Baby, would you be my Corona and lime?

När Antonia berättade att hon bakade kladdkaka förut blev jag så sugen så jag ställde mig i köket och gjorde detsamma. Nu sitter jag och slickar skålen medan kladdkakan står inne i ugnen. När den är klar, ska jag och min kladdkaka cykla iväg till Johanna. Vi ska käka kladdkaka, fruktsallad och glass... lovely. En go rulle på det blir pricken över i:et för en perfekt myskväll. 

                                                   
                                                        Min godbit & jag


love it

She said "Boy you crazy"

Nah, I'm Shwayze.

partyparty

Langar några snygga bilder från när vi var hos Ollie i lördags!



   

Rallybrudar

Sitter här med ett stort leende på läpparna. Vet inte riktigt varför, är bara extra glad idag. Det är ju höstlov, vad mer kan man begära? Vaknade inte förrän vid 12 imorse, det var så skönt att få sova ut. Igårkväll mötte jag upp brudarna på folkan, vi skulle se Rallybrudar. Det var tilda som hade fått äran att välja film. I biosalongen satt vi fem tjejer och resten var 60+, redan då ringde en liten varningsklocka. Jag blev besviken när filmen började, då jag upptäckte att den var på svenska och jag brukar inte gilla svenska filmer. Men med en stor popcorn i knät, cöla och frida & fanny bredvid mig så hade jag riktigt skoj. Efter filmen hade vi tänkt äta på Wookie cookie men de hade stängt så det fick bli middag på Rhodos. Därefter gick vi hem till fanny och tjötade lite, vi såg även på Mamma mia. Det är nog den vackraste film jag någonsin sett, jag blir så fylld med kärlek och glädje när jag ser den. En riktigt mysig kväll med brudarna!

                                                    
                           Rallybrudar                                                     Fanny och Frida

Halvdöd

Hade en mycket trevlig kväll igår. Vid halv tre var vi hemma hos min älskling och båda två somnade direkt. Hos Olivia togs det en del kort, så när jag får tag i dem lägger jag förmodligen upp dem här. 

Nu ligger jag i Antons säng och mår mindre bra. Han är på Tempo och köper godis samt två apelsiner till oss. Min mobil är död, så ni kan inte nå mig för tillfället. Är hemma framåt fyra. Längtar redan tills ikväll brudar! Later.

Goodnight

Har lagt mig sent varenda kväll hela veckan så idag har jag bestämt mig för att försöka somna innan halv elva. Så nu ska jag lägga mig i min varma säng med dubbeltäcken samt fyra kuddar, och så har jag skruvat upp elementet på 22 grader. Kommer somna direkt. Puss och godnatt!

En riktig otursdag

Min dag idag har varit åt helvete.

Försov mig och vaknar 09.15 utav en mardröm, och lektionen började 09.10.

Hoppar upp ur sängen och skyndar mig allt vad jag kan.

09.30 sätter jag mig på cykeln, och då hoppar kedjan. Eftersom det aldirg hänt mig förut hade jag ingen aning om hur man fixade det.

Får ta lollos gamla cykel där sadeln är nersatt på lägsta nivå, och eftersom jag har så långa ben var det jättesvårt att cykla. Tog drygt 25 min till skolan.

Hade tid hos tandregleringen direkt efter skolan, när jag sedan ska iväg och träna märker jag att de glömt ett fäste på en tand.

Får åka dit igen och fixa det, vilket resulterar i att det blir jättestressigt innan träningen.

Efter passet ska jag cykla hem, när jag öppnar dörren så ösregnar det.

Jag tänker att nu kan dagen inte bli värre, och börjar cykla. Då kör en bil snabbt förbi mig precis då jag cyklar bredvid en vattenpöl och det blir en sån där grej som händer på film.

Väl hemma känns allting bättre då jag pratat med min pojkvän och fått i mig den goda middagen jag lagat helt själv, fiskbullar och macaroner.

En saknad vän

Hej bloggen!
Det blev ingen träning för min del ikväll. Åkte istället hem till Reimers och kikade gamla Eva & Adam avsnitt med Antonia och Samuel. Det var jättemysigt. Egentligen är det sjukt hur många repliker man kommer ihåg trots att det nästan var tio år sedan man följde serien. Just nu ligger jag i min säng med en skål popcorn, läser lite bloggar och halvkollar på tv. Har massor att plugga men orkar inte ta tag i det än. Kvällen ser lugn ut, det enda jag har inplanerat är Tila Tequila 2 ikväll kl tio. Imorgon har jag en lång skoldag framför mig, 8-16 och efter det ska jag och beccis träna.

Fick förresten ett sms utav jullan förut och jag blev verkligen jätteglad! För er som inte vet så är hon utbytsstudent i Australien under ett års tid. Jag saknar henne så mycket och vill verkligen hålla kontakten men det är så svårt att höras av, speciellt med 10 timmars tidsskillnad. På skybe(?) kan man tydligen se varandra genom camen samtidigt som man pratar i mikrofonen men jag har inte skybe på min dator. Ska dock få en ny datorn inom de närmaste veckorna och då tänkte jag installera det på datorn. Ska iallfall skriva ihop ett gulligt sms tillbaka till henne efter att jag publicerat det här inlägget. Puss på er!

                                                         
                                               Saknar dig du underbara människa!

Yoga

Sitter i skolan och har just haft Info Layout prov. Kursen är väldigt enkel och provet var minst lika lätt. Nu ska vi ha idrott och då ska vi prova på Yoga, det ska bli väldigt spännande. Det jag ser fram mest emot är faktiskt att se killarna utöva detta. Efter det ska jag träffa min älskade vän Erika för att tjöta lite över en fika. Förra veckan hittade jag & Olivia världens godaste hallonspaj på 3B som hon bara måste smaka. Senare ikväll blir det ett Core-pass på Friskis. Nu ska vi käka lunch, ha det bra!

                                             

NAJS

Sitter på sista lektionen för veckan och det känns riktigt skönt. Vi slutar om cirka tio minuter och då ska jag fika med min bästa kompis Erika. Därefter ska vi två samt Johanna iväg för ett Station/medel-pass på friskis. Och ikväll ska vi laga middag hos Liljegren med brudarna! Ha en skön helg snyggingar!

Desperate housewives

Har precis duschat efter ett träningspass på Friskis med Antonia. Det var sjukt mycket folk, över hundra personer i den lilla salen så det var ganska trångt. Men vi gjorde vårt bästa och nu efteråt känner jag mig grymt duktig. Jag älskar känslan efter ett hårt träningspass. Efter passet blev jag dock grymt sugen på kladdkaka så jag hade tänkt baka det nu och sedan avnjuta den under tiden jag ser på mitt favoritprogram Desperate housewives som börjar om drygt en timme. Ciao!

"helt sonika"

Har inte bloggat på ett tag, men eftersom så många ber mig att göra det kände jag att det var lägligt att göra det nu. Jag kan börja med att berätta vad jag gjort i helgen. I fredags hade vi klassfest, vilket var riktigt skoj. Därefter sov jag hos Olivia och när vi vaknat och ätit frukost tog jag bussen hem till min pojkvän. Han tog hand om mig eftersom jag inte kände mig alltför pigg. Vid sex-tiden kom mamma och körde hem oss till mig. Det blev kina-hämtmat och mys för vår del eftersom jag jobbade dagen efter, kl 9-15. Efter jobbet åkte jag hem igen till min favoritpojk som gjort iordning mat åt mig. Vi kikade på filmen Hancock med Will Smith i huvudrollen och jag måste säga att den var riktigt bra. På kvällen kikade jag Gossip girl med syrran tillsammans med en stor skål popcorn samt massor med chokladkakor och glass. Vi äter för mycket onyttigt så vi bestämde oss för en vecka utan sötsaker. Vi får alltså inte äta något onyttigt från måndag till torsdag den här veckan och det kommer bli väldigt jobbigt eftersom jag jämt äter något innan jag går och lägger mig. Men ni ska veta att jag faktiskt klarat mig hela dagen idag. På tal om idag så vaknade jag vid elva-tiden, det var skönt att få sova ut. Jag började kl 12.30, så jag cyklade ner till ågårdsskogen där vi skulle ha individuell orientering men det var lättare sagt än gjort. Jag har faktiskt aldrig orienterat själv så för mig var det väldigt knepigt, men jag hittade alla kontrollerna och kom till slut i mål.

Antonia ringde mig alldeles nyss när jag satt och skrev här och vi pratade om allt möjligt. Och då "helt sonika" (som julia säger) utbrister hon: "neis, du har ju inte uppdaterat din blogg på jättelänge" när jag precis sitter och gör det. Det tyckte jag var lite komiskt. Ikväll blir det en lugn kväll, ska ut och gå en sväng med Hanna och sedan ska vi hem till mig och chilla. På onsdag är vi lediga, och det skulle inte kunna vara mer passande. Ha det bra allihopa, puss från mig!

                                           
At my love's place                     Världens goaste hund.                       Frukost på jobbet.