packa pappas packsäck

Jag gör allt annat än packar. Bland annat..
lyssnar på musik, målar naglarna, tänker på fille, provar mina nya kläder, äter glass med chokladsås, jordgubbar & milka-bitar i, småkikar Tyra & bellas show, messar med halva telefonlistan, osv osv osv. Kanske dags att börja packa?

 

Det blev fransk manikyr, känns lite vårigt


You found me



<3


Mitt favoritprogram

Middag med familjen för någon timma sen.

Lo: "Visst var Dh bra igår?!"
Li: "Vaaa, men de var ju inget???"
Lo: "Jooo, det var på tv 4+ istället, för att det var csi på femman"
Li: "Neeeeeej. Nu fick jag en klump i bröstet.... fan då.."
Lo: "Men oj, gråter du? jag bara skämtade nea, det var inget igår"

hahahaha. tror jag är lite smått beroende.


love ya


Hard work work

H&m ringde in mig igår, så sammanlagt jobbade jag från kl 9 till 18.30. Efter det övningskörde jag hem till min söta pojkvän. Vi lagade mat och hade myskväll. Tycker om den grabben sjukt mycket. Imorse vaknade jag av att chefen ringde, så istället för en heldag med fille så fick jag återigen hoppa in på h&m. Men jag ska inte klaga, för det är jätteroligt, jag trivs verkligen där! När dagen var slut shoppade jag, som vanligt, upp summan jag tjänat, haha. Hoppas hoppas hoppas på sommarjobb.

Nu har jag jobbat varenda dag hela detta påsklov, så jag tycker faktiskt att jag förtjänar ett riktigt lov, som börjar redan imorgonbitti. För då går bilen upp till Sandviken, till mormor och kusinerna. På långfredagen kommer vår älskade papi och hämtar oss, blir lunch i Uppsala och sedan hem till Stockholm. Lördag-Påskfirande. Söndag-Middag hos fam. Runsiö.


natti natti

Ska jobba imorgon kl 9-14, så jag har precis lagt mig i sängen. Dock ska jag kika ett Sex and the city avsnitt på datorn innan jag somnar. Kan inte låta bli att längta till Desperate housewives imrgonkväll.. mitt favvo. Efter jobbet har jag lyckats få med mig fille för en sväng på stan, mysigt. Sedan får vi se vart dagen tar oss. För övrigt längtar jag något otroligt efter sandviken och stockholm. Satc var det ja!


jag och sara i lördags


Swing the mood

Rubrikens namn är en riktigt härlig låt som ni bör lyssna på om ni inte gjort det tidigare. Hedern går till majsan som hittade den. Denna dansar jag runt till just nu iklädd en go stor tischa.

Kom precis hem efter en mysig fika med jullan på 3b. Annars idag har jag inte gjort många knop, min första sova-ut-dag på hur länge som helst, så jag och fille gick upp ur sängen runt 1. Igår när jag kom hem från jobbet var erika kvar hos mig. Då hade gullungen storstädat hela mitt rum, och skrivit en lapp vart hon lagt alla mina grejer. Den bruden är för söt alltså, haha. Blev fika med familjen inkl erika och sedan åkte jag hem till min favoritkille.

Efter att ha ätit kanonpizza till både middag och brunch idag så väntar jag just nu på att glenny ska komma hem med kebabtallrik till mig. Nu ska jag sätta över de 7000 kr till mamis konto som hon råkade skicka för mycket till mig, sedan ska jag lägga över bilderna på min kamera som innehåller bilder från helsingborg och lördagskvällen. Tja så länge

Påsklov

Underbart med lov, det hade inte kunnat komma mer lägligt! Dock börjar mitt påsklov med två jobbdagar, men det ska bara bli roligt. Imorgon är det andra dagen på h&m för min del. Jobbade för första gången igår och det var riktigt skoj, så längtar faktiskt lite tills imorgon. På söndag ska jag jobba på macken som vanligt med maria. Så de blir tyvärr inga festligheter för mig imorgon, hade så gärna velat dra till strand.

Igår efter jobbet åkte jag hem till fille och imorse när alla började 8 låg jag kvar i sängen. Älskar att se någon tvingas gå upp medan man själv får ligga kvar i värmen, skadeglädje på hög nivå? Lexus kom upp och la sig i sängen och sedan somnade jag om. När jag vaknade senare var det ungefär 30 minuter tills bussen gick, så jag fick åka som jag var till skolan. Vi hade knappt några lektioner under dagen, så vi låg mest i soffan och myste. Gick tidigare från matten för att åka till donken ett litet gäng och nu är jag hemma med syrran.


Stresssssss!

Hej från en väldigt stressad nea.

Kom just hem efter skolan, efter en sväng på stan med a & j, inhandlade en skön tröja o hårartiklar. Ska precis sätta mig och skriva det sista på min uppsats nu, sedan fixa inför redovisningarna imorgon. Måste bli klar med detta ikväll så att fille kan sova här inatt. Imorgon är min dag fullspäckad med följande:

08.00 Marknadsförings inlämning
08.30 Pedagogisk ledarskap, hålla min gympalektion
14.40 Redovisning i Moderna träningsformer
16.00 Jobba

Imorgonkväll är allting över, det är lov dagen efter och jag kan äntligen njuta av allt härligt som händer i mitt liv just nu.


En onsdag fylld med plugg

Inte konstigt att jag försov mig imorse då ljudnivån på mitt alarm var 1 av 8.. Har precis haft muntlig redovisning som gick jättebra, nu blir det lite projektarbetsplugg ute i e-huset och sedan kommer vi sitta resten utav dagen med vår marknadsförings inlämning. Hörs sen

Filip

Idag blev jag och fille officiellt ett par, hihi.

Har suttit med mitt marknadsförings-arbete från och till hela dagen idag sedan kl 10. Vid 15-tiden upptäckte jag att jag gjort fel på resultatdelen, så fick göra om alltihop. Nu är jag uppe i 7 sidor och ser äntligen ljuset i tunneln, fastän det är flera småsaker som måste rättas till. Mitt älsklings DH börjar om 30 minuter, men jag får hoppa över det för första gången sedan det börjades sända. Måste först bli av med klumpen i magen som jag har p.g.a av all skolstress/press/ångest..



Mina två favoritlåtar just nu är:
eet-regina spektor
silly boy (acoustic version)-eva simons


Goodmornin' sunshines

Godmorgon. Sitter i studielandskapet med två av mina klaskompisar och pluggar. Började igår på marknadsföringen och är redan uppe i 4 sidor, så det känns riktigt bra. Nu är jag i stort behov utav kaffe så ska strax gå ner till cafét och fixa det. Maja gjorde precis min dag då hon kom med ett par hörlurar, var bara sugen på att begrava mig i lugn musik och plugga stenhårt.

Du får mig att klara det

Hola! Blir ett snabbt inlägg med tanke på vad klockan är och jag har skola imorgon. Helgen i Helsingborg var över all förväntan, hade sjukt kul! Grekland kan inte bli något annat än awesome, med 3 grymma brudar som jag tycker väldigt mycket om och har så sjukt roligt ihop med. Det var mysigt att träffa fille igår, efter 10 hela dagar. Följde med honom hem från skolan idag med, kom dock hem för ett par timmar sedan eftersom jag behövde sitta uppe hela natten och skriva på uppsatsen. Här sitter jag nu fortfarande och skriver med en stor cöla bredvid mig.

Har en sjuk vecka framför mig i veckan, allt sitter som i en klump i magen och jag är otroligt stressad. Dock är allt till antingen onsdag eller torsdag, så på torsdag eftermiddag kommer jag känna mig väldigt lättad. Ska jobba fredag, lördag samt söndag, sedan blir det påsklov även för min del. På onsdagen blir det en tripp upp till min underbara släkt i Sandviken för att förmodligen även fira påskafton.

Back to buisniss

Härrrliga Helsingborrrrg

Hej snyggingar! Sitter för tillfället och dricker kaffe i köket med antonia medan vår vän matilda ligger i sängen med en väldans huvudvärk utav gårdagens bravader. Vi hade en grym kväll igår kan jag lova!

Vi började resan från lidköping efter lunch och var framme i helsingborg lite efter 16, efter x antal pauser. När vi anlände gick vi fram på stan en sväng och inhandlade saker inför kvällen, bland annat så köpte jag en svart spetsklänning. Matilda bjöd på första ölen och sedan lagade hon god middag till oss, kyckling och ris. Vid halv 12 gick vi till Tivoli och hade en riktigt trevlig kväll med mycket dricka, dans och nytt folk! Blev introducerad till både Eric Saade och någon känd fotbollsspelare i italienskaligan. När klubben stängde vid 3 drog vi hem till matilda igen och ordade en liten efterfest med oscar och ludvig.
När grabbarna åkt imorse gick vi och lade oss igen, och nu väntar vi fortfarande på att matilda ska vakna. Sedan ska vi gå ned till konsum och köpa chips o dipp och kanske kika någon rulle. Ikväll har vi bokat bord på en spansk restaurang. Sedan drar vi vidare till Polisligan 13, oh yes!

Plugg- & packdag

Hola! Fick skjuss av John till skolan idag, väldigt gulligt av honom då han egentligen började kl 8. Har bara flummat runt som vanligt med bec på lektionerna, kanske dags att vi lägger manken till nu de sista? Näst sista lektionen då vi hade drama kände jag mig dåsig och var nära på att svimma. Köpte en macka och så blev de lite bättre, men på nästa lektion som var gympa blev jag lika dålig igen, vet inte vad det berodde på.

Har precis ätit en stor portion fiskbullar och mac, mums. Ska snart sätta mig och skriva ihop så långt jag hinner på mitt & Erikas Moderna träningsformers-arbete. Har verkligen hur mycket som helst till nästa vecka, fattar inte hur de ska gå ihop, nu när jag är bortrest hela helgen med. Men på något konstigt sätt så klarar jag det alltid!

If you want more love, why don't you say so?

Oooj vad många läsare jag har fått nu det sista! Det är väl trevligt antar jag. Dock lite komiskt, eftersom jag aldrig gjort "reklam" för min blogg, utan bara velat att mina vänner och familj ska kunna läsa. Men nu kan den inte vara lika privat längre eftersom jag att många fler läser den.

Har gjort klart mitt träningspass som jag ska hålla nästan torsdag på Friskis & Svettis i kursen Pedagogisk ledarskap. Ska testa det på mamma imorgon först bara. Har verkligen hur mycket som helst att fixa imorgon, fattar inte hur jag ska hinna med allt. Ska bli så skönt att åka iväg och släppa tankerna på alla måsten.

Ligger och lyssnar på Heartbreak warfare vilket får mig att automatiskt tänka på fille. Saknar han jättemycket nu.

Perfect

Allt känns helt underbart just nu. Jag har så mycket roligt att se fram emot och studenten är närmare än nånsin! Men det jag ser fram emot mest just nu är helgen. Min och Antonias roadtrip till Matilda i Helsingborg kommer bli awesome! En hel helg av fest, shopping och nya människor. Blev jätteglad när Malin ringde idag, hon bjöd in mig på brunch-date med Elin på söndag. Vi kanske även tar en öl med Malin och hennes vänner på lördagen, vore hur kul som helst. Efter en grym helg tar vi en tripp förbi Göteborg för lite shopping på hemvägen, och när vi väl kommer hem på söndagkvällen så är fille hemma, wihoo!

Rebecca & Linnea


Oh, vilken härlig dag!

Godmorgon! Åhhh, kan inte beskriva med ord hur skönt det var att sova ut imorse.. Ligger fortfarande i sängen men ska strax upp och äta frukost. Ikväll blir det råpluggning för min del, verkligen pluggning på hög nivå med en spärrad facebook sida, hehe. För jag har hur mycket som helst tills just nästa vecka, och denna veckan har jag verkligen legat på latsidan, plus att jag är bortrest hela helgen.

Vilket underbart väder!! Strålande sol och 11 grader vamrmt. Idag ska jag och beccis ut till munkängarna som ligger uppe på kinnekulle. Vi ska ta en långpromenix, tjöta om allt o inget och äta hur mycket picknik som helst. Kommer bli otroligt mysigt.


Jag och bec första soldagen -09


Saknad

Fick ett samtal från Österriket idag som gjorde mig väldigt glad. Så nu sitter jag på toppenhumör och provar mina nya plagg och smycken som jag införskaffat mig idag. Var en sväng på stan med antonia och julia idag efter skolan. Om en halvtimme börjar min tvkväll. Från 20.00 - 23.30 är de program som jag älskar, haha, och alla är på kanal 5.

Idag var 3 lektioner inställda och imorgon är alla lektioner inställda så vi är helt lediga. Om man vill får man dock gå på sm finalen i bandyn som börjar vid 12, får se om jag tar mig en lång sovmorgon eller åker ned för att kika. Det vore rätt mysigt ändå, som förra året då vi hade med oss termosar med kaffe, gifflar och kakor.

Mmh, marabou

Shit, imorgon börjar min hårdträning! Kommer kännas konstigt att packa en träningsväska imorgonbitti. Eftersom det aldrig mer är partyhattar eller dodis på vardagar från och med imorgon för min del, så ska jag passa på ikväll. Tog precis fram den stora maraboukakan som ska avnjutas framför tvn ikväll tillsammans med iskall cöla. Jag ska fortfarande inte bry mig om vad jag äter för något, för jag älskar mat och det kommer jag alltid att göra. Men jag ska verkligen försöka att bara äta sötsaker och dricka cola/alkohol på helgerna. Nu är det dags för mig att bli nyttig!

That's love baby

Hello! Idag har vi tjötat och pluggat projektarbete hela dagen. Sedan har jag, antis och bec kikat igenom kataloger efter det perfekta hotellet för oss. Jag får nästan ont i magen av glädje eftersom vi fyra kommer få de så sjukt awesome! Två hela veckor av sol, bad, öl och underbara vänner på en vacker ö i Grekland!

Ikväll har jag annars hängt med antonia, snackat lite skit och förberett oss inför helgen. Senare ska vi kika Svenska hollywoodfruar och Boston tea party, men först ska jag hoppa in i duschen! Ciao


För att få motivation till att plugga måste man ha något gott att äta


Gossip girl

Ligger i soffan och kikar reprisen på Gossip girl eftersom jag missade det igårkväll. Sjukt mysigt program och alla är så himla fina. Är lite besviken eftersom jag tittat ut en tröja på Topshop som jag verkligen ville ha, men väntade lite för länge och nu är den slut i alla storlekar..

Erika och bec kommer hit om 20 minuter, då har ika varit och handlat lite gosaker :)

Lääängtar

Hello bitches! Sjutton vad mycket jag ser fram emot den här veckan som kommer. Inte så jättemycket plugg, flera inställda lektioner och det är dags att ta fram vårjackan. Imorgon är vi lediga, på tisdag har vi bara en lektion som börjar vid 13 och onsdag är det endast studiepass. Imorgon ska jag hänga med bec och erika på dagen, och på kvällen ska jag, antis och bec planera vår grekland-resa(!). Gym på tisdag samt onsdag, vilket ska bli sjukt skönt. Torsdag ska jag börja packa, för på fredag vid lunch drar jag och min favorits roadtrip igång. Resans mål är Helsinborg, för att hälsa på snyggingen matilda hermansson. Kommer bli en galet rolig helg med otroligt mycket alkohol inblandat!

Megan Fox

Hon är fett jävla snygg


På tisdag sätter jag igång med min träning på allvar. Gymkort är det som gäller, 4 gånger i veckan med personlig tränare. Jag är supertaggad!


Slipper söndagsångest

Ingen söndagsångest här inte, vi är ju faktiskt lediga imorgon. Jag och erika är uppe med tuppen idag, nae inte direkt kanske, men vi har redan hunnit äta frulle och sitter just nu och pluggar. Riktigt duktiga är vi. Igår kom erika hit vid lunch-tiden, jag åkte ut och övningskörde med glenny medan hon stannade hemma och fikade med mami. Framåt kvällen åkte vi hem till bec, vi åt mat, kikade film och åt onyttigt. Var hemma vid 01.30 och vi somnade direkt. Nu måste jag skriva klart en viktig inlämning och erika träna till ett prov, sedan ska mamma göra våfflor. Och sedan ska jag tvinga med erika ut på en långpromenix.


jag (med min nya jacka) och min fina vän erika igår


hahahaha

Vi läste en filmrecention om filmen Slumdog millinonaire där det stod "drama ur fågelperspektiv", då ubrister erika: "åh nej, säg inte att det är filmat uppifrån himlen??"


Saturday

Godmorgon bitches. Skönt att vakna så här tidigt och slippa ångest från gårdagen, nu vaknar jag upp och mår hur bra som helst. Ska gå upp och äta frukost och invänta erika. Jag och bec kikade Fucking Åmål igår, älskar den filmen fastän man kan de flesta repliker utantill. Igår var jag även på vårdcentralen med mami, de gjorde äntligen odling på min hals och jag får svaren på tisdag. Hoppas verkligen det är något så att halsonten och hostandet försvinner någon gång! Filip åkte till Österrike igår och kommer hem nästa söndag, kommer nog sakna han lite ändå.


smygfotade..


Min namnsdag

I vår familj har vi alltid firat namnsdagar, även mellannamn. Man får frukost på sängen och en liten present, vilket jag tycker är väldigt mysigt. Men inatt sov jag inte hemma, så missade detta. Så när jag och bec kom hem från skolan förut låg detta paket på min säng, spännande!


musik

Nu kommer fille må gott och skratta åt mig, men min nya favvislåt är Before the worst.


Hundtricket?

Köpte förresten två nya vårjackor igår. En beige-färgad och en militärgrön, är nöjd med båda två. Kan tyvärr nog inte börja använda dem än p.g.a kylan, men jag tror ändå inte det dröjer länge till innan våren kikar fram.

Idag när jag gick hem från bussen så mötte jag en kille med hans hund. Hunden springer fram och nosar på mig, och jag som redan innan är lite smårädd för hundar så säger killen: "Akta dig, han är jättefarlig" Jag kände hur paniken spred sig och beredde mig nästan på att bli biten, då skrattar han och säger att han skojar och börjar småprata..

17.56

H-ej s-nyggingar! Jag lipar just nu, kikar Grey's då Danny dör precis efter att ha friat och Izzie ligger i hans famn och bara gråter.. Kom just hem, var och käkade på Sibylla med två brudar efter spinningen. Nu sitter jag och äter kladdkaka/kikar tv/läser igenom naturkunskapen. Vi har ett jättestort naturkunskapsprov imorgon eftermiddag.

Igår följde erika med mig hem efter skolan, vi åt snitzlar med pommes och kladdkaka med glass till efterätt. Sedan åkte vi för att kika lite bandy, men jag drog hem till fille vid halvlek. Där jag ställde upp på att se ännu en bandymatch, Villa-Hammarby. Imorse försov vi oss och vaknade vid halv åtta, precis som igår. Var hos tandläkaren imorse och fick betala de där sura 200 spännen för missad tid. Nu ska jag plugga maximalt för att sedan åka och säga hejdå till fille som åker imorgon.


Sandviken-Bollnäs

Sedan Anders började spela i Sandviken har vi i vår familj alltid hejat på dem. Så nu har vi ätit middag och kikat matchen, Sandviken-Bollnäs, som just nu Sandviken leder. Har fått en hel del gjort i eftermiddag, så nu är jag stolt över mig själv. Ska plugga till naturkunskapsprovet nu i fem minuter, för sedan börjar desperate. Känner att jag fått dåligt med sömn i snart två veckor nu, ögonen är trötta redan nu på kvällen, så det blir nog sängen direkt efter mitt älsklingsprogram.


fick en härlig bild från thai utav syster idag


Ryck upp dig nea

Hola! Så ovärd skoldag. Fille sov här inatt och vi hade sovmorgon till 11, vilket var riktigt skönt. Hade endast två lektioner, varav en var redovisning i svenskan. När vi slutat satt vi kvar och tjötade lite med kaffe som olle hämtat från donken och sedan åkte jag hem för att plugga. Nu är klockan fyra och jag har fortfarande, självklart, inte satt igång.. Vad har hänt med min plugg-motivation?! Har ju inte öppnat en skolbok på tre veckor. Men i eftermiddag ska jag vara duktig, för då blir ju min belöning ikväll att kika Desperate housewives. Awesome!


Vår myskväll i helgen


Heja Villa!

Hello sunshines! Jobbet gick riktigt fort idag, och vips som det var stod erika där och klockan var tre. Vi fick skjuts utav lasse hem och nu sitter vi och småkikar bandyn (Villa - Hammarby) på tvn med lite mellanmål. För tillfället står det 2 - 2 men det vore grymt kul ifall Villa gick vidare. Då ska vi absolut åka och titta på nästa match! Ikväll ska vi brudar se Alice i underlandet på bio, feting mysigt.

Need some sleep

Puh, slut på veckan. Snart. Ska bara jobba hela helgen också. Jag orkar inte mer, behöver bara en enda liten sovmorgon..



Var och kikade Villa - Edsbyn igår med grabbarna och bec. Det var en upplevelse i sig, haha. Blev sent, så det var jobbigt att gå upp tidigt imorse. Mötte 3 älgar på morgonen också så jag började gråta, men väl på jobbet så vände dagen. Har haft en intressant vecka på Sparbanken och nu när man lärt känna alla var det faktiskt lite tråkigt att det var sista dagen. Dock firades det med fredagsfika från henry's, med både kanelbullar och toscakaka. Mami mutade mig med att om jag var hemma med familjen ikväll så fick jag välja middag, så jag valde självfallet räkor. Så ikväll blir det totalmys, för att sedan gå upp vid 7 imorgon igen och jobba.. Men jag får väl glädjas av att jag får besök av min snygga vän erika imorgon direkt efter jobbet!



Längtar efter en sovmorgon och en riktigt hård utekväll
...och en till sovmorgon efter det


You found me

Hola!

Kom just hem från fille, som jag antar är ett obekant namn för er som följer min blogg, haha. Var på sparbanken 08.30 - 15.30 idag och sedan mötte jag upp min bec, tog en långfika på 3b. Jag var gör hungrig så jag tog en jättegod räksmörgås. Efter en stund joinade rasmus och jakob oss, och sedan tog vi fyra en sväng på stan. Sedan åkte jag hem till fille, där jag varit tills nu. Lilla fillen har gjort iordning frukost åt mig två morgonar i rad nu, han är för söt. Jag går bara upp och sminkar mig och när jag är klar står frukost framme och mackorna bredda. Men imorgon får jag sköta detta själv.. Tanken med det var att jag skulle sova själv och lägga mig i tid ikväll, för att verkligen sova och hinna bli frisk, så jag ska borsta tänderna och lägga mig nu direkt. Natti

Praktikdag 2

Detta var då min andra dag på Sparbanken, det går jättebra och jag tycker det är intressant och roligt. Idag har jag varit med s-a på framnäskontoret, så de blev en del skratt. Imorgon ska jag var inne vid torget igen, på affärsstöd. Jag är alltså på en ny avdelning varenda dag, så det inte blir långtråkigt.

Igår efter praoen såg jag och fille på Bröllopsfotografen, lite smårolig rulle tyckte jag allt. Åkte in till stan och hem till antonia, fick god mat utav carina och drack rosé när vi gjorde iordning oss. Vid 19.30 började klasskompisarna att strömma in, och drygt en timme senare hade vi fått vår dos av alkohol eftersom vi hade antis som spelledare. Innan de drog till strand där student-festen hölls, så åkte jag hem till fille och sovde. Var dock redigt hypad så jag hann bli nykter innan vi somnade. S imorse slapp jag må dåligt, till skillnad från mina älskade(griniga) classmates som jag åt lunch med idag.

Timade perfekt så att när jag slutade och gick för att hämta ut mina varor från h&m på hjertbergs så mötte jag mille och lille elias, så fick skjuss utav grabbarna hem till stenhammar. Nu ligger jag invirad i mitt täcke och försöker att inte snora och hosta mer. Vill bli frisk! Guess what i'm about to do tonight..