Söndag, hos farmor

Godmorgon. Blev en fartfylld kväll igår kan jag lova, men riktigt trevligt var det. Vid ett-tiden drog vi oss hemåt, och jag följde med hem till filles lägenhet på ett par öl. Tog igen gammalt snack, och hade jättekul. Sedan blev det så sent, så jag slaggade där. Nu sitter jag nyduschad hemma hos farmor och väntar på mat. Hon har bjudit mig och syrran på lunch, gravad lax och färskpotatis. Känner lukten från köket och det bara rinner ur min mun, hehe. Klockan 15 går tåget hem till lidköping, så ha det så bra allesammans. Puss på er

Storshopping & kräftskiva

Hej igen. Kom just hem från stan, jag och syrran har varit inne och verkligen storshoppat. För min del blev det ett par svarta jeans, en lite längre kavaj, två linnen, en tröja, ett armband, ett halsband, en sjal och en vinterhalsduk. Är väldigt nöjd med allt. Nu ska jag snabbt hoppa in i duschen och frescha upp mig lite, för snart är det dags för kräftskiva. Gud så gott!!!!

Love it

Godkväll! Har haft en jättemysig kväll med pappa och syrran på stan. Han mötte oss på centralen, så åkte vi och åt fin middag på en restaurang. Jag åt fläskfilé, potatisgratäng med rödvinssås, räkor och sparris. Underbart gott. Efter ett par timmar gick vi vidare, och hamnade på ett kvällsöppet fik vid Stureplan. Där tog vi varsin latte och färskpressad jouice på uteserveringen med massa filtar, jättemysigt. Sedan körde han hem mig till min älskade faster, hennes man och mina kusiner. Så här sitter vi nu, med popcorn & cola framför oss. Jag, Sussie & Henke ska precis se på en film, Anger management. Imorgon blir det en heldag på stan och förhoppningsvis massor med shopping! Sedan stor kräftskiva på kvällen. Pusss

Rebecca gästbloggar

Hej allihopa! Just nu sitter jag i skolan och pluggar lite tyska.. Det är extremt varmt i skolan idag, ventilsystemet verkar ha somnat.. Snart drar vi till Schweiz, kommer bli grymt. Vi kommer att bo precis vid FNs högkvarter, mäktfullt. Dagarna kommer vi att spendera där, tillsammans med Hvard, och sedan längre fram i veckan kommer vi att vara på toppmöten, resten kommer Linnea pea att berätta. Självklart kommer vi att testa på utelivet i Schweiz, gå på mysiga nattcafén, samt den extrema shoppingen.. Näh, nu ska vi gå och käka kycklingspett på 3B, hoppas ni får en grym helg, för de ska jag ha.. CIAO!!!!!!









puss

Fredag

Hej allihopa. Sitter i skolan, har studiepass nu. Men vi sitter mest och kikar på kläder på internet. Finns så mycket snyggt som jag vill ha. Har hittat ett par skor som jag bara måste ha, så tur för mig att jag ska spendera min helg i Sthlm hos familjen Runsiö. Bussen till Skövde går vid 13 idag, så jag missar ett par timmar i skolan, men vad gör det om hundra år? Nu lägger vi ned försökandet på att plugga, och drar oss mot stan för en lunch. Fast först insisterar Rebecca på att få göra ett gästinlägg.

Genevé

Idag är det exakt 64 dagar kvar tills jag, beccis och erika åker till Schweiz :)


Skolstart

Tja, första skoldagen avklarad.

Vi började kl 08 imorse, men vid halv nio får vi ringa och väcka vår lärare som försovit sig. En kvart senare får vi vår håltimme på 3h. Jag, beccis, antis, julia & olle går och fikar, sedan tog vi en sväng på stan. Blev storshopping för min del, en kofta, ett linne och ett par trosor. Tillbaka till skolan, slutar vid två-tiden. Då bjöd anton mig på fika på 3B, och sedan tog vi en sväng på stan och köpte en snygg tröja åt honom. Blev en glass i solskenet, och sedan hem för min del och somna på soffan. Sjukt ansträngande att gå upp kl sju på morgonen, har inte gjort det på hela sommaren.


Min sista sommarlovsvecka

Hej igen godingar. Kom hem från jobbet för drygt en timme sedan och nu fick jag turen att låna min syrras dator. Vi har just ätit äggröra med bacon, riktigt smarrigt. Den här sista veckan av mitt sommarlov har jag riktigt njutit utav.

I måndags jobbade jag hela dagen, sedan kom antis, samuel och sofie hem till mig. Efter ett par glas vin åkte vi ut till maja som hade förfest innan måndax. Tisdagen spenderade jag med anton. I onsdags så startade jag och antonia kvällen på hennes balkong med 22 kräftor var, och x antal glas vin. Sedan drog vi vidare till sara där maja nathalie och alicia höll oss sällskap. Närmare tolvslaget åkte vi hem till marcus där det blev en riktigt fyllekväll. Torsdagen låg jag i sängen halva dagen, sedan fikade jag med erika, jessica och julia resten utav dagen. Och slutligen, fredag, skolstarten. Tal hölls i aulan, sedan blev det kycklingspett på 3b med brudarna. Vi köpte presenter till petter och sedan satte jessica och jag igång med vinet. Kvällen spenderades i råda, och blev en riktigt lyckad kväll.
(Bilder från augusti månad kommer så fort jag får tillbaka min dator)


Nu vattnas det i munnen på mig, ska nämligen på kräftskiva med familjen ikväll! xoxo

Fredag

Håll ut... jag hoppas verkligen jag får min dator snart!

Sitter just nu med Jessica och pimplar vin, lite senare ska vi bege oss hem till Petter till hans 18års fest.


Party on

Lördag

Hej igen! Jag kan börja med att tala om att min dator fortfarande inte har kommit.. I onsdags smsade dem och sa att den kommer inom 6-8 arbetsdagar. Puuuh..

Imorse väckte mamma mig klockan nio, vi gick upp och åt frukost och sedan satte vi igång med mitt rum. Nu är hela min garderob rensad och ilagd i den nya fina där nere. Nu ska vi ner på stan och kika på en födelsedagspresent åt mig, en stor rosa resväska. Sedan är det back to buisness! hehe.

Ikväll är jag och Sofia ensamma i hennes syrras lägenhet, så vi ska laga fin mat och dricka ett par glas vin. Kommer bli himla mysigt, så det ser jag fram emot =)

Sommaren med Göran

Jag tror mitt rum kommer bli jättesnyggt! Vi har hållt på och fixat & donat hela dagen nu.

Nu blir det grillat med familjen och sedan ska jag möta upp aleek vid folkan. Har bokat grymma platser, och vi ska se Sommaren med Göran kl 18.30. Kommer bli nice, för filmen verkar så rolig! Puss på er

VILL HA TILLBAKA MIN DATOR!!

Heeeeeeej. Har faktiskt saknat bloggen, att få skriva av mig ibland.

Min dator är fortfarande på lagning, vilket gör mig galen. Familjen kom hem i lördags efter att ha varit i Båstad i nästan 2v. Klarade mig relativt bra själv hemma, dock lite läskigt på nätterna. Men som tur var hade jag nattgäster nästan varenda natt, samt sov borta resten av nätterna. Synd att ni inte har kunnat bli uppdaterade av vad jag haft för mig. Elgiganten lovade att jag absolut senast skulle få tillbaka min kära dator nu på onsdag. Så förmodligen får ni en liten snabb update av vad jag haft för mig under dessa veckor, som faktiskt varit ovanligt härliga!

Imorse åkte jag och mamma en sväng till Colorama då tapeterna till min fondvägg till mitt nya rum hade kommit in. Vi köpte även vit målarfärg med en svag ton av grått till de övriga väggarna. Hem och gjorde iordning mig, sedan cyklade jag och Olivia in till stan. Blev en lunch på Pråmen med tjejerna, riktigt mysigt. (Fläskfilé, klyftpotatis och bernaissås) Sedan cyklade jag hem till snyggingen och hade en fortsatt mysig kväll. Blev hämtad av mamma nyss, för imorgon ska vi upp tidigt och bära ner allt i mitt rum till nedervåningen. Kommer ta en evighet..

Men som sagt, vi hörs på onsdag! Puss på er från en glad Linnea


Söndag

Godmorgon!

Igår på Cob tog jag världens godaste och rödaste biffstek, bernaissås och pommes. Vi fick även sällskap av Samuel, Clara & Åsa och efter några glas vin drog vi alla hem till Mette och satte oss på altanen och fortsatte dricka lite grand. Maja ringde och jag fick höra min efterlängtade Lady Gaga-låt. Saknar henne, tur att de kommer hem imorgon. Kvällen slutade med att jag, Beccis och Mette somnade framför filmen Taken.

Imorse åt vi världens hotellfrukost här hos Mette. Mackor, ägg, smootie, kaffe, té och oboy. Perfekt bakisfrukost! Nu ligger vi i sofforna och degar, har precis sett på filmen Mamma pappa barn. Det är molnigt ute men ändå väldigt varmt, så vi går ut och sätter oss på altanen lite emellanåt. Lite senare ska jag fram på stan och ta en mysig fika med Anton.

Lördagkväll med brudarna

Hej snyggingar. Sitter just nu på Mettes altan med henne och Rebecca med varsitt glas vin. Om ett par timmar ska vi möta Antonia och Matilda. Vi har en mysig middag framför oss på Café & bar.

Jobbar bara på helgerna nu, så jag njuter verkligen utav sommarlovet. Idag var det underbart väder, så jag låg och stekte på altanen med cocosoljan. Innan jag drog hit var jag framme på stan och inhandlade nytt sminkborttagningsmedel, en jeansskjorta och det bästa utav allt en rosa klocka. Älskar den!

Ikväll ska jag få höra Lady Gaga-Lovegame live! Maja har lovat att ringa mig när hon uppträder vid 01-tiden. So long bitches