Tinnitus

Hello sunshines!

Har just ätit en stor portion pasta och köttfärssås efter att ha jobbat idag. Hade världens mysigaste kväll med min pojkvän igår. Vi möttes upp efter han slutade jobbet kl 17. Cyklade hem ihop och förbi matmaggan, där han köpte massa gott. Så när vi kom hem så grillade vi och åt utomhus. Hur mysigt som helst. Sedan kom en älskad vän förbi som var riktigt ledsen, så vi hade myskväll vi tre.

Imorse vaknade vi 07.55. Fem minuter tills fille började. Jag fattar inte hur han lyckas! Jag somnade om och vaknade av att filips farmor hade kommit och stod och vattnade blommorna. När hon skulle gå råkade hon larma fastän jag var kvar, så när jag ställer mig upp från sängen så går larmet. Otroligt högt! Det piper faktiskt fortfarande lite i mina öron. Efter att vi låst upp och larmcentralen samt yvonne ringt, så fixade det sig. Haha.


Älskling vid grillen


Stadtoteket

Wooooooooow, vad kul det var igår! Efter jobbet gick jag och satte mig på körskolan en stund och sedan traskade jag hem till amanada, där vi gjorde iordning oss och drack en varsin öl. Sedan gick vi som sagt på räkfrossan med erika, och bec. Stora, goda räkor med aioli, baguette, vindruvor, olika ostar, vattenmelon mm. Helt otroligt gott och prisvärt. Cirka 180kr för buffén och ett glas vitt. Efter maten stannade vi kvar på stadt och det kom fler roligt folk. Hade flyt och blev bjuden hela kvällen och lyckades bli full utan att ha rört min plånka. Jag och min pojkvän stapplade in här inatt vid cirkus halv tre. Vi höll på och skojade och rätt som det var råkade jag slå till han ganska hårt på näsan, så det började forsa ut näsblod. Hahahahahaha. Herregud. Imorse skulle fille börja jobba kl 8, men försov sig lite.. Så efter lite morgonmys åkte han iväg till jobbet. Idag har jag legat ute på altanen och stekt med babyolja. När fille slutar skulle han ha med sig en överraskning hem sa han. :) Först måste jag dock ta bussen till stan och lämna nyckeln på körskolan och hämta min cykel hos amanda. Sedan ska kvällen spenderas med min underbara pojkvän. Ne, nu har jag inte ätit något sedan räkorna igår. Kanske är dags att göra lite frukost. Later

SÖTT PAR?!

på filles dator lyckas jag aldrig få bilden i mitten, haha. Texten blir inte snygg den heller.

rejält taggad!

Godmorgon! Har lyssnat på knockout hela morgonen då jag gjort iordning mig. Nu cyklar jag iväg till jobbet (i tid för en gångs skull). Regnjackan är på, för det duggar lite. Efter jobbet ska jag göra en pärm och ett prov på körskolan. Sedan blir det räkfrossa och slutligen måndax-klubben! Äntligen! Första gången någonsin.

just knock me out

Saknar min pojkvän redan. Har varit utan honom i endast 3 timmar. Fryser gör jag också, så jag sover med sockar på inatt. Godnatt

Låtar som spelats flitit idag hos oss

Knockout - Lil Wayne & Nicki Minaj


Eenie meanie - Justin Bieber


Wavin' flag - K'naan


Regniga söndag

Vilken jäkla väder. Har spöregnat exakt hela dagen. Typiskt då detta är min första lediga dag på länge och nästa vecka består av fulla arbetsdagar. Men jag och fille har nyttjat dagen till fullo i sängen, myst och kikat två filmer. Han är min bästa vän och kärlek.

<3

Lilla goa Alve var och hälsade på oss imorse.


freeeeedag

Godmorgon! Gick upp klocken 8 imorse, hoppade in i duschen och la mig sedan framför tvn och åt frukost. Nu har jag gjort iordning mig och tänkte åka iväg till körskolan för att göra lite teori. Men då sa mamma att glennys barnbarn skulle komma förbi på eftermiddagen, så jag ska stanna på lite kaffe och fika först och sedan får vi se hur mycket klockan blir. Idag jobbar jag endast 12-18.15.

utsliten?

Världens bästa svärföräldrar. Imorse hade Yvonne ställt fram en matlåda till jobbet åt mig. Och så regnade det, så Peter körde mig till jobbet. Plus att jag fick jordgubbar och bryggt kaffe till frukost. Så himla gulliga!

Igårkväll var vi ute och åt och drack på Krog och Compani för att fira att fille fyllde 18. Vi kom hem ganska sent och tänkte gå och lägga oss i sängen. Men istället, helt spontant, kom filips grabbar samt respektive över och så blev det förfest hos fille och vi började dricka öl. Kl 01 drog de vidare till strand medan jag gick och lade mig ensam, hade aldrig orkat jobba idag annars. Klockan 03.30 kom en full fille hem och myste med mig.. Haha.

Idag är jag helt slut. Verkligen. Orkar knappt skriva fullständiga meningar. Så det blir en massa punkter emellan. Har grillat med familjen och nu väntar jag på ett stycke bec och ett stycke kaffe från donken. See ya

Happy birthday baby

Nu har min älskade familj äntligen kommit hem från tunisien. Vi har kramats, skrattat och snackat i någon timme nu. Nu är paketen inslagna inför morgondagen, så nu är det dags för mig att övningsköra hem till min pojkvän. Han ville att jag skulle vara med imorgonbitti då han uppvaktas på sin födelsidag. Gulle. Jobbar på dagen men på kvällen ska jag hänga med familjen Leksell ut och äta för att fira min kärlek. Puss


sweet

Slutade jobbet klockan 17 idag, gjorde mitt sista ärende inför filles födelsedagspresent och sedan cyklade jag hem. Nu har jag städat hela huset. Eller alltså, diskat all disk som stod i diskhon, plockat upp mina kläder/hårprodukter/smink från hallen och bäddat om i päronens säng. Har ju bott ensam här hemma i över en vecka nu.

Igår hade jag lagat mat tills min pojkvän kom hem från jobbet. Till maten drack vi rosé med en härlig efterrätt. Senare på kvällen cyklade vi hem till min vän antonia där förfest vankades. Eftersom min chef hade ringt och bett mig jobba idag, så fick jag hoppa måndax-klubben. Så vid 23-tiden cyklade jag och fille hem till honom. Det var allt lite segt att gå upp imorse.


love you


kyssvänliga läppar

Olivia åkte precis hem eftersom hon ska jobba imorgonbitti kl 07. Själv ligger jag i den stora sköna dubbelsängen och lyssnar på sådan musik som jag lyssnade på när jag gick i 8an/9an. Mysigt och nostalgiskt. Ska bli skönt med sovmorgon imorgon, är helt slut efter att ha varit superbakis men ändå jobbat och sedan umgåtts med olle. haha. Imorgon blir det middag med min pojkvän på Krog och compani, och sedan förfest och till sist Måndax! Nu dör min dator när som, ska läsa lite teori innan John Blund kommer och hälsar på.

Rhodos baby!

Anton lade precis upp en bild på mig, antis och tilda från rhodos på fb. Det var från den dagen vi var ute på partybåten och träffade grabbarna för första gången. Enjoy!


Yesterday, just the two of us



Kha'y

Godmorgon alla bakisar.

Igår när jag kom hem från jobbet hoppade jag snabbt in i duschen, sminkade mig och lagade mat. Sedan kom bec, vi satte oss ute på min altan och drack rosé. Vid 8/9/10(?)-tiden fick vi skjuss hem till olivia. Hade en grymt rolig kväll med sköna människor! På natten traskade jag och pojkvännen hem till ett tomt hus. Blev verkligen jättesent och när jag vaknade imorse kände jag mig fortfarande full..

Det var hemskt att gå upp när fille låg och sov så sött i sängen. Så jag väckte han flera gånger och tvingade han prata och titta på mig, haha. Har på något sett lyckats jobba idag klockan 9-16. Började med att lägga en plåt som just kommit ut från ugnen på min arm så jag fick ett stort brännsår. Ajaj. Men en kebab sådär dagen efter sitter aldrig fel.

Kom just hem och hittade en lapp på köksbordet som min pojkvän skrivit till mig. Den var så gulligt skriven att jag började gråta. Åh.



min kärlek

Det bästa som någonsin har hänt mig.


"even the fat one?"

Wow. Världens bästa papi. Ringde honom igår och var helt förstörd över att mina pengar var slut, vilket aldrig hänt mig tidigare. Bad snällt om några hundringar på mitt konto. Nu loggade jag in på internetbanken och blev väldigt glatt överraskad! Wooow. Nu kan jag köpa mina tröjor, underkläder och smycken på lördag som jag lagt undan och handla massa gott imorgon på hjertberg.

Helan går

Första gången som jag är ensam hemma i mitt hus sedan päronen åkte i fredags. Helt sjukt, men jag tycker inte om att vara ensam. Jag älskar att antingen ha någon nära mig på tu man hand, eller umgås ett gäng. Har aldrig varit ett stort fan av att sitta ensam och "njuta".

Idag vaknade jag och fille lite för sent, så det blev en stressig morgon. Hade dubbel körlektion och sedan jobbade jag kl 10-18.30. Eftersom det regnade kom bec och hämtade mig, vi åkte och handlade mys till kvällen men även mat till veckan. (bästa papi fixade pengarfrågan) Beccis åkte precis hem eftersom hon skulle jobba imorgon, så nu ska jag diska och fixa i köket lite tills mitt sovsällskap kommer, vilket är min älskade erika. Det ska bli så otroligt skönt med en ledig dag imorgon.

Världens otursdag

Minst sagt. Redan imorse efter att jag kommit tio minuter försent till jobbet sa jag till mina kollegor "det här är min otursdag". Jag hade glömt min antibiotika så var tvungen att vända och när jag väl kommer till jobbet så spricker min klänning, som precis varit på lagning. Som tur var fixade Anna den igen, så det löste sig och chefen var förstående. På min rast gick jag runt och plockade på mig x antal plagg. När jag väl ska dra kortet så står det "medges ej". Jag bara men ta bort några plagg då, så försökte vi med 200 kronor bara, ändå gick det inte. Det slutade med att jag endast fick köpa en tröja till fille, ett par trosor och brillor till mig. När jag sedan gör ett kontoutdrag på Sparbanken upptäcker jag att mitt konto är övertrassakerat..... Min dosa är borta och min familj utomlands. Även min pappa som inte svarar på mobilen. Toppen. Så ja, detta är min otursdag.

Cyklade hem till min pojkvän efter jobbet för att bli ompysslad lite. Nu lagar han mat åt oss. Du är bäst älskling.

måndax

Sorry för dålig uppdatering. Har bott några dagar i Olivias systers lägenhet. Idag har jag jobbat hela dagen och nu håller vi på att göra iordning oss. Beccis kommer snart och sedan drar vi iväg till Harry's till ett bokat bord på räkfrossan.

oops..

.. glömde bort vad jag lovat mig själv. Råkade köpa en söt klänning, ett par jeansshorts, en mascara och ett par spetstrosor idag på rasten. Fast sjutton vad glad jag blev av det!

Nu åker jag och olle iväg och hyr en bra film. På återseende


Mysstrumpor och wook-house.


Är helt slut efter 13 dagars konstant arbetande, utan en enda dag ledig. När jag kom hem från jobbet idag lade jag mig ute på altanen och solade i en timme och nu la jag mig i soffan med bikini och strumpor och käkar kinamat. Ska bli så otroligt skönt med en dag ledig imorgon. Ikväll ska jag och olle ta ett varsitt glas vitt och hyra en film.


en helt vanlig torsdag

Sitter hemma hos min favoritkille. Han tar en dusch, eftersom han och grabbarna har spelat tennis så blev han lite svettig.. hihi. Jag och beccis gick hem till antis direkt efter jobbet idag, där vi åt middag och drack några kalla tillsammans med härligt folk. Riktigt trevlig kväll! Sedan åkte jag och olivia som kommit hem igen och hämtade fille. Imorn blir de första sovmorgonen sedan NÅGONSIN typ. Vi ska sova till 9 och sedan fram på stan, titta på present till fille och luncha. Sedan jobbar jag till 18.30 och då blir de hejdå-middag med päronen.

Nytt i garderoben

När till och med min pojkvän säger åt mig att sluta shoppa så har det gått för långt. Sedan jag började jobba på h&m, den 25 mars om man ska vara exakt, så har jag köpt något vid varje jobbtillfälle. Oftast har de varit minst två/tre plagg, men de gånger jag inte köpt något speciellt så har jag antingen köpt en bh, trosor eller smink. Min lön jag tjänar går direkt tillbaka till h&m kan man gott och väl säga. Men idag var sista gången jag shoppade förren nästa fredag har jag lovat mig själv.

Jag tror det här är enda gången jag lagt upp bilder på plagg jag köpt, men var faktiskt sugen på att göra det ikväll. Det är plagg från idag och igår som jag shoppat på mina lunchraster. Vill inte plussa ihop dessa summor och få reda på vad jag gjort av med på 2 dygn...


Trosor från Lindex


Bilden gör inte färgen rättvisa..
Militärgrön tight kjol från H&M


Chockrosa nattlinne


Nagellack från H&M's egna märke, mitt favvo IsaDora och nagellacks remover


Vit sommarkofta från L.O.G.G


Leopardsjal från Åhléns


H.U.N.G.R.I.G

Tänk er när man är sådär hungrig så magen kurrar non-stop, man känner sig yr och nästan lite sjuk. Ta det gånger 10 så kan ni förstå hur jag lände mig alldeles nyss. Försov mig imorse, så jag hann inte äta ägg & bacon som G stekt åt mig. Så det fick bli min lunch. Där tog det stopp. Så när jag kom hem förut och mamma ställde sig för att laga mat kunde jag inte vänta längre, utan gjorde två mackor som aldrig någonsin smakat så gott.


H&M

Tpp. UW. Call-off. Häst. Dubbel-häst. Prov. Osv... är de ord som är i mitt huvud 24/7 eftersom jag jobbat kl 09-18.15 varenda dag sedan förra tisdagen. Min första lediga dag är nu på söndag och den kan jag medge att jag längtar otroligt mycket efter. Längtar efter att slippa vakna av alarm och bara få sova till åtminstone klockan 10. Kom precis hem efter att ha varit ute och övningskört. Ska ta bort mitt nagellack, måla om dem och sedan lägga mig och läsa lite teori innan jag somnar.

Har inte tänkt på att blogga då jag sovit bort några dagar i rad. Hos beccis i lördags och sedan dess hos fille. Inatt och imorgonnatt vill jag sova hemma eftersom min familj snart åker utomlands. Utan mig. Jag ska vara hemma och jobba ihjäl mig. Imorgon tänkte jag lägga upp bilder på mina favoritplagg som jag köpt i veckan. hörs imorgon


Snorsjuk

"Hur förkyld är du egentligen???" frågade Catti idag på jobbet. "Seriöst, 9 av 10!" Minns inte ens när jag var så här förkyld sist. Och det är mitt på sommaren, när det är som varmast? Helt knäppt. Känns dock att jag blivit ännu sämre efter att vi badade igår sent efter jobbet.

Hade jätteroligt på jobbet idag, men det var tungt som fan. Jag nös hela tiden och var tvungen att snyta mig var 10e minut (överdriver inte). Helt sjukt. Till sist blev jag nästan hemskickad, för jag kände själv att jag inte gjorde någon nytta. Man hörde knappt vad jag sa för allt snor. Så jag traskade hem till min vän Antonia. Fick nässpray och ett glas vin och vipps så mådde jag bra igen! Var på afterwork med brudarna på Café & bar. Hur mysigt som helst. Nu ska jag slagga, jobbar hela helgen med.