Kärlek

Är på jättebra humör ikväll för allt känns tipptopp. Så satte jag på Melissa Horns album och sitter o tittar igenom bilder på datorn. Då blir man lite tårögd. Vilka fina minnen jag har med mina fina vänner. Men det är sjukt hur små vi såg ut, bara sedan förra året! Älskar er, underbara människor.



Skål!

Nae kanske inte än, men om exakt 20 timmar!


Söndag, redan??

Hur sjutton kan det redan vara söndag?? Helt galet vad tiden går fort. Vi har ju haft "lov" i två hela veckor nu. Igår hände en sjuk grej! Jag stod inne i badrummet och sminkade mig och så känner jag att väggarna, fönstren och golvet skakade. I cirka fyra sekunder, och de första sekundrerna trodde jag seriöst att det var jordbävning. Jag springer ut och kikar, då har hela snötäcket som legat på taget åkt ned. Och jääääklar vad mycket snö det var! Grannen kom ut och undrade vad som hänt, eftersom deras väggar också skakat. Lite ballt faktiskt.

Igår köpte jag och fille med oss pizza och cöla hem, så som det ska va en bakislördag. Kikade en go rulle och hade de gött. Imorse stekte jag ägg och bacon åt oss, och sedan gick vi på en långpromenix här i stenhammar. Nu har fille åkt hem och jag ska sätta igång och städa mitt rum. Verkligen storstäda. Plocka undan allt, slänga i tvätten, dammsuga, damma och byta till rena lakan. Till det spelas Eric Hutchinson - Back to where I was.

  
Vi vaknade upp av denna lappen igår, päronen verkar tro att jag är helt handikappad.


Det står (med stressig handstil och dålig svenska):
Lunch
1. Stek schnitzlar från hylla 2 i frysen
Till detta pommesfrites i ugn
På båda sakerna finns instruktioner på påsarna
OBS Glöm ej att äta frukost


Heartbreak warfare

Mådde som jag förtjänade imorse. Vi gick upp runt 12 och kokade ägg, låg sedan och häckade framför tvn fram tills nu kan man säga. Nu har jag och syrran precis lagat mat, det blev snitzlar, pommes och currysås. Ikväll är det strand och tanken var väl att jag skulle dit, men är inte alls taggad, gårdagskvällen får räcka för den här helgen. Så ikväll blir det myskväll med fille at my place.

It's fucking friday

Beställde hem kläder, smycken och bikinis från h&m igår med syrran. Sedan la vi oss i min säng och kikade film, blev en typiskt tjejfilm. Sedan hade jag tydligen somnat mitt i en mening, så då hade hon gått upp och lagt sig. Idag var vi i skolan för första gången på 2 veckor, vilket var ganska ovärt eftersom vi inte fick gå in i a-huset och hämta våra böcker. Så vi hade bara en lektion, ute i e-huset, då vi beställde våra studentoveraller. Grymt snygga kommer de vara!

Så när vi slutade vid lunch gick jag och bec och fikade med mathilde, evelina och gabrielle på 3b. Nu har vi precis käkat, drickan står på kylning och vi ska börja göra iordning oss. Sedan vankas go förfest, 18 års fest och sen förmodligen stadt. TGIF!!

Volang

Håller på och kikar vårkläder och bikinis på olika hemsidor. Är riktigt shoppingsugen och lönen kom idag så är sugen på att klicka hem något, eller två. Snart kommer mami hem med kebabrulle, gött. 


Denna bikini med volanger är jag riktigt sugen på


gin and tonic

Gjorde mig själv besviken igår då jag letade i frysen efter något att laga och slutade med att jag värme en enportions fiskgratäng med potatismos. Fast den var riktigt god måste jag erkänna. Jag och bec myste hos mig, drack kaffe och bara snackade skit. Sedan tog vi kvällsmaten på donken och lite senare drog vi hem till fille. Det var jag, bec, fille och kalle. Vi drack Gin and Tonic och tjötade, riktigt trevligt. Imorse mådde jag inte tipp-topp men det var inte farligt, och vid 12 åt jag, syrran och mami lunch. Det var en försenad julklapp från oss, att bjuda mamma på lunch, och hon valde att äta på henry's. Så det blev en god skaldjurssallad och kaffe för min del och när hennes lunch slutade satt jag och syrran kvar och pratade om livet. Sedan traskade jag hem till min underbara vän antonia som jag inte träffat sedan hon åkte till idre.


helan o halvan


Freeeedom

Hade jättemysigt med tjejerna igårkväll hos jessica. Jag och bec köpte med oss chips och cöla och så kikade vi The holiday. Blev bortskämd som vanligt av min söta julia som kliade mig i håret genom hela filmen. Har spenderat förmiddagen hemma hos filip och nu ska jag ställa mig och laga lunch till mig själv. Jag ska faktiskt LAGA något, inte bara stoppa in något färdiglagat i ugnen. Så vi får se vad det blir för gott, om det nu blir så gott. Min bec kommer om någon timme eller så.

Tredje lediga dagen nu, underbart!

Push it baby

Kom precis hem från fille och ligger och lyssnar på världens goaste låt som han hittat. Salif Keita. Väntar på middag här hemma, sedan kommer beccis förbi och så drar vi hem till jess lägenhet där mina godingar julia och nattis även håller till. Later

SJ

Jäkla SJ, eller jäkla snö borde man egentligen säga. Om vi skulle ha fått åka som planerat i lördags så skulle vi varit hemma i lisch kl 18. Istället fick vi en ny biljett till igår kl 16.45. När vi står på perrongen står det först att det är försenat 20 minuter, så vi står ute i kylan (20 minus) och väntar, tillsammans med två andra familjer som vi bekantade oss med. Som tur var hade vi bunkrat upp oss med mat, dricka och chpklad. Efter 20 minuter står det att vårt tåg är inställt, och inom 3 minuter är det till och med borttaget från Avgående-listan. Något frustrerade försöker vi komma på en lösning och det var ingen idé att ställa sig i kön till informationsdisken eftersom kön dit var 30 meter. Jag ringde mami och hon åkte ner till jobbet och kikade det enda tåg som var ledigt inom ett dygn. Det var ett tåg som skulle gått vid tre-tiden men nu skulle gå vid halv sju. Så dit springer jag, bec och familjerna. Tur i oturen kommer vi på, dock är det ett snigeltåg men vi får sittplats runt ett 4 platsbord. Jag, bec och james. Allt flyter på, men när vi stannade i örebro och gick ut för att ta frisk luft och jag frågade kondustapeln när vi skulle åka vidare svarade han: ni hinner röka en hel limpa. Då var det fullt med snö på spåret i Halsberg, där ett tåg hade fått vända igår. Japp. 23.30 var vi i alla fall framme i Skövde, alla bussarna har slutat gå så vi förberedde oss för att åka taxi. Som tur var fixade vi så att SJ betalde vår resa hem. Slutet gott, allting gott. Nu ska jag laga en stor frukost och sedan sätta igång och mega plugga och sedan träffa fille.


KAOS på Centralen


Stuck in Sthlm

Godmorgon. Som rubriken antyder så är vi fast i Stockholm. Igår var vi och shoppade, lunchade och hade jättemysigt på stan. Gick till stationen i tid och satte oss helt omedvetna om alla problem. Efter att ha stått stilla i en halvtimme på perrongen så sa dem i högtalarna att alla förbindelser från Skövde var avstängda p.g.a snökaoset. Vi kunde alltså komma till Skövde, men därifrån sket SJ i hur vi kom hem. Päronen kunde inte hämta eftersom de var insnöade, flera av grannarna hade försökt ta sig in till stan med bilarna och försökt skotta själva men det var omöjligt. Så de sa att vi kunde gå av tåget och få pengarna tillbaka. Så det gjorde vi, men självklart fick vi inga pengar tillbaka, så säger dem bara. Vi lyckades i alla fall boka ett tåg som går idag kl 17, och efter det åkte vi hem till papi helt utmattade efter alla köer och tjat med informationsdiskar hit och dit. Vi kikade Twilight, åt fondue med familjen och sedan satte jag, louise och bec oss i bastun. Efter det blev det inte många knop gjorda, vi somnade ganska tidigt.

Pappa visade mig tidningen imorse där det stod att tåget som vi skulle åkt på igår hade stått stilla i 5 h och att man hade fått övernatta i skövde. Idag är alla tåg inställde i hela Sverige fram till eftermiddagen, så vi får hoppas att allt är klart tills vårt tåg går kl 17. Vi sover ut idag och leker lite med syrran, sedan kör papi in oss till stan när vi vet om det går något tåg eller inte.


Dimmig bild i bastun


Low cuts

Blir en snabbdusch nu och sedan ska jag göra iordning mig! Farmor kommer över på middag. Det blir champagne, oxfilé och potatisgratäng. Sedan ska fille ha lite fest hos sig med grabbarna och om jag orkar hade jag tänkt att titta förbi, vore roligt. Dock ska jag möta bec inne i stan kl 10 imorgonbitti så vi får se vart tiden springer iväg. Tåget går hem imorgon efter 14, så ni får ha det så bra tills jag och bec är hemma i staden igen.

2 days with papi

Hallå alla snyggingar.

Är hos lilla familjen i Stockholm, eller lilla och lilla, 5 st är vi ju nu när lollo inte är här. Jag och minsting syrran sitter vid datorn lite. Blev chockad när hon satte sig vid datorn bredvid, startar den och loggar in med lösenord. Hon är ju bara 5 år, men det kanske är normalt att kunna sådant nu i dessa dagar?

Idag har jag och papi varit i Sandviken och hämtat hem de sista sakerna i farmor & farfars gamla hus. De nya ägarna flyttar in på måndag, skönt att allt är klart, eftersom det nya huset här i Stockholm köptes för cirkus ett halvår sedan.

Igår när vi kom fram vid 12-tiden tog vi oss en snabbis på stan innan papi hämtade upp mig. Vi åkte ut till gamla stan och satte oss på en mysig restaurang. Jag älskar gamla stan, speciellt på vintern. Så himla mysigt! Tog även en långpromenix där ute och kikade lite, fick en snygg tröja och sedan fikade vi på American Cookies, som har världens godaste brownies med vaniljglass. Åkte hem och umgicks med familjen, och vid nio skulle jag läsa godnatt-saga för louise och då somnade vi båda två. Hade inte fått mycket sömn de senaste dagarna så jag var sjukt trött. Men nu är jag helt återställd!

Längtar

Hade jättemysigt med tjejerna igår. Det var jag, bec, julia och natali. Först var vi och bowlade och sedan handlade vi inför myskvällen. Blev film och tjöt hela kvällen lång. Lyckades somna innan 01, och sedan var det bara att gå upp för att hinna med bussen kl. 08.10. Det var hemskt, jag somnade 3 gånger på bussen och vaknade precis innan min hållplats..

På jobbet var det stressigt eftersom vi hade dagens. Men det var roligt, jag jobbade ihop med josse. Haha hon skulle fixa en ketchupflaska och slår den i bänken (utan lock) så de sprätte upp i hela ansiktet, då garvade jag kan jag lova. Runt 12-tiden får jag ett sms av bec att hon saknade mig.. hihi. När jag slutade kom kära bec och hämtade mig. Jag duschade, vi lagade middag och sedan låg vi i sängen och snackade hela eftermiddagen, rörde inte många fenor. Man blir trött av att göra,, ingenting.

Kom just hem till mitt egna hus, har inte varit här sedan i lördags haha. Mat håller på att lagas ute i köket (skönt att slippa göra det själva) och snart kommer beccis hit. Vi sover här inatt och åker med glenny in till stan imorgonbitti eftersom bussen till Skövde går redan kl 07.30. hörs senare

Goodmornin' sunshines

Sitter ensam och äter frukost och saknar bec. Vi har varit så tätt inpå varandra i 3 dygn nu så antar att man blir lite beroende av sällskap. Hon är i alle fall nu på ett ärende i stan medan jag valde att sova ut, eftersom det blev rätt sent igårkväll. I slutet av filmen igår kom petter och marcus förbi, vi spelade Peitie mc' petes mission och lite charader. Riktigt trevligt hade vi.

Nu ska jag hoppa i jazuccin med ett glas cöla och en Elle-tidning. Mysigt värre!


Jag och bec i Schweize


Sportlov är till för att mysa

Nu ligger vi och kikar Forensic files och har precis ätit en god kycklingsallad som vi själva lagat. Idag har vi varit och fikat med julia & jessica, det blev en smarrig latte på 3b. Inhandlade även en vårjacka som jag känner mig väldigt nöjd med. Sedan åkte jag och bec till vårdcentralen där jag hade fått tid och jag blev väldigt besviken då det bara var virus, eftersom det har hållt i sig i snart 3 veckor.

Vi har trevliga planer inför morgondagen då vi ska bowla och ha vinkväll med brudarna. Nu snart ska vi ned till stan och hyra film inför kvällen, då vi ska äta fruktsallad och glass, med massa goa partyhattar. Vi har så mysigt så, jag och bec i detta stora hus. Om vi har tur får vi myssällskap ikväll också.


En grymt snygg bild(...) som precis blev upplags på fb
PS. FICK EN KEBABPITA OM JAG BÄRDE DEN RÖDA KEPSEN.


Alla hjärtans dag

Dagen spenderades med min jobbarkompis maria, riktigt mysig dag med fullt sjå. Vi fick jättefina rosa blommor i en kruka av en man som är stammis. "Glad alla hjärtans dag till de goa tjejerna" Så himla gulligt. Blev hämtad av glenny när jag slutade, övningskörde en sväng och köpte 10 röda rosor till mami. Duschade, packade väskan och övningskörde hem till bec. Här har vi lagat middag, de blev oxfilé, potatisgratäng och lyxig sallad. Ett glas vin till det var pricken över i:et. Nu ligger vi i soffan och kikar filmen Catch and release, lite halvmysig film sådär. Planerar helgen som förmodligen blir att min pudding hänger med mig upp till Sthlm, vilket vore grymt kul! Gör upp planer med fille och co för eventuell utgång på fredag eller lördag, vore sjukt nice.

Imorgon ska vi fram på stan, shoppa lite och även ta en fika med julia och jessica. Ska även ringa vårdcentralen imorgonbitti p.g.a min hals, pallar verkligen inte mer nu. Så hoppas jag får en bra tid under dagen, inte för snet och inte för tidigt, för imorgon ska vi verkligen sova ut. Pusss från nea och bec


alla hjärtans dag present av mami


Me & U - Cassie

Är den låt jag lyssnar på just nu, det var ett tag sen och jag ääääälskade verkligen den. Blev förvånad då jag fortfarande mindes texten utantill. Övningskörde för första gången sedan december ner till jobbet imorse och det gick utmärkt, inte ett enda kärringstopp. När jag slutade kl 15 så övningskörde vi lite grand mer och nu har jag duschat, ätit lite tårta med familjen och väntar på bec. Päronen ska till vänner på middag och syrran är på fest, så det är jag och bec ensamma hemma. Vi tänkte laga god mat, hyra film och bara mysa.

Det här lovet kommer att vara kopplat ihop med min vän rebecca. Inatt sover hon här men från och med imorgon packar jag min väska och flyttar dit under lovet. Imorgon, på alla hjärtans-dag ska vi mysa till det rejält. Trökigt att de snygga killarna är bortresta! Men vi om några kan underhålla varandra.. hihi

Fredag och sportlov

Åh vad sköööönt med sportlov! Dagen började med matteprov och jag blev glad när det senare visade sig att jag fick vg, 21 poäng av 32. Efter ytterliggare en lektion hade vi håltimma på 2h där vi passade på att gå ut till den sista klassen för vår marknadsundersökning. Efter sista lektionen tog vi en sväng på stan, köpte present till jess och fick sedan skjuss hem hit till familjen carlson av snälla alexander. Nu har vi ätit och myst lite, och det är dags att börja på överraskningen till jessica! Ikväll ska vi fira henne med födelsedagsmiddag. Ha de gött


Spooooortlov


Pretty damn good

Är på jättebra humör idag. Hände en sådan jäkla rolig grej alldeles nyss som vi fortfarande skrattar åt. Efter skolan så låg jag & syrran och slappade i soffan framför tvn och hon somnade så sött. Efter en stund ringde telefonen och jag tar upp den och svarar. Samtidigt vaknade lollo, satte sig upp och svararade "hej det är lollo" och trodde att hon höll i luren. "Hallå?" säger hon och märkte efter en stund att jag höll i telen. Så kollar hon på sin hand och ser att hon inte håller i något. Hahahahhahaha, sååå himla roligt, vi vek oss av skratt en stund där ja!

Gårdagen var jättemysig. Vi gick runt bland 2:orna och gjorde vår marknasundersökning på förmiddagen och sedan gick jag, bec och petter och fikade på 3b. Efter det tog vi en tripp till jess nya lägenhet för att kika, hur mysig som helst var den. Sedan drog vi oss hem till mig och på kvällen fick jag besök av fille. Idag har vi haft mental träning, matte, drama, rosutdelning och moderna träningsformer i skolan. Har matteprov imorgon kl 9, så jag är lite stressad nu eftersom matteboken behöver lite tid med mig ikväll. Later

The two of us could run

Hej snyggingar!

Kom precis ut ur duschen och har fått i mig god gravad lax. Följde med min favorit hem efter skolan och har hängt där tills nu, jättemysigt. Nu plattar jag håret/lyssnar på hög musik som knappt hörs/kikar igenom matten. Vi har ju matte c prov imorgon, sjukt svårt. Hade jag vetat att denna matten var så obegripligt som den är så hade jag aldrig valt den kursen. Det är det enda som tyngt mig idag, annars har dagen varit perfekt. På håltimmen drog jag och några godingar i klassen till donken och sedan körde vi runt i stan med hög musik och försökte få så många som möjligt att dansa tillbaka. Lyckades rätt bra, även 80+ snörpte på munnen och viftade lite med händerna, haha.

Run - Vampire Weekend


Cape Cod Kwassa Kwassa


puss


Pursuit of happiness

Hej snyggingar! Är hemma hos beccis och myser lite så här på en måndag. Vi smider lite planer för vår kväll, dricker kaffe och äter choklad. Imorse hade vi prov som gick åt helvete, hade tränat på helt fel saker. En fråga gav 20 poäng av 30 möjliga som jag inte hade så stor erfarenhet av, kändes sådär. Annars så har låten Pursuit of happiness spelats i mina och becs öron hela dagen. Love that song! Haj på er




Hittade ett par gamla söta bilder på beeecsh dator


Icecream with blackberriers and chocolate-sous


Mums. Somnade om förut och vaknade för drygt en timme sen, inte så bra. Ligger nu i sängen och äter denna goda tallrik med glass. Är inte sugen på att plugga så snart ska jag och syrran kika filmen 500 days of summer. Ciao


Helgen gick lite för fort

Hallå coolingar! Vilken jäkla helg. Det var fest för hela slanten som gällde i fredags, vilket gjorde oss rätt slöa på lördagen. Vi låg i sängen och myste i princip hela dagen. När alla gästerna hade åkt hem på eftermiddagen så började jag och bec städa, och olle lagade brunch åt oss. Åkte hem en sväng för att träffa familjen, eftersom jag inte träffat dem sedan onsdagen, duscha och äta god hemlagad middag. På kvällen åkte jag, bec och olle till grabbarna som hängde hos leksell. Det blev rätt hårt med deg.. film, godis, chips och dipp. Mysigt.

Idag vaknade jag vid 13-tiden, helt sjukt.. Men nu är mina batteriet åter laddade och jag är redo för lite psykologi-plugg. Vi har nämligen ett väldigt stort prov i det ämnet imorgonbitti, så det är vad jag ska ägna den följande timmen till innan jag går upp och äter glass. Pöss


It's fucking friday

Kan inte sluta tänka på filmen vi såg igår I skuggan av värmen, den var verkligen gripande. Val av film utgjordes av att syggingen Joel Kinnaman har huvudrollen, men filmen var verkligen sevärd. Nu har jag sovit lite till och även hunnit ätit frukost här i sängen. Tjejerna slutar om drygt en timme så tills dess ska jag ha hunnit duscha och sådant, för sedan ska vi ned till stan och handla mat inför ikväll. Det blir tjejmiddag och sedan party. Och jag är grymt sugen på vårt vin som redan nu står på kylning. Tror detta kan bli en riktigt bra kväll! Ciao


Vill vara brun igen


Godmorgon..

Fan vad skönt med fredag!

Så himla skönt att vara ledig från skolan idag, så jag ligger och drar mig i olivias säng medan hon springer runt och gör iordning sig. Vilket gör att det känns ännu härligare att bara ligga här.. Det blev lite för sent igår. Klockan 03.07 säger olle: "ska vi ta en partyhatt?" "nej, tyst, jag sover" 03.12 (seriöst) så sover hon, och ni som känner henne vet ju hur mycket hon snarkar.
 

Sjukling

Pallar inte att bli sjuk nu igen.. Var inte med på mina två gympalektioner idag, som jag har varje torsdag. Har rejält ont i halsen och känner mig krasslig, är inte konstig om jag får feber också som min syster legat hemma med i veckan. Sist jag hade halsinfektion var när vi var i thailand, vilket inte var längre än några veckor sen så jag är inte så sugen på att få det nu igen. Nu snart ska jag, bec, calle o petter till idrottenshus och se på basket. Sedan åker vi direkt till aulan och ser på filmmaraton, görmysigt ju. Nu ska jag kurera mig i sängen en stund tills föräldrarna kommer hem och lagar mat till mig. Blir en god glasstrut så länge.


Taggar inför party imorn


Grattis älskade mamma

Vi har precis ätit födelsedagsmiddag för mami som fyller år idag. Har fortfarande dåligt samvete för imorse då de försökt väcka mig i 30 minuter utan framsteg och de fick sjunga för henne i sängen utan mig.. Skoldagen gick ganska segt, men det var skönt att få svenska redovisningen överstökad. Nät vi slutade satt vi kvar ett gäng och degade i skolan enda fram till kl 17, sen tog jag och beccis oss en snabbsväng på stan. Jag inhandlade ett par grymma tights, en rosa skjorta och ett par svarta vårskor. Nu blir de lite Southpark-avsnitt med chips och lite senare blir det god efterrätt med familjen.

Love them

Här är två av mina favoritbikinisar som jag köpte i thailand. Cirka 80 kr st, det kallar jag riktiga kap!

Har äntligen efter 2 år rensat sms inkorgen. Har alltid raderat vissa och spara alla gulliga sms, men nu tog jag tag i det och raderade exakt alla. Känns lite tomt, haha det är sjukt att man ens kan känna så. Nej nu får jag ta ut tummen ur röven och plugga...


Nervös

Ojoj, varför denna höga statistiksiffra just idag? Det är ofta jämt antal personer som läser, men så ibland sticker statistikmätaren upp riktigt rejält, utan att jag gjort något speciellt. Men det är väl bara roligt antar jag.

I lördags var det fest som gällde och vi var hemma framåt 4 och somnade innan 6, så på söndagen var det deg som gällde. Jag och ika var själva hemma hela dagen så vi gjorde i princip ingenting förutom att mysa och sova i småperioder. Och framåt kvällen fixade mamma räkor, så vi dukade upp mysigt med ljus och gott bröd med skagenröra. En timme på kvällen lyckades vi faktiskt plugga lite och när hon åkte hem tog det inte mer än några minuter innan jag somnade. Så inatt sov jag 9 timmar men är ändå trött.

Efter skolan idag följde jag med antonia hem och har myst där tills nu, så nu ska jag sätta mig och läsa igenom mitt tal som jag ska hålla imorgon på 10 minuter. Är faktiskt riktigt nervös, vilket jag verkligen inte brukar vara inför redovisningar. Grejen är väl att jag inte får ha några stödord, utan bara några punkter att gå från. Nervit värre. Plugga skulle jag göra göra ja, sedan blir de nog förbi jessica en sväng och lämna en liten inflyttningspresent :)


Bild från leksell i lördags