Okejrå, som vanligt alltså..

Jag orkade inte laga mat. Så det fick bli en hederlig Billy's panpizza istället. Är redigt trött efter jobbet, så sitter här och myser med min nya kofta som jag tror jag köpte igår. Ikväll blir det mys med pojkvännen.


Onsdag

Första spontana kommentaren av jessica när jag kom till jobbet igår: "Wow, har du varit utomlands?" Haha. Hoppas brännan är kvar ett tag till, trots att jag knappt kommer kunna sola. Är ledig en enda dag under de närmaste 12 dagarna. Fett med cash!

Skulle upp kl 7 imorse, men hade glömt ställa om mobilen från Grekland-tid, så jag stod i duschen kl 6 imorse, vilket jag inte märkte att klockan var förren efteråt. Körlektionen imorse gick hur bra som helst, vilket kändes väldigt skönt. Gick direkt till jobbet och jobbade till kl 18.30. Bangar onsdagsklubben ikväll, är aldelles för trött och jobbar faktiskt imorgon. Eftersom jag är ensam hemma ska jag laga lite mat till mig själv nu. Får se vad det blir för något..


Längtar tillbaka till Rhodos med dessa härliga brudar


lycklig nea

Godkväll. Vaknade upp bredvid min älskade pojkvän och kände mig lycklig i hela kroppen. Vaknade av att min chef ringde och frågade om jag kunde hoppa in idag. Såklart kunde jag det, så jag kunde inte hänga med ut på sjön idag som det var tänkt. Vi gick upp och duschade, jag sminkade mig och filip gjorde iordning frukost. Jobbade 11-18 och sedan köpte jag & mami med oss donken hem, eftersom vi är ensamma hemma ikväll. 

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan lägga ansiktsmask.


Tsambica beach


En annorlunda midsommarafton

Midsommarafton igårkväll var one of a kind. Jag och beccis låg hemma i soffan hemma hos mig. Åt massa onyttigt, kikade Skärgårdsdoktorn och tjötade. Jättemysigt. Vi var sjukt osugna på alkohol, trötta och behövde verkligen vila ut. Idag känner jag mig mer, levande. Kvällens flopp var att jag glömde bort att mina gratis sms hade gått ut, så jag gjorde av med 70kr på bara några timmar, haha.


(hittade precis kamerasladden)

Idag har jag sovit ut, övningskört ut till Källby och börjat packa upp lite smått. Nu har jag precis varit över hos grannarna och käkat grillat och druckit lite öl. Ska börja kika filmen The break up tills erika kommer, hon kommer hit efter att hon slutat jobbet. Imorgon ska vi troligtvis ut på sjön om det är fint väder. Och på kvällen kommer äntligen min pojke hem som jag saknar så hemskt mycket.

 


Midsommarbord

Nu har min älskade familj kommit hem från golfbanan så jag har kramat dem massor nu. Alldeles strax ska vi äta stor midsommarlunch ute på verandan med ägg o räkor, lax, potatis, sill.. ja allt det där goda. Ikväll bangar jag och beccis fest för jag är helt totalslut från Rhodos. Så vi ska fira midsommar här hemma hos mig framför en eller två hyrfilmer.

Honey, I'm home

Glad midsommar! Just hemkommen från Rhodos. Eller klockan sex imorse om man ska vara exakt. Hann sova cirkus 3 timmar innan min syrra kom in och väckte mig för att mysa lite. Eftersom jag inte ens hunnit sova sex timmar på två nätter i rad får vi se hur denna midsommarafton ska spenderas. Planeringen är ju att vi ska grilla, festa och sova hos jessica, men får se hur jag mår lite senare med tanke på vår alkoholförtäring under den här veckan. Vi har haft det helt jävla underbart i Rhodos, går inte ens att beskriva i ord! Helt otroligt roligt. En dag var vi på Rhodos vackraste strand Tsambica, en annan dag var vi på en partybåt ute på havet och varje kväll var det bargatan med helt galet mycket fest som gällde. Vi hade 50 meter till stranden och 200 meter in till staden. Har just ätit frukost och kikat igenom alla bilderna. Ska leta efter kamerasladden nu och när jag hittar den

Ultimata myset

Har varit framme på stan med antis idag. Införskaffade mig solkräm 10, cocosolja, hudlotion, en klänning och en bok till stranden. Nu håller jag på att packa lite smått, ska göra grovjobbet imorgon när jag har lite mer känsla. Erika sitter på bussen på väg hem till mig. Vi ska äta räkor med vitlöksbröd och dricka vin ute på verandan i det härliga vädret. Efter det blir det glass, jordgubbar och cöla. Fett mysigt.

Rhodos om 2 dygn

Hallå godingar. Ligger i sängen och kikar Mia och Klara. Är helt slut efter att ha jobbat 9h. Dagen startade kl nio imorse med möte och världens godaste frukost som vår nya chef hade köpt! På lunchen var jag hos tandläkaren, utan fortfarande ett enda hål. Vi hade fått en väldigt stor leverans så jag jobbade kvar enda till 18 ikväll. Shoppade idag igen. Fick ett svart spets set, ett par skor och ett par shorts med mig hem. Nu ska jag börja packa lite smått och sedan åka hem till fille. Ska spendera sista natten med honom innan vi åker till Rhodos. Tänk, om 2 dygn sitter vi på en restaurang inne i Rhodos stad i bara klänning med god mat och drinkar.

Börjar officiellt blogga idag igen!

Vilken vecka. Vilken jäkla vecka. Har varit otroligt mycket glädje men samtidigt en hel del tårar. Från studenten och dess veckor utav fester, skratt och gemenskap har jag fått minnen för livet. För studenten är bland de härligaste jag varit med om, någonsin! När jag har tid någon dag framöver lovar jag att lägga upp härliga bilder från våra upplevelser.

Har inte hunnit blogga på någon vecka eftersom jag faktiskt knappt hunnit vara nykter. Men nu är studenten över, de sista vi hade var balen i fredags. Vilket såklart var en helt underbar kväll, jag hade så sjukt kul så det är inte sant! På lördagen hade jag myskväll med mina brudar rebecca, olivia och julia. Sov ihop med pojkvännen och sedan fikade jag med några goingar från vår fd. klass förmiddagen därpå. På kvällen blev det en spontantripp till Skövde för att kika Sex and the city 2 med olle och jullan.

Idag har jag jobbat. Införskaffade mig två par skor, ett linne och en blus till Rhodos. När jag slutade jobbet kl 18 stod min pojkvän utanför med en bukett rosor med ett "Jag älskar dig-kort". Helt underbar.

Måndag

Igår vaknade jag och tittade på min mobil som visade 08.52. Jag började jobbet kl 09.00! Hoppar upp ur sängen med världens panik medan jag skriker på mamma! Var på jobbet några minuter över nio som tur var. Efter jobbet skyndade jag mig hem och duschade. Sedan cyklade jag och coffe ned till stan med en räksmörgås och flera iskalla öl i korgen. Det blev myskväll med några goingar ute vid Småbåtshamnen. Efter det åkte jag och antis hem till henne och mös på hennes balkong. Till sist mötte jag upp min älskade pojkvän, så åkte vi hem till honom och mös. Idag har jag lunchat med fille, solat solarium och shoppat i Skövde med Olivia.

Blev en hel del shoppat inför dessa veckor. Jag köpte ett par stora strass-örhängen till balen, finskor, en snygg vit/silver ring, en leopard sporttopp (skall snart börja träna), en svart lång kofta, ett silver halsband och en zebra kort kort kjol. På vägen hem köpte jag och ika chips & dipp samt godis på Sommarkiosken. Sommarkänsla till max!

love love love

Jag älskar dig,
I love you,
Je taime,
Ich liebe dich,
Ti amo,
Volim te,
S'agapo,
Te quiero,

Filip.


Världens bästa flickvän?

Nyduschad har jag renbäddat sängen tills min älskling kommer inatt. Har kebab-rester tills imorgonbitti och jag har köpt jordgubbar som vi ska gotta oss med när vi ligger och solar imorgon. Vad gör man inte för sin kärlek.


Sjukis nea

Åh började gråta förut. Jag kikade finalen av Talang 2010. Det var en större, mindre snygg tjej som berättade att hon hade jättedåligt självförtroende. Jag tyckte så synd om henne, att hon inte trodde på sig själv fastän hon sjöng så vackert. Jag tror på mig själv, men jag kan ingenting! Haha skämt åsido. När de meddelade att hon hade vunnit titeln blev hon så otroligt glad att jag började gråta.

Är lite deppig för mina brudar är på 18års fest ikväll för vår goa lilla vän Natali och sedan ska de ut till Stadt. Eftersom jag fortfarande inte mår så bra orkade jag inte ikväll, så nu har jag myskväll med Glenny. Min pojkvän kommer om ett par timmar och gör oss sällskap. Tycker bilden nedan är så gullig för jag minns att vi tog den i början av då vi började träffas. pöss o kram


Den här bilden har jag när fille ringer/messar, hehe


För vi ska ta studenten, för vi ska ta studenten.. FY FAN VAD VI ÄR BRA!

Hallå. Fasen nu vill jag bli frisk! Mådde riktigt dåligt de sista timmarna på Liseberg och hade hög feber när jag kom hem igår. Men förutom det hade jag en jättemysig dag i götet. Dock åkte jag hem och kurerade mig när vi kom hem, istället för att gå vidare till Stadt.

Imorse när jag vaknde hade jag ingen feber som tur var. Så jag åkte fram på stan, åt lunch med fille, rensade mitt skåp i skolan och beställde en snygg ring som jag önskar mig i studentpresent av mormor. Sedan har jag legat på altanen resten av eftermiddagen. Mår fortfarande inte helt bra så jag ska inte jobba imorgon. Måste verkligen bli sjuk tills nästa vecka för då är det för sjutton STUDENTEN är!!!! =)

And here we go

Hostar så jag nästan spyr, snorar som jag vore galen och har en sprängande huvudvärk. Perfekt för en heldag på liseberg! Efter ett par alvedon är jag nu redo inför göteborg-resan.



nu räcker de!

Ligger nedbäddad i sängen med en kopp té med honung som min älskade mami gjort åt mig. Har fått massa fylle sms och samtal från de galna studenterna som varit på ölbrännbollen idag. Jag måste, måste, måste vara frisk imorgon. För kl 11.00 går bussen till liseberg. Ska bli så himla roligt! Därefter åker vi direkt till Stadt så förfesten blir på bussen. Då måste jag verkligen vara frisk. Ska sova med tummarna hållna.

Sjung om studentens lyckliga dag!









Jag är SJUK

Nu har det varit sjukt dålig uppdatering de senaste dagarna pga att studenten närmar sig och det har varit fest i princip varenda dag. Sista skoldagen var i torsdags, så nu har vi kört all in både onsdag, fredag, lördag, söndag, måndag och hela tisdag morgon! Idag är det onsdag och jag är så jäkla sjuk så de finns inte. Så typiskt att jag blir det nu, dålig timing så in i helvete! Är såklart jätteledsen att jag missar ölbrännbollen idag.... Men det finns inget att göra än att ligga i sängen hela dagen och vänta på att bli frisk. Har legat här i snart 17 h, så snart ska jag gå upp och äta något. Efter det kommer härliga bilder från studentveckan att laddas upp!