Dan före dan

Idag har vi solat, varit på systemet och varit på 3-års kalas. I present hade vi med oss en supertuff jeansskjorta.

Ikväll har vi ätit gott och druckit rött med svärmor Nu ska vi se filmen Cat run. Imorgon är det nyårsafton! Pöss


Maaatälskare

Vi blev gör hungriga så här på kvällskvisten. Så nu står fille i köket och lagar nattamat åt oss. Vad det blir för något är en överraskning.

Godnatt alla söta! Imorn är jag ledig och ska umgås med pojkvännen och på 6-års kalas. :-)


Min bakisdag

Imorse blev det frukost från Thailådan med mitt hjärta. När han åkte iväg till jobbet tog jag mig i kragen och gick fram på stan för en fika med rang och samuel.

Efter fika och presentinhandling till Mette åkte vi hem till samuel för kaffe och tjöt på balkongen. Gick och handlade mat och sedan har jag hängt med Olle hemma mig.


Lyxtorsdag


Lagar mat

Hur gott ser detta ut???!!!


Latte

På g in mot stan för att möta upp Tilda och samuel. 


Idag e vi sega lexus..



Onsdagsklubben

Igår efter jobbet käkade jag snabbt, sedan kom rang, olle och mathilde hem till mig. Vi tjötade och drack vin. Senare kom även louise, samuel, mette, amanda och malicka.

Sjukt trevlig kväll med goa brudar (och samuel) och Med andra ord. Senare på kvällen drog vi vidare till Pacha, och jag hoppas alla hade en lika rolig och sjuk kväll som jag!! Haha. Idag e jag halvdöd. Men mår lite bättre nu efter att fille åkte och köpa thailådan till oss båda med grön curry. Spicy!


Mellandagsrea

Tre man (kvinnor) kort under värsta mellandagsrean... Fy sjutton säger jag bara! Nu ska jag ta mig an undeklädersrean, ni kan ju bara tänka er hur den ser ut. Pöss!!!


B-rudar

Igår hade jag en grymt mysig och rolig kväll med Olivia och Mathilde. De plockade upp mig efter jobbet och så åkte vi till Roma för varsin himmelsk sallad.

Vidare hem till mig för att se en verklighetsbaserad afrikansk film (med afrikansk språk!). Resten av kvällen åkte vi runt i bilen med go musik och tittade på hus och tjötade. Klockan 3 låg jag i min säng.... Snacka om trött idag, ställde klockan på 8.30!


Julfirande med leksell's

Förresten! Hade en otroligt mysig och kärleksfull julafton med min pojkvän och hans familj/släkt. Fick massor med fina paket och jättegod mat.


Juldagen

Hade en hejdundrande förfest hos mig på juldagen med mina goa vänner. Idag såg det ut såhär:


Dan före dan före dopparedan

Blir ett snabbis inlägg. Imorse mötte jag upp Mia så vi hann prata igenom veckan innan jobbet, sedan har jag jobbat ett 8h pass. Efter jobbet mötte jag upp tre goa glada tjejer på Terassen för en 3-rätters middag med några glas vin. Sjuuuukt gott. Har ni inte varit där än, måste ni dit!


Torsdag? Känns som fredag..

Pappa ringde förut men sedan somnade jag om.. Som tur var skickade Mia precis ett sms som på nåt sätt väckte mig, så nu ska jag gå upp! Jobbar 11-19.20 idag och sedan blir det middag på Terassen med brudarna för att Tilda kommer hem. :-)


Läskig dröm....

Vaknade nu utan en mardröm.... Enda natten jag sover själv. Fyran. Vill ha mamma här.


Julmys

Har haft super mega gör mysigt här ikväll. Så gött att ha alla tjejerna samlade hemma hos mig ikväll. Älskar er alla brudar.


Wednesday [17.38]

Idag har jag haft en mysig ledig morgon. Tvättat och städat lite. Sedan mötte jag upp bec och olle för en lunch på Cafét. Lite roadtrip blev det oxå! Så jäkla gött att ha dem hemma över jul.

Nu avnjuter jag en god middag i min ensamhet men strax kommer alla tjejerna hit för en byta-julklappar-och-mysa-kväll! :-)


Bra tisdag

Idag väckte jag fille med frukost. Eller frukost och frukost, hade varken pålägg eller bröd så fick improvisera... (se bild nedan) Efter en mysig frukost i sängen, blev det stressat iväg till jobbet. Fick ja kanske 10 kommentarer av kunder och vänner av min blus som jag glömt bort att använda på ett tag. "det är precis din färg" sa okända kunder, vilket gjorde mig glad.

Efter jobbet gick jag hem och käkade, sedan blev jag upplockad av Mette och så drog vi hem till Klint med henne, lollo och majsan. N bjöd på rötjut, vilket aldrig sitter fel en tisdagkväll.

Nu inväntar jag min andra halva för att få värme i sängen och mysiga pussar.


Ja må hon leva....

Ikväll har jag hängt med nathalie, maja och lisa i N's lägenhet. Riktigt mysig kväll. Sedan jag kom hem, för en timme sedan, har jag suttit och ätit mammas julkola. Är inne på tredje lagret nu... Sketa gott. Men egentligen är det mat jag vill ha, är jättehungrig.

Och grattis till min fina Catti som blev mamma för första gången inatt åt söta Callista. Fick en ursöt bild skickad till mig förut på lillan Längtar så tills jag får träffa er båda! Med detta säger jag godnatt.


Julshopping

Idag har jag varit ledig. Har umgåtts med filip och Peter hela dagen fram till 15-tiden då jag mötte upp Amanda för en sväng på stan. Inhandlade julklapp till fille och underkläder i julklapp till mig själv. :-)

Nu är jag hemma och käkar och inväntar min going Olle som är hemma över julen.


Min helg

I lördags festade alla mina vänner, men jag valde att vara hemma med min pojke. Vi köpte världens bästa sallad från Roma och kikade film och myste hela kvällen.

Ägg&bacon och mys på söndagen, och även jobb hela dagen. När jag slutat fick jag finbesök av familjen och fille på middag. Sedan åkte vi hem och umgicks med päronen Leksell som kom hem från USA igår.


Friday night out

Köpte med frukost från Emelie's åt mig och lollo på väg till jobbet. Tre små mini mackor med skinka. 96:- tack! Sjukt alltså.

Igår hade jag en grymt bra kväll. Kvällen började med krokodiltårar till Svenska hjältar hos samuel. Drack vin och tjötade ett tag, sedan drog vi vidare på förferre. Vid halv ett beslutade jag och louise oss för att dra till stadt och hade faktiskt riktigt roligt. Blev efterfest hos filip, och efter två bakistabletter gick jag, Louise och pojkvännen hem till mig och sov. Si sådär 4-5 timmar..

På nåt sjukt sett mår jag utmärkt idag och är på riktigt bra humör! :-)


Kocken Linnea

Igår på min lediga dag hann jag med massor med viktiga saker, vilket kändes otroligt skönt. Åkte hem till b-friend när han slutade jobbet.

På kvällen lagade jag pannbiff med fetaost i & egen brunsås och fille kokade potatis. Men det kompenserade han senare med lite massage. Vi avslutade kvällen med filmen Fast and the furiours.


Tisdagsmys

Det blev äpple & kanel glögg, lussekatter och pepparkakor.


Julemys

Igår bjöd jag hem maja, louise och julia på försenat tredje adventmys. Innan det kom fille till mig efter jobbet, vi lagade spagetti carbonara. Supermysig och välbehövlig eftermiddag / kväll.


Sms

Jag är gym på att göra två saker samtidigt..


Crazy stupid love

Nu blir det movietime.. Crazy stupid love.



Tisdagsmys

Så skönt att vara ledig idag och imorgon med tanke på hur illa min hosta är.. Och med tanke på att jag jobbat hela helgen. Ligger i svärföräldrarnas säng, äter chips & dipp till frukost och kikar Våra bästa år.. Kan man ha en goare tisdagsmorgon eller?! Ja kanske om pojken inte hade jobbat idag, utan legat bredvid mig.

Ska snart brumma hem till mig och städa iordning lite i lyan, för ikväll får lite tjejer på besök för försenat tredje adventsmys. Tänkte bjuda på den goda glöggen vi har hittat, pepparkakor och lite annat gott..

Men innan det vill jag göra ett eget pepparkakshus! Hoppas någon vill joina! Så himla mysigt. Det blev ingen sådan förra julen, för då var jag i Norge och året innan det var hela familjen i Thailand.

Måndagsmys


One day

Åh, finaste filmen..


Julkänsla

Idag har jag myst på jobbet, 11.30-16.30. Blev upphämtad av fille efter jobbet och då mötte vi upp mammi för en adventsfika på Rådhuscafét. Mammi bjöd på lussebulle, cöla och glögg Efter det stod vi och kikade på luciatåget vid torget för att få lite julkänsla.

Ikväll blev jag bjuden på min favorit Roma sallad. Och resten av kvällen har vi bara myst med glögg, pepparkakor och Beck.


Tredje advent

Godmorgon. Vaknar upp glad och en aningen mindre förkyld idag. Åt världens godaste julbord igår och fick hyr mycket fina julklappar som helst. Är så nöjd!!!! Nu ska jag göra en laxsmörgås på resterna Glenny skickade med.

Fick två såna här mysiga chilli-filtar:


Here it is


Kråkboet

Jobbat färdigt för idag. Ligger i sängen och kikar de roliga norska programmet Expedition Julklapp. Ska strax hoppa in i duschen och försöka kamma ur mitt kråkbo till hår.

Sedan tar jag bilen hem till familjen där jag ska fira Lill julafton med julklappar och ett riktigt julbord. Åh så gott och mysigt det ska bli! Först kommer en snygging på besök för lite mys.


Preben

Igår var hårmodeller för frisörsalongen Preben. Det var hur roligt som helst! Med 130 som tittade på visningen blev det otroligt trevligt mingel med skumpa efter visningen. Efter ett par timmar mingel drog vi hårmodeller till stadt och tog ett par öl.

Bilder kommer efter jag slutat jobbet!


Breakfast

Världsla gooooa frukosten imorse. Längtar till den imorgon igen. Mums. Hungrig.


Good or bad?

I'm a sucker for love.


Torsdag

Ligger i soffan med mette och lollo och hårfärg i håret. Ikväll blir det riktigt mörkt igen! Nu ska färgen ur igen, Ciao!


Julinspirerad 4-rätters på Mellbygatans

Kom förresten precis hem från julbordet med h&m:arna från Mellbygatans. Otroligt god 4-rätters och vitt vin. Jättetrevlig kväll med tjejerna, tusan så goa dem är.




Stormtrivs

Lite pics från min lya.


Mycket packning

Dock var det inte gör roligt med all min packning på tåget till Skövde, och bussen hem därifrån.. Tur att det finns hjälpsamma människor.


IKEA shopping & skratt

Är helt matt i kroppen och har svårt att hålla uppe ögonlocken. Mötte upp becci vid centralen imorse kl 9 och så åkte vi ut till IKEA. Har haft en supermysig dag tillsammans med min fina vän.

Mötte upp pappi och kramades, och sedan åkte jag hem till Lidköping. Har haft helt magiska dagar uppe i Stockholm men det är allt lite skönt att komma hem oxå.


Det värsta jag gjort på länge!!!

Uuuuh, får rysning bara av tanken...


Ett tappert försök att fånga alla kusinerna på en och samma bild..


Edsbacka Wärdshus

Igår efter stan, slappade vi och bara mös. Framåt kvällen drack vi lite rosé och spelade plump. Vidare till farmor för att möta upp de andra, där vi blev bjudna på skumpa.

Tog taxi allihopa ut till edsbacka wärdshus. Hur mycket ljuvlig mat som helst, allt du nånsin kan tänka dig på ett julbord. Vi drack även allt man kan tänka sig till ett julbord oxå, glögg när man kom dit, vitt vin, rött vin, olika snapsar, öl osv osv. Sjukt bra kväll!!!


Lördagsshopping

Har köpt en boomerangis o en kaninis/tvättbjörnis. Helvete vilket shoppingrus!!!! Pälsen fick jag av pappi, tack pappis!


Min lediga helg spenderas i huvudstaden

Det inlägget publicerades ett x antal timmar försent. Nu är vi hemma hos pappi ute i danderyd. Imorn ska vi träffa farmor, faster o kusiner. O på söndag mina fina vänner. Kärlek på allt detta.


Music

Jag o lollo o en påse smörpopcorn på ett sletet västtrafiktåg. Det kallar jag kvalitetstid.

Nu sover hon på min varma päls och jag lyssnar på go musik. Dessa är några:


Fredag

Idag har jag gjort iordning a-ytan på övervåningen vid ingången. Jobbade 8.30-14 så dagen bara sprang iväg. Hejdåmys och sedan möta upp syrran vid tåget.

As I writing är vi på väg upp till pappi.