faktiskt upp klänningen då jag tränade som mest och det var i november -09?


Bilden jag hittade på Antonias skärm-
släckare förut gav mig verkligen sommarlängtan


Hej igen

Åååååh jag älskar den här låten; Astrologen-Magnus Uggla. Så underbart fin, blir nästan tårögd. Det här är en av de finaste kärlekslåtarna som jag vet. "Du är den vackraste jag mött, inte påmålad och falsk som andra. Du har väckt upp det jag trott var dött. O när jag har dig, när du tar mig, min hungrande kropp får frid, bortom all rum och tid. Då är du den finaste jag mött.

Allting som jag vill, kan jag göra aaaallt

Ligger i sängen med datorn på magen. Spelar skön musik, äter godis och kikar val av tårta till studenten. Är väldigt glad idag. Kom precis och tänka på hur glad jag är att jag träffat filip. Har sjukt mycket att plugga och ska jobba hela helgen, men allt löser sig känner jag. Lyssnar just nu på Bligay med uggla, love it. Ska hoppa in i duschen nu och efteråt fortsätta plugga lite grand, för att sedan vid 22-tiden gå på promenix med john.

damp

Jag haaaaaaatar när småsyrror tar ens kläder/smink/underkläder......

Enjoy

Vi hade projektarbetsredovisningar hela dagen igår i skolan. Vi var kvar och övade fram till 19 två kvällar i rad och började förbereda oss redan kl 07.30 på morgonen i skolan. Redovisningarna gick utmärkt och vi fick massor med positiv respons, vilket kändes jätteskönt. Underbart att ha det gjort och jag är nöjd med vår insats.

Igår efter projektarbetsdagen gick jag och erika och åt sen lunch på söderströms. Efteråt åkte jag hem till fille där jag spenderade kvällen. Imorse skjussade yvonne in mig vid 9 tiden, så åkte jag hem till antonia innan vi började. Efter moderna, som var sista lektionen, gick jag och erika först fram på stan då jag inhandlade min utspringsklänning som är en volangklänning i svag ljusrosa. Sedan åkte jag och olika o käkade varsin kebabpita med cöla. Sjukt gött. När jag kom hem ringde jag ett kärlekssamtal till min pojkvän, eftersom vi varit tillsammans i en månad idag. När vi lade på nu insåg jag hur mycket klockan var och fick panik!

Nu ska vi äta middag men sedan är det plugg plugg plugg som gäller resten utav kvällen. Jag jobbar imorgon kl 12-18.30, lördag 10-15.15 samt söndag 9-16. Perfekt när jag har plugg upp till öronen..

Lycka

Nu svär jag igen; Jag är så jävla lycklig.

Det kanske är min tur nu att allt ska kännas helt perfekt. Allt går min väg och jag är verkligen lycklig. Jag har en frisk och underbar familj, jag har underbara vänner och en underbar pojkvän. Jag har studenten och all dess härligheter inom en snar framtid, jag har bokat solsemester med vänner jag har sjukt kul tillsammans med, jag har fått sommarjobb på ett ställe jag verkligen trivs på och jag har hela livet framför mig med en höst som redan börjar få smaskiga planer. Är det okej att vara så här lycklig?


haha, tyckte den här bilden passade bra in i detta inlägg


Yeeeeeeeeeees

Vi var inne på Resia idag och bokade vår Grekland-reda. Jag, Antonia, Rebecca och Matilda! 15 dagar av lycka. Hotellet ligger i Rhodos stad. 50 meter till stranden och 600 meter till centrum. Balkong med havsutsikt och kvällssol. Helt enkelt för bra för att vara sant, helt underbart! Vi fastnade för hotellet direkt och bokade utan att blinka. Vi kommer hem natten till midsommar, så vi kan fira midsommar hemma och sedan har jag 4 hela dagar ledigt innan jag börjar min sommar på H&M. Är sjukt glad!

Förlåt för att jag svär mamma, men heeelveeeete vad kul vi kommer ha det brudar!!!

Jag är kär

Det är sjukt att då olika låtar spelas kan framkalla så många olika känslor. När vissa låtar spelas så tänker jag direkt på vissa människor, platser, händelser eller tider i livet. Kom på mig själv förut att tänka på filip ungefär hälften av låtarna. Här kommer några låtar som betyder något och får mig att automatisk tänka på min söta pojkvän:

Fireflies - Owl City
Pursuit of happiness - Kid Cudi
Heartbreak warfare - John Mayer
You found me - The frey
Sexual healing - Ben Harper
OK It's alright with me - Eric Hutchinson


haha fille ser ut som en ananas när han vaknar på mornarna


Well I guess I'm alright baby

Hej igen. I fredags fick jag reda på att sommarjobb på h&m var kirrat, som jag verkligen ville ha. Direkt efter jag slutade var det after work på Krog's uteservering med brudarna. När jag kom hem åt jag middag med familjen inkl. simon och sedan skrev jag på min inlämning som jag blev klar med vid midnatt. På lördagen jobbade jag på macken kl 9-15.

När jag slutade kom min älskade vän Antonia och mötte mig. Hon hade med sig en överraskning, en liten skumpa och två chokladbitar. Världens bästa vän har jag! Vi myste, duschade och gjorde iordning oss. Carina lagade god mat till oss också, och sedan kom Maja och Mette. Förkvällen spenderades på balkongen tills resten av gästerna kom vid 19.30. Galen kväll med brudarna, kan man minst sagt säga. Min pojkvän mötte upp mig och så åkte vi hem till honom. Idag har vi tagit det väldigt passivt, myst till max. Sedan var jag som sagt och övningskörde. Nu ska jag kika Gossip girl med syrran, sedan blir det plugg för min del.

Hittade just en låt som jag bara älskade för några år sedan, sommaren -07?
To win my love - Rosa
I'm surviving this for sure, to win my love takes so much more..


alla hjärtans dag rosen jag fick av fille


Söndag

Glenny kom och hämtade mig hos fille förut, så var vi ute och övningskörde i ett par timmar. Det gick grymt bra om jag får säga det själv. Mötte Kihlén och Brodin och de visste att jag övningskörde, så åkte de efter mig för att stressa haha.. På vägen hem stannade vi på Hydro och köpte med kebabpita och cöla hem. Bakfull och hungrig som en varg, den kunde inte ha sutti bättre.

Har inte hunnit blogga sedan i fredags så jag tänkte berätta lite kort om helgen som varit. Men ni får vänta en stund med den uppdateringen, för först av allt ska jag gå till köket och hämta en skål med jordgubbar som mami har köpt.

Fredagkväll?

Nejnej, jag har haft mitt roliga. Tur att jag haft en händelserik dag annars skulle jag ha haft en sådan ångest nu för att jag sitter hemma en fredagkväll. Nu ska jag sätta mig och skriva klart svenskainlämningen och sedan krypa till kojs. Inlämningen ska vara inne 00.00, så dags att snabba på, för att lyckas få några timmars sömn innan jag ska jobba imorgon. Ska "packa" också innan jag lägger mig, eftersom jag åker direkt till Antonia efter jobbet. pussokram

Jaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Är så sjukt glad! För cirka två timmar sedan fick jag reda på att jag fått sommarjobb på h&m! Åh, så kul det ska bli, är verkligen jätteglad. För att fira det inhandlade jag en ny bh, två trosor och ett par skor på min rast. Slutade vid 17, då gick jag och mötte upp brudarna för en öl på Krog och companis uteservering. Detta för att fira Antonias födelsedag, att det är underbart väder och för att allt är så jävla nice! Den hemska skolveckan är över, bara en sista inlämning som ska vara inne ikväll. Jobbar imorgon kl 9-15, sedan är det all in med brudarna!!!! Är för tusan ledig på söndag, underbart. Den lediga dagen ska till hälften spenderas med fille och till hälften med beccis. Nu blir det grillat med familjen och syrrans pojkvän. Supersmysigt. Puss från en väldigt glad nea


Grattis älskling!!
Haha, den här kvällen glömmer vi väl aldrig, antis o majsan?


Pluggkväll

Var precis ute och mötte rikard som åkt enda upp hit på sin moppe som han fick i 25-års present. Oj som jag skrattade! Haha, så himla söt liten trampmoppe och rikard med hjälm och allt.

Jag har verkligen gjort allt annat än pluggat idag, jag orkar inte och har ingen motivation. Sitter här och är hungrig, väntar på att någon ska laga mat åt mig. Tänker på hur skoj vi ska ha det imorgon, på lördag, och min lediga dag på söndag. Längtar verkligen till helgen! Har skrivit cirka en sida på mitt resereportage, ska skriva om en drastisk händelse och sedan göra en avslutning. Är hungrig, vill duscha, ligga framför tvn och sen sova. Men nej, matte var det först ja. Plugg är vad min kväll kommer bestå utav.

Ingen helg för min del framöver

Jag tittade precis igenom min kalender och vet inte om jag ska skratta eller gråta. Men jag jobbar varenda helg nu i 6 veckor framåt.. och har redan nu jobbat tre helger i rad. Klart att jag är glad över att jobba, jag behöver pengarna och trivs på jobbet men det hade varit skönt att få sova ut någon förmiddag eller kunna festa lite för sent någon natt. Dock,får jag se det positivt då den 7:e helgen då jag inte jobbar är det klassens bonnarunda! Kommer bli grymt kul! Men som sagt, ingen helg för min del framöver..


14.08

Tjenis penis! Sitter och pluggar lite matte, som vanligt känns det som. Provet är imorgon, så det är det allra sista som jag gör nu. Så himla skönt att den här tuffa veckan snart är över. Bara matteprovet och svenska inlämningen kvar. Ska börja med svenskan ikväll så jag slipper sitta med det imorgon. För imorgon fyller min favorit 19 år och det ska ju såklart firas. Rude boy - Rihanna spelas just nu i mina högtalare.


bec och jag


Man boy, man boy

Hallå godbitar! Sitter för tillfället och pluggar lite matte med en kopp kaffe och en bit av mammas chokladtårta. Har stort matteprov på fredag så det är dags att sätta igång nu känner jag. Efter det ska jag göra klart inför pedagogisk ledarskaps redovisningen imorgon och sedan åker jag hem till fille.

Redovisningen gick riktigt bra idag, jag känner mig nöjd och det är skönt att ha det överstökat. Dock råkade jag säga "medicinisk" istället för medicinsk, men det märkte jag inte ens själv. Efter skolan tog jag en sväng på stan, ibland är det skönt att gå runt själv och prova kläder i lugn och ro. Köpte födelsedagspresent, ett par jeans och en klänning. Här kommer den eftertraktade bilden på mig och Eric Saade i Helsingborg för några veckor sen.


Jag klarar detta!

Tisdag:
Internationell redovisning.
Kommit på 3 idéer till marknadsförings filmen

Onsdag:
Naturkunskap redovisning
Alla 8 momenten klara i projektarbetet
Torsdag:
Ped. ledarskaps redovisning
Spinning på Sirius
Fredag:
Matteprov
Svenska inlämning
Jobba på H&m
Lördag:
Jobba på St1

Nu är det ju inte så mycket kvar ändå, ångesten börjar släppa lite smått.. Två saker avklarade, och morgondagens redovisning är klarskriven. Man får ju se det positivt! Nu ska jag skriva klart de sista momenten i projektarbetet.


Jag & Olivia idag


Tuesday

Hello bitches! Kom just hem från skolan, där jag, antis och viktor suttit och pluggat tills ganska nyss. Vi har en stor redovisning imorgonbitti som vi inte var helt klara med, så vi behövde lite extra tid för att få det överstökat. För tillfället ligger jag i min säng och äter upp mitt sista lösgodis samtidigt som jag väntar på god mat som lagas inne i köket.

Det har varit helt underbart väder idag. Så vi har varit ute mycket, suttit i solväggen och myst. Just love it! På svenska-lektionen gjorde vi iordning vår studentkalander samt gjorde en Sp3a grupp på facebook för att hålla koll på alla roliga händelser under våren. Blev en sväng förbi donken också. Just nu laddar jag upp bilder som tagits på min mobil under våren, om det finns några lämpliga så hamnar dem här på bloggen senare ikväll. Håll utkik!


Min bästa vän och jag idag


In school

Godmorgon. Somnade lite efter 22 igårkväll, underbart. Så jag vaknade redigt utsövd imorse. Det sjuka är att varje tisdagmorgon när jag vaknar är det första jag tänker på: Desperate housewives ikväll!

Sitter nu i skolan och skriver på mitt resereportage om Thailand. Sedan har vi bara två lektioner och sedan är dags för min, antonia och rebeccas redovisning i Internationell ekonomi.

Love it

En sak gjorde mig extra glad idag. Jag bara ääääälskar det.

Nu ska jag lägga plugget åt sidan och få massage av min älskade mami.


Skolångest

Hola guapas! Kom precis hem från min pojkvän, där jag har myst i eftermiddag. Mådde sjukt bra av att bara koppla bort allt och vara med killen jag tycker om. Men nu när jag kom hem och tänkte på alla skolarbeten fick jag världens ångest. Fy fan.. Hur ska jag palla den här veckan är frågan.

Satt uppe lite för länge igår och när jag vaknade av alarmet imorse stängde jag av den utan att tveka, var så sjukt trött. Coffe stod utanför och tutade kl 9 som bestämt, men inte förrän jag fick ett sms (mobilen låg intill min kind) så vaknade jag. Han fick åka, för jag var tvungen att duscha osv. Tio i tio satt jag på lektionen, bättre sent än aldrig.


tänk att just nu få bli masserad på en strand i thailand..


Duktig nea

Har fått en hel del gjort ikväll. Nu det sista har jag suttit och skrivit om fördelar samt nackdelar med kloning av djur. Det är faktiskt väldigt intressant och jag har inte tidigare vetat att det är såpass stort i världen ändå. Det enda jag hört sedan innan var fåret Dolly. Nyss så var det en familj i USA vars hund skulle dö i cancer inom en snar framtid. Så de klonade hundens DNA för lite mer än 1 miljon kronor och nu har de fått världens första klonade husdjur. Vissa fall är dock helt sjuka, så som att de klonat fram ett nytt djur, en mulåsna. Mamman är en häst och pappan är en åsna. Eftersom en mulåsna har fel antal kromosomer kan de inte fortplantera sig. Jag ser inga fördelar med detta, tycker bara det är hemskt. Vad tycker ni om kloning av djur?


den enda mulåsnan i världen


it's fucking killing me

Hejsan. Det är en väldigt trött linnea som skriver nu. Har jobbat idag kl 9-16 med josse. Var ganska mycket folk nu när det varit så fint väder, men vi hade roligt ihop ändå som vanligt. Nu har jag precis duschat, ska sätta mig och börja med allt mitt plugg. Jag har en helvetesvecka framför mig! Här kommer veckans to do taget ur min almenacka:

Tisdag:
Internationell redovisning.
Kommit på 3 idéer till marknadsförings filmen
Onsdag:
Naturkunskap redovisning
Alla 8 momenten klara i projektarbetet
Torsdag:
Ped. ledarskaps redovisning
Spinning på Sirius
Fredag:
Matteprov
Svenska inlämning
Jobba på H&m
Lördag:
Jobba på St1

Ser fram emot lördagkväll, då blir det redigt mycket fest kan jag lova!

lördag

Godeftermiddag.

Sitter i min säng med erika, vi kom just hem från stan. Har varit och köpt födelsedagspresent till bec och köpt nya solbrillor. Kvällen igår var riktigt rolig, den började hos Matilda och slutade på Stadt trots allt. Efteråt blev det torngrillen och sedan hem för att sova. Tror det var bra att jag fick i mig flötig mat så att jag inte blev alltför bakis imorse. Så vid 11 idag åkte jag och morsan fram på stan.

Nu ska vi snart äta lunch, sedan slå in rebeccas present och ikväll ska vi åka på becs födelsedagskalas med släckten. Blir lugnt eftersom jag jobbar imorgon kl 9-16. later


Thank god it's Friday!

Har fortfarande ont i magen av allt skrattande. När jag och coffe åkte hem förut, så hade jag solen i ögonen så jag fick hans pappas snabba brillor (de fulaste jag nånsin sett, haha), satte upp håret i en tofs och fixade världens dubbelhaka. Så åkte vi runt i stan och tutade på massa folk, och varenda gång saktade coffe ned så satt jag där och vinkade som en fåne. Folks respons var så sjukt rolig! Haha, vi skrattade båda så vi fick ont i magen.

Idag har jag pluggat flitigt samt umgåtts med min nyhemkomna vän erika, har saknat den tösen. Ikväll blir de förfest med brudarna och sedan drar vi förmodligen vidare till Café & bar. Men först blir det räkor med familjen.





åh vad jag älskar skaldjur


Weekend break

Goodmorning! Anlände precis till skolan och är på sjukt bra humör. Familjen leksell åkte iväg och tog spruta imorse, så jag låg kvar i sängen och myste med lexus.. Somnade om, och när jag vaknade sedan kände jag mig helt utsövd. Ikväll får vi se vad som händer, vi är öppna för förslag om man säger så, men det lutar åt stadt. Ska bli otroligt skönt med helg, nu när jag är ledig på lördagen också. Men lördagskvällen blir lugn med tanke på att jag jobbar på söndag. Kl 12 har jag lunchdate med fille.

Nu blir det jäkligt mycket projektarbetsplugg för min del, med tanke på att vi ska börja med power pointen nu på förmiddagen och då måste all text vara klar. Jag har två moment kvar, men det fixar jag. Later

Deklaration

Sjuuuuukt jobbigt pass på moderna träningsformer idag. Är helt slut! När jag kom hem lagade jag världens största portion med fiskbullar & mac. Fick mitt första deklarationhäfte idag, känns sådär, har ju ingen aning om hur man gör. Fick en skatteåterbäring på 817 kronor, nice. Nu har jag precis duschat och ska sätta mig och skriva de sista av mina delar på projektarbetet. Senare ikväll åker jag till fille och spenderar natten där, för imorgon åker han till malmö.

070410

Hallå! Sitter i ett litet vilorum med några klasskompisar och försöker plugga. Har världens ångest över hur mycket plugg vi har, ändå sitter jag här och klickar runt på fb. Ska dock vara duktig och sitta o plugga tills filip slutar jobbet. Sedan ska jag umgås med min lilla pojkvän hela kvällen. pöss

Springtur med a

Hola guapas! Guess what? Jag ska ut och springa. Antonia kommer hit om cirka en kvart och då ska vi ut och springa. Hennes mutning att jag skulle hänga på är jordgubbar efteråt. Det kan man ju inte tacka nej till!

Första dagen i skolan kändes ju såklart som vanligt på bara någon minut. Inga vettiga lektioner alls och vipps så var dagen slut. Jag, antonia och beccis gick till 3b och fikade. Efter det blev det en sväng på stan med pojkvännen och därefter fikade vi med albin och elin.

Vårens första fika utomhus

Vi har svenskalektion och jag sitter och skriver ett resereportage om underbara thailand. Jag blir helt nostalgisk och varm i kroppen. Det kan även bero på kaffet jag just svepte i mig. Idag är det strålande sol och nästan helt vindstilla, så vi har suttit ute på trappen och myst på rasterna. Uteserveringarna öppnade i lördags, så detta ska invigas idag med mina brudar. Göööör mysigt.

Tillbaka till vardagen

Godmorgon. Vi hann inte äta frukost imorse, så nu sitter jag här med en kurrande mage. Trots att jag precis ätit en macka är jag hungrig. Som grädde på moset så är det någon jäkla grynkorv med senapssås till lunch idag.. Jag avskyr grynkorv och jag avskyr senapssås. Så jag har taggat några klasskompisar till att gå och käka pizzzzza på lunchen, mums.

Oh no

Råkade somna ändå, och jag vaknade nu....

Kan bli svårt att somna inatt haha. Snart ska jag få träffa min pojkvän!

Mitt påsklov

Har haft ett riktigt bra påsklov. Det var skönt att jobba första halvan för att sedan åka upp och träffa en del av min släkt som jag träffar väldigt sällan pga att vi bor så långt ifrån varandra.

I fredags kom pappa och hämtade mig & syrran i sandviken. Vi tog en tripp förbi Uppsala där vi åt god lunch, shoppade och strosade runt i den strålande solen. Hur mysigt som helst. Vi kom hem lagom till middagen, då det serverades oxfilé och potatisgratäng. Kvällen spenderades med många mysiga kramar och pussar med min söta lillasyster.

Vaknade på lördagen av att lilla louise var helt sprallig av att påskharen snart skulle komma. Det var så fint väder så vi åt lunch utomhus, i linne. Vi grillade, jättemysigt. Och efter vi ätit så hade då påskharen kommit, så vi sprang alla iväg och letade. I mitt baotastora påskägg hittade jag massor av godis och en snygg stickad tröja. Jag, pappa och bello gick en långpromenad för att louise ville ut och cykla. På eftermiddagen kom gästerna som kvällen till ära var min pappas frus släkt. Hennes minsta syster har just fått en liten bebis, som var det sötaste jag sett på länge. Blev faktiskt en riktigt trevlig kväll, med mycket påskmat och tillhörande dryck.

Igår, söndag, så tog jag, mina syrror och pappa en långpromenad ner till nora och sedan hamnen. Det var jättefint väder och skönt ute. På eftermiddagen gick jag och lollo till farmor för en fika. Hon bjöd som vanligt på all möjlig fika och vi blev väldigt mätta. Satt och pratade om allt möjligt och så fick vi även fina påskpresenter. Kl 18 trippade vi över till Runsiö där vi var bjudna på middag. Det var flera trevliga familjer bjudna och det serverades oxfilé, lamm och potatisgratäng. I väntan på att fille skulle komma hem från åre vid 22-tiden så hängde jag med min yngre kusin på fest. Det var en upplevelse i sig, hehe. Blev tillbaka skjussad av erik för att träffa fille. Vi drack och tjötade hos runsiö's men sedan drog vi hem till hans place. Där stannade jag hela natten. Vid 03-tiden satt jag i köket hemma hos mig och åt laxmacka med resten av familjen.


Min solstråle, sommaren -09


Borta bra men hemma bäst

Heeeej, nu är jag hemma igen. Har tyvärr inte haft tid till att blogga under stockholms-vistelsen, har knappt hunnit sitta något vid datorn. Tågresan idag var inte rolig, mådde lite illa efter kvällens bravader. En timmes väntan i skövde hade vi också, men det gick fort eftersom vi åt lunch på pressbyrån. När jag kom hem hoppade jag först in i duschen och nu lade jag mig i sängen, är så sjukt trött. Eftersom tåget gick kl 10 imorse så blev det bara 4 timmars sömn för att hinna gå upp och packa.


Mini-påskafton

Hello from Sandviken!

Idag har vi haft en lång bilfärd, landade hos mormor vid 12-tiden. Efter god lunch trippade mormor iväg till några väninnor och hela min familj somnade helt utmattade. Jag som sovit exakt hela resan tack vare min rosa sovmask var pigg som en mört, så som tur var fick jag sällskap utav karin ganska fort. Vi fikade och myste, och när johan slutade skolan begav vi oss alla hem till familjen renström. Ikväll har vi ätit påskbord, målat ägg, letat påskägg och ätit sjukt mycket godis. I mitt påskägg låg mitt favoritgodis, marabou, tuggummin och en massage. Sjuuuuukt gott, nu är jag glad. Ikväll har vi bara umgåtts och haft det trevligt. 00.00!