SP3A'S BONNARUNDA!

Wohoo, vilken kväll!!!! Hade så sjukt roligt igår! Vi började igår kl 18 hos viktor, sedan hem till vår gamla lärare Jan där övriga lärare höll till. Efter några öl och massa roliga minnen gick bussen kl 21. Sjukt roligt att åka hem till alla och bussresorna var galna med musik, dans och allsång! Vid kl 05 var vi hemma imorse, då utmanade vi TE3B på fotbollsmatch! Efter det åkte jag hem till min älskade pojkvän och stensomnade direkt. Gick upp kl 12 idag för jag och mamma skulle fram på stan och fixa. Så jag har sovit cirka 5 timmar. Har precis ätit med familjen och nu åkte dem iväg för att spela golf. Så jag ska snart cykla hem till Olivia och ha myskväll med några goa prickar i vår klass. pöss


Tuesday evening

Heeeeeeeeeelo! Imorse åkte fille till jobbet vid 8 medan jag låg kvar. Lexus kom och lade sig bredvid mig, så låg vi och gosade en stund men sedan somnade jag om. Utan att ha ställt klockan vaknade jag precis lagom i tid så jag hann sminka mig och äta frukost innan bussen gick. Dubbelkörlektion och sedan fick jag springa för att hinna med att spela upp dramapjäsen. Vi fick hela 60 pers i publik, jätteroligt! Efter det åkte jag hem och här sitter jag nu och ska göra de sista kapitlerna i Internationell ekonomi. Sedan tar jag bussen till frissan och ska diskutera min balfrisyr.

Love is in the air

Gött!!!!!!!!!!!!!! Svenska talet gick kanon imorse och det känns helt underbart. Dock hade jag helt glömt bort de 4 resterande kaptilerna i Internationell ekonomi, så detta ska jag skriva klart och skicka in imorgon eftermiddag. Idag har jag, coffe och olle legat på olivias altan och njutit av solen. Supermysigt har vi haft det! Nu blir det duschen och sedan går vi direkt på första bärsen. Efter det drar vi vidare till krog & compani. Inatt ska jag sova hos fille, och har en härlig sovmorgon imorgon. Körlektion och sedan uppvisning av vår teaterpjäs. SKÅL!


Nervös inför imorgon

Hello! Gud så skönt det var att sjunka ned i soffan med en kaffe latte i handen.

Vi hade vårt matte c prov idag i aulan, jag var klar vid 11-tiden. Det gick sådär men tror absolut jag är säkrad ett G. Får jag ett G på nationella så har jag ett VG i kursen och det känns skönt med tanke på hur otroligt svår den här kursen har varit. Efter det var det två lektioner kvar. Marknadsföring, fick jag mitt "klockrena MVG" mycket skönt vill jag lova. Sedan var det Internationell ekonomi, där jag vann aktie-tävlingen så jag fick med mig en chokladask hem av torbjörn! haha. Efter det åkte jag och Olivia fram på stan. Jag inhandlade smink för nästan 600 kronor..... känns sådär surt nu i efterhand känner jag.

Nu ska jag skriva ihop min sista inlämning för De la Gardiegymnasiet. Känns helt underbart kan jag tala om för er. Sedan blir det Svenska tal- plugg exakt heeeeeela kvällen. Både själv, och med min tal-partner Rebecca via skype. Imorgonbitti kl 08 skall vi hålla vårt tal inför 100 personer. Känns bra nu, för det känns som att vi kan vår grej. Men när man väl står där kommer man antagligen vilja spy eller liknande. Hoppas hoppas hoppas vi gör bra ifrån oss så jag får mitt MVG i Svenska C.


Haha. Går igenom talet med bec. Tänker på hur nervösa vi kommer vara imorgon.


Soool, härliga sol

Hello bitches! Idag är jag otroligt glad, det är första dagfen jag legat ute på terassen och solat i bikini i år. Har ju jobbat varenda helg sedan några veckor tillbaka och har haft mycket i skolan samt slutat sent. Men idag var det äntligen min tur att få ligga och steka!

När jag kommit hem och precis lagt mig i min nya bikini på madrassen, så ringer fille och frågar om han får komma. Då blev jag såklart ännu gladare, så vi spenderade eftermiddagen ihop vid solväggen och hade jättemysigt. Tills jag kom på att jag har matteprov imorgon. Då fick jag lite ångest och sedan dess har jag suttit och pluggat. Hänger just nu på matteboken.se som jag verkligen rekomnderar, får hoppas att det fastnar i mitt huvud tills imorgon bara. Mamma har varit och köpt massa gott till mig eftersom vi ska sitta i aulan från kl 8-12. Sedan blir det en sväng på stan för att köpa nytt puder, mascara, foundation och naggelack. Sedan hem och sola/plugga! Om det är fint väder vill säga.. men det hoppas vi på!

Närmare än någonsin

Hallå alla gottegrisar (ifall ni sitter som jag just nu och äter lösgodis).

Kan inte fatta att det här är den sista söndagskvällen på mycket mycket länge som jag tvingas plugga tråkiga saker som jag inte bryr mig ett dugg om. Vi har tre grejer kvar nu i skolan, TRE grejer. Sedan är allting över! Hur sjukt är inte det! Psykologinlämning imorgon kl 16.00. Matte C nationellt prov, tisdag kl 08-12. Svenska C redovisning i mini aulan på onsdag. Det är inga små uppgifter, men det driver mig mer än någonsin att detta är det absolut sista.

Igår cyklade jag hem till min pojkvän efter jobbet och träffade filips syster och hennes pojkvän för första gången. Vi spelade kubb och njöt av vädret och på kvällen åt vi trerätters utomhus. Jättemysig kväll, som slutade med kortspel och hävning av alkohol. Vaknade imorse, efter 5 timmars sömn, och lyckades hitta tillbaka från stan via cykelvägen. Efter jobbet, 9-16, åkte vi hem till torne för att ta bilder till vårt studentflak. Riktigt snyggt kommer det att bli!

Kvällen kommer att bestå av plugg framåt midnatt, sedan blir det sängen. Är pigg för tillfället på grund av kaffet jag drack förut, men sedan kommer jag att slockna direkt. puss och tja


YO!


Plugg på en fredag

Hej mina små läsare!
Jag och beccis var o solade imorse, superskönt. Dock brände jag mina läppar något otroligt, så de är helt svullna idag. Gjorde klart två inlämningar som jag lämnade in till lärarna, vilket lättade pressen åtminstone lite från mina axlar. Efter vi slutat gick vi några brudar och fikade på 3b. Först åt jag kycklingspett (så sjukt jävla gott) och sedan en stor fudgekaka med grädde. Då jag var supermätt kom fille och hämtade mig, så åkte vi hem till honom. Pussades i några timmar, och sedan blev jag hemskjussad för jag måste verkligen plugga ikväll.

Väntar för tillfället på päronen, så att de kan fixa iordning middagen som ikväll är räkor. Sedan ska jag råplugga i ett par timmar för att sedan försöka komma i säng relativt tidigt. Jobbar imorgon klockan 9-15 och sedan ska jag hem till min älskade pojkvän. Ska träffa hans storasyster och hennes pojkvän för första gången. Så det blir middag hos familjen leksell på kvällen och sedan ska jag sova där. Jobb väntar även på söndagen för min del. Sedan ska foton tas i davids studio på oss brudar som vi ska ha på vårt studentflak.

Torsdag

Har pluggat non-stop sedan kl 16 idag. Är helt klar med naturkunskapsinlämningen, som förhoppningsvis säkrat mitt mvg. Har gjort 6 av 9 frågor i filosofin, som var mycket svårare än jag trodde. Ska göra ne fråga till, sedan blir det duschen och sedan sängen. Ska möta beccis kl 08 på solariet imorgon för att få njuta i 20 minuter. Sedan blir det råplugg exakt hela dagen, för att sedan fika med tjejerna kl 16. OM jag nu hinner klart.

Kom på en rolig sak till er som har tid över och vill titta på något roligt. Tyra & Bella's senaste show, med Kissie som gäst. Jag och Viktor höll på att tappa hakan igår över hur bitchig hon faktiskt var, himla roligt att kika faktiskt.

pallar inte

Kom precis hem efter att ha cykel-orienterat på moderna träningsformer. haha.

.... har sådan ångest inför skolan. Jag pallar seriöst inte mer nu. Jag vet att det är det absolut sista, men det är så himla mycket och samtidigt så mycket annat man måste hinna med och roliga grejer man vill göra.

Fredag: 
Filosofi-inlämning
Naturkunskap-inlämning
Rep inför skolpjäsen

Lördag:
Jobba kl 9-15

Söndag:
Jobba kl 9-16

Måndag:
Psykologi inlämning

Tisdag:
Matte C prov kl 8-12

Onsdag:
Svenska tal i mini-aulan inför 100 pers
Körlektion (wow)

Torsdag:
Skolpjäs föreställning i aulan

HUR SJUTTON SKA JAG HINNA MED DETTA?!

Underbart väder

Vad skööööönt. Ännu en kurs avslutad, marknadsföring. Förra veckan avslutades Pedagogisk ledarskap, vilket jag självklart fick mvg i. Så nu börjar jag 13.00 varje onsdag samt 11.30 varje torsdag. Gött. Idag har jag varit fram på stan med antonia en sväng, inhandlade en militärgrön skjorta som jag blev kär i direkt samt ett skärp som jag ska ha till min svarta byxdress jag köpte i lördags. Sedan satte vi oss i den stekande solen med varsin glass, hur mysigt som helst. Sa hejdå till antis och gick vi till bussen, men missade den. Som tur var ringde erika precis då och frågade om jag ville ses, eftersom hon just kommit hem från 4 dagar i Öland. Vilket jag såklart ville. Nu kom jag hem för cirka en halvtimme, ska börja plugga nu medan jag väntar på att mamma ska laga mat. Vi ska äta utomhus eftersom solen värmer helt underbart. love it.

D.H tonight

Skönt. Blev precis klar med min Grekland-uppsats, som såklart handlar om deras nuvarande finansiella kris. När man väl kom in i det blev det riktigt intressant. Det hemska är bara att jag inte vetat något om den här krisen förren förra måndagen, då vi fick uppgiften. Jag tror jag måste lyssna på Antonia och faktiskt börja lyssna på nyheterna ibland. Fast, nä..

Det hade varit roligt att lägga upp filmklippet här på bloggen, för nu ligger det upplagt på facebook. Men jag tror inte det går? Nu ska jag iallafall övningsköra hem till min pojkvän och spendera kvällen där. Dosigt! PLUS ATT DESPERATE HOUSEWIVES ÄR IKVÄLL, yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees.  tjarå


en suddig o ledsen nea framför tuben, då vi
var tvugna att vända pga. snökasoet i vintras


En effektiv tisdag

Tjenis penis. Hade världens mysigaste dag med min pojkvän igår. Och imorse behövde jag bara försöka väcka han i typ 10 minuter.. hehe. Jag och Beccis träffades i skolan kl 08 för att skriva vårt svenskatal, vilket känns väldigt skönt. Eftersom det ska redovisas i aulan nästa vecka inför 100 pers. Jag, Otto och Martin gjorde även klart vår marknadsföringsfilm idag, vilket även det känns skönt då den ska visas upp imorgonbitti. Om ni vill se resultatet så ska ni hålla utkik på facebook senare idag, för där kommer den förmodligen att laddas upp! Hej så länge


Måndag eftermiddag

Hej hej, hemskt mycket hej! Efter 5 minuter på första lektionen imorse fick vi reda på att vi är lediga resten utav dagen.. Duktiga som vi är har vi suttit kvar i skolan och faktiskt pluggat lite. Vi har ju otroligt mycket den här veckan, så jag kände att det var lika bra och köra nu istället för att tvingas plugga på kvällarna. Blev kliad i håret av Viktor förut och var nära på att somna. Efter det gick vi och köpte caffe & negerboll så vi piggnade till, och sedan dess har jag fått en del gjort.

Väntar på att fille ska sluta vid 16, då ska vi fram på stan en sväng och sedan hem till honom och fira att zambianerna har åkt. Hehe. Vooops, vad snabbt tiden har gått.. måste råplugga nu det sista.

Back to black

Pysslat om mina kära naglar ett tag, tog bort det gamla rosa lacket, smörjde in med nagelbalsam, filade och målade dem kolsvarta med Isa doras nagellack. Var riktigt längesedan jag hade svarta naglar, tror inte jag har haft det sedan i vintras. Så jag var lite sugen på det nu!

Riktigt snyggt blev det


My love

Kom bara att tänka på att jag är så kär i min pojkvän så det är helt sjukt. Har aldrig klickat med någon på så många plan som jag gör med honom. Är bara så himla lycklig.

Jag älskar dig filip.


my boyfriend in action


blää

Godmorgon. Åh vad jag har sovit skönt inatt och vaknade inte förren någon timme sedan. Inledde morgonen med lite telifonsnack med min vän antonia och sedan åt jag en stor frukost med sällskap av mami. Resten av dagen kommer inte vara lika mysig eftersom den kommer att bestå av plugg, plugg och åter plugg. Vi har 6 inlämningar i veckan med början imorgon, som jag knappt börjat på. Fyfan säger jag bara.

love you guys

Ångrade mig så fort jag lade mig i sängen.. Det var inte så skönt som jag tänkt mig att sova själv. Har inte gjort det på flera dagar i sträck. Kom precis på att jag faktiskt inte sovit själv sedan i söndags, så det känns väldigt ensamt nu. Vill ha min filip bredvid mig, eller erika :) hihi.

"Bra, men vovvis ligger i tvättmaskinen"

Guuuuud vad jag är tröttis. Ska gå och lägga mig när som. Ska bli så skönt att få sova ut helt själv imorgonbitti måste jag erkänna. Har suttit uppe och planerat min student nu hela kvällen med mamma & glenny. Det är så sjukt nära nu, awesome!!! Pratade med pappa en stund förut i telifon, de hade precis kommit hem fårn sommarstugan. Så tog lojsan luren och vi pratade lite innan hon skulle sova. Så frågade jag hur hon mådde "Bra, men vovvis ligger i tvättmaskinen.." Jag: "Men gumman då, hur ska du nu kunna sova inatt?" Louise: "Det är lugnt, jag har ekorris" Haha, min lilla älskling är så söt.

let's do it

Hola guapas! Har inte skrivit på ett par dagar nu, men ni ska få en snab update när jag kommer hem lite senare. Har jobbat idag från kl 9.30 - 15.30 och nu har jag nyss kommit hem efter att ha övningskört. Ska hoppa in i duschen nu och sedan följa med mamma & glenny och dricka kaffe och äta paj hos några vänner till familjen.

"Söndag"

Kom just hem efter att ha varit ute på långpromenad med erika. Vi mötte lollo och jonatan, så vi hängde med dem och åkte longboard. Första gången jag provade på riktigt och det var hur roligt som helst! Dock var det läskigt när jag precis börjat känna mig säker och tar hög fart men kom på att jag inte kunde bromsa. Så jag åker rakt mot de andra men som tur var stoppade jonatan mig! Haha.

Nu ska vi äta gott här hemma med erika och familjen, det blir grillat. later


jag och ika, bilden hittade jag på fb


Linnea

Idag är det Linnea-dagen, min namnsdag. När jag kom hem i eftermiddags stod detta i mitt fönster:


En söt rosa blomma, ett litet paket och ett brev från farmor


Sjukis-nea

Ligger nedbäddad i soffan med mitt gåsdunstäcke och tycker synd om mig själv. Nyser oavbrutet, snorar och hostar. Som tur är kommer min älskade pojkvän när som helst och tar hand om mig.

Sjuk tjej

Kikar just nu det sjukaste avsnittet någonsin av The Tyra Banks show. Det handlar om en tjej som är kär i föremål, istället för människor. Just nu är hon nygift med eifelltornet. Tyra frågar "Ni är nu gifta, vem var det som friade då?" Tjejen svarar: "Det var faktiskt hon... hihi". Hon berättar även att första gången hon blev kär i ett föremål var det hennes trumpinnar. Tills en morgon då hennes mamma hittade henne i sängen med dem. Helt sjukt att det finns sådana här människor. Hahaha.

Ny keps

Efter första lektionen var det lunch, korv stroganoff. Efter att ha ätit massor, gick jag och erika fram på stan en sväng. Härligt väder och en skön håltimme, kunde inte bli mycket bättre. Helt otippat köpte jag och natali varsin keps, jag en svart och hon en grå. Den kommer vara himla skön i vår! När vi shoppat klart ringde coffe och frågade om jag ville hänga med hem, eftersom vi fick jobba hemma de sista lektionerna. Så efter att ha slappat ett par timmar framför tv'n skall jag nu börja plugga.




Det absolut sista efter 12 års studerande

Shit. Vad imponerad jag blir av mig själv! Har skrivit klart naturkunskapen (yes bec, en kaffe till mig imorgon!) och skrivit nästan en sida i internationell ekonomi. Blir stressad när jag tänker på hur mycket som ska göras, men det är bara att göra lite i taget så löser det sig till slut. Detta är vad som ska göras inom två veckor:

Internationell ekonimi inlämning x 2
Marknadsföring -reklamfilm
Filosofi hemprov
Matte C nationellt prov
Svenska C -tal inför 100 personer
Naturkunskapsinlämning

Ligger och lyssnar på Darin's gamla låtar, hihi, var helt galen i den grabben ett tag. Det kan mina gamla Stenhammarspolare intyga! Nu blir det sängen för min del, så att jag så fort som möjligt blir frisk. För på onsdag ska det festas till ordentligt! Goodnight




haha vi var tvugna att ta en pussipuss bild


Aint no sunshine when she's gone

Hola guapas! Har jobbat idag med maria från kl 9 till 16. Sedan träffade jag fille en stund efter jobbet. Nu har jag precis duschat och sminkat av mig, då blev jag hux flux hur trött som helst. Mamma och glenny hade grillat jättegott kött tills jag kom hem, med potatisklyftor och god sallad. Så nu är jag mätt som en plätt. Har blivit otroligt förkyld och har ont i halsen så inatt jag ska jag sova själv och för en gångs skull gå och lägga mig tidigt. vi höres

Lördagkväll

Hallå! Sitter hemma hos bec med henne och antonia. Vi har precis börjat göra iordning oss lite inför kvällen. Det blir nämligen klassfest här ikväll, kan bli riktigt roligt! Dock är jag inte helt på topp, då jag var nära på att svimma imorse och har kallsvettats och mått dåligt under hela dagen. Har trots allt jobbat idag kl 9-15 med Maria men nu blir det vin med de bästa (på bilden).


Weekend break!

Fick precis reda på vårt betyg för vårt projektarbete! Så här löd samtalet med vår mentor: "Vad tycker ni själva att ni är värda för betyg? jag: "Mvg såklart!" linus: "jasså. tyvärr fick ni bara vg." Alla tre bara stirrar med öppna munnar. Efter seriöst sex sekunders tystnad säger linus: "Skoja, självklart fick ni mvg!" Sjukt nice!

Idag ska jag umgås med mina vänner rebecca, erika och matilda. Senare ska jag till min pojkvän. Blir en lugn kväll ikväll, eftersom jag jobbar hela dagen imorgon.


Mårten Andersson

Hello bitches! Har spenderat min dag i arenan med resten av skolan för att kika på fyra olika uppträdanden. Bland annat så var komikern Mårten Andersson där, som jag tycker är riktigt underhållande. Tyckte alla uppträdanden var bra på olika sätt och under rasterna gick vi ut och satte oss vid solväggen. En riktigt bra dag helt enkelt! När vi slutade tog jag & olle drive in på donken och åkte och satte oss vid vattnet. Sedan drog jag och fille hem till mig.

Nu har fille dragit iväg till göteborg och jag är ensam hemma med syrran. Ska just sätta mig för att skriva lite naturkunskap uppsats/kika tv. pöss

Love is in the air

Är hur trött som helst, jag och fille la oss alldeles för sent inatt. Onsdagar gör man inte många knop i skolan. Så jag & antis tog långlunch och gick och käkade varsin stor kebabtallrik, cöla och kaffe. Supergott måste jag medge! Efter att ha haft klassråd och en mattelektion slutade vi, då gick jag & beccis och satte oss på 3B's uteservering. Med brillorna på och en filt var det hur mysigt som helst. Därefter gick vi och shoppade en snabbis, fick med mig ett par jeansshorts och en tunika hem.

Nu har jag dammsugit och dammat mitt rum (noga!), så nu kommer mamma bli överlycklig när hon kommer hem imorgon. Min familj är nämligen borta lite varstans inatt; båstad, göteborg och malmö. Fille kommer hit om någon timme, då ska vi steka hamburgare och dricka vin. Mysa till det lite extra på en fin onsdagkväll som denna.

Smile - Atomic Swing


kanske borde städa mitt skåp i skolan också, hehe.


Desperate housewives!

Bråttom bråttom bråttom! På exakt 15 minuter ska jag hinna duscha och poppa popcorn åt mig och syster inför despan.


lördags (haha, erika)


kärlek

Min älskade pojkvän åkte nyss för att äta middag med de jäkla zambianerna. Nedå, jag tycker det är jätteroligt för dem att de får komma hit och se vårt land, men de tar upp alldeles för mycket tid av min pojkvän. Har fått tillbringa eftermiddagen ihop med honom åtminstone. Efter sista lektionen gick jag & filip och köpte en weinerbröd-längd och så kom mormor och hämtade oss. Fikade lite vi tre och lollo. Sedan har jag bara myst och njutit av att vara med min pojkvän.

niz evening

Mums. Har ätit hur gott gott som helst, potatisgratäng, advokado/fetaostsallad och hallomee. Underbart! Päronen trodde att min pojkvän skulle äta här ikväll så de hade köpt massa extra kött, alltså blev vi proppmätta med en hel del över så att säga. Nu ska jag traska iväg till övergångsstället för att möta johnnyboy. ciao

Underbart väder idag

Heeeeeej. Härliga måndag va! Solen värmer verkligen idag. Ikväll ska vi grilla och äta utomhus, hur mysigt som helst. Sedan ska jag hänga med min goda vän john. Kom ganska nyss hem från stan, då jag varit och fikat med mormor efter skolan. Mormor är nämligen här hos oss och hälsar på i några dagar, innan hon fortsätter bilfärden ner till Båstad, till sommarstugan. Blir nostalgisk bara jag skriver om det, för det bästa som finns är Båstad på sommaren!

Något som dock gör mig mindre glad är människor som gör mig besviken. Ibland kanske jag borde tänka igenom mina val lite noggrannare.

Plugg

Nu sitter jag och pluggar inför ett prov som jag inte börjat träna på förren nu. Först var det tänkt att vi skulle haft provet förra måndaden, fredagen när jag ännu inte börjat blev det som tur var framflyttat tills nästa fredag, då tänkte jag skönt då hinner jag börja i tid. Torsdageftermiddag hade jag ännu inte börjat, men som tur var blev det framflyttat tills imorgon, måndag. Men såklart börjar jag kvällen innan! Hur lcykas man?!

Det sista momentet i naturkunskapen ska vi nu studera ett husdjur. Jag har ju inget husdjur så jag ska studera filles hund lexus. Har dock inte sagt något till honom om det, för då kommer han fatta att jag är hos dem för att studera lexus och inte vara med honom. Ne då. Men vi ska seriöst studera ett husdjurs beteende mönster, matvanor osv i tre veckor. haha

sunday baby

Morning! Vaknade imorse när fille åkte vid 9, sedan somnade jag om direkt och vaknade nu. Nu, klockan är ju för sjutton halv tre! Jag hade en sjukt rolig kväll igår! Detta får man sota för idag.. Tanken var att vi skulle dra till Strand men vi var kvar på andra förfesten hela natten tills de andra kom tillbaka från Strand. Tror att jag och pojkvännen var hemma runt 3-tiden inatt.

jag är verkligen kär.


blev sååå glad när jag hittade den här i kylen