Hemma i lisch

Igår vaknade jag av frukost på sängen av min syster på 6 år, smörgåsar, vattenmelon och kaffe. När jag duschat trippade vi över till farmor där vi tillsammans med philip åt lunch, fikade och tittade på gamla foton. Tog tåget hem på kvällen, så halv nio hämtade fille mig på stationen. Idag hade vi brandövning på jobbet, fick öva på att släcka dockor som brann och spruta med brandsläckare. Vi fick oss alla en tankeställare av brandmannens historier och till skillnad från när man var mindre och gjorde övningar, så tog jag verkligen detta till mig idag.



En gammal bild jag hittade i ett av farmors album


London

Nu är jag hemma från Lodon efter fyra fantastiska dagar i den underbara huvudstaden tillsammans med min älskade pappa. Vi har haft det så bra så det finns inte. Och jag har shoppat så mycket att jag fortfarande har shoppingrus!


London med papi 26 - 29 maj!

Idag har varit en helt underbar dag. När jag anlände till huvudstaden tog jag mig en sväng på stan och inhandlade en långkjol och två toppar. Mötte upp min älskade becci, som egentligen jobbade till 19, och goa klara och så satte vi oss på Vapiano. Jag åt en ljuvlig oxfilé och ruccola sallad o vitt vin. Efter det gick jag o bec hem till hennes lya och myste som bars vi två kan.
Kvällen har nu bestått av god mat, vin och packning. Nu är allt klart och jag ska försöka sova lite eftersom jag bara sov 3h inatt. Taxin som kör oss till Arlanda hämtar oss 06.15 imorn bitti. Nattinatt!

Bredvid pojkvännen

Klockan är två på natten och jag är inte trött för fem öre. Eller trött är jag väl, men jag kan verkligen inte somna. Min söta pojkvän ligger och sussar så skönt här bredvid mig, så jag kan inte låta bli att pussa på honom. När jag pussa på honom förut sa han "älskling, jag älskar dig så jävla mycket" i sömnen. Hihi, det tyckte jag var lite gulligt! Nä nu måste jag verkligen somna, mitt tåg går ju lite innan åtta imorn och jag har inte riktigt packat klart...

Happy face

Snacka om att jag är glad! Såg precis att jag glömt att lägga in en veckas arbete i norge på manpower, så det gjorde jag nu och den lönen får jag perfekt till att jag kommer hem från london. När jag kikade min mail insåg jag även att min iphone har kommit, redan imorse, så nu väntar jsg på att bli hämtad så att jag kan åka ner till ica och hämta ut den!

SJ

Bokat och klart inför imorgonbitti. Imorgon kl 08 åker jag upp till pappa i Sthlm. På torsdag går vårt flyg från Arlanda till London, för en mysig weekend. Dock har jag sett och hört massa kaos i och med askmolnen. Fan vad ledsen jag blir om resan blir inställd!

Vasttrafik.se svår att förstå?

Godmorgon härliga tisdag! Igår var en jättemysig kväll men blev väldigt sen, så idag har jag sovit till kl 12. Nu har jag precis fått i mig lite frukost och tänkte åka hem till mig för att packa färdigt resväskan. Blir dock galen på vasttrafik.se, jag förstår inte hur dem tror att vi ska förstå?! Jag kan inte print screena för jag vet inte hur man gör det på mac, men jag vet inte om där jag går på heter Margeretelund läge A, B eller K... Där det alltså är heeelt olika tider. Jag chansar på att ta nästa buss som går tjugo i två.

No and thank you please madame. I ain't lost, just wandering.

Kom precis hem efter en låååååååång promenix med jonnyboy, riktigt hurtiga var vi! Nu myser jag framför den nya serien The good wife på tv 4+ med mamma och glenny, med varsin kopp kaffe och kaka som min gulliga syrra gjort åt oss. Snart kommer min pojkvän och hämtar mig, för att vi ska sova hos honom inatt, som vanligt. Minns inte ens när jag sov i min säng här senast?? Nu är pausen slut, hej!

l.i.f.e.g.o.e.s.o.n

Blev en sen kväll igår, så imorse när fille åkte till jobbet låg jag kvar och sov ut. Efter att ha lagat lunch åt pojkvännen tog jag ut lexus på en riktig långpromenad i det vackra vädret.

Nu har jag en massa nya sköna låtar på listan. Det fyller mig verkligen med glädje. Håller på och packar väskan inför min londonresa på torsdag.


Grönsaker och dipp

Igår åkte jag och fille o storhandlade grönsaker och dipp. Och så gjorde vi världens största dippkalas med gurka, morötter, päron, advokade, melon osv. Till det gjorde vi varsin stor fetasallad där jag la i kräftskjärtar och åt tillsammans med dippen. Guuuuud så gott det var!

Nu är jag vaken, ska käka lite chips och dipp från igår till frukost till filmen The machine.

Vilken helg!

Ja gud vilken helg. Sent i fredagskväll bestämde jag och olle oss för att festa, så vi drog ut till en sommarstuga vid naven och hängde me några vara grabbarna hela natten och var hemma kl 7. Sov ett par timmar men sedan tvingade pojkvännen upp mig för att åka och se på älvaslaget.

På kvällen efter maten började vi förfesta själva med starka drinkar, shootar och rödtjut. Jag åkte vidare till mette där alla goingarna höll hus och fille åkte till sina grabbar. Senare blev det en chill efterfest hos hanna. Vi var hemma lite efter 3 och då tog vi en nattpromenix med lexus, jättemysigt.
Slutsummeringen är att jag har haft en sjukt härlig helg, men känner mig otroligt sliten idag.

jag & mammi

Jag och mamma är ensamma hemma. Så nu ska vi njuta av fredagskvällen i form av skaldjur och ett glas vitt.


En smarrig kladdis.

Det har inte varit någon idé för mig att blogga eftersom jag fikat på dagarna och varit med min pojkvän när han slutat jobbet på kvällarna. Har heller inte haft någon tid. Men nu är jag hemma hos mig och har tid för uppdatering.

Igår fikade jag med 92 brudarna och erika på 3Bs uteservering i det härliga vädret. Efter det åkte jag och fille ut till golfklubben och ställde oss på ranchen och slog några bollar. Jag har ju grönt kort sedan länge men har lagt klubborna långt in i garaget, men nu när fille håller på och skaffar grönt kort får jag ställa upp lite. haha.

Imorse låg jag kvar i sängen när fille åkte, och när han sedan kom hem efter lunch stod en smarrig kladdkaka i ugnen. Kände mig som en äkta hemmafru!


Tack.

Min fina antonia var precis här på frukost-date och bytte våra thailand bilder. Håller på att titta igenom hennes bilder nu och jag vill bara säga tack för de underbara veckorna i paradiset. Jag älskar dig.








Mitt älskade Desperate Housewives.

Åååååh nu börjar det! Jag har missat jättemycket, eftersom vi låg 3-4 avsnitt efter i Norge och missade helt i Thailand. Så nu ska jag njuta.


17 maj

Idag går mina tankar till mina fina och goa vänner i norge. Kos dere idag and rock on!

h&m

Igår blev jag inringd till att jobba på h&m. Jag som var lite nervös över hur mycket jag egentligen skulle komma ihåg från innan jag flyttade till Norge, men så blev jag bara inslängd i det och allt satte sig igen efter bara några minuter. När jag och erika vaknade igår åkte vi in till stan och lunchade på henry's, där jag blev flirtad av en 40 årig gubbe varenda gång erika gick iväg och hämtade något. Vi åt såklart vår favorit skaldjurssallad. Efter det jobbade jag 12-18.30 och det var jätteroligt att se alla igen och höra allt skvaller sedan sist.

Igår var en lika mysig och rolig kväll som vanligt hos familjen leksell. Fille och yvonne åkte till jobbet kl 8 imorse och nu ska jag laga lunch till pojkvännen som kör mig till jobbet på sin lunch. Alltså världens bästa pojkvän utan tvivel. Idag jobbar jag 12-18.15.

Lycka

Nu är jag glad. Otroligt mycket extra glad. Kanske för att jag snart får umgås med min bästa kompis som jag seriöst inte träffat på SJU MÅNADER. Och kanske oxå för att ikväll ska jag beställa en efterlängtad vit iphone 4.



Snodde hannas bild från i fredags


Rolling in the deep

Hade en riktigt rolig kväll igår! Efter en mysig middag och lite gott dricka drog jag hem till antis och dansade med brudarna. Senare fylldes kvällen av massa trevligt folk, så kvällen var helt klart lyckad.

Idag har jag och pojkvännen bara myst och njutit av varandras sällskap. Det känns läskigt underbart att få vara i hans armar igen. Som jag längtat. Idag har vi huset för oss själva, så just nu lagar vi middag, klyftpotatis, sallad och fille står ute och grillar. Ska ut och göra honom sällskap nu!

I'm coming home

Hallå där! Vi hade planer på att spela lite volleyboll ikväll, men tråkigt nog tillåter inte vädret detta. Åh vad jag verkligen inte vill vänja mig vid de här vädret, det är ju för sjutton mitten av maj.. Jag vill gå runt i bikini på dagarna, dricka öl till lunch och slänga på mig en kort klänning på kvällen!

Nu hänger jag med syrran och inväntar pojkvännen som är och köper öl till ikväll, sedan ska vi laga middag här hemma ihop med ett nytt jättegott vin. Supermysigt! Sedan drar vi vidare på fest båda två, och så får vi se vart kvällen slutar.


13 maj Linnea

Godmorgon. Idag vaknade jag och fille av att min familj inkl robin kom in och sjöng med frukost och en liten present, för idag är det min dag. :-)

I onsdagskväll kom vi hem från Thailand efter två helt fantastiska veckor. Blev hämtad av pappa och bodde hos dem en natt innan jag åkte hem till lisch. Bilder från resan kommer senare här i bloggen, för nu vill jag umgås med alla jag saknat här hemma under de 7 månader vi först bott i norge och nu varit på semester.

Kamala beach, Phuket 1 maj 2011 18.18

Ville bara saga att jag och mina basta van har det helt underbart har i paradiset. Vi befinner oss phuket, kamala beach. 35 grader varmt, stralande sol och ett klarblatt hav som knappast svalkar. Igar var en hard och lang natt inne i patong sa idag tar vi de lite lugnare, har legat pa stranden enda tills nu och nu ska vi satta oss pa var harliga balkong med havsutsikt och dricka varsin singha och kolla pa solnedgangen.

Bokat och klart har vi nu framfor oss elefant trekking i djungeln, bada i vattenfall, kanotpaddling och heldag pa phi phi island. Ah, vi kan inte ma battre!

Stor kram fran linnea och antonia.