Storstädning

Godmorgon. Hade riktigt trevligt igår, vilket jag får sota för idag. Samtidigt som mamma tvingar mig att städa mitt rum, så nu har jag plockat iordning allt och det är bara dammsugning och dammning kvar. Har även packar ur resväskan från thailand, haha äntligen. Lite senare tänkte jag lägga upp en bild på alla de fina bikinisarna jag köpte i thai. pöss

Back to where I was - Eric Hutchinson

TGIF!!

Hello sunshines! Har varit på riktigt toppenhumör idag och har haft ett jobbigt kick boxningspass. Olivia åkte precis hem, vi har kikat ännu en Johan Falk-film. Tycker de är riktigt grymma. Dock stör det mig att jag inte sett 1:an än, innan jag såg dessa andra, men det får jag se till att göra på söndag eller något. Den här helgen kommer att bli grymt rolig. Imorgon efter skolan traskar jag direkt hem till min vän appelberg och gör iordning mig. Det blir förfest med trevligt folk och sedan drar vi vidare på 20 års fest för att till sist avsluta kvällen på bowlingen/stadt. Ses i dimman

I'm only gonna break your heart..

<3

Godnatt :x


Typiskt

Det är ju så typsikt. När jag äntligen tog tummen ur och tänkte sätta igång med filosofin då har jag självklart inte med mig häftet hem. Så nu ligger jag istället i soffan framför tvn och äter toblerone.. Är grymt uttråkad, så snart ska jag hoppa in i duschen och sen tar jag och olle en tripp till donken för en latte.

Här kommer några bilder från min och olivias mysiga middag igår:

 


Något litet som kan sprida glädje

Tjenis penis! Idag har vi haft studiepass hela dagen i skolan, vilket resulterar i att jag inte gjort något vettigt. När vi slutat gick jag fram på stan en sväng med beccis innan vi begav oss hemåt. När jag satte på tvn stod mtv på och låten som börjades spela var Fireflies! Det gjorde min dag, trevligt att man kan glädjas över något så litet ibland. Nu ska jag sätta mig ned och skriva lite på min filososfi-inlämning, men först ska jag kika klart One three hill.

You found me

Blev jävligt sent igår, så nu är det inte mer än rätt att jag får några timmar mer sömn inatt. Idag har jag umgåtts med min vän Olivia, vi kikade andra filmen av Johan Falk och åt riktigt god mat. Vi var på ica innan och köpte kyckling, potatisgratäng och gjorde advokado o fetaost-sallad. Annars ikväll har jag tagit en långdusch, målat naglarna och städat lite i mitt rum. Snacka om ovärt inlägg, men en rolig grej är att jag och Glenny kikade en rysk rysare från 1970 förut, som handlade om en varulv som gick runt och gjorde brutala mord i en liten stad. Hahaha, sjukt jävla läskig var den i alla fall. Imorgonbitti ska jag, Beccis och Olle över till giraffen och gå runt i klasserna för vår marknadsundersundersökning. Nu går jag till sängs, godnatt


Who says I can't get stoned?

Har precis gjort världens mysigaste spellista på Spotify. Innehåller de bästa lugna låtarna just nu. Här har ni några utav dem:

Fireflies - Owl City
Heartless - The fray
Free Fallin' - John Mayer
Back to where I was - Eric Hutchinson
You found me - The fray
Who says - John Mayer
Whatever you like - Anya Marina


Good shit

Är så jävla lycklig!!! Har så himla mycket roligt att se fram emot just nu, både små och stora händelser. Har underbara vänner som jag har sjukt jävla roligt tillsammans med, en underbar familj och livet efter studenten känns väldigt lockande. Kort sagt kan man säga att jag är jävligt high on life!


You got to love this


Late night sex

Hola! Allt bra? Haha, trevlig inledning tycker jag. Har just ätit jättegod kyckling som mamma lagat och väntar nupå att olle ska plocka upp mig. Vi ska kika Johan Falk, har hört att de filmerna ska vara riktigt bra. Exakt just nu sitter jag och myser till låten Whatever you like - Anya Marina. Helt underbar version av den gamla låten Whatever you like, så om du inte hört den ska du gå in på Spotify direkt och skriva in hennes namn.


Måndagmorgon, i behov av kaffe

Vilken hemsk kväll igår. Efter att ha festat, jobbat, festat, jobbat och sedan åkt och tränat, var jag heeeelt slut. Har totalt fått i mig 8 timmars sömn på hela helgen. Inte bra. Så igår stensomnade jag lite efter åtta och när jag vaknade imorse var det rena helvetet. Nu sitter jag trots allt i skolan och bara längtar efter en kaffe. Ska strax ta en tripp ned till cafét, ska bara längta lite till.


Tänk att få ligga här på stranden, precis innan en snorklingtur..


Redan söndag..

Godmorgon. Sitter här och äter frukost och ska strax iväg till jobbet. Tittade ut och brr vad kallt det ser ut, tur att jag inte behöver cykla. Jag och Olle beställde in en 2 liters tillbringare med öl igår, hehe precis en sådan som de har i amerikanska filmer. Efter jobbet plockar beccis upp mig, så ska vi till friskis och träna Core. Hörs senare.

Ikväll blir det Krog & Compani

Riktigt lyckad kväll igår må jag säga. Vi var ett litet härligt gäng som förfestade hemma hos antonia, tanken var bowlingen men vi slutade upp på Café och bar. Idag har jag jobbat, 9-15 som vanligt. Nu har jag precis duschat, väntar på grillat kött, hallome-ost, potatisgratäng och advokado/fetaost sallad. Sedan åker vi ned och sätter oss på Krog och Compani för några glas vin. Blir lugnt ikväll, har fortfarande lite huvudvärk från igår plus att jag jobbar imorgon igen.


Freeeeeeedag!

Hej alla glada människor, fredagkväll, kan det bli bättre! Är för tillfället hemma hos familjen reimers, jag och antonia håller på och sminkar oss och snart blir det god mat. Ikväll ska vi byta våra julklappar, haha, bättre sent än aldrig. Efter några öl drar vi vidare till bowlingen, där vi ska skaka rumpa med 40+ are! Sup och själv, trevlig helg

Vi som älskar helgen

Jäklar vilken träningsvärk jag precis vaknade upp med, från afro-dansen på moderna igår. Men det är nice, för idag är det F R E D A G!


En blekfis-nea och jullan under mellandagarna


Ahoy, säger piraten!

Hahahahahahhahaa, kan inte sluta skratta. Idag var den roligaste skoldagen på länge.


Love


Paradiset


Den här synen i mitt huvud gör att jag klarar av detta gråa, dystra, kalla Sverige. Under dessa tider ser jag inga som helst positiva saker med vårt land. Vill inte ha vinterjacka, mössa och vantar, utan jag vill gå långpromenader längst vattenbrynet på olika vackra stranden i färgglada bikinisar. Från nästan 40 grader varmt i skuggan till cirkus 5 minusgrader, what? Jag vill tillbaka till Thailand igen. Eller det SKA jag.

 


God kväll

Äntligen, äntligen är jag klar med ledaranalysen. Har suttit med det sedan jag kom hem från fikan med min favorittjej. Imorn ska vi vara duktiga och pallra oss till friskis för ett pass. Nu börjar jag bli något sömning, funderar på att gå och lägga mig. Än står inte tidsrytmen helt rätt till.



Me and my lovely sister outside Starbucks at Patong


In school at the morning

Morning! Sitter i skolan redan nu, klockan är lite över åtta. Vi börjar inte förrän vid elva egentligen, men jag har mina arbeten på den här datorn i skolan så var tvungen att åka in tidigare för att plugga. Har missat otroligt mycket på den veckan jag var borta förra veckan. Nu sitter jag och skriver på min svenska debattartikel om dödsstraff och sedan ska jag skriva klart min ledaranalys. Matteprov har vi också, men som tur är har jag mina privata mattestödlärare så det skjuter jag upp lite, hehe.

Igår var jag, olle och beccis och gymmade på friskis. Efter att vi varit på donken och kört hem beccis så plockade vi upp john och körde runt hela kvällen. Det är så mysigt att bara åka runt, lyssna på musik och snacka skit. Kom hem rätt sent och det var meningen för att min tidsrytmen skulle gå tillbaka till det normala. Det fungerade ganska bra, för imorse vaknade jag bara kl 06. Åter till skolarbetet, Ciao

Hemkommen från paradiset

Godmorgon sötisar. Eftersom jag fortfarande är inställd på thailändsk tid så vaknade jag ofrivilligt upp nu, klockan halv fem..

Våra två veckor i paradiset har varit helt underbara, det går knappt att beskriva. 30 grader i det klarblåa havet och 35 grader i skuggan.. Jag har verkligen mått så himla bra där nere och nu kommer jag hem helt totalt utvilad. Jag älskar det här landet, det har verkligen allt. Klimatet, kulturen, maten. Det bästa är nog den trevliga befolkningen, vart man än går hälsar de, ler och säger "Kapmun Kaa". Thailändare är underbara människor som verkligen gör sitt bästa för att man ska trivas. Dagen innan vi skulle åka från det första hotellet knackade det på dörren, där stod två av personalen fnissandes och frågade vilken tid vi skulle åka exakt, för de ville ge oss en överraskning. När vår taxi sedan kom dagen efter överlämnade de oss en blomkrans som de gjort själva av vackra blommor. Så otroligt söta små människor! Och vår lilla söta vakt som alltid stod utanför hotellet, dag som natt. När vi skulle gå över den lilla bilvägen följde han alltid med och stoppade bilarna som kom (om de inte kom några, följde han med oss ändå) och gjorde honör, säger tack och ler när vi var över gatan.


En liten del av poolen första veckan, Khao Lak


Vår egna pool vid altanen,
Bang Tao


Den lilla söta blomkransen

Nu ropar de att frukosten är klar, så jag ska gå och käka och sedan hoppa in i duschen. Kapmun Kaa


Underbara Thailand

Efter en mysig nyårsafton igår med god oxfilé m. rödvinssås på en fin restaurang här i Stockholm är vi nu taggade till max. Planet lyfter om ett par timmar. Thailand, here we come!