Gött

Gud vad jag är stolt över mig själv! Idag börjar jag kl 13 och istället för att sova bort hela förmiddagen, har jag städat och diskat min hög med disk. Jag har även lagat köttfärssås tills ikväll och två matlådor. Duktig nea.


Wake up

Låg uppe och pratade hela natten, hur mysigt som helst. Jag försov mig en timme och han bredvid vaknade några minuter efter han skulle ha börjat jobba.

Trötttta. Ikväll blir det myskväll.


Love

Shit pommes frittes va jag spelade hög musik på vägen hem! Finns de nån härligare känsla?! Spelade without you och lalehs version av ängel i mitt rum om vartannat hela vägen.


Without you


To die for

Ligger i soffan i vardagsrummet med hela familjen omkring mig och lyssnar på Sexy and I know it - LMFO. Haha. Tänker inte på hur ensamt det faktiskt är i lägenheten när jag inte har vänner / pojkvän där. Otroligt mysigt är det iallafall. Nu ska jag strax ta gamla bettan tillbaka till stan, hämta grabbarna från stadt och se filmen jag precis laddat ner To die for.

Tisdag

Åh vad jag älskar tisdagar. Kanske främst för att min största kärlek är desperate housewives som börjar ikväll kl 21. Men oxå för att måndagen är över och imorgon är det lillördag. Kom precis hem till familjen, efter att ha skjussat filip upp till Råda. Nu väntar vi på pizza. Gissa vilken?? Jo, den jag och lollo hittade på Lidköpings med parma och mozarella. Mamma förut: "åh, jag tänkte att vi kunde beställa den där pizzan du la upp på din blogg förra veckan??"


image description
This one

Min helg

Har jobbat heeeela helgen, fulldagar fredag, lördag och söndag. Hann med fredagsmys med lollo och 50års fest i lördags. I söndags blev det förstaadventmys med filip och yvonne. Middag från Roma och mys med glögg efteråt.


Fredagkväll

Godnatt säger vi här på rådagatan. Ikväll har jag och lollo bara myst. Vi har lagat riktigt god mat (fläskytterfilé, potatis & morötter i ugn, hallomee och svampsås) och bara legat och tjötat. Kl 10 börjar vi imörra så nu var det slut på det roliga.


Möskväll

Mamma utanför min lya när jag slutade, med en fin julblomma. Att en sån liten sak kan göra en så glad. När hon åkt ville jag bara sova, men våldgästades av mina vänner louise och mette.

Vi hämtade hem en familjepizza och slukade nästan hela. Jag råkade dock beställa VILLA BACON istället för Villa BK. Pinsamt.

Imorn har jag frukostdate igen. Mösigt.


Leopard

Idag ska jag ha på mig min nya blus.


Torsdag.. Redan??

Haft frukostdate tre dagar i rad nu. Idag var min söta louise här. Nu har jag gjort iordning mig för att strax bege mig till jobbet. Ciao!


Godnatt alla söta

Ikväll har jag varit med john. Det har varit mysigt. Vi har mösat, käkat onyttigheter och tjötat. Nu är jag så trött så jag knappt vet va jag heter... Måste bara rekommendera thrillern vi såg ikväll "Lord of war"


Shoppingförbudet är så gott som sprucket

Har shoppat idag igen.. Men bara lite.. Och typ nödväntidgt. Först och främst köpte jag en extramadrass till min nya säng. Och så köpte jag en tunika, en volanghalsduk och schampoo för färgat hår.

Igår åt jag och Lollo varsin macka till middag, ikväll blir det lite godare. John är på g in mot stan nu! Vi hööööörs.


Tisdag

Idag har jag varit framme på stan med J & K. Har egentligen shoppingförbud den här veckan men kunde inte låta bli.. Köpte en bh, en leopardtopp och en lancome foundation. #shoppingrus

Bild kommer strax!


Girlpower på den!

Trodde verkligen att jag skulle klara det själv, men alltså seriöst..... #Icandoit


Nöjd & glad

Var och köpte ny badrumsmatta, duschdrapperi (av mami) och handdukar till mitt badrum. Allt i en snygg mörkare rosa ton, såklart. Är jättenöjd.

Fick en tidig julklapp av mammsen oxå, en skitsnygg vit TVbänk. Problemet är bara att få ihop den....


Spenatpasta, räkor & babytomater

Efter jag & Peter varit o hämtat min nya sköna säng på EM gick jag till Råda sport för och möta upp mina fina vänner Louise och Julia. Vi gick och handlade, sedan gick vi hem till mig och hade måndagsmys.


BröstHållare

Har letat efter en sån här bh jättelänge.. I lördags hittade jag den här ultimata! Yes.


Sen söndagsunderhållning

Hahahaha jag dör. Karatefylla är PRECIS min humor! Ligger här och gapskrattar för mig själv.


Sugen

Åt sjukaste goda pizzan på Lidköpings förut. Mozzarella med parmaskinka, chaminjoner, oliver och ruccola.

Nu har mina vänner precis åkt, och nu säger jag natti natti. #somnartillreprisenavkaratefylla


I love salmon

När vi vaknade imorse var vi fortfarande blöta i håret och jag hade smink utsmörjt i hela ansiktet. Till frukost blev det äggröra och kallrökt lax.


Badtunna och whiskey

What a night! Igår kom matilda hem, vilket firades med god dryck, spel och skratt hos Mette. Drog vidare till stadt, och hade så sjukt roligt! Det var jag och Louise och 90killarna som dansade oss svettiga hela kvällen. Hängde bara i baren en gång, annars dansade vi heeeela kvällen, vi var inte ens ute för en cigg.

Vi drog med killarna på efterfest hos Anton i majåker och badade badtunna och drack whiskey. Det var jag, lollo, anton, pontus, rasmus, mark, axel, anders och filip. Var hemma kl 7 imorse..... Somnade direkt kan jag säga.


Saturdaynight out

Efter god middag drog jag hem till Lollo och njöt av att det är lördag. Nu är vi hemma hos Mette och ska njuta ännu mer av att det är lördag...!


Gött grabben


Mys mys mys

Kom precis hem från middag och biomys i skövde med lollo, john och emil. Supermysig fredagkväll har vi haft. Imorn blir det jobb 9.30-15.30, sedan middag med M och sedan slår vi klackarna i taket! Gud vad jag längtar!!!!


It's fucking friday!!

Hela veckan har jag längtat tills idag när jag slutade kl 14, på en fredag liksom! Såklart blir vi en man kort och jag ställer upp på att jobba över.. Så istället för att sluta kl 14, fika med samuel och i lugn o ro gå till systemet får jag springa dit i sista stund innan dem stängde.

Nu är jag nyduschad och fresch med nyrakade ben och insmörjd med body lotion över hela kroppen.

Strax kommer Lollo hit och sedan blir vi upplockade av grabbarna för en middagsdate. Jag fick välja place och ni som känner mig vet nog vart jag valde... (som jag längtat efter sedan operationen förra måndagen)


Jag har pinsamt dåligt ansiktsminne

Förut fick jag ögonkontakt med en helt ok snygg kille i 25-30 års åldern och säger "hej" proffisionellt. Han kommer fram o bara "heeej linnea, hur e läget??" jag kopplar inte, men fortsätter att snacka med killen. Efter 3min kopplar jag fortfarande inte och hoppas verkligen inte han ska säga eller fråga något som visar att jag faktiskt inte har en aning om vem han är... Haha!


Torsdagkväll

Fick mycket gjort på jobbet idag. En perfekt städad Dam, Logg, Sport o BiB avdelning samt upplockning av många varor. Dagen förgylldes av Mia vid min sida, så jag kan inte klaga. När jag slutade mötte jag upp Lollo och så åkte vi hem till mig och gjorde en supergod middag.

Kött, pepparsås, hallomee, fetaost-sallad, ett glas rosé och en god vän. Efter middagen drog vi över till Samuel och spelade sällskapspel. En perfekt torsdagskväll.


Dose dos

Igår efter jobbet var vi och hämtade mina nya LED tv. En LG 42" och jag är så otroligt nöjd med den! Tjejerna plockade upp mig och så åkte vi ut tiöö Rackeby för en kväll hos Maja. Vi åt pannkakor, drack té, åt melon och tjötade. Kvällen avslutades med ett varsitt glas rosé. Med såna underbara människor kan man inte må bättre än bäst.


Wednesday I don't care

Goodmorning. Försov mig och trodde jag började 11 så hade värsta paniken, men såg nu att jag börjar 12 så nu lagar jag lite äggröra och bacon. Så gött att kunna äta igen!!

Vi fick in jättesöta Ta3betalaför2 spetstrosor på h&m igår. Så jag köpte med mig 6 par färgglada hem och en Conscious Collection svart tischa med ficka och dragkedja i ryggen. Bild kommer ikväll!


Go little BLACK girl

Man ser ju att de är fille som dukat på föregående bild med tanke på hur besticken ligger placerade...


Panncakes & gingerbread

Idag var jag tillbaka på jobbet. Vilket såklart var jätteroligt men väldigt krävande för min kropp eftersom den inte varit van vid så fysiskt arbete. Fick en liten svimattack och fick ligga på soffan med min chef och en kollega höll upp mina ben, svabbade min panna och tryckte i mig sockerbitar. Haha, lite roligt så här i efterhand.

Ikväll lagade vi pannkakor och sedan åkte jag till Natali och hängde med ett gött gäng framför glögg, pepparkakor och Son of no man på tv:en. Myskväll.

Imorn har vi Kick off möte lite innan 9, så godnatt!


Mår mycket bättre idag!

Nu har vi förflyttat oss hem till svärföräldrarna. Vi myser allihopa i soffan framför GG. Ikväll blir det hämtmat från Roma till alla, och till mig lagar Yvonne en god pastasås och så ska vi pröva med överkokt pasta. :-)


Grattis på farsdag min bästa pappi!

Har min nya kappa på mig idag. Sitter i bilen på väg till Axvall med filip & svärföräldrarna för en lunch hos deras mormor och morfar. Glöm inte att gratta och ta extra hand om era goa pappor idag!


Mumms filli babba

Portion 2. Alltså seriöst världens godaste soppa...! Hör av er om ni vill att jag ska göra ett inlägg med receptet!


Saturday night at home

Förut var vi o handlade och införskaffat oss ICA-kort #vuxenpoäng. Sedan har vi lagat middag. Jag gjorde mormors goda kräftskjärtssoppa med rivna morötter, dill mm och till fille blev det pytt i panna, stekt ägg och korv.

Ikväll blir det bara mys & chill i soffan framför tvn. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig lite fresch!


Sovmorgon

Klockan 14 vaknade vi idag.... Åkte direkt till F's farmor och drack lite saft. Tog med hennes bil till svärföräldrarna och F bytte däcken på hennes bil. Fick en supergod soppa med kräftskjärtar, saffran, vitlök mm när vi kom dit och avnjöt den tillsammans med Yvonne och Peter medan F grejade i garaget.


En lugn och mysig fredagkväll

Har varit med tjejerna hela kvällen och bara riktigt fredagsmyst. Vi var barnvakt, såg på film, tjötade & agerade fylletaxis. Natali, louise & mette drog runt tolv-snåret men jag och julia hade inge bråttom utan hyrde Bring it on och mös framför den.

Vid 2.30 drog jag från jullan & en börjadeblibakfull tim och plockade upp tre fulla pojkar. Genom hela stan & tillbaka, massage, allsång och en rejäl kärleksförklaring. Faktiskt lite mysigt. Nu ligger jag i sängen och det ska bli skönt med sömn nu när strax pillrerna börjar värka! Joinas av en dragen sambo runt 4-snåret skulle jag tippa på.. Godnatt!


Smile bitch

Efter lunchen med mammi flängde jag runt med filip, filip och nils och gjorde jag vet inte vad. Ett litet bilrace hann vi med, det tyckte jag var roligt. Fram till Apoteket och köpa mer dekleflenack (eller hur de nu stavades mamma?). Kvinnan som hämtade ut receptet skrattade gott åt mig & fille för vi retade varandra som ett gammalt gift par. Sedan åkte vi hem till lyan för att umgås med syrran och hennes goa pojkvän.

Ikväll ska jag äntligen få träffa brudarna. Har inte fått göra det tidigare i veckan pga infektionsrisken. Har inte ens fått träffa min syster för hon varit förkyld. Ikväll ska vi laga middag (jag soppa), kika Idol-finalen och bara tjöta. Mys på hög nivå!

Såhär uttråkad var jag imorse......


Kan smärtan försvinna snart?

Jag och mamma var och fikade på 3b idag på hennes lunch. Hon åt en jättegod grillad smörgås och jag satt bredvid och dregglade. Har haft så ont idag att jag varken ätit frukost eller lunch, eller jo en vaniljlatte.


Live love laugh

Närheten, ömheten och kärleken mellan oss den här veckan har nog aldrig varit så stark som nu. Båda har såklart i bakhuvudet att vi har 4 dagar kvar tillsammans, sedan bor han i Österrike och jag kvar i Sverige.

Dag 5

Oj vilken hög statistik...! Att så många vill in och läsa om mina tycka-synd-om-mig-själv-inlägg den senaste veckan. Nu ligger jag här nyvaken och väntar på att min smärtlindring ska börja värka så att jag kan äta lite frukost. Magen kurrar så..

Dem sa att dag 3 och 4 skulle vara dem värsta och fy ******* hur jag mådde igår..... en obeskrivlig smärta. Kunde knappt prata under hela dagen. Idag känns det något bättre, och jag vaknade bara en gång inatt!
En bild jag var taggad i som jag inte sett förren nu

Tisdag

Hejdå min sambo och min andre hälft i 1 år och 7 månader. <3


När tar smärtan slut?

Nu äntligen kan jag äta mina krossade fiskbullar.. Vaknade för en halvtimme sen med en obeskrivlig smärta. Det gör så ont när jag inte går på medicin att jag får panik och inte vet vart jag ska ta vägen. Så F fick springa och hämta medicin och göra iordning mat & vatten åt mig.

För att min tunga inte skulle vara ivägen under operationen så höll dom undan den på nåt vis, vilket har resulterat i en dubbelt uppsvullen tunga, 2 blåsor på tungan mot tänderna och 2 blåsor på läpparna. Detta gör minst lika ont som dem öppna såren i min hals........!!


Fiskbullar!

F var och köpte fiskbullar åt mig förut. Så jag kokade en potatis och har nu krossat allt till bebismat. De enda problemet är att det inte går att äta.. Tog alvedonen förut jag fått på recept, men den lindrar inte så mycket så att jag kan svälja. Nikloflinaklen eller vad den heter får jag inte ta förren kl 22, vilket betyder att jag får skjuta upp middagen tills dess.


Dag 3

Nu börjar äntligen min medicin börja verka, så att jag kan svälja igen. Att svälja är så underskattat! ;-) Jag är så glad att fille är hemma med mig och tar hand om mig.


Sängliggandes

Har aldrig nånsin mått så här dåligt i hela mitt liv.. Ingen idé att förklara, för det går nog inte att förstå om man inte själv opererat bort sina halsmandlar. Vi har sovit efter lunchen, vilket har varit jätteskönt. Jag vaknade för min medicin slutade verka, men han bredvid sover fortfarande.


Hem ljuva hem [tisdagkväll]

Första middagen, soppa med soltorkade tomater & basilika. (korven är inte till mig)


Gröt?

Så klart dem gjort felbeställning på min filmjölk så jag får mannagrynsgröt istället, vilket gör skitont....


Blod svett o tårar

Fick isglass igår och det var jätteskönt mot halsen. Men med tanke på att jag inte ätit på så länge och började äta glass så fick jag ett sjukligt illamående. En till nackdel var att jag blev slemmig i halsen, och en av sakerna jag verkligen inte fick göra var att harkla mig..

Vilket jag såklart råkade göra nu och det gjorde ont som *******!! Så nu spottar jag lite blod, men det blir förmodligen inte värre än så. Nu längtar jag efter frukost.


Isvatten

Go utsikt på föregående bild va? Det fönstret har jag stirrat ur i många timmar.. Haha! Även om jag har hundra tidningar så orkar jag inte läsa. Jag orkar bara smsa, blogga och twittra.

Efter att dem slutade ge mig morfin är detta min bästa vän, som jag måste ta varenda gång jag sväljer annars gör det ***** för ont:


Time for food

Somnade om förut efter stolpillret och vaknade nu av min favvosköterska väckte mig och frågade hur jag mådde. Klarade att gå på toa själv utan att svimma eller spy. Vi får frukost när som helt och igår beställde jag: fil med jordgubbssylt, varm nyponsoppa och svart kaffe. Om jag klarar att få i mig allt nu samt lunchen som består av fisksoppa kl 12 så får jag åka hem kl 15.

Hoppas, hoppas, hoppas det inte gör för ont för att käka! Är så sjukt hungrig nu, har seriöst inte ätit på exakt 37h!


Mitt livs hemskaste natt

Var jättetrött när mamma & Glenny var här, så när dem åkte vid 21 somnade jag direkt. Hela natten, jag menar verkligen heeela natten fram till nu har jag vaknat 1 eller 2 ggr i timmen och verkligen lidit av smärta... Som tur är har sköterskorna tagit hand om mig.

Inatt och idag får jag inget morfin längre så jag mår rent ut av sagt piss.


Morfin e min bästis just nu

Nu har jag vaknat upp efter operationen, blev tidigare än vad vi trott, redan kl 12. Blir ett väldigt kort inlägg nu med tanke på att jag fått fem omgångar morfin, vilket gör att jag är cp trött.

Kan inte svälja, spottar i en kopp och kan absolut inte säga ett ord. Familjen kommer hit om drygt en timme, tack och lov. Och nu somnar jag om igen..


Nuläget

Okej nuläget ser ut såhär.. Mamma har precis åkt hem för att jobba. Sjuksköterskan har försökt stoppa dropp på tjejen jag delar rum med i snart 10minutet.... Så nu ska hans kollega prova att sticka. Under tiden ska han sticka MIG.......! mamma, kom tillbaka!


Kill me..

Det här kommer lätt bli den tråkigaste dagen i hela mitt liv.....! Sköterskan se precis att operationen kan ske när som helst under dagen, från vid 11 till 16... Jag kommer ju dö av hunger, för vi får inte mat förren imorgonbitti och då blir det fil, kaffe och nyponsoppa.. Har jag för ont för att äta får jag stanna ett dygn till. Kill me...


En big mac & Co, TACK!!

Är lika hungrig som dem svältande barnen i Afrika... typ.. fast kanske lite hungrigare. Har inte ätit nåt sedan igårkväll vid 19-tiden och har varit vaken sedan kl 04.30.

Klag klag klag.... Nu får det räcka med klagande tills efter operationen ;-) Ligger på britsen och väntar på att ge prover, väga mig, ta blodprov osv.


Äntligen ska dem bort!

Har vaknat ungefär sjuttielva gånger inatt. Har drömt mardrömmar att jag gått upp mitt i natten och ätit eller druckit, så att när jag skulle operera mig så kunde dem inte söva mig. Så de fick operera bort mina tonciller när jag låg där vaken.. Imorgon kör mamma in mig tidigt till Skövde, sedan kommer hela familjen igen på kvällen när jag vaknat upp. Tisdagmorgon blir jag hämtad igen och då behöver jag någon vid min sida 24/7 i fyra dygn utifall blödning eller liknande skulle uppstå. Då har min filip tagit ledigt från jobbet för att ta hand om mig.


Nervis

Är nervös, hungrig och törstig. Men jag får varken äta eller dricka eftersom jag ska in på operation kl 8 imornbitti i Skövde. Uffffff. Kommer inte kunna prata förren sent på tisdag så ni lär ju höra från mig här på bloggen från mobilen! Godnatt


Beslutångest

Blev bjuden på både vinkväll och middagamys hos olika vänner, men vill inte dricka utan bara ta det lugnt inför operationen. Så ikväll har jag hängt med grabbarna. Så gött att bara snacka om sån skit som vi tjejer faktiskt inte pratar om så ofta. John och Emil kom till mig i eftermiddags, efter att mamma hängt här med mig och ätit lunch. Vi har kikat filmerna Due date och slutet av I robot. nu för någon timme tittade Olle förbi och sedan dess har vi hängt på donken. Nu säger nea godnatt från en stor varm säng.


Frescht


Lördagsruset

Det var längesen jag åt en sån här god matlåda. Oxfilé, fläskfilé, potatisgratäng och massssor av sallad. Började 9.30 imorse och fick då reda på att det är röd dag idag, vilket betyder 100% ob hela dagen. NICE.


Tur att vi har massa frukt


Hipp hurra

När tjejerna drog igår kom min pojkvän hem lite tidigare från jobbet och överraskade mig. Vi låg och kikade Johan Falk fram till småtimmarna, jag börjar inte förren 13 tänkte jag.. Klockan 9 väcktes jag av att chefen ringt mig 3 ggr. Och sedan dess har jag varit på jobbet! :) Nu shootar jag i mig kaffe på min 15 minutersrast och när vi stängt butiken tar jag bilen hem till Stenhammar för min låtsaspappa fyller år idag. Hurra hurra hurra!


Robinson

Blev Ica klockans sallad till middag. Nu hänger jag med lollo & mette, äter naturgodis (yoghurt o frusna jordgubbar) och kikar Robinson. Sjukt spännande nu det sista!


Tar hand om mina ben & fötter


Fresch onsdagkväll

Har storstädat, diskat, dammsugit och våttorkat. Så nu luktar vår lya supergott! Nu har jag precis duschat och rakat benen, och ska smörja in mig med buerre corporel body butter från the body shop och måla tånaglarna.


Kom igen Rihanna!

Läste precis på Aftonbladet att Rihanna ställer in sin konsert ikväll igen.. Hon skulle ju ha spelat i malmö i måndags, vilket blev inställt. Men så spelade hon kvällen efter, igår, i Globen. Ikväll skulle hon vara i Globen igen, men var tydligen sjuk igen! Eller hög, om man ska lyssna på rykterna...


Inventering

Vi inventerade igår på jobbet och när vi var färdig framåt vid 22-tiden åkte jag och maja hem till antonia. Sista kvällen innan de drog till sydamerika i 4 hela månader. Kändes väldigt hemskt.

Idag blev jag inringd tidigare och jobbade till stägning. Till middag ikväll blev det ägg och bacon. Längtar till nästa vecka då både jag och fille är hemma lediga hela veckan.


Rihanna du gjorde oss bevikna

Just hemkommen från Malmö efter 2h sömn inatt. Har haft så sjukt roligt så det är inte sant! Börjar jobba om 20min och ska inventera hela butiken fram till midnatt så uppdaterar er söta imorgon om varför Rihanna gjorde oss besvikna igår.. Puss tills dess!