Mmh

Sunday. Shit vad jag är trött. Kom precis hem från Olivia, dräkterna är äntligen klara. Vi har bara en lektion imorgon, idrott och då ska vi bada vid framnäs. Sedan göra iordning oss och börja dricka, och sedan är det karnevalen. Fan vad allt är nice just nu. Nu ska jag slagga så jag är pigg imorn. Puss på er! Här har ni dräkten, så jävla ball blev den, haha:


Pics

Min fredag med brudarna:














Vad var det jag sa david.. haha

Rock & roll

Hej igen. Nu har jag lagt in bilderna från helgen. När jag slutade jobbet igår vid 16 åkte jag hem och la mig och solade, sedan åkte jag hem till viktor där grabbarna var. Vi drack och byggde upp fyllan med bra kortspel, och david spelade gitarr såklart. Ett par timmar senare kom antonia och beccis och hämtade mig, och så åkte vi hem till filip där det var fullt med folk. När de sedan drog till café och bar, så gick vi hem till joel där vi satt på bakgården och tjötade. När matilda sedan kom och hämtade oss, så åkte vi till lockörn. Där drack vi ytterliggare några öl, bastade och skakade rumpan. Vid två-tiden började jag och viktor att gå hemåt, och det gick inte fort... haha. Som tur var plockade robin upp oss i stenhammarbacken. Det blev riktigt sent, men ändå klarade jag mig upp 07.30 imorse.

Det blir ingen grillkväll för min del, för olivia kommer hem om en timme och då ska vi sy klart karneval-dräkterna tills imorgon. ¨


Hårda grabbar..

Såja, fick upp deras smileband lite


Redan söndag??

Hejhej. Guuuud så fort helgen går. Kom precis in från altanen, där jag legat och pressat sedan jag kom hem från jobbet vid kvart över tre. Det har varit så underbart väder hela helgen, men så har jag jobbat. Trots det har jag haft en riktigt toppenhelg!! Ikväll blir det grillmys vid småbåtshamnen med brudarna, och så ska vi ta årets första dopp! Så majsan kommer och hämtar mig om cirka två timmar. Skriver lite senare efter jag duschat.

Real

Hej tjejer och killar! Engelskaföredraget gick riktigt bra imorse, när jag väl stod där framme var jag inte något nervös alls. För jag kunde verkligen det jag skulle säga. När vi slutat sitter tjejerna redan i bilen klara att åka och sola. Vår chaffis, antonia, kör hem till alla så vi kunde hämta badkläder, till netto och handlade dricka, choklad och vattenmelon, och till sist hem till rebecca. Eftersom vi bara hade en lektion på morgonen så var vi där redan vid 10.30.

Vi låg och stekte med sololja, åt och drack gott, badade i poolen och spelade badminton hela dagen tills vid tre-tiden, då drog vi in till stan för att äta lunch. Det blev varsin kycklingtoast på henry's. Det var inte förrän då vi upptäckte hur solbrända vi blivit, sjukt nice. Efter lunchen tog vi en tripp på stan och kikade lite, och sedan gick jag och olivia hem till reimers och tjötade ett tag med samuel tills vi fick skjuss hem. Här är jag nu, hemma, medan alla mina vänner är inne på sin tredje, fjärde öl vid det här laget. Brudarna firar louise och sedan går de till café och bar, dock valde jag att vara hemma eftersom jag ska jobba så länge imorgon. Mammis kommer hem ikväll också, hon har varit borta i nästan en vecka nu. Så nu blir det räkor och mys, jag har hyrt en film också.

Håll utkik, för senare ikväll kommer heta bilder från vår härliga dag!

torsdag/fredag

Nu kom jag precis hem och jag är sååååå trött. Ska bli så himla skönt att sova dessa.. 6h. Imorgonbitti kl 08.30 ska jag hålla mitt engelskaföredrag på 5 min, och jag är något nervös måste jag tala om. Fast jag har övat inför viktor & david tusen gånger ikväll, så det känns ganska bra. Äh, det får gå som det går liksom, jag kan inte göra bättre än mitt bästa. So long fuckers

Grattis min älskade!

Hej snyggingar! Jag är på topphumör och har haft en riktigt härlig dag! Dock började den inte så bra med ett tyskaprov som gick jättedåligt. Men vi fick tillbaka läs- & uppsatsdelen. På läs fick jag VG+ och på uppsatsen fick jag IG---- (kasst). När vi ser på film ringer antonia och skriiiiiker JAG HAR FÅTT KÖRKOOOOORT! Glad hoppar jag, maja, beccis och julia in i bilen. Vi åkte runt lite överallt, hem till mig b la men hamnade sedan på donken för en lunch. Tillbaka till skolan, får vi reda på vårt matte nationella, vg+ för min del (nöjd). Jag och rebecca tar en tripp till stan och jag köper min snygga bikini som jag tänkt på hela dagen. Efter sista lektionen åker jag och olivia hem till henne och börjar sy på karneval-dräkten, vi kommer bli snyggast av alla! Sedan har vi chillat totalt, snackat skit och kikat på film. Och nu blev jag hemskjussad utav david, för att jag ska ägna resten utav kvällen till att plugga. Har som sagt engelska redovisning imorgon, 5 min. Hörs senare

Go'natt

Nu alldeles strax ska jag stänga av datorn och lägga mig, för jag ska skriva tyskaprov imorgonbitti kl 08. Synd bara att mina böcker är borta, så jag har inte kunnat träna. Och tyska är ett utav de ämnen jag är sämst på, så vi får se hur det går. Ni får hålla tummarna för mig helt enkelt. Jag är så sjukt stressad hela tiden! Försöker verkligen slappna av, men det går inte när man tänker på allt som står och trycker just nu. Nu är det tyskan imorgon, sedan engelskan på fredag, sedan ska jag jobba verkligen hela helgen i 14h. Dessutom är det morsdag på söndag. Och vips, så är det måndag och då är det karnevalen (har inte fixat utklädnad ännu).. gaaaah, go'natt


Karnevalen förra året "Vafan gjorde jag igår??"

1

Har aldrig gjort så här innan, men här kommer faktiskt bilder på mina två plagg som jag köpte idag.




Hahahaha

Äntligen är jag klar med den tråkiga tråkiga tråkiga engelskauppgiften. Jag har skrivit klart hela min redovisning, men det behövs en liten finjustering. Och en hel del träning utav uttal.

Kom att tänka på två roliga saker som hände igår! Först och främst så hade vi företagsekonomi redovisning på morgonen. Vi var i par, det var jag och rebecca. När vi står inför klassen och ska sätta igång så började vi att gapskratta, alltså verkligen gapskrattade så vi tjöt, grät och fick ont i magen. Det gick verkligen inte att sluta. Så det var bara att gå och sätta oss igen, och vi får ny chans att redovisa på måndag nästa vecka istället.

Den andra roliga saken var något som hände på italia igår. För vid bordet bredvid oss satt Nathalie i Stockholm boogie och åt. Vi blev helt till oss, och kunde inte låta bli att snegla i princip hela middagen igenom. Hon ville inte ställa upp på kort men kom faktiskt fram och gratulerade födelsedagsbarnet.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fila lite på engelska redovisningen!


Jag och min älskade beccis


Skön scen ur Sthlm boogie

The girl you lost to cocain

Hej godingar. Nu är jag hemma, och har precis ätit en färdiglagad pizza som jag bara värmt i ugnen. Är så otroligt trött, för jag sov knappt något inatt. Jag kunde verkligen inte somna igår, släckte redan innan tolv men ändå somnade jag inte förrän cirkus två timmar senare. Ändå var jag i skolan klockan tio imorse. Gjorde inget vettigt på hela dagen, så med dåligt samvete, gick jag, antonia, maja och rebecca till söderströms och tog en fika. Efter det tog jag och beccis oss en sväng på stan, vi provade mest bikinis. Jag hittade två gör snygga, och kan inte bestämma mig för vilken utav dem jag ska ha. Båda sitter lika snyggt. Den ena, med spets, är en trekants-bikini och den andra, med paljetter, är en axelbandslös. Svårt val, men bikini nr 2 får man snyggast bränna utav. Sedan köpte jag ett par kortkorta lila shorts och en svart festtopp! Nu ska jag sätta igång med plugget, vi hörs igen om x antal timmar.


Vilken tycker ni? Spets eller paljetter?

Onsdag

Hallå där. Sitter i studielandskapet och chillar totalt. Vi har nog tittat igenom allt man nånsin kunnat kika igenom på internet vid det här laget. Jag har så jävla mycket att plugga, ändå har jag inte gjort ett piss på hela dagen. Så himla dåligt. När jag kommer hem så kommer jag behöva sitta hela eftermiddag och råplugga. Därför vill jag inte komma hem.. Så nu ska jag och antonia ta oss en tripp på stan, jag vill ha en bikini med volanger.

-

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/tennis/article2896144.ab

Haha, här har du bevis julia!

Broken strings

Hejhej. Nu är jag hemma från middagen, det var verkligen jättetrevligt. Först bjöds det på pasta med fläskfilé och sedan blev det tårta till efterrätt. Jättegott! Tack Josefin. Hon verkade bli glad utav våra presenter också.

Enligt ett horoskop jag och Olivia läste för någon vecka sedan så ska imorgon vara min turdag. Så då hoppas jag att något roligt händer, haha. Nu ska jag snart lägga mig, för jag är riktigt trött. Puss på er


Tisdag

Hallå! Tråkigt att det skulle regna idag, men det gör inget för mitt humör är på topp! Jag, julia, anna och maja har varit på stan och inhandlat present till josse som fyller år idag (Grattis gumman). Och nu sitter vi här hemma hos alex och ska strax börja göra iordning oss inför middagen på italia. Det ser ut att bli en jättetrevlig kväll med tjejerna. Have fun guys!

:)

Just love it, rap das armas-cidinho & doca.

Merci

Hej allihopa. Här sitter jag med en full godispåse som endast innehåller tre sorters godisar, de allra bästa. Har precis smörjt in mig, för idag brände jag mig sjukt mycket på bröstet. Men det gör inget, för imorgon kommer det vara brunt. Igårkväll kom jag hem från viktor vid 01.30, så jag var redigt trött när jag skulle gå upp imorse vid åtta. Denna sköna kväll har jag inte gjort så mycket, förutom min härliga springtur följt av ett egenkomponerat styrkepass. Nu ska vi äta middag, sedan ska jag måla naglarna och sedan lägga mig och läsa ur Snabba cash. Imorgon lär bli en rolig dag! Efter skolan ska jag och maja fram på stan och kika lite. Kl 19 blir det middag på italia för födelsedagsbarnet josse. Sedan kl 21 ska jag och de andra i min fotogrupp ta kvällsfoton i stan. Jag missar d.h (fan fan fan) men det kommer nog bli rätt skoj. Vi hörs imorgon, Ciao


Damn, I like the way you move

Make you want to touch it, make you want to taste it
Have you lustin' for her, go crazy face it
She's so much more than you're used to,
she know's just how to move to seduce you.
She gone do the right thing and touch the right spot,
dance in you're lap till you're ready to pop.

Awesome

Godmorgon säger jag. Det blev rätt sent igår, så när jag blev väckt imorse kl tio var jag megatrött. Mamma och glenny har precis börjat med gi-metoden, vilket innebär att man ska äta massa fett, kött, fisk, ost osv. men dock ingen pasta, potatis eller ris. Så imorse fick vi b la äggröra och bacon till frukost. Jag förstår inte hur det ska få dem att gå ned i vikt, men jag klagar inte! Efter frukosten la jag och syrran oss på altanen och solade. Det var underbart väder fram till vid två-tiden, då molnen kom fram. Då gick jag och lade mig och somnade, och jag vaknade inte förrän vid sex. Så nu är jag superpigg!!!! Kommer aldrig kunna somna inatt.. Nu börjar Gossip girl igen, puss på er


Life is a road

Tjaaaa, kom precis hem och jag är supertrött. Haha, det blev ingen springing för min del. För jag tvingades med att spela volleyboll på rudenplan med grabbarna. Först åkte vi ned och köpte glass/godis och sedan skulle vi spela volleyboll. När vi kommer till planen är den redan upptagen av ett gäng killar, så vi utmanade dem. Efter att ha kört ett par timmar körde vi sedan mot varandra, och självklart vann mitt lag (jag, brodin, kihlén & björn). Det var jätteroligt, men när det började bli kallt så gick jag, viktor och david hem till david och myste. David spelade gitarr och jag & viktor sjöng. Nu sitter jag och funderar på om jag ska ner till david ikväll och småkröka med grabbarna & charlotte eller inte. Ska hoppa in i duschen på direkten och se hur pigg jag är efteråt. Köss

Lördag

Hej igen. Har legat ute och stekt på altanen sedan 12.30 idag.. Har fått riktigt med färg, så jävla härligt. Började att läsa ur boken Snabba cash, som verkar väldigt bra. Senare kom viktor med glass från sommarkiosken och höll mig sällskap resten utav eftermiddagen. Nu har jag precis ätit räkor, goda ostar och olivbröd med familjen som kom hem från göteborg idag. Strax så ska jag byta om och ut och springa! Först bangade John och nu Viktor, så nu springer jag bannemig själv. Tjaaa

Tack som fan, kap kun kap!

Hej snyggingar! Jag kom precis hem, sov hos antonia inatt. Det var planer på att vi skulle festa men vi var så trötta och slitna att det fick bli en myskväll istället. God mat, film, godis och promenad. En perfekt myskväll. Efter en del fyllesamtal från diverse vänner somnade vi runt 1-tiden. Vi gick upp ganska tidigt imorse för att slippa stressa och vid 11-tiden cyklade jag hemåt för att antonia skulle jobba. När jag kom hem, bytte jag om till bikini och tänkte lägga mig ute på altanen och sola, men då upptäckte jag att solen gått i moln. Så jag satte mig framför tvn istället. Idag är det tänkt att jag och john ska ut och springa, antingen 1 mil (never) eller 3km (mer troligt). Vi får se hur kvällen utspelar sig, kan hända i princip vad som helst. Puss på er

Svennebanan - Promoe


Enough

Hallå. Kom nyss hem från jobbet. Imorse ringde min chef och frågade om jag kunde hoppa in idag, för det var så mycket att göra. "Självklart" svarade jag, men när jag reste mig upp ur sängen kände jag att jag inte mådde så bra. Ett par timmar senare cyklade jag ner till jobbet. Jag var som zombie, kändes som att jag bara var icvägen och allt jag gjorde blev fel. Samtidigt som jag inte kunde sluta tänka på hur skönt det vore att komma hem och lägga mig i soffan..

Igårkväll när jag och Antonia gjort iordning oss, så gick vi ned till stenbryggan och satte oss med några glas vin var. Vi hann sitta där och mysa i ungefär en timme innan solen försvann över sluttningen. Då drog vi oss hem till Emil där det vankades fest. Det blev en grymt skön kväll, och jag var hemma vid 3-tiden. Nu blir det Top model & naturgodis



här vill jag nästan äta upp alex så söt som hon är

If u seek amy - brittan

Hej igen! Eftersom jag mår dåligt och inte kan göra så mycket, så blir det en självklarhet att blogga. Åt mat förut, första gången på 28h.. Det blev fiskbullar & mac. Antonia kommer om drygt en timme, då ska vi gå ner och sätta oss vid vattnet med skön musik och lite vin. Mysigt säger jag. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan måla naglarna.

Torsdag

Har äntligen lyckats förflytta mig till köket. Sitter här med min apelsinjuice. Ser att solen ute strålar emellanåt, vad skönt för er som kan gå ut och sola. Hittade precis mitt andra blåmärke från igår och har sjukt ont i ena armbågen. Men snart kommer antonia och då ska vi ta en tripp förbi sommarkiosken, och då löser sig allt. Ikväll ska vi knäcka några kalla, men nu ska jag ta det riktigt jävla lugnt. Tjaa


this is life

Gud så skönt med ledighet! Det blev en rejäl fylla igår, vilket jag verkligen inte mår bra utav idag. Vaknade när mamma & lollo åkte kl 06 imorse, somnade om, men vaknade igen när mamma kom hem vid 08. Har hållt på så här hela förmiddagen, men nu är jag uppe! Kvällen igår började hos viktor. Det var bara jag, olivia, kihlén, coffe, jon och viktor såklart. Efter vi vänt x antal öl, drog vi ned på stan och hamnade hos rikard där vi spenderade resten utav kvällen.

Ska snart försöka ta mig upp ur sängen för att få i mig lite frukost. Eller åtminstone dricka massor av apelsinjuice.


Onsdag

Godmorgon. Det är i princip nu som jag har vaknat. Olivia åkte precis iväg till sin sjukgymnast. Hon kom över hit imorse och lagade lunch åt mig, sedan satt vi på balkongen och drack kaffe och bara myste resten utav eftermiddagen. Medans hon är borta ska jag duscha och sedan drar vi hem till henne för att göra iordning oss. Kan bli redigt mycket fest ikväll! Och imorgon. Love it


Hittade en bild från igårkväll på Olivias mobil

p-p-party

Jag är så festsugen!!!!!!!! (17h kvar)

Lady Gaga - Eh, eh
Fuck you - Lily Allen
Untouched - The Veronicas

Yeey

Haaallå. Kom nyss hem från en mysig vistelse i stadsparken. Först fick vi inte igång vår engångsgrill, men när Mette kom och blåste blev det fart på't. Vi grillade våra Hot chili peppers köttbitar och hade det jättemysigt. Sång och dans blev det också. Senare fick vi sällskap av 88-killarna, men när myggorna blev för många började vi dra oss hem. Jag och Olivia fick för oss att gå hem till Stenhammar, nästa hela vägen hem i alla fall. Nu är jag hemma, och ligger och tittar på Desperate avsnittet som syrran spelade in åt mig. Sedan ska jag krypa till kojs. Pösss 

Tisdag

Hallå. Kom precis hem från skolan och är görhungrig. Istället för att köpa något att äta har jag bara ätit massor med godis och druckit kaffe under dagen. Så nu kurrar min mage för fullt. Tur då att vi brudar ska grilla ikväll, ska bli mysigt. Jag fick tillbaka mitt Aktie och fondsparande-prov idag, 7 poäng. Och G var 16.. Inte bra. Men jag fick G ändå som tur var. Skoldagen har varit rätt slapp med en lång rast som vi hann gå fram på stan en sväng. Nu ska jag chilla 1h och sedan tar vi bussen ned till stan för att handla mat inför ikväll. Puss ¨på er


Haha, kolla vad snygg jag är..

Fotografiskbild



Pesseblöta

Haha, det vackra vädret höll inte i sig, när vi kommit till tofta pizzeria så vände vi eftersom det såg väldigt grått ut på himlen. Och när vi nästan var vid lockörn så börjar det att spöregna! Som tur var hade Sofia med sig paraply, men det verkligne vräkte ned. Vi cyklade fort som sjutton hem och nu är det filmtime, Pretty woman.



(Y)

Ingen tackar väl nej till en mysig promme i detta underbara väder? Inte jag ialla fall. Nu ska jag och fia ut på en långpromenad. Klockan är snart åtta och solen lyser fortfarande, lovely. Have a nice evening! Köss

Måndag

Tjenis penis! Idag försov jag mig totalt, vaknade 09.25 (15 minuter innan lektionen började). Men jag bytte om och hoppade på cykeln till bussen (som gick 09.45) och kom faktiskt i lagom tid till skolan. Efter lunch hade vi gympa, där vi som missat skulle komplettera coopern. Så jag och fyra till i min klass fick springa 3km vid framnäs och det gick helt okej. Jag stannade och gick bara några enstaka gånger, så jag är nöjd. Var så sjukt trött, så jag åkte hem och duschade direkt då vi slutat. Nu har jag legat och slappat framför tvn/datorn ett bra tag, men det är så skönt ibland. Min älskade faster Sussie skickade några bilder från lollos konfirmation på mina underbara syskon och kusiner (förutom fille då). Jag saknar dem, jag saknar pappa, jag saknar Stockholm. Åker förmodligen och hälsar på om 2 veckor :) Annars fungerar det inte förrän 2 juli, vilket känns otroligt långt. Här kommer två utav bilderna!




SWOT-analys, Bostonmatriser och marknadsplaner..

Godkväll.
Här sitter jag och skriver min företagsekonomi b-inlämning. Uppsatsen är klar men nu sitter jag och finurlar ut det sista, de egna tankarna. Har bara några popcorn kvar i skålen nu, och lokan är slut, så nu måste jag snart bli färdig. Efter en vit helg, med massor av jobb och nu den här uppsatsen är jag festsugen. Det känns som en evighet till onsdag... Nej, nu ska jag ta mig i kragen och göra slutspurten för att sedan sova gott i några timmar. Hoppas det är fint väder imorgon så att man kan ha shorts! Puss från moi

It's gonna take a lot to drag me away from you

Africa - Toto

Hard work work

Nu är jag uppe och ska strax cykla till jobbet. Jobbar 9-15 idag.


Puuh

Åååh, jag var på så himla dåligt humör förut, men nu har jag fått i mig två mackor och yoghurt. Vi slutade 12.30 idag och jag tänkte snabbt åka hem och sola. När jag står och väntar på bussen kom jag på att det inte gick någon förrän 13.50. Det är lugnt tänkte jag, nu kan jag kika lite på stan. Så jag går runt lite och kikar. Lite innan 13.50 går jag mot bussen, men precis då ser jag den åka iväg. Jag blir lite smått irriterad, och går in på Gina Tricot där jag träffar min syrra och hennes kompisar. När jag är på väg mot bussen träffar jag Johanna som jag stannar och pratar med, så jag missade nästa buss med! Då blev jag väldigt sur, missar jag nästa nu så går jag hem, tänkte jag. Så gick vi en sväng på stan och sedan gick jag i god tid till 15.20 bussen. Kom alltså hem 3 h efter att vi slutat..

Det enda positiva var att jag fick en hel del shoppat. En liten väska, två toppar och ett nagellack. Jag vet att jag sa senast igår att jag inte skulle shoppa på ett tag, men dessa saker var oemotståndliga. Ska lägga upp bilder sedan här på bloggen hade jag tänkt. Men först och främst ska jag byta om och sedan åka ner till friskis. Jag, Josse och Aleek ska på Stationspasset 17-18:15. Lär blir grymt jobbigt, jag är taggad! Efteråt hoppas jag någon hämtar mig, för jag tänker inte åka någon äcklig buss.

freeeeeedag

Godmorgon. Sitter i vårt studielandskap med maja och spelar varannan omgång av crazy taxi och bitch. Jag är hur hungrig som helst, tur att det är lunch snart. Och sedan blir det ut i solen med en kopp kaffe.


Majsan & jag på P&l -08

Fortsätt kämpa

Mina ögon säckar ihop, jag börjar bli trött. Bara lite till, jag måste i allafall få hälften av arbetet klart ikväll, annars är jag körd. Mitt mål är att ha skrivit klart SWOT-analysen och börjat med Marknadsplanen till kl 23.00 då Satc börjar på 3an. Godnattpuss

Helgen är här

Jag har kommit på att det är inte förrän på eftermiddagen som jag egentligen vaknar. Jag går upp 07.30 likt en zombie och åker till skolan. Halvsover de första lektionerna, och någon timmar efter lunch är jag på gång igen. Detta är sjukt jobbigt eftersom jag på kvällarna, som nu, är superpigg. Företagsekonomi b inlämingen som ska vara klar på söndag, började jag med för någon timme sedan. Men så ringde telefonen.. Fast nu har jag kikat tillräckligt med bloggar för ikväll, så nu ska jag skriva lite till på arbetet innan jag lägger mig framför tvn. Fredag imorgon, såååååååå skönt!!!!! Puss


Your sex is on fire

Hejhej! Kom precis innanför dörren, har hunnit prata lite med mormor i telifon och nu lyssnar jag på Sex on fire-Kings of leon.

Det här är tredje morgonen i rad som jag vaknar utav en dröm, inga mardrömmar utan bara vanliga drömmar. Allihopa har varit riktigt sjuka, men inatt vaknade jag upp nöjd. När jag kom till tyskalektionen imorse så var det oförberett prov. Läsförståelse i 1h och sedan uppsatsskrivning lika länge. Jag gav upp efter en halvtimme, det var ingen idé så att säga. Efter det var det en lektion, lunch och sedan håltimma i över 3h. Då tog jag och Antonia oss en sväng på stan. För min del blev det en gul sommarklänning och ett par trosor, som jag redan älskar. Sedan gick vi och satte oss i stadsträdgården och bara njöt utav vårvädret. Väl tillbaka i skolan, slutade vi efter en 50 minuter lång religionslektion, då gick jag och Antonia och satte oss på Söderströms. Jag tog en kycklingtoast med pesto och hon tog en ny nachotallrik. Grymt gott. När det stängde drog vi oss hem till var och en, och här sitter jag nu. Från och med IMORGON, ska jag börja hushålla med mina pengar.

Linnea-dagen

Hej mina kära läsare! Nu är jag nyduschad och fräsch, jag och Josse har varit på Stations-passet på friskis. Och med min redan sjuhelvetes träningvärk så var det grymt jobbigt. Vill inte ens tänka på hur det kommer att kännas imorgon!Idag har varit en riktigt bra dag. Den började med att jag vaknade av min familj som sjöng och gav mig frukost på sängen och en liten present. Det är nämligen min namnsdag idag, Linnea. Med ett glatt humör tog jag på mig kläder, sminkade mig och hoppade på bussen till skolan. I skolan hade vi studiepass hela dagen, vilket innebär att vi befinner oss någon helt annan stans än i skolan. Så jag, Josse och Kajsa drog till Wookie-cookie och åt lunchbuffé. Jag har aldirg ätit där förut och de lovade att jag skulle äääälska det, som de flesta gör, men det var ingen hit för mig. Men nu är det bara ett halvår kvar till Thai så jag borde börja lära mig att äta sådan mat. Sist vi var där åt jag all mat som inte kom från thailand.

Efter lunchen tog vi en tripp på stan och jag köpte ett grymt snyggt linne och en vit sommarklänning. Det gjorde mig ännu gladare! Vid två-tiden åkte jag hem och lade mig på terassen och somnade direkt. Vaknade sedan en halvtimme innan bussen till träningen gick. Perfect! Nu ska jag ner och äta tacos och sedan McFlurry'n som mamma köpt till mig. Puss på er


Kajsa ville som vanligt inte vara med på kort

Mmmh

Mmmh, mamma kom precis hem med lite dodis till mig. Här kommer några bilder från idag.




Tisdag

Hallå! Här sitter jag och äter pizza, ska snart ta mig i kragen och plugga lite svenska. Imorse hade vi matte nationella kl 08-12. Under den tiden drack jag fem koppar kaffe och en halv liter bubbelvatten så jag sprang och kissade hela tiden. Plus en smörgås och två Kitkat. Själva provet kändes riktigt bra, vilket var väldigt skönt. Det gick faktiskt bättre än vad jag hade förväntat mig! Får jag mvg nu så blir det mitt slutbetyg i Matematik b och det skulle inte sitta helt fel. Blir det ett vg blir jag nöjd också såklart. Efter matten hade vi fotografiskbild och då gick vi upp i Gamla vattentornet och fotade. Då såg man hur jäkla liten vår stad egentligen är. När vi kom tillbaka till skolan gick jag som vanligt till den andra gruppen och umgicks med Beccis och Oskar tills vi slutade. När vi slutat åkte jag och Viktor hem till honom och fikade på altanen, det var jättemysigt. Sedan skulle han träna så jag gick hem till mig and here I am liksom.



110509

Hallå där. Kom hem för ett tag sedan och har hunnit äta lite mellanmål. Imorse försov jag mig rejält, men jag hade en sådan härlig dröm.. När jag kom till skolan fick jag reda på provresultatet på företagsekonomin och det var ett mvg, så jag blev jätteglad. Efter det gick vi några stycken till lidans grill och åt pizza. Jag blev sjukt mätt och lovade mig själv att aldrig mer äta pizza innan gympan. Vi körde brännboll och sedan lite intervallträning. Vi hade lite energi över, så jag, Antonia och Alex gick till gymmet och stannade där i drygt en timme. Innan jag tog bussen hem gick jag förbi Gina tricot och hittade en söt klänning som jag förmodligen ska köpa imorgon. Om några minuter ska jag ta bussen ner till stan och möta upp Aleek för ytterliggare ett träningspass på friskis. När jag kommer hem blir det matte, matte och ännu mer matte!

Söndagsfilm

Hahahahahhaaha, jag älskar Wipeout. Det är såååååå roligt! Nu blir det film, Galen i kärlek. Sedan ska jag sova jävligt skönt för imorgon är det hårdträning som gäller. Puss och godnatt


Hungry eyes

Nu har min lilla älskling precis åkt hem och jag sitter här och kikar på Gossip girl, fast just nu är det pause. Mamma lagade äppelpaj i förmiddags så det blev en bit utav det och kaffe när Antonia kom. Jag har faktiskt ätit hur mycket som helst onyttigt idag, men vad gör det om hundra år? Vi fick lite matte pluggat också, vilket känns skönt eftersom det är ett viktigt nationelltprov på tisdag, vilket mitt betyg hänger på. Här kommer några bilder från gårdagens grillning.









100509

Tja! Det är redan söndag, tänk hur fort helgen går! Vaknade ganska tidigt imorse så jag låg och kikade på en jätterolig film. Nu har vi just ätit lunch och jag satte mig här medan jag väntar på Antonia som började cykla ifrån stan för ett tag sedan. Fortsätter skriva sedan, för nu kom hon :p


Grillfest

Åh vad skönt. Tog en långdusch på nästan en halvtimme. Nu har jag precis målat naglarna och ska föna mitt hår och slutligen sätta på makeupen. Antonia ska iväg och köpa lite gott nu tills ikväll och sedan kommer hon hit. Ikväll ska vi grilla med grabbarna hemma hos John. För vår del blir det entricot, potatissallad och majskolvar. Mums!

Lördag

Hej söta läsare. Jag kom precis hem från Jerker och Johanna. I måndags eftermiddag fick de en liten pojk, som vi träffade första gången idag. Jerker är min låtsasbror och alltså blev detta min brorson. Han var så liten och söt, Isak ska han heta. Mamma och Glenny kom och hämtade mig efter jobbet och så åkte vi och hälsade på direkt. Idag har jag jobbat med Josse, det var relativt lugnt hela dagen så det var skönt. Men det var jobbigt att komma upp imorse.

Middagen med Sofia igår var hur mysig som helst, vi hade massor att ta igen så att säga. När vi ätit färdigt joinade även Bella och Frida oss på Café och bar. Sedan hoppade jag på min cykel och tog mig hem till John. På vägen så var det en kille som såg jätte skumm ut med svarta kläder och mössa. Ju snabbare jag cyklade, cyklade han, så jag blev lite rädd, men när han sedan kom ikapp visade det sig vara David. Haha. Hemma hos John var det lite chillkrök och jag var hemma klockan 02. Nu ska jag äta chips och dipp med familjen och sedan får vi se vad jag och Antonia hittar på för bus ikväll! Öl ska vi svepa i vilket fall. Peace


Lille Isak

Storebror Måns

Freeeeedag

Idag är det äntligen fredag! Vi började dagen kl 08.00 med nationellt prov, det gick ganska bra faktiskt. När vi slutade bjöd jag Anton på fika, för han fyller 18 idag. Efter det åkte jag och Antonia hem och satte oss på hennes balkong och drack vin. Nu ska vi börja göra iordning oss och sedan gå mot skolan för att kika talangjakten. Tack för mig!


Bild från Antonias födelsedag

Snart äre fredag

Haha, såg ni Grannfejden förut? Tycker riktigt synd om gubben, han är gammal, gaggig och det beror på att han lever helt ensam i sin lilla etta. Åh, stackarn. Men slutet gott, allting gott! Jag är redigt trött så jag funderar faktiskt på att lägga mig snart, hur gött vore inte det? Dagen imorgon börjar med engelska nationellt kl 08.00 i aulan, så då bör jag vara laddad. Ska hoppa in i duschen nu och sedan blir det nog sängen/tven. Gonatt

Simple

På bussen på väg hem kom jag att tänka på vart sjutton alla hårnålar tar vägen? De försvinner och jag köper nya hela tiden. Man tappar bort, lånar ut och förlägger dem. Nog om det. Måste bara tala om att jag är på en utmärkt bra humör idag! Vi slutade sent, men det gjorde inget, jag tog en sväng på stan för jag behövde en ny vit alexbandslös bh. Hittade en som satt perfekt, så den fick det bli. Jag köpte också en svart, enkel t-shirt från Gina tricot och hårnålar såklart. Så nu har jag ett litet shoppingrus. Vi såg förresten början utav En shoppoholics bekännelse idag och den verkar grymt bra. Som tur är ska jag få låna Jossans dvd i helgen, ska försöka hinna se den på söndag.

När vi åt middag såg jag att vi hade fått ett brev med ett sött kort inuti. Det var en inbjudan till dopet på mammas bästa kompis dotters dotter. Nu blev det kanske lite krångligt men vi har alltid varit mycket hos dem på Marstrand på somrarna och dem är helt underbara. Andrea är cirka 25 och nu har hon och Jocke fått en liten bebis som ska döpas den 23:e maj. Det vore mysigt att åka dit då. Träningsvärken jag haft idag är inte att leka med, sjuuukt nice. Imorgon ska vi gymma igen! Och efter det är det Talangjakten som gäller. Sedan ska väl de flesta festa, men jag och Sofia ska till Café & bar för en trevlig och efterlängtad middag. Nu ska jag blega tv, Joey och Vänner. Puss så länge

Push up on me

The way that you stare, starts a fire in me.
Come up to my room, my sexy little thing
and let's play a game, I won't be a tease.
I'll show you the boom, my sexy little thing.

I wish you would light me up and say you want me, push up on me

"Jag hade hoppats på något"

Tjenis penis! Här sitter jag nyduschad och äter apelsin. Jag och Antonia har precis varit på friskis och gymmat. Det var sjukt jobbigt, men nu känns det otroligt gött! Väntar på att min familj ska komma hem, för jag är jättehungrig. Efter maten ska jag sätta mig och skriva bokrecentionen som ska vara klar imorgon. Vi har haft studiepass hela dagen men jag har inte fått ett piss gjort, för vi har bara suttit och tjötat. Eller jo, de första tio minuterna imorse när jag och Alex satt helt själva och var fokuserade. Så analyser om boken Flugornas herre är vad jag kommer plågas med ikväll. Men när jag är klar ska jag gå ut och gå med Viktor, det låter mycket bättre.

Just nu, helt otippat, lyssnar jag på: Nu kan du få mig så lätt - Håkan Hellström

JAG ÄLSKAR DIG.


Take this

Hallå. Nu är jag hemma och har nyss ätit middag. Jag vet inte vad det är med mig och mitt sockersug, men det är riktigt illa just nu. Direkt efter maten lade jag mig i soffan och åt upp ett halvt kakpaket. Jag behöver faktiskt börja tänka på vad jag äter för annars kommer jag att få diabetes. Det enda jag fått i mig idag är en kaffe, negerboll och toast. På lunchen var jag, Beccis och Olivia på väg till Café & Bar, men så kom vi på att vi inte skulle hinna innan nästa lektion. Så vi gick till matsalen där det var tonfisk, vilket inte går ner i min mage, så det fick bli vatten och bröd. Efter skolan blev det shopping. Jag köpte ett väldigt sött sommarlinne, ytterliggare ett rosa nagellack och en ny mascara. Jag och John räknade mina nagellack igår och kom upp i så mycket som 23st. Ni kanske undrar varför jag isåfall köpte ett till idag, men just den här rosa tonen har jag inte. Efter det gick vi och solade, 20 minuter.

Jag vill inte ens tänka på hur mycket vi har i skolan under maj månad, det ger mig huvudvärk. Under dessa tre veckor har vi detta framför oss:

Muntlig redovisning av Flugornas herre 7/5
Nationellt engelska b prov 8/5
Nationellt matematik b prov 12/5
Svenska "upplysningen" inlämning 14/5
Företagsekonomi inlämning 15/5
Engelska muntlig redovisning 26/5
Tyska slutprov 28/5

Sweeeet

Heeej! Dålig uppdatering från min sida. Igår hade jag sovmorgon till kl 10, det var skönt. Efter en lektion så slutade vi, då gick jag, Beccis och Filip och satte oss på torget med varsin glass. Sedan tog jag o B bussen till Majåker där vi mötte upp Anton. Jag blev kvar där hela dagen, men vid fem-tiden tog jag bussen till Friskis. Efter att jag, aleek och emma tränat, så kom John hem till mig. Vi pluggade och såg på Ballar av stål. Sedan vaknade jag utav att han väckte mig och sa "Jag går hem nu, för du sover ju ändå" Haha. Jag somnade om direkt och imorse började dagen med Aktie- och fondsparande prov kl 08.00. Det gick rent ut sagt åt helvete. Jag har aldrig fått IG på ett prov förut men detta är nu självklart. När jag såg första sidan visste jag direkt att det skulle skita sig, jag kände inte igen ett enda ord. Jag svarade/gissade på 7 utav 21 frågor. Inte bra, så nu glömmer vi det. Nu har vi Fotografiskbild men slutar när som. Då ska jag möta upp min vän Antonia på stan. Eftersom det inte kommer bli någon sol den här veckan så ska vi lägga oss i solariet. Puss på er


2 maj 2009

Here you have some pics from yesterday.









Underbar släkt

Jäklar vilken underbar långhelg jag haft! Skulle festat torsdag, fredag & lördag, men eftersom vi hade främmat och att jag jobbade både lördag och söndag så räckte torsdagen för mig. Anledningen till vårt finbesök från Stockholm är att Lollo konfirmerade sig. Jag missade kyrkan båda dagarna eftersom jag jobbade men när jag kom hem var alla redan här hemma och det bjöds på ljuvlig mat och en riktigt trevlig kväll. Igår var det exotisk planka med rostbiff, fläskfilé, kycklingfilé och potatisgratäng. Även två olika tårtor och massor av champagne, vin, öl och sprit. Det blev sent men jag hade urskoj! Idag har jag jobbat 9-16 med Susanne och efter kyrkan bjöds det på smörgåstårta och brownies från Söderströms. På jobbet kom först stammisarna Viktor och David och hälsade på. Sedan kom pappa och Louise, så tog jag en långlunch tillsammans med dem, vi åt snitzel, pommes och bearnaissås. Deras tåg hem gick 15.30 och när jag sa hejdå började jag att gråta, så den sista timmen på jobbet var jobbig. Nu sitter jag här och tänker på hur mycket jag älskar min familj och släkt, hur underbara dem är. Mormor stannar även ikväll, men åker ner till Båstad imorgonbtti. Så jag ska passa på att umgås med henne ikväll och så blir det promenix med John ikväll. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska vi dricka kaffe och äta tårtrester! Puss

Bakisdag

Heeeeeej. Nu när jag precis satte mig här kände jag hur otroligt trött jag är. Det blev sent inatt, taxin var vid mitt hus kl 03.30. När jag kom hem irrade jag omkring i mitt rum och pysslade lite men till slut somnade jag. Efter skolan igår myste jag med mina favoriter Antonia och Maja, först solade vi och sedan blev det middag. Sedan drog vi iväg till Mette där det vankades förfest. Efter en timme kom även 90tjejerna och vi hade en grymt bra kväll. När alla drog vidare till Stadt (Där jag och Olivia inte kommer in) drog vi plus några grabbar till Gabriels. Det var inget att hurra över, så vi drog på efterfest hos Wilhelmssons. Imorse vaknade jag redan kl 10 och var törstig och hungrig. Mormor kom igårkväll och satt nere i köket då jag kom ner och då blev jag super super super glad! :) Vi åt frukost allihopa och sedan lade jag mig på altanen för att sola, med mitt egenblandade saltvatten som jag och Alex kom på. Klockan 15 kom Anton och vi cyklade till Sommarkiosken där han bjöd mig på glass. På vägen hem till mig hittade vi två söta ungar som lekte på lekplatsen och frågade ifall vi ville hjälpa dem att bygga en borg, och självklart ville vi det.

Nu ikväll var det tänkt att jag skulle till Olivia på öl- & grillkväll med brudarna. Men jag är verkligen jättetrött och ska jobba imorgon 9-15, så det blir att stanna hemma ikväll och vila upp mig. Om cirka tio minuter ska Lollo ha poppat popcorn och tagit fram cola åt oss så skulle jag sätta på en film, Role models. Imorgonbitti får vi finbesök från Stockholm; pappa, min faster, hennes man och mina underbara kusiner! Jag är riktigt glad, för jag har verkligen längtat efter dem. Det är konfirmationhelg för min syster så vi har huset fullt den här helgen. Tänk all god mat vi kommer att äta i princip hela tiden som planka, smörgåstårtor och tårtor.Tänkte ta med Wille på fest på lördagkväll men de åker hem redan på eftermiddagen, vilket är synd. Men det ska bli skoj i helgen! Puss från en glad nea