love love love

IKVÄLL BÖRJAR DESPERATE!!!!!


Mormor är här

Ligger och drar mig i sängen, börjar inte förrän 12.30 idag. Mormor kom hit i fredags och stannar tills imorgonbitti. Hon bor i Sandviken, cirka 20 mil över Sthlm så vi träffar henne inte så ofta. Hann inte prata med henne så mycket igårkväll när vi kom hem vid halv tio så därför gick jag upp och åt frukost med henne tidigt imorse. Gick dock och lade mig direkt efter och somnade på någon sekund. Vaknade för en kvart sedan men är fortfarande sjukt trött. Pratade nämligen i telifon med min pojkvän till halv två inatt. Idag däremot har vi bara en lektion, idrott och då ska vi orientera i Ågårdsskogen. Efter det ska jag in till stan och fika med min vän Erika och därefter är det Core som gäller för mig och Antonia. Nu ska jag stänga av datorn och försöka sova lite till. Puss!


Uggla

Nu har jag något roligt att blogga om! Kom precis hem från en långpromenad på nästan två timmar i det fina höstvädret med pappa och syrran. Det var jättemysigt då vi pratade gamla minnen och det var faktiskt riktigt varmt. Solen lyser som bara den! Härligt. Vi tog en tripp förbi båten och satte oss på däcket och solade lite. När vi sedan skulle bege oss hemåt åker värsta grymma bilen förbi och föraren är ingen mindre än Magnus Uggla. Han ler och nickar åt oss, eller mest åt pappa. Men jag blir jätteglad och avfyrar världens braceface-smile i gensvar. Och igår var faktiskt min låtsaslillebror at Ugglas place hela dagen och lekte med hans son. Lite coolt. Nu ska vi ut i det fina vädret och grilla hamburgare. Om cirka 3 timmar bär det av mot centralen. Ha en fortsatt trevlig dag!


-

Vill inte åka hem imorgon.


Kräftskiva

Lite bilder från igår kväll.


                   

Sthlm

Vi kom fram till centralen 17.30 igårkväll och väl hemma blev det kräftor, hur mycket som helst. Sedan blev det presentöppning för oss tre systrar som fyllt år och den bästa presenten jag fick var Gucci parfymen Envy me. Imorse blev jag väckt utav Louise som kom och lade sig i min säng tillsammans med sina fem favoritgosedjur. Vi halvsov samtidigt som vi kikade på något barnprogram med ankor på tv. Sedan blev det frukost med hela familjen, det känns som vi är en hel skolklass fast vi bara är 6 styckna vid frukostbordet. Nu har jag precis duschat och sminkat mig, ska snart ta tuben ner till stan för en shoppingrunda med lollo. Lägger upp bilder lite senare. Ciao!

                                                       

En helg jag ser fram emot

Medel-passet förut gick toppen! Det blev ett riktigt svettigt pass, tror inte jag varit så utmattad på länge. Efter det tog jag bussen hem och grovstädade mitt rum samt gjorde min tyska- och religionläxa. Engelskan, som jag och Antonia aldrig gjorde förut, sköt jag upp till imorgon (us usually). Sedan kom Hanna över till mig och myste lite. Nu åkte hon precis hem och jag tänkte börja öva lite på de 35 engelskaglosorna som vi har tills på fredag. Egentligen borde jag börja direkt på min eng-redovisning som ska hållas på fredag eftersom jag inte har någon tid över imorgon, but that's me.

Imorgon går jag i skolan från 08-15.30, därefter ska jag möta upp min pojkvän. Vi har nämligen vår 10 månaders dag imorn, så vi hade tänkt att mysa till det lite extra. Jag måste även hinna packa eftersom jag åker till min pappa i Sthlm på fredag förmiddag. Där ska jag spendera min helg och det kommer bli otroligt mysigt, saknar dem så himla mycket. Jag och min syster har inte träffat dem sedan vi fyllde år så vi ska firas lite. Men ska såklart även hinna med lite shopping. Pappa frågade vad jag ville att vi skulle äta till middag när vi kom och då svarade jag självklart kräftor. Så nu längtar jag ännu mer tills på fredag! Nej, glosorna var det ja..

                                                                                            
                                                         Min söta klasskompis Coffe                                    

Min lilla kompis Antonia

Idag har vi haft studiepass så vi har inte gjort någonting på hela dagen, förutom att ta skolfoto. Just nu sitter jag i biblan med min lilla kompis Antonia. Vi har nyss ätit lite och nu ska vi göra engelska-läxan (som vi skjutit upp hela dagen). Efter det ska vi ta en sväng på stan och sedan hem till henne för att byta om. Vi ska nämligen till friskis och träna ikväll. Ha en bra dag allihopa!

Halebop eller Parlino?

Jag har suttit i nästan tjugo minuter och kikat på Telia, Halebop samt Parlinos hemsidor. Just nu har jag Telia refill Dygnet runt (där jag betalar 100 kr i månaden för gratis sms) men har funderat på att byta till antingen Halebop eller Parlino. Jag försöker ta hänsyn till vad mina vänner, familj samt pojkvän har för nät, men det är så svårt att hitta vad som passar mig bäst. Med Halebop ringer jag endast gratis inom nätet men laddar jag mitt kort med 200 kr så gäller gratis sms till alla och jag skulle faktiskt inte klara mig utan det. Däremot ringer jag gratis till Telia, Halebop, Tele2Comviq samt Parlino med Parlinos nät. Det är verkligen ett svårt val. Vad har ni för nät till er mobil?

                                                       
                                                     Gulligt med ett rosa chip.


Makeup-rådgivning på The body shop

Har haft en jättemysig eftermiddag med min älskade mamma. När jag slutade skolan mötte jag upp mami och så gick vi tillsammans till The body shop. Vi skulle nämligen få varsin makeup-rådgivning utav tjejerna som jobbar där. Jag hade inte speciellt höga förväntningar men det var faktiskt riktigt skoj att bli sminkad. Ett stort plus var att tjejerna var så otroligt trevliga och glada. Det slutade med att vi (läs: mamma) gick därifrån 900 kr fattigare, men det var det värt. Därefter gick vi till Henry's för att ta oss en varsin kycklingtoast  men eftersom klockan var över 17 var alla toasterna slut, även salladerna. Så vi åkte till Ica för att handla allt vi behövde och gjorde egna toaster när vi kom hem. Ikväll blir det ingen träning för min del, däremot sitter jag bänkad framför tvn med min chokladask Merci. Först är det Idol som gäller och sedan Vem kan slå Filip och Fredrik. Sedan har jag även massor att plugga, men det får vänta tills imorgon.

                                                



                                 

Fler läsare

Jag var som sagt och tränade förut, ett Core-pass på friskis och det var riktigt jobbigt. Det var ju ett tag sedan (läs: januari 2007)  jag tränade regelbundet sist men nu har jag äntligen hittat glöden igen. För ett par veckor sedan köpte jag ett halvårs-kort på friskis för att komma igång igen och det är just nu i starten det är som tuffast. Mitt mål är att träna tre gånger i veckan, absolut minst två. Imorgon däremot så ska jag och mami på Makeup-rådgivning på The body shop kl 16. Det ska bli riktigt roligt och efter det tar vi förmodligen en fika på något mysigt café. Nu ska jag ta tag i min aktie och fondsparande-läxa, men först och främst ska jag föna håret och måla naglarna. Min älskade pappa har lovat att ringa mig ikväll också, mysigt.

Igår hade jag 13 unika läsare och idag har jag hela 22 st. Det är roligt att så många läst min blogg och vi får se ifall det håller i sig.

Vad jag är hurtig

Känner mig så duktig när jag cyklat både till och från skolan idag. Vi hade endast två lektioner och en utav dem var idrott. Tiden var uppdelad för att spela rundpingis (läs: slog Victor i finalen med 5-1) och att gymma. Jag och några i klassen stannade kvar i gymmet och myste ett tag efter vi slutat men vid tre-tiden kom vi till slut iväg. Cyklade med Veronica hem och nu sitter jag och äter kött samt klyftpotatis med tzatsiki. Jag ska gå på ett Core-pass på Friskis&Svettis lite senare idag kl. 17.30, så idag känner jag mig riktigt hurtig. Bussen går om cirka en timme, så jag måste skynda mig. Ciao!

                                                    

Celine Dion

Min väckarklocka ringde 08.15 och otroligt nog steg jag upp direkt. Gick ned och åt frukost med syrran som också har sovmorgon idag. Nu är klockan snart kvart i nio och jag börjar inte förrän tio över tio. Så egentligen borde jag lägga mig och sova igen, men jag är alldeles för pigg för det. Satte mig istället här framför datorn och tänkte kika lite bloggar medan jag satte på en utav Celine Dions gamla skivor som jag har börjat lyssna på igen. Det låter kanske lite löjligt, men jag tycker att hon är så otroligt bra! Hennes röst är något väldigt speciellt, den är så mäktig på något vis. Just nu spelas låten Because you loved me och den är låten är så himla fin. Jag sitter och ryser samtidigt som jag har tårar i ögonen. Några andra låter jag rekomenderar er att lyssna på om ni inte gjort det är: The reason, A walk to remember, It's all coming back to me now, I'm your lady och I'm alive.

                                


My love

                      

Into the wild

Ligger nedbäddad i min säng med en kopp varm choklad samt en bulle och kikar Punk'd. I kvällens program blev precis Nicollette Sheridan från Desperate housewies punk'd, och inte så lite heller. Det programmet är så sjukt roligt och Ashton är så himla skön. Min underbara pojkvän åkte hem för ungefär en halvtimme sedan så det är ganska tyst och ensamt i mitt rum nu. Jag jobbade förut idag 9-15 och när jag slutade kom Anton och mötte mig och så cyklade vi tillsammans hem till mig. Vi tog oss en varm dusch och så lade vi oss i sängen för att kika dramafilmen Into the wild. Det handlar om en kille vars familj är oerhört förmögen, han och hans syster får allt vad dem vill ha. En dag inser han att trots den obegränsade tillgången till pengar är han inte lycklig. Så han lämnar sin familj, bränner upp alla sina pengar och beger sig ut i vildmarken med endast en ryggsäck. Filmen handlar just om hans liv ute i det vilda. Fastän jag föredrar komedier så var det en väldigt spännande film som hade en bra mening.

                                           
                      En scen ur Into the wild.            Huvudrollen spelas utav snygga Emile Hirsch.

Kom just att tänka på Olivia. Jag undrar hur det har gått för henne i tävlingen, ska försöka få tag på henne direkt. Hörs senare!


Det första inlägget

Jag har jättelänge varit sugen på att skaffa mig en egen blogg. Så nu tog jag tag i det, och gjorde det. Mitt namn är Linnea Westerlund, jag är 17 år och bor i Lidköping. Jag tänker inte berätta så mycket mer om mig själv just nu, utan berättar istället om min lördag.

Idag har jag jobbat 10-15 på norsk hydro där jag extraknäcker varannan helg nu i höst. Det var lika roligt som alltid, jag älskar mitt jobb. Det är nog inte många som använder det starka ordet älskar när de talar om sin arbetsplats, men jag gör verkligen det. När jag jobbat klart tog jag cykeln hem till min pojkvän Anton som bor uppe i Majåker. Det var mysigt, hade saknat honom lite. Nästan direkt packade vi in oss i bilen tillsammans med hans familj och åkte iväg till hans farmor & farfars sommarstuga. Där befann sig även Antons farbröder med sina respektive familjer. Och idag var första gången jag smakade surströmming, för det var nämligen vad som stod på kvällens meny. Som tur var serverades det även kyckling till barnen, och mig förstås. Det blev en riktigt trevlig kväll! Vid halv åtta åkte vi tillbaka till Majåker, och sedan körde Antons mamma Elisabeth hem mig till Stenhammar. Jag hann knappt komma innanför dörren innan mina godbitar Johanna och Veronica kom hem till mig. Det var inplanerat en myskväll för vår del, en väldigt nyttig sådan, med popcorn och loka. Vid tolv-tiden drog de sig hemåt för att jag var tvungen att lägga mig. Jag ska nämligen jobba imorgon, 9-15. Och sedan kommer min älskling hem till mig. Nu är det sängen som gäller för min del, Godnatt!