Bridget Jones och en vän 40mil bort

I fredags åt jag och b-friend god middag sedan kom min älskade becci och umgicks och drack vin med oss. Några timmar senare drog jag och bec vidare till tim och grabbarna och Julia & Matilda. Grymt trevlig kväll! Igår var jag på sjukan, låg hemma med hög feber men på kvällen följde jag med på den stora sommarfesten. Idag har jag mått sämre igen så soffan har varit min bästa vän. Var på lunch hos svärföräldrarna me fille, hans syster, hennes pojkvän och sia och sedan drog vi alla hit på fika. Ikväll ligger jag och kikar Bridget Jones, käkar halsisar och snackar me becci.
haha

Halsfluss, igen..

Var inne på sjukan förut och fick reda på att jag fått halsfluss, igen. Har hunnit med en halsböld, halsfluss och öroninflammation på bara 5 månader. Bra jobbat team Westerlund! Idag skulle jag egentligen ha jobbat i butiken, men har tagit det otroligt passivt. Nu ska jag, fille och pablo dra ut till spiken där det är fest med vänner till filips päron. Jag går på antibiotika och ipren så blir inget dricka för mig, förutom något glas vin såklart.

Mmmh frukost..


Sneak peak

Jag har hostat och haft så sjukt ont i halsen hela natten och hela morgonen.. Fyfan. Jag mår inte bra för fem öre. Känns som jag har feber också.. Tur att jag bara jobbar 12-18.20 idag. Här kommer en sneak peak på dagens outfit.

Höga svarta byxor, svart flätat bälte, vit tunika och orange nagellack.

Mina två fina blusar..

Nu (äntligen) kommer en bild på mina två finaste plagg jag köpt under veckans gång! Köpte även en snygg kavaj men den får åka tillbaka, då jag ville ha den lite längre i bak. Har hängt undan en hel del snygga kläder och imorgon börjar jag kl 12 så ska försöka hinna in till jobbet och prova..

Ibland lyckas dem..

-Älskling, köp med nåt gott till mig på väg hem från golfen?
Han kommer hem med detta.. ljuvligt...

Pannbiff med fetaost

Förlåt kompisar för att jag lägger upp så många matbilder, men ikväll blev det såååååå gott...


Dagarna som varit..

Godmorgon solstrålar! Jag avundas er som är lediga idag för tusan vad fint väder det är redan nu, kl 9 på morgonen! När var det sist jag bloggade? Just det i söndags när jag var redigt bakfull.. På kvällen åkte jag, antonia, maja och hanna och handlade allt till en tacosmiddag, åkte hem till hanna, frossade tacos och kikade Harry p. Kvällen avslutades med ett jätteroligt frågespel, Vem svarar först? "-Kan stickas." Maja: "En maskros? Nej, jag vet inte??"

I måndags var det jobb som vanligt, sedan förfest hos appelbergh och sedan helt spontant följde jag med brudarna ut på måndax. Det var verkligen inte tänkt att jag skulle göra det, men så blev det me't. Och som vi alla vet, så är det spontana utgångarna faktiskt de bästa! Hade en grymt rolig kväll!


Igår var jag huuur trött som helst efter gårdagens bravader, så det blev bara hemmamys med pojkvännen. Käkade kräftor, baguette i ugnen, drack cöla och såg på film. Riktigt mysigt...


Harry Potter 5 & 6

Tanken var att åka ut på sjön idag tillsammans med antonia och john. Så typiskt att det ska regna! På min enda lediga dag. Så himla tråkigt.. Istället ska jag nu gå upp och göra mig lite god frukost och bara ligga i soffan och kika Life of ryan. Ikväll blir det tacokväll och ännu mer Harry Potter tittande med antis och majsan.

Sökte på fb efter bilder på oss tre och valde denna gamla.. Kommer ni ihåg den sjuka kvällen brudar?!

Hemskt.

Idag går mina tankar till vårt älskade grannland Norge. Det är så grusomt. Även om mina närmaste bor i Bergen mår jag dåligt över vad som hänt, för det hade lika gärna kunnat vara där. Tänker på alla anhöriga till de som dödades och skadades. Det finns inget straff som är tillräckligt åt den här idioten.



Saturdaynight

Igårkväll efter min sköna powernap cyklade jag hem till antonia som hade lagat middag åt oss två. Pannbiff med grönmögelost innuti, mathavre och god sallad. Supergott och lyxigt att få maten färdigserverad. Och slippa disken efteråt, haha. Vi drack öl på balkongen och senare kom grabbarna och maja. Tanken var att dra vidare, men vi stannade hos antonia till sent inatt. Vi trippade till slut vidare till back där vi slängde oss i sofforna och såg Johan Falk. Till filmen kom Emil och Hampus med nattamat. Sedan kom b-friend och joina och så gick vi hem tidigt imorse.

Happy happy happy

Idag har jag jobbat 10-15.30, var lagom mycket folk, åt världens godaste kräftstjärtssallad från hemköp med vitlökssås, köpte en tunika, en kavaj och ett par skor. Då förstår ni kanske att jag är på bra humör! Skulle hämta min cykel hos antonia där jag lämnade den igår eftersom jag fick skjuss. Så jag och maja gick ihop efter vi stängt butiken och när vi kom hem till antis bjöd hon på kaffe. Så vi satt och myste på balkongen med kaffe i solen. Supermysigt!
Mina snygga kängor som jag köpte idag!

Födelsedagsmiddag

Här kommer bilder på varm- samt efterrätten jag lagade åt fille i torsdags. Det är sjukt hur mycket kärlek det ligger bakom det här konceptet, för jag har aldrig tidigare lagat mer än en pastarätt åt någon annan!


Godmorgon!

Vilket skitväder det är ute, gör mig ingenting att jobba idag! Gick upp extra tidigt för att hinna ligga i soffan framför tvn, slappa och dricka kaffe. Gött.

Här kommer en bild på tunikan. Den kassa bilden gör dock inte färgen rättvisa, för den är baby ljusrosa:
Blir dock mer och mer sugen på samma tunika men inte senapsgul.. Jag tror det blir grymt snyggt!

Harry Potter 4

Kom precis hem från antonia med henne och maja. Tanken var att se ett par Harry Potter filmer, men under kvällen hanns bara 4an med. Den var grym! Jag läste ju alla dessa böcker, t.om. 4an eller 5an när jag var görliten och precis hade lärt mig läsa, och när jag nu ser filmerna kommer jag ihåg nästan allt.
Det känns jättekonstigt att vara själv i lyan och det är verkligen något som saknas.... Min pojkvän. Han är ute och festar, men för mig känns det inte som fredag, mer en helt vanlig onsdag. För det är jobb som gäller för mig imorgon. 10-15.30 kör vi, godnatt!

Ps...

Nu är jag i ett desperat behov av löning!!! Efter min pojkväns födelsedag, shopping och lite för många luncher ute börjar de tryta på kontot.. Nu får det mer än gärna vara den 25e! För jag har typ 300 kronor att leva på under dessa dagar och det går inte, för jag har lagt undan jättemycket kläder på mitt älskade h&m!

Pusskalas

Riktigt lyckad kväll igår. Supermysig. Idag ställde jag klockan på 08.30 för att slippa stressa innan jobbet, men som vanligt snoozade jag och vaknade inte förren pappa ringde mig för cirka tjugo minuter sedan. Nu börjar jag om en halvtimme och har varken sminkat mig eller ätit frukost. Stressigt.. Så hoppas det är okej att bilderna kommer efter jobbet! Är verkligen kär i min nya blus som vi fick in på h&m igår.

Filip

Idag har hela min dag bestått av att fixa inför min pojkväns födelsedag, som är idag. Imorse gick jag upp kl 05.00 för att göra iordning frukost på sängen. På lunchen sprang jag och köpte presenten, som kom in idag och som jag väntat på i veckor. Ikväll slutade jag jobbet kvart över sex, och håller just nu på med maten. Ikväll bjuder jag nämligen på 2 rätters mm mm mm.
Bilder kommer senare ikväll! Det var även frågor om att jag skulle lägga upp bild på det jag shoppade häromdagen, lovar att det kommer imorgon. Inklusive blusen jag köpte idag.
Vi har förresten 1 år och 4 månader som ett par idag..

Har haft en jättemysig morgon..

Det är inte ofta jag skriver något sådant om man tittar vad klockan är när inlägget är skrivet, nämligen 06.06...

Har haft en jättemysig morgon..

Det är inte ofta jag skriver något sådant om man tittar vad klockan är när inlägget är skrivet, nämligen 06.06... Min pojke fyller år idag, så klockan ringde 05.00 då det var dags att gå upp och göra frukost. Han fick toast, kaffe och norsk mjölchoklad, sång och en liten present på sängen. Och han blev superglad! Tänk att vi blivit så stora så att det är Jag som sjunger för honom på hans födelsedag, och inte hans päron. Efter det har vi bara legat och myst.. och nu åkte han iväg till jobbet! Jag ska försöka somna om och ställer klockan på 10. Hörs då!

En händelserik dag

Fille somnade klockan tio igårkväll, så jag och john såg filmen själva med höga snarkningar i bakgrunden. Han snarkar bara när han är riktigt trött, och jag förstår honom för när vi kom hem måndagnatt vid 4-tiden väckte vi honom och höll honom vaken tills han började jobba 06.30.

Kom precis hem från jobbet. Idag har jag hunnit med att ha min första tvättid, med mamma som hjälp, och varit framme på stan med henne som sällskap. Jag beställde två snygga ringar på Guld & Silver till mig själv, precis lagom till löningen nästa vecka. Sedan har jag jobbat 11.30-17.00. Har pussat lite på pojkvännen, nu drog han iväg ut på sjön och jag ska powernappa. Ikväll blir det en eller två biror med brudarna (och gustaf) på Strands uteservering. Om jag bara kommer upp ur sängen efter jag vilat.... för jag är trött som stryk.


Min och erikas ljuvliga fika igår på 3B

movienight

Nu blir det filmkväll med fille och john. Mysigt.

Ett shoppingrus som heter duga

Jag har varit ledig idag och igår var det måndag, vilket resulterade i en grym festkväll med utgång. Kvällen började tillsammans med amanda i min lya. Vi åt färska räkor, vitlöksbröd, melon och drack rosé. Efter vi käkat joinade antonia och louise oss, och senare drog vi vidare till en skön förfest hos back. Vi drog vidare och skakade rumpa på måndax, en av de bästa kvällarna där! Därefter blev det en chill efterfest och sedan gick jag och höglund hem till pojkvännen och sov.

Idag har jag umgåtts med min fina erika, och när jag till slut kunde komma upp från soffan så gick vi fram på stan. Först blev det lite presentletning åt b-friend som fyller på torsdag, sedan en latte och fudgekaka på café 3B och därefter storshopping. Jag köpte en svart långkjol, ett par skor som jag är kär i, en puderrosa kofta och ett par solbrillor. Bild på skorna kommer ikväll det lovar jag!

Must. Have. This. Jacket.


När regnet är på väg till stan

Ligger i sängen medan b-friend gör iordning en stor söndagsfrukost innehållande varm toast med ost, skinka och tomat, jordgubbskräm med mjölk och kaffe. Ska ligga och gotta oss med det i sängen med neddragna persienner för ute är det bara stora mörka moln och det ser ut att snart bli regn.

Going through hell

I väntan på kebabpitan och mysiga fyllekyssar lägger jag upp en skön låt som är tillägnad en skön kille, nämligen min älskade systers pojkvän robin.



Myskväll med familjen

Kom precis hem från min kära familj. Jag och b-friend var hembjudna till mamma och glenny på grillkväll. Vi hade riktigt trevligt och det var skönt att få komma hem och bli ompysslad efter en jobbdag. Senare på kvällen körde jag fille, kauf och Igor till campingen där de skulle spendera kvällen. Jag åkte hem och myste enda tills nu. Tänkte slagga där, men p-pillren låg här hemma.. Nu ringde fille precis och sa att de va på väg hem me taxi. Då passade jag på att beställa med en kebabpita!

Kär, galen..

...och jävligt lycklig!!!!!!!!

Hard work work

Dagens outfit är tunikan jag köpte igår, h&m's såklart

H&M 12-18.30

Gick upp klockan 9 för att diska alla glas och tallrikar från helgen och igår. Nu är köket perfekt fint och ikväll ska vi plocka upp de sista två flyttlådorna samt dammsuga och damma hela lägenheten. Ska bli otroligt skönt att få allt helt klart! Nu börjar jag jobba om 20 minuter, njut av de här bilderna på mig & baby så länge!

Sex love and sunshine

Efter att ha sista minuten-handlat på hjertbergs ligger vi nu i sängen med chips och lindt's mörk choklad med havssalt. Jag är egentligen inget stort fan av mörk choklad men denna är underbar.
Igår när jag slutat jobbet kom Lollo hit, så tog vi ett par glas rosé med fille och hans grabbar. Sedan drog vi vidare till wilhelmsson och en skön förfest innan måndax-klubben. Hade en sjukt rolig kväll på stadt och det var mycket folk, bästa på länge! Det var jättemysigt att kunna gå hem på 3 minuter tillsammans med min fina pojkvän med varsin kebabpita.

En dag av kärlek och skratt

Igår låg jag, fille, julia & tim och solade, badade och åt glass på villabadet. En supermysig dag! När solen började gå i moln bestämde vi oss för att åka ut på sjön och åka kneeboard och ring istället. Så vi åkte hem, packade, tog en pizza på uteserveringen på lidköpings pizzeria och tog filles bil ut till spiken. Först mös vi på bryggan, åt glass och skrattade och sedan blev vi upplockade av john som var med och åkte. Det var verkligen skiiiitkul med kneeboard men hur svårt som helst att komma upp. När vi kom hem på kvällen var klockan 23, så vi åkte förbi donken och köpte familjepack med chicken nuggets, goda dipper, stor pommes och cöla. Perfekt avslut på dagen!

Nu tändas tusen juleljus...

Ne men nästan! Äter julskinka och potatis till middag. Ja faktiskt, vi fick fryst julskinka av Yvonne. Idag har jag jobbat medan de har varit strålande väder, men så när jag slutade 15.30 försvann solen. Ikväll blir det myskcäll och filmtittande med john. Taggar även för fullt för måndaxklubben på måndag, och imorn blir det ut på sjön! Puss på er :)

Hemmafru?

Igår hade vi filmkväll med putte, josefin och halldin. Idag har jag varit hos torstensson och tagit två sprutor, för hepatit b och fästingar. Sedan har jag jobbat hela dagen, plockat upp nya varor och hängt om divided black a-area. Sjukt kul. Ikväll har jag agerat hemmafru och lagat kycklinggryta med klyftpotatis och sallad. Nu ska vi sätta på en film och mysa resten av kvällen.

Bajs

Inte så gött när jag vaknar före pojkvännen av hans alarm kl 05.45. Sp Somnar om men vaknar av att han tänder överallt och springer runt o letar efter sin plånka... Innan jag ens hinner kommentera, springer han fram och pussar mig på munnen och så är han borta. Utan att släcka lamporna.. Och här ligger jag klarvaken kl 6 fast klockan ska ringa kl 9.45

Min/Vår helg

Tänkte skriva min helg, men denna helgen har min pojkvän vart med 24/7 eftersom det varit vår första helg i lägenheten. I fredags var andra dagen för oss att flytta in saker i lägenheten. När alla släpkärror var körda, blev vi bjudna på pizza och vin av päronen, och vi bjöd på skumpa. Så vi hade en riktigt trevlig vinkväll här med föräldrarna.
Lördagen jobbade jag på h&m och sedan var vi och storhandlade, lagade kyckling med ris & currysås. Efteråt bjöd vi hit lite folk på förfest. Drog vidare till bender och sedan till strand och kvällen eller morgonen slutade med efterfest hemma hos oss.
Söndagen finns inte så mycket att berätta om, eftersom jag inte mådde vidare bra. Jag klarade inte att hänga med ut på sjön så jag åkte hem till familjen och åt lite kräftor som de sparat från deras kräftskiva. Mums!!! I måndags efter jobbet blev det parmiddag med erika och hennes nya pojkvän som jag inte tidigare träffat. Det blev en jättetrevlig kväll.

Skön tisdag

Idag när jag kom hem från jobbet stod 10 rosa rosor på köksbordet med ett gulligt kort från min sambo. Det tyckte jag var jättegulligt! Idag har vi haft en sjukt skön kväll och bara myst och plockat upp lite flyttlådor. Nu har vi endast 2 flyttlådor kvar sedan är allt klart. Men det räcker för ikväll, nu ska vi grilla egna hamburgare och till efterrätt blir det jordgubbar, mjölk och socker!

Stressigt pga försovning

Helvete vad jag försovit mig! Vaknade för en halvtimme sen och smsade maja att jag försovit mig och somnar ändå om!! Hade parmiddag igår och det blev sent, så som tur var tog jag aldrig bort gårdagens smink, det blir min försovnings räddning. Tack och lov för att jag och Maja ska stå på lagret hela dagen och mata varor!

Ny tv till lägenheten

Fille kom in förut på jobbet och berättade att vi fått en 46'' tv av svärföräldrarna i inflyttningspresent! Sjuuuukt kul. Så nu när jag tänkte vila lite efter en stressig arbetsdag håller filip och filip på att borra hål i väggen för att hänga upp tvn. Högt låter det, men nice blir det!

Det bara rullar in vuxenpoäng

Igår firade jag och b-friend inflyttningen med våra päron. Först bjöds det på pizza och sedan blev det skumpa och efter det en sen vinkväll. Faktiskt en grymt trevlig kväll! Imorse var det lite segt att gå upp och ställa sig i duschen innan jobbet, men lyckan slog mig när jag kom på att det räckte att jag cyklade till jobbet 5min före. Gårdagen här på H&M var en klass för sig, men denna regniga lördag slår det med hästlängder. När jag slutar ska jag och fille till Ica och fylla upp frysen. Vuxenpoäng på det!!!