Söndagsångest

Hur kan det redan vara söndag och klockan är snart fem???

Jag har inte varit hemma på hela helgen, och har egentligen massor med sömn att ta igen och saker att fixa. Sitter och lyssnar på hög musik och ska snart ta en lång varmdusch. Sedan ska jag poppa popcorn och lägga mig framför tvn, för att dämpa ångesten. Längtar tillbaka till sommaren.. inga bekymmer, bara fest, vänner och kärlek..






Borta bra men hemma bäst

Japp, det är så sant. Jag har haft en jätterolig helg, men det är så skönt att bara vara helt för mig själv. Jag har inte varit hemma, legat i min underbara säng eller kramat min familj sedan i torsdags.  Igårkväll var vi hos petter, bowlinghallen och sedan tillbaka. Vi sov där, och imorse har vi alla degat i soffan framför tvn. Tills vid två-tiden då anton körde hem mig. Jag stekte ägg och bacon, åt mig proppmätt, bytte om till myskläder och lade mig i sängen. Har legat här sedan dess. Familjen åkte nyss in till stan en sväng, så det är tyst här hemma, men väldigt skönt.


Älskar min fondvägg


Lördag eftermiddag

Godmorgon. Hoppas ni alla hade en trevlig fredagkväll igår! Vi var på 18årsfest hos Viktor och sedan var det tänkt att vi alla skulle dra till stadt. Av oss brudar fick han 4 ölglas och en cigarr i present. Tyvärr blev jag och R väldigt trötta framåt 12 så vi drog hem och sov. Det gav oss belöning iomorse för då mådde vi båda superb, så vi gick upp relativt tidigt och åt god frukost. Nu väntar vi på hemlagat, Spegetti Carbonara. Efter det ska vi börja göra iordning oss och framåt 7-tiden ska vi hem till antonia och dricka några glas rosé och tagga inför kvällen.

Fredag & löning imorgon!

Dålig uppdatering, jag har inte hunnit idag. Har i alla fall haft en jättebra dag med en mysig fika efter skolan, och nu är jag super duper mega trött så jag ska faktiskt gå och lägga mig. Väskan är packad inför imorgonkväll, eftersom jag följer med beccis hem direkt efter skolans slut. Och imorn har vi sovmorgon, nice. Längtar enormt tills imornkväll!!!!! Pöss

37 days left..

Ååååååh längtar något otroligt efter thailand. Idag är det exakt 37 dagar kvar tills vi åker. Förmodligen sista resan med familjen, så det ska bli jättemysigt. Två veckor i paradiset.


En bild från altanen på hotellet vi bodde på första veckan, thai -07


Nu ska jag hoppa in i duschen, göra hårinpackning, lägga ansiktsmask, raka benen mm.
Sedan blir det Grey's och South Park innan sängen. Imorgon är det dubbla träningspass som gäller.


L-at

Lollo pratade med en kompis i telefon och nämnde att jag skulle träna ikväll. "Va, ska linnea träna?? Det händer inte ofta" Hehe, det tyckte jag var lite roligt.

Ligger fortfarande i soffan och funderar på vad jag ska äta för mat. Färdiglagad paj, pizza eller lasagne? Sedan är det dags att byta om och tagga inför träning. För övrigt taggar jag tills på fredag, är grymt sugen på det!

Kickboxning ikväll

Kom precis hem från skolan. Fattar inte hur jag kan vara så himla trött, vi har ju bara haft en lektion idag. Hade utvecklingssamtal med thorbjörn också, över en kaffe i cafét. Är jäkligt nöjd över mina betyg känner jag, men vet ännu inte vad jag vill göra med dem. Nu ska jag total dega här i soffan framför tvn. Känner för massa popcorn, cola och godis, men jag ska ju träna ikväll så jag får hoppa det. Klockan 19 ska jag och jullan på kickboxning. Yes!!!

Jag vet vem som ströp Julie..

Hade en jättemysig morgon med pojken idag. Kom iväg till andra lektionen, och sedan hade vi bara en lektion kvar, matte. Det var en rolig lektion med massa skratt. Det bästa var nog när jag hade massa vatten i munnen och blåste upp kinderna medan jag satt vänd mot coffe. Han trodde att jag skämtade så han tryckte allt vad han kunde, och allt sprutades ut över hans skjorta, hehe. Efter skolan hängde jag i majåker och ikväll har jag suttit bänkad framför Desperate housewives. Och som det står i rubriken, så är jag nu 99% säker på vem som ströp Julie.. Godnatt gott folk, jag har en lång dag framför mig imorgon!


Under DH smaskade jag i mig denna goda lussebulle som beccis bakat


Godnatt folket

Kom precis hem från beccis, efter en härlig myskväll med henne och mette. Vi lagade faktiskt egen mat till kvällsmat, köttfärssås och maccaroner, jättegott. Det blev senare än vi tänkt men efter att vi alla tre somnat i soffan tänkte vi att det var dags att åka hem. När jag kom hem och skulle lägga mig så låg det ett paket på min säng, från Liza. Det var en parfym och ett fint silverhalsband. Hon är så gulliga med sina små gåvor emellanåt, jag blev jätteglad!!

J.Lo's Glow var det


Yeeeeah

Sitter just nu och äter daimtårta med vispgrädde, muuuums.

Har inte berättat om fredagen, det glömmer jag alltid att göra. Efter skolan tog jag och antonia en sväng på stan, sedan hem till henne med mat från torngrillen. Efter vi gjort iordning oss, och druckit lite vin, så gick vi till klockan där resten av folket stod. När vi alla var samlade traskade vi hem till rasmus och överraskade honom. Det var skoj att se hans reaktion! Där stannade vi resten utav kvällen och partade loss med hans släkt. Det var en riktigt trevlig kväll, som tyvärr slutade tidigt för mig p.g.a jobb. Den här helgen jobbar jag inte, så då jävlar blir det party!!! Lille viktor fyller 18 på lördag, så det är Stadt som gäller på fredag.

Är hungrig som en varg nu, på kebabrulle. Tur då att beccis är på väg och ska hämta upp mig. Hörs imorgon


Måndag eftermiddag

Hur kan måndagar gå så segt.. Nu är det iaf sista lektionen och jag & antis sitter och skriver vår naturkunskap redovisning. Känner att vi är ute lite i sista stund, då vi haft cirka 6 veckor på oss, men börjar idag och redovisingen är på fredag. Ikväll blir det myskväll med beccis och mette, såklart blir det kebabrulle från Miami. Vi börjar nämligen inte förrän kl 11 imorgon, så himla skönt.

Idag på psykologin pratade vi om hur psykiskt sjuka människor behandlades förr i tiden, vi fick även se en film. Det var jättehemskt. Först spärrade man in dem i ladorna, men sedan kom man på den smarta idén att starta ett hospital. Där "togs dem om hand", d.v.s fick ligga i sängar under täcket hela dagarna, tills man kom på att de istället skulle ta långbad, från 9 på morgonen till 17 på eftermiddagen. De fick alltså ligga en och en i ett badkar, med ett papper över, med endast hål för ögonen så att de kunde se... upp i taket, i cirka 8h. Efter ett tag kom man även på att epileptiker aldrig blev psykiskt sjuka, och att det måste bero på deras chock-anfall. Så då började man ge patienterna el-chockar med hjälp utav maskiner, eller doppade dem upp och ned i iskallt vatten osv. Älskar psykologi-lektionerna, dem är alltid så intressanta!


22.22!

 

Bad romance - Lady Gaga.

Första gången jag hörde den (under ett pass på friskis) så  h a t a d e  jag den. Nu är den inte lika dålig längre, börjar faktiskt tycka den är något att ha.. Dock gillar jag inte "raw-ah-ah, raw-mah-mah". Vad tycker ni?


Jag och mina härliga brudar


Min söndag

Har jobbat hela dagen idag, från kl 9 till 15. Med Maria, så det var riktigt trevligt. Vi har så himla roligt ihop när vi jobbar, så dagen har bara rusat förbi. När jag kom hem så fick vi främmat, glennys söner och deras barn. Tre styckna är de nu, herregud så fort det går. Så det blev massa fika och pusskalas. Nu har jag uppdaterad lite med mina vänner och ska nu kika förra veckans avsnitt utav Gossip Girl som syrran spelat in åt mig. Har bara en timme på mig och att ta en varm dusch innan veckans Gossip girl börjar kl 19.


Dagen efter

Heeeej. Klarade mig riktigt bra från bakfyllan idag, kanske tack vare att jag slutade i tid igår och lät ruset försvinna till en viss del innan jag gick och lade mig. Nu har jag precis duschat och all fritös- och korvlukt är borta. Beccis kommer och plockar upp mig när som, så jag ska göra iordning mig nu. Hoppas ni får en grym kväll, spendera den med dem du tycker om.

Goodmorning sunshines!

Idag vaknade jag upp med ett riktigt jäkla bra humör! Nästan så att jag hade ett leende på läpparna när alarmet ringde. Jag lät det ringa ungefär 4 gånger, innan jag gick upp. Gick upp och duschade, och nu ska jag börja göra iordning mig och sedan ställa fram frukost åt mig och antonia. Ciao

Fredag, redan??

Imorse hade vi Singstar tävling och mitt lag vann självklart.. Och, håll i er nu, jag vann mina 4 av 4 dueller. Jag kan verkligen inte sjunga. men jag är alltid överlägsen på Singstar. Nu kan jag äntligen gå och lägga mig med gott samvete, har pluggat nästan hela kvällen, vi har nämligen Kemi-prov imorgon. Jag tycker det är svårt, verkligen inte min grej och jag tycker inte det är roligt. Inte ens lite.

Imorgon slutar vi sent, ska fram på stan med antis då och sedan börjar vi förfesta så fort som möjligt. Blir vin och partyhattar på hennes balkis, det är bland det mysigaste som finns. Ser fram emot kvällen, tror det kommer bli riktigt roligt!! Speciellt reaktionen :) Kan tyvärr inte skriva vad som ska hända, får ta det på här i bloggen på lördag.

Nu blir det sängen, min goa tjej antonia kommer hit imorgon kl 09 på frukost. Älskar den bruden alltså. Natti




Så här trött är jag nu


Nytränad och nyduschad

Jag säger då det, alla de helger jag jobbar både lördag och söndag, det är då det händer! Därför har jag alltid ångest på jobbet eftersom jag är bakis och lovar mig själv att aldrig aldrig mer igen dricka kvällen innan jag ska jobba. Att man aldrig lär sig? Nu på lördag jobbar jag dock bara 10-14, så då ska vi festa till det på fredagen i alla fall. Och ja, jag kommer förmodligen ångra mig kl 09.00 när klockan ringer på lördag.

Jag satt bara i 4 h idag på NP, vilket resulterade i 6 renskrivna sidor. Sedan gick jag och O till ett fik och satte oss och pluggade. En tripp till tandläkaren och sedan hem till antonia. Klockan 16 åkte vi och tränade på friskis, vilket känns riktigt gött nu efteråt. Nu dör datorn om ett par sek...


Off to school

Är så nervös... Har packat ned goda smörgåsar, clementiner, en banan, en termos med kaffe, loka och två chokladbitar. Coffe kommer och hämtar mig om några minuter, sedan bär det av till skolan. Efter NP, ska jag till tandläkaren och sedan ska jag till Friskis & Svettis med antonia (var ett tag sen, hehe). Puss, håll tummarna för mig nu!

NP Svenska imorgon

Sitter och kikar på internet hur man skriver ett referat, så jag är redo ingör morgondagen. Senare ska jag försöka hinna läsa igenom häftet vi fått, innan DH börjar. Glenny är just nu på ica och köper tre-hörningar, choklad och frukt till mig inför provet imorgon. Vi ska sitta stilla och göra vårt bästa från kl 8-13. Jag kommer verkligen behöva näring, plus en stor termos med kaffe.


Lite skakis

Tisdag= Desperate housewives! Wihoooo!

Idag efter skolan var jag och Glenny ute och övningskörde. I nästan 40 minuter tränade vi om och om igen på att gasa och bromsa. Efter halva tiden satt det verkligen men vi fortsatte runt i stan och det gick jättebra. Då får Glenny för sig att jag klarar att köra hem. Så jag kör ut på stora vägen, in i rondellen och yttervägen hem. Var så nervös så mitt hjärta höll på att hoppa ut, men jag klarade det galant och det var riktigt roligt!!! Är fortfarande lite skakis.

papi

Pappa är la för go eller. Vi snackade över msn lite grand om olika universitet och högskolor. Jag lät kanske lite för ängla-aktig när jag pratade om vilka ställen jag funderade på och varför, så då säger han:

"Absolut men du får inte glömma att det finns ett liv utanför studierna också ....och det vill jag INTE att du missar!!!!"


Back on track

Yes, nu är jag back on track again! Idag har det varit en helt vanlig skoldag, men den slutade på Spa-avdelningen. Jessica behövde nämligen någon att träna sminkning på, eftersom det var deras uppgift i kursen. Så i en timme satt jag och blev sminkad, väldigt avslappnande. Sminkningen var dock sotade ögon, så jag blev rejält mörk, plus lös-ögonfransar. Det blev riktigt snyggt, jessica var jätteduktig! Men jag skämdes så när jag gick till bussen, alla gamlingen stirrade på mig som om jag var dum i huvudet.

Nu har jag precis skickat in psykologin och rättskunskapen, och ska precis skriva över redovisningen på en mindre lapp som jag kan ha imorgon på svenskan. Japp, det ska jag göra nu. Hörs sen


Kebabrulle

Hej snyggingar. Just hemkommen efter att ha varit på utflykt med beccis och olle. Vi har varit lite överallt, åkte mest runt för det var mysigt men sedan hamnade vi på Miami med jossan och filip. Jättemysig kväll. Nu ska jag lägga en ansiktsmask och sedan sova, hörs imorgon. puss

Beräkning av gränsvärden (va?)

Sitter för tillfället och pluggar matte och det slog mig just att Matte C är alldeles för svårt för mig. Det här kommer aldrig att gå. Talet jag försöker lösa ser ut så här: " lim h->0 7h-9h²+xh² / h " Vaaaaa?

Söndag.

Jag . är . inte . ett . stort . fan . utav . söndagar .

Happ, då var det söndag, igen. Efter att jag legat här i min säng ett jäkla tag till, så kommer min dag fyllas utav plugg (en tuff vecka framför mig) och övningsköring. Idag ska vi börja träna på att backa. Det blir kanske även en liten bil-utflykt med R & O lite senare. Och såklart Gossip Girl ikväll kl 19.

Det jag längtar efter just nu är följande:
Tröjan och ringen jag beställde i onsdags
Att börja öppna The body shop-kalendern
Pappa & louise



En bild jag hittade på filles mobil häromdagen


2012

Godmorgon. Filmen igår var riktigt jävla bra. Den var jättespännande och man satt som på nålar under hela filmens gång, medan det var en perfekt blandning med humor. Jag ger filmen lätt 5 av 5. Jag tror inte Anton skulle sätta ett så högt betyg, eftersom han tyckte att filmen var "bra". Men jag rekomenderar den stark, den var lätt den bästa "action/scien-fiction" filmen jag sett. Att filmen var 2, 40 h lång var bara ett plus. Så pallra er till närmsta biograf och avnjut filmen 2012.

Bio-time

Kom precis in efter att ha varit ute och övningskört för första gången nånsin. Det var jätteroligt!!!! Fick allt några kärringstopp emellanåt, men det gick bara bättre och bättre. Riktigt roligt, så om vi hinner ska vi köra en sväng imorgon också. Nu kommer Anton över hit när som, vi måste förbi ica och köpa lösgodis innan bion. Filmen börjar 18.15, vi ska ju se filmen 2012 som jag längtat efter så länge. Har läst massa recentioner idag så nu är jag fett taggad, men lite nervös för den vekar super läskig! Tur då att jag har Anton bredvid mig.


Underbara träningsvärk

Först av allt måste jag upplysa er om att jag vaknade med en hemsk träningsvärk idag igen.. sedan jag tränade i torsdags. Har aldrig varit så här stel, haha, det är helt sjukt. Dubbla kick boxningspass efter att inte ha tränat på ett veckor gav detta resultat.

Det andra jag måste säga är att duetten med Calle och Mariette igår i idol var bland det vackraste jag hört. Jag och beccis satt båda två helt knäpptysta med gåshus på armarna. Låten är även helt underbar i orginal version, så ni som har spotify går in direkt och lyssnar på Someone new - Eskobar, Heather Nova.

Fick en kommentar igår från "anonym" som undrade när bilderna från Schweiz kommer upp, och dem har jag faktiskt glömt av. Ska upp och äta frukost nu, sedan lägger jag över dem på datorn och om de finns några roliga så hamnar dem här.

Hej så länge


Ändrade planer

Haha snacka om ändrade planer. Först från Krog & compani, till utekväll på Stadt, men jag är alldeles för trött, så nu bestämde jag & R oss för en hemmakväll istället. Först ska jag äta räkor med familjen och sedan plockar beccis upp mig vid halv åtta. Vi ska förbi ica och köpa cola, godis, choklad mm och sedan hem till henne för att kika idol. Detta kallar jag en äkta myskväll, med en underbar vän som jag tycker väldigt mycket om.

Ps. Jag och A har bokat biljetter till 2012 på lördag. Wihoo.


TGIF!!

Yes, då var det fredag igen.

Idag har vi varit i göteborg på svenska mässan. Vi hade riktigt trevligt och jag har fått med mig massa information hem, och har lite mer förnuft om universitet och högskola än vad jag hade innan. Vi var och åt lunch på en jättefin restaurang, med kalvkött i apelsin & choklad sås. Lite otippat, men riktigt gott! Dessert buffén efteråt gjorde susen. På bussresan hem var vi inte lika speedade som innan, jag somnade med marcus mössa över ögonen. Beccis fick körkort idag (grattis) så hon kom och hämtade mig vid bussen :)

Nu är jag hemma och har ätit, ikväll är det bärs med brudarna som gäller, det lutar mot Krog och compani. Men först av allt ska jag sova, jösses vad jag är trött. Laaaater

Fiskbullar

Syrran och sandra åkte äntligen, så nu blev det äntligen lugn och ro i huset. Sitter och snackar med antonia i telefonen medan jag väntar på beccis som borde vara på väg vid det här laget. Vi ska laga fiskbullar i hummersås och maccaroner till kvällsmat. Och klockan 8 ska vi kika Mammas pojkar. xx


Torsdag

Hej på er. Det var kick boxning som gällde imorse. Efter det åkte jag och antonia hem till henne och kikade lite Satc. Nu är det snart dags för moderna träningsformer, där det ännu är oklart vad vi ska göra. Hoppas det är styrka utav något slag, vore faktiskt skönt o stå i gymmet nu känner mig. Dock är jag fortfarande skakig från kick boxningen, det var riktigt jobbigt! Efter skolan ska jag och antis göra vår psykologi-uppgift som handlar om hur man är som person utåt, inåt och sådan som ens närmaste märker men inte en själv. Och vilka är inte mer passande för det än jag och antonia, som känner varandra utan och innan?

Ikväll är jag ensam hemma igen, eftersom mina föräldrar är i göteborg. Så beccis kommer hem till mig, vi ska ha myskväll och laga fiskbullar & mac. Och cola!!!! Mums, är redan sugen.

Världens bästa mamma

Detta kom min mammis precis hem med:
"Jag kom på att det här kanske är sista julen med min älskling hemma.." var anledningen enligt henne. =)

Det är en julkalender-påse från Body Shop med en liten present för var dag. Plus hallon-lotion.


Min nya kärlek?

Är grymt sugen på att klicka hem denna grymt snygga tröja. Det enda som gör mig osäker är priset, 800kr. Men jag blev förälskad direkt när jag såg den.




Ledig dag

Jag har alltid velat besöka Ullared, men mamma har alltid vägrat. Helt otippat frågade anton mig förut om vi skulle åka dit och det ville jag självklart. Så vi bestämde att vi drar dit så fort vi fått lönen. Ska bli spännande och mysigt med en heldag tillsammans!

Har ätit chips & dipp/kladdkaka hela dagen idag så är inte speciellt hungrig. Men eftersom jag är ensam hemma tills kl 21 ikväll, så kan jag lika gärna laga mat nu snart. Funderar på att steka en god kycklingfilé, koka lite pasta och göra curry-sås. Mmmmh, vad gott det lät, det får det bli.

Sunshine

SUNSHINE - NAME THE PET


2012

Jag är så sjukt sugen på att se filmen 2012. Den har bio-premiär den 13 november, vilket är på fredag. Så är jag inte festsugen på fredag så tänker jag ta med mig någon och se filmen. Har varit på bio en hel del i år, för det är så himla mysigt och inlevelsen slår allt. Sist vi var på bio var när vi brudar såg Flickan som lekte med elden. Under sensommaren minns jag att vi var på dessa: Inglorous basterds, Ice age 3 och Sommaren med Göran.


I'm just gonna take a minute

Brudarna åkte precis hem till sig och nu ska jag hoppa i säng. Är så fruktansvärt trött, den sista timmen har vi alla legat i sängen och halvsovit. Sjukt skönt att vi är lediga imorgon säger jag bara! Ikväll har vi ätit pizza, tjötat och varit på promenad. Mysigt så här på en tisdag. Jag offrade t.o.m. desperate ikväll för deras skull (det spelades självklart in) så det är vad jag ska kika på imorgon när jag vaknar. Wihoo längtar, just därför ska jag sova nu nu nu. När jag vaknar kommer anton också, så ska vi slappa totalt, bara sova och äta onyttigt. Jag har köpt chips och dipp till oss, så nu hoppas jag han blir glad.

Min nya favvo-låt: Take a minute
And any man who knows a things, knows.
He knows not a damn, damn thing at all.
And every time I felt the hurt,
I felt the givin' gettin' me up off the wall.


Nu skriker min kropp efter sömn! Godnattttt

Tisdag

Hej på er. Det är så tråkigt att det är bäcksvart när man kommer hem på eftermiddagarna. Nu ska jag kika Vänner och äta, sedan kommer mina kära vänner Rebecca och Olivia. Vi får ju inte glömma mitt favoritprogram Desperate housewives ikväll!

Sweet

Jag orkis inte pluggis meris. beccis, lidis du med migis?

Hittade en söt bild på facebook som rambo precis lade upp.


Vill helst av allt bara lägga mig och sova

Äntligen hemma och har fått i mig god hemmalagad mat. Efter jag pluggat lite i skolan gick jag och olivia o fikade i väntan på att mamma handlat klart. Colan har redan bytts ut mot julmust för vår fel, mums.

Jag har haft en jobbig illamående känsla i nästan 4 dygn nu, vilket antagligen beror på vaccinet. Men nu börjar det bli riktigt jobbigt. Känner mig riktigt risig just ikväll då jag är både trött o mår illa plus har massor att plugga. Tror inte det kan bli mycket värre än så här.. Nu ska jag återgå till att spåna på vad ett rättvist samhälle egentligen är.


Vill ha en mysig puss


New York!

Sitter kvar i skolan med R & C och försöker plugga lite grand. Plugget som ska vara klart är en filosofi-uppsats om vad jag tycker är ett rättvist samhälle. Men jag är så fruktansvärt trött idag, det blev en för sen kväll igår.
Tre helt underbara låtar som spelades hela dagen igår var dessa:

Empire state of mind - Jay-Z
Tik Tok - Ke§ha
Sweet dreams - Beyoncé


Fars-dag

Hello bitches. Hade en förjävla skön kväll igår. Jag och beccis började tidigt hemma hos mig, sedan fick vi skjuss hem till olivia och till sist drog vi till wilhelmssons. Blev sent och imorse vaknade jag inte förrens min syrra väckte mig vid 13.30, som tack vare sömnen knappt gjorde mig bakis. Vi gjorde iordning fika och lollo hade bakat kladdkaka, som vi bjöd vår låtsaspappa på med en present (skjorta). Sedan skickade jag ett gulligt mms till min älskade papi. Nu har jag i cirka 2h storstädat mitt rum. Dammat, dammsugit, fyllt upp min nya bokhylla, satt upp tavlor och lampor mm. Om cirkus 1h kommer min snygging.

Linneut

Pink of course

Hittade en hemsida om hur man gjorde om sin design på bloggen, så det är vad jag sysslat med den senaste timmen. Slängde bara ihop två bilder från i somras för att testa att göra en header. Jag lyckades! Får göra en snyggare någon dag när jag har tid, kanske på söndag. Så här får min sida se ut tills dess. Vad tycker ni?

kurering

Vi har ätit räkor här hemma ikväll, och nu tas chips och dipp snart fram. Fick precis världens pepp-sms utav beccis inför morgondagen. Hoppas verkligen jag är frisk vid det laget, för jag är så festsugen!! Imorgonbitti kl 9 ska jag på 3h lektionen på Nya trafikskolan, sedan ska beccis komma hem till mig. Vi hade tänkt att korka upp vinet direkt och tagga inför kvällen.





Eftersom jag är hemma och kurerar mig, så lyssnar jag på låtar som dessa:
Free Fallin'
Shoreline
I don't love you
Follow through
Broken-hearted girl
Sexual healing
Never be afraid again


Sjuk, på en fredag

Måste bara tala om att jag hade en riktigt mysig kväll igår. Tills dess att vi somnade. För sedan vaknade jag ungefär 20 ggr under natten. Kallsvettades, mådde illa, hade huvudvärk och ont i armen, så jag fick mig knappt en blund. Syrran mådde lika dåligt, så det berodde på vaccinet vi tagit samma dag.

Imorse tog jag & anton oss en rejäl sovmorgon och åt en lång frukost. Sedan åkte vi till skolan, och jag försökte verkligen koncentrera mig, men jag fick återigen hög feber. Så jag åkte med hem till anton, där jag låg i feber-koma och blev ompysslad hela eftermiddagen. Nu är jag hemma igen och mår bättre tack vare underverket Ibumetin. Jag som hade sett fram emot ikväll, rosét stod ju redan i kylen.


Första gången jag fått biverkningar utav ett vaccin


Vaccinet i mig!

Nu har jag tagit den..... sprutan alltså. Jag var så kluven förut och visste inte hur jag skulle göra, men min faster som jobbar på Karolinska övertalade mig. Min snygging slutade nyss jobbet, så han är på väg hem till mig nu :) pusssss

Riktigt skrämd..

Detta skrämde mig totalt från att ta svininfluense-vaccinet. En helt vanlig 25-årig, frisk tjej i USA, som bara några dagar efter sprutan fick spasmer, hon kan nu varken tala eller gå normalt. Det är även flera människor som dött utav vaccinet. Men ännu fler som dött utav själva influensen.. så hur ska man göra? Jag har i alla fall bestämt mig för att skippa sprutan, och det är mitt slutgiliga beslut eftersom det är sista chansen idag. Sprutorna är snart slut, och nästa chans kommer inte förrän i jul, då ska man kunna få ta dem gratis i skolan ifall man vill.


"The first cut is the deepest"

Håltimme i bara en timme till... Under dessa hittils 4h har vi spelat kort och druckit kaffe typ, ovärt.

Hittade två utav alla de goa låtarna som vi lyssnade på då vi hade våra hemma-mys kvällar i Schweize.

The first cut is the deepest, Father and Son & I love my dog. Alla är med Cat Stevens.


06.53

Se här vem som är uppe med tuppen! Jag har redan duschat, plattat håret och målat naglarna. Undrar ifall det kan ha snöat inatt.. Det vore väl mysigt? Är sugen på snöbollskrig :)

En het debatt vi hade under lunchen igår var om svininfluensan. Jag trodde att jag haft den då jag låg hemma i en vecka, med hög feber 5 dagar i rad. Hostade så jag nästan spydde, huvudvärk och mådde riktigt kasst. Men nu är det folk utomlands, i vår ålder, som hamnat i respirator p.g.a den här influensan. Så, ska man ta vaccinet eller inte? De vet ju faktiskt inte så mycket om den ännu, så tänk om man tar det och faktiskt dör utav sprutan istället, eller får andra komplicationer? Jag är kluven i denna frågan. Vad tror ni?

I'm free, free fallin'



I'm a bad boy, cause I don't even miss her.
I'm a bad boy, for breakin' her heart.


plugg- och filmdag

Sitter just nu och pluggar medan jag äter en god negerboll från söderströms. Har pluggat hela eftermiddagen, vilket är riktigt duktigt för att vara jag. Nu skriver jag om den smygreklam som förekommer i filmen I love you man. Nu när jag fokuserade medan jag såg filmen, så är det väldigt mycket smygreklam som är uppenbar. Apple, Heineken, Starbucks och Rolex är bara några exempel. Fast detta är väl ett smart sätt för filmbolagen att tjäna pengar eftersom ingen köper filmer längre.


Riktigt härlig film. 4 av 5


Oh happy days..

Godkväll beauties. Är på riktigt bra humör. Kom hem för en stund sedan, har hjälpt till på h&m då de inventerade hela butiken. Det var faktiskt roligt för vi arbetade två o två och jag hamnade med en väldigt trevlig, ung tjej. När vi var klara skjussade marina hem mig. Blev glad när jag steg in i mitt rum, för det har blivit så jävla snyggt! Ska bara plocka iordning det sista och sedan är allt klart.

Håltimme 2h idag, jag, O & J gick hem till Os lägenhet och somnade framför en film. När vi sedan slutade gick jag och fikade med lollo, och sedan åkte jag och antön till donken en sväng innan jag började jobba. Ligger redan i sängen men ska strax stänga av datorn, för om 7h ska jag upp igen. Glenny fyller år imorn, så det blir ju frukost på sängen och sång för honom tidigt. Annars är det lugnt, bilder och annat från schweiz kommer förhoppningsvis upp snart här på bloggen mina kära vänner. Nu ska jag ringa min maja innan jag slocknar för natten. pussis


Pratade med min älskling i tel igår, HELVETE VAD JAG SAKNAR HENNE


godnatt

anton åkte precis och jag är megatrött. börjar nio imorn så jag får sova till lite mer än åtta, yes. puss på er


Schweiz was awesome

Hello bitches, i'm home again! Vi har haft en helt jävla underbar vecka i Schweiz. Och har hunnit med i princip allt. Jobb, föreläsningar och intervjuer i fn-huset, shopping, starbucks-sittande, krogen, umgås med schweiz-grabbar och myskvällar. Vi kom hem igårkväll och det känns så där, skönt att vara hemma men skulle gärna stannat en vecka till. Idag har jag jobbat 9-15 och tills nu har jag fixat i mitt rum. Har fått nya möbler och dekorationer, så har fixat lite med det. Nu kommer antonia hit, vi ska ha en prata-igenom-allt-vi-missat-på-en-vecka kväll. Mys till max. Nice to be home again