Gissa vem som fått körkort!!!!!


I behov av gummistövlar

Godmorgon! Har ätit frukost och ligger just nu i soffan och dricker kaffe. Ska fram på stan lite senare för att ha en körlektion samt införskaffa mig ett par stövlar. Vi har blivit informerade om att det är väldigt regnigt i Bergen.. Är sugen på antingen ett par rosa regnstövlar eller ett par riktiga Hunters, svarta isåfall. Är det någon lidköpingsbo som vet om Hunters finns att köpa i stan??

Tusan oxå!

Åhhhhhh.. Börjar få panik över min nackspärr! Kunde inte backa idag på körlektionen, eftersom jag inte kan röra huvudet mer än bara några centimeter. Det måste måste måste gå över! NU!

Tisdag 28/9

Hej snyggingar! Kom nyss hem från staden och har precis ätit lite lunch. Imorse vaknade vi av att Yvonne skrek "Klockan är tjugo iii, gå upp nu filleee". Det är lite roligt ändå att min älskling ALLTID lyckas försova sig om inte JAG ställer klockan. haha! Jag somnade om men vaknade en timme senare av en ylande, kissnödig vovve. Tog med Lexus på en långpromenix, åt frukost och cyklade sedan till trafikskolan. Vi körde en dubbellektion och gick igenom kontrollerna. Jag hade inte kört med anneli på två veckor, men direkt in i det vilket kändes jättebra. Hon sa att hon inte var alls orolig över min uppkörning för att jag var "bättre än medel" och att hon känner sig lugn när hon åker med mig. Imorgon hade jag bokat en dubbellektion men hon tyckte att en enkellektion räckte. Sedan är slutet nära people!!

Senare ringde jag och antonia hostelet och prel. bokade. 1200kr/pers för 5 nätter känns inte överdrivet dyrt. Som pricken över i:et har vi eventuellt en lägenhet på g för oss två. Var även på banken och kollade över bankfrågor gällande vår lön i Norge. Åhhh, detta känns SÅ bra!

Men den person som kommer bli svårast att lämna hemma är såklart Filip. Jag är så kär så jag blir helt tokig!



Min kärlek och jag på Melissa Horn


Loveweekand i Uddevalla


VI på balen

Jag älskar dig Filip Leksell. Du gör mig så otroligt lycklig.

Nu ska jag ringa min lilla farmor!


Norway baby!

Åhhh det känns så bra. Jag och Antonia, tillsammans, i Norge! Datum är bestämt till 99,9 %. Vi ska boka i veckan och i mitten av oktober har vi tänkt att åka. Bergen är vår destination.

Du och Jag, babe!






My weekand

Har haft en toppenhelg! Den började med en lugn fredag i form av myskväll med pojkvännen. Jag hade just ätit men kunde inte tacka nej till att äta igen med hans päron då räkor och krabba serverades. Åhh, så otroligt gott! Lördagmorgon åkte hela familjen tidigt på morgonen medan jag låg kvar och sov ut. Vid lunchtiden blev jag hämtad av Glenny, så åkte vi ut och övningskörde i ett par timmar. Sedan duschade jag, sminkade mig och åkte hem till Antonia. Var hembjuden på middag med henne, Carina, Samuel, Johanna och Rikard. Jättemysigt! Därefter vankades det förfest och sedan drog vi vidare till en annan förfest men kvällen slutade på Stadt. Det var deras första lördag då det bara var 18 års-gräns, vilket slutade i en riktigt lyckad kväll! Åkte hem med pojkvännen, där jag spenderade hela söndagen. Vi blev väckta klockan 13.... så länge har jag nog aldrig sovit förut. Det enda vettiga vi gjorde på hela dagen var att traska till en matbutik senare på kvällen för att köpa chips och dipp. När jag satt i bilen på väg hem fick jag ett sms av mamma, där de stod att en överraskning väntade när jag kom hem, kräftor!!! Njöt av dem samtidigt som jag såg filmen Jakten på lycka med mamma. Har sett filmen tidigare, men den var lika hemsk men vacker den här gången också.

Har precis lagt över bilder från i lördags på den första förfesten, här kommer den:







"Fuck you"

Tidigare då folk sagt att de haft nackspärr har jag faktiskt knappt brytt mig, för jag har tänkt "hur ont kan det egentligen göra?!" Men okej, nu förstår jag deras smärta.... Det gör ondare än vad det låter och man tycker riktigt synd om sig själv. Som tur är tycker även min pojkvän synd om mig, så han kommer hit senare och pussar/masserar mig. Men först och främst kommer min framtida sambo Antonia med lunch från donken! Vi ska mysa och planera vårt äventyr i Norge. Lyssnar just nu på Fuck you, en låt som jag först hatade men nu diggar rejält:


I'm in pain..........

Jag sitter här och gråter för mig själv.. har så otroligt ont i nacken...

Vaknade imorse av att jag knappt kunde röra huvudet, eller högra armen. Så jag smsade min körskolelärare och berättade att jag hade ont men ville försöka köra ändå. Då ringde hon upp och sa "Nej, du stannar hemma och kurerar dig, så bokar jag in två dubbellektioner till dig i veckan!" Så det var bara att stanna hemma med en sådan där varm kudde på axlarna.. Vill inte låta gnällig men det gör så jäkla ont!! Så jag har inte orkat gå upp, ställa mig i köket och göra lunch ännu. Inte för att skylla på min gulliga pojkvän, men jag tror det lite kan bero på igår då vi var och handlade och han liksom skulle böja mig bakåt och pussa mig. Då knakade det till i nacken och gjorde jätteont, men jag tänkte inte mer på det förrens imorse när jag vaknade..


haha


Hey hey!

Lyssnar på Memories-David Guetta och ska just börja sminka mig inför kvällen. Är ooootroligt taggad och längtar efter min flaska rosé som står i kylen och väntar!


En utav mina favvo taggar-låtar!


Love

Haha, märker man i min blogg att jag är arbetslös? Så här många bilder har jag nog inte lagt upp i bloggen sedan jag startade den för hela 2 år sedan.. Håller som sagt på med mitt körkort, lever på inrigning och vissa helger, men sedan drar vi iväg till Norge! Yeeeah.

Nu väntar jag på mat, sedan ska jag hoppa in i duschen och göra mig något freschare för att sedan åka hem till världens bästa pojkvän. Massa massa massa kärleksmys ser jag fram emot.

Linnea & Erika

Nu har du åkt hem till Malmö igen och jag saknar dig redan min älskade vän. Här är bilderna från i fredags som du velat se (åtminstone de som är ok att visa här):


jag och min vackra erika


haha


mmh rosé


pusss..


Ingen matlust?

Jag har inte ätit något sedan igår när vi kom hem från stan. Vet inte varför, har bara inte varit hungrig.. Men nu är jag vaken, ligger i soffan och magen kurrar för fullt. Ändå går jag inte in till köket och hämtar mig något att äta. Har ingen som helst matlust.

Idag är egentligen en bra dag, för idag är det lönedag! Jag jobbade rätt bra i augusti på h&m ändå, så jag hoppas på en fet lön. Det är den sista lönen jag får innan jag och antonia drar iväg till Norge.

Min nya kärlek


Love them. För 750 kr blev de mina.


Grattis min bebis!

Har precis ringt och sjungt för min lilla solstråle som fyller 6 år idag.


Rabarerpaj

Med tanke på att jag sov såpass dåligt inatt och har varit helt hyper idag, så är jag väldigt trött nu.. Ligger i min säng och har precis sett klart filmen Kick-ass. Blev rekomenderad den filmen av antonia, och jag kan absolut tro att vissa tycker den är bra men jag mår skitdåligt av hemska dödsscener, vilket det var räääätt många i filmen. Så jag mådde bara dåligt igenom nästan hela filmen, blundade mer än jag tittade och mådde nästan illa då vissa blev slagna till döds. Så om ni är lika känsliga som mig rekomenderar jag inte filmen, men om ni däremot gillar sådana filmen ska ni absolut se den!


Heja Kick-ass!

Nu luktar det underbart från köket... mamma har bakat rabarberpaj. Mums, så nu blir det rabarberpaj, vaniljkräm och kaffe..


Yeeeeeeeeeeeeees!!!

Åhhhh jag är så glad, jag klarade mitt teoriprov imorse!! Var så otroligt nervös, både igårkväll, inatt och speciellt imorse. Inatt kunde jag inte somna fastän jag gick och lade mig tidigt. När jag till slut lyckats somnade vaknade jag kanske 4/5 gånger iunder natten.. helt svettig och drömde mardrömmar om att jag inte klarade det eller att jag hade försovit mig! Mötte maja precis innan provet och vi var så sjukt nervösa, fast ändå blev jag lite lugnare av att inte vara där helt själv.

När jag såg resultatet på skärmen kunde jag inte andas förren jag hittat att det stod Godkänt eller Underkänt, för jag kom inte ihåg vilket poängtal som var det minsta. När jag såg att jag klarat det började jag nästan gråta, för det var en sådan befrielse, efter att ha varit spänd så länge! Firade med en fika på stan och ett par dyrare, sjukt snygga skor som jag blev helt kär i. Lägger upp bild på dem här i bloggen lite senare idag. PUSS OCH KRAM FRÅN EN GLAD NEA


Yeeeees!


..::!??!?!

Heeeej. Sorry att jag inte uppdaterat idag, men internet krånglade hemma hos fille! Igår var det så himla mysigt. Min älskling hade lagat hättegod mat, tänt ljus och öppnat en flaska vin. Han gjorde även efterrätt, banan i ugnen med smält choklad och glass. Mums! När vi skulle gå och läss oss fick han en liten present av mig, en kofta som han var sjukt snygg i. Vi hade en jättemysig 6 mån-dag ihop.

Eftersom det blivit sent två kvällar irad var jag helt död när han åkte till jobbet tidigt imorse. Somnade om och vaknade inte förren kl 11 av att lexus hoppade upp och lade sig på mig i sängen. Filip kom hem på lunchen och då hade jag lagat lunch till oss, sedan åkte jag med honom in till stan och satte mig på körskolan. Har suttit där några timmar nu och gjort prov efter prov, så kan ärligt säga att jag är helt d-ö-d i huvudet.


21 September 2010

Blir nästan tårögd när jag tänker på vilken underbar pojkvän jag har. Imorse när vi vaknade var det först jag fick höra "Grattis på halvårs dagen" Get real, hur många killar kommer ihåg månadsdagar.. Fick sms senare under dagen att vi skulle göra något mysigt ihop ikväll, men inte vad.. bara att han ska hämta mig ikväll efter jobbet. Spännande! =) Blev inringd igår, så jag har jobbat idag 9-15. Förut när jag kom hem från jobbet och körningen ringde fille för de spelade vår låt på radion. Fireflies. Det är vår låt. Tänk, ett halvår idag älskling..





Var superhungrig när jag kom hem och hittade kassler i kylen. Hann inte göra pasta eller dylik för jag var så himla superhungrig så det fick bli en kassler-sallad med kebabsås! Riktigt riktigt tillfredställande. 


Rhodos baby!!

Idag har jag umgåtts med min lilla antis. Fick alla hennes bilder från Rhodos, och hon fick mina. Så nu ikväll har jag kikat igenom allihopa och valt ut några av de jag tycker varit goast. Dessa är mina favoriter av antis bilder:















Körkort, en invenstering

Var på banken förra veckan och beställde tjänsten så att jag kunde göra bg- och pg betalningar. Så nu har jag just betalt min första räkning via internetbanken! 920 kronor för teoriprov och uppkörningsprov. Jag vill bara göra det nuuuuu så att jag har det överstökat. =)

Jag har ingen aning vad jag lagt ut på mitt körkort. Men antagligen ganska mycket pengar ändå eftersom jag haft kanske cirka 6/7/8 dubbellektioner och ett par enkellektioner. Men när jag var trött efter jobbet en dag, gick till körskolan för att betala 2 dubbellektioner, risk ettan samt halkbanan kände jag bara "faaan" och sa "det här körkortet blir jääävligt dyrt". Då säger min körskolelärare "Se det som en invenstering!" Och det är väl visserligen sant, även om det är svårt att tänka nu när jag inte fått mitt körkort än..


Just love my new dress!


Vad tycker ni?


haha

Det är inte jääääääättekul att plugga teori. Så här har ni en bild från ett något roligare tillfälle!


kräftskivan i lördags


Söndagkväll

Fille och rasmus var här för en stund sedan och hälsade på samt lämnade ett usb med körkortsfrågor till mig. Så nu sitter jag och halvkikar på valvakan med en sovandes mamma och glenny i soffan samt pluggar teori på datorn. På usb:et hittade jag även massa bilder, bland annat denna:


ett nyvaket kärlekspar på filles födelsidag


Davis Cup

Idag har jag, Linnea Westerlund, spenderat min dag med att titta på tennis. Blev medbjuden av familjen Leksell på Davis Cup som hållits i Lidköpings arena i helgen. Kvart över 12 imorse blev det bestämt, så på mindre än en timme hann jag sminka mig, platta håret och äta frukost. Jag, fille och lina åkte efter deras päron så när vi kom dit hade de redan satt sig och matchen hade precis börjat. Efter vi satt oss märkte jag att precis under oss satt erika och hennes familj, odds på det?! Då utbrister birgitta (erikas mami): "Mötte precis din mamma och syster, vi frågade ifall du va med o då skrattade marie och sa: Inte en chans att linnea skulle sätta sin fot här inne när det är tennis som visas. Hon vet knappt vad tennis är." Haha, men jag tyckte det var roligt att se de två matcherna. Dock blev fille måttligt irriterad när jag hela tiden frågade om reglerna.. haha! Eftersom vi satt bara någon meter ifrån Robin Söderling så tog jag några kort på honom och även fler när han sedan skulle gå därifrån och gick precis förbi oss. Lollo som satt på läktaren mitt emot oss skrattade senare åt mig och sa "du visste ju inte ens vem söderling var imorse när du vaknde.."

Igår köpte jag med mig chips och varsin dipp till vår myskväll. Fille älskar Hot cheese och jag Guacumole, så det fick bli en varsin! Hade en jättemysig kväll. Jag älskar dig min fina.


Hallo blondie!


lördag

Kom precis hem efter en jobbdag på h&m! Idag var det lite halvdåligt väder, med växlande regn, tydligen en perfekt dag att shoppa på. Herrejösses vad mycket folk det var! Vi fick ingenting gjort utan fick stå i kassorna i princip hela dagen. Men det är bara roligt!!

Hade en supermysig kväll med min brud igår. Erika kom hit och så gjorde vi iordning oss och drack rosé. Vi umgick me syrran o emma, sedan vid 19-tiden fick vi skjuss hem till bella där de vankades kräftskiva. Kvällen slutade på stadt! En gullig pojkvän kom och hämtade mig efteråt, sov vid min sida inatt och körde mig till jobbet imorse. Jag fick mina födelsedagspresenter av ika igår; ett par läckra örhängen som jag hade på mig igårkväll och detta snygga halsband. Tack baby!


Ögonmedicin-dags!

Nu är jag vaken igen och ska börja sminka mig. Men först, ögonsalvan!! Ska försöka droppa den rätt i ögat, men förmodar att jag inte vågar,tycker det är jätteläskigt att tvingas droppa en vätska in i ögat när man är beredd.. så vilken tur att min erika kommer om tio minuter. pussipuss


Nu laddar vi om

Blev 4 h sömn för mig inatt innan jag skulle upp. Finns inte så mycket att säga om risk 1:an. Sega timmar, tråkig information som man hört hundra gånger förut och riktigt hemska filmer. Som tur var fanns de kaffe, cola, bullar, kakor och godis! När det äntligen var slut åkte jag och Glenny ut och övningskörde. Vi körde den slingan som jag körde på så dåligt igår och idag gick det felfritt, vilket kändes otroligt skönt. Mitt hopp är tillbaka, större än någonsin!

När jag kom hem gick jag in och hoppade på två söta bakisbrudar och fick höra allt om deras kväll. Jag och Emma var ute lite och när vi gick in igen genom köket så trampade hon på en glasbit och hade flera sår på fingrarna. Då berättade dem att de igår tappat en stor oliv(glas)burk på köksgolvet.. Så efter att lollo dammsugit lagade vi lite mat, satte oss och åt och nu har jag  tjötat i telefon den senaste timmen. Nu ska jag passa på att sova lite innan erika kommer hit och det är dags att öppna rosén! Kräftskiva!!


titta vad jag hittade, en bild i mitt gamla rum från 2007/2008?
Vad gör vi, nu kör vi!


Just shoot me

Godnatt! Inatt sover jag ensam för imorgon ska jag på Risk 1:an kl 07:45 till 12:30. Ooooh, life's good..

Puckat, nea....

Hahaha. Måste berätta om min lite pinsamma tabbe! Lånemobilen slutade ju att fungera igår, jag provade att ta ut batteriet och låta den vara en stund, men ingenting fungerade. Så imorse fick jag låna filles pappas gamla mobil. Så när jag kom hem till antis imorse berättade jag surt vad som hänt igår och då skrattar hon bara och säger: "men när jag ringde dig på eftermiddag sa du ju att ditt batteri var dåligt, laddade du den senare då?" ... jag behövde inte ens svara på det, utan insåg då direkt att den bara dött utav låg batterinivå och inte av att den var sönder. Ha ha, så himla kasst! Samuel fick också sig ett gott skratt där.

Uppkörning!

Har haft en helt underbar dag, som slutade åt helvete! Blev hämtad av pojkvännen imorse för att skriva ut nya p-piller. Därefter blev jag skjussad hem till antonia där jag stannade och myste någon timme innan jag hade tid hos läkaren. Det var första gången i mitt liv som jag var hos doktorn själv, så jag var jättenervös, men det gick bara bra. Det visade sig att jag hade ögoninflammation, precis som vi alla trodde. Så jag gick till apoteket och hämtade ut min medicin för 120 jäkla kronor!! Sedan gick jag till den duktiga massören Suzann där jag fick massage i 30 min, vilket var en påskpresent från min älskade mamma. Helt underbart skönt, dock ibland tjöt jag till av smärta! Därefter köpte jag med mig mat och satte mig på körskolan och pluggade teori. Gick megabra och jag tänkte "gud vilken härlig dag". En halvtimme senare har jag min provuppkörning, som gick kasst.. Det börjar med att Sören får tvärbromsa i första korsningen då jag gasar när det kommer en bil från höger och han får säga "kör dååå" i nästa då jag bromsar för en bil fårn vänster. Jag kan verkligen inte högerregeln. Jag försöker men det går inte in i min hjärna. Detta var bara början, sedan blinkade jag vänster då jag skulle släppa förbi bakomvarade bilar och parkerade helt snett på en stor tom parkering. Så efter provuppkörningen kände jag mig sjukt nere och är fortfarande lite deppig över det.. Men det är bara att ladda om inför den riktiga uppkörningen!


pappa, kan jag få en rosa bil när jag får körkort?


Grattis min lilla söta bello

Har slått in alla paketen till syrran nu. Ett jättelitet, ett lite större och ett jättestort. Jag tror verkligen hon kommer bli glad för alltihopa! Har verkligen inte snålat heller.. Hon fyller egentligen 16 idag, men de har campat med skolan inatt så imorgonbitti ska vi fira henne på riktigt. Så klockan 7 ska vi upp imorgon och sjunga. Blir till att somna om direkt efteråt, för sömn är det jag behöver mest nu känner jag! Kl 10 kommer fille och hämtar mig, ska ju till sjukan, massage och sedan ha provuppkörning. På kvällen ska jag umgås med min bästa vän som är här och hälsar på från malmö.

PS. Idag dog skit (låne)mobilen helt. Den bara stängdes av mitt i ett sms och nu går den inte att starta alls. Så jag har ingen telefon för tillfället! Eller antagligen inte förren jag köpt en Iphone 4, vilket kommer ta ett tag eftersom man måste beställa och stå i kö..


Tänk att min lilla plutt bello blivit hela 16 bast


Massage på salong

Längtar efter imorgon så sjuuuukt mycket! Ska nämligen på massage kl 15.30. Det är inte ofta jag unnar mig något sådant. Åhhhh tänk att bara ligga där och njuta av proffsmassage, samt få bukt på mina hårda knutar som i sin tur förhoppningsvis kommer lindra min spänningshuvudvärk.


hehe, detta gillar vi också..


My summerlove, H&M

Det känns väldigt.. Tomt. Det här var sista dagen på h&m enligt schemat. Känns väldigt tråkigt och konstigt att jag inte längre kommer åka dit på morgonen och jobba ihop med mina härliga fd. arbetskollegor. Som jag faktiskt gjort nu i hela 12 veckor. Har trivts otroligt bra och älskat arbetsuppgifterna! Nu har jag 3 lördagar kvar, men inga vardagar kvar som är de roligaste. Hur ska jag nu klara mig utan att få se alla snygga kläder i förväg eller få betalt för att hjälpa kunder till en snygg klädstil/rätt smink? Åhh, saknar det redan..

Komiskt att jag just nu ser på Vänner och Rachel har ögoninflammation, som jag förmodligen också har. "Nej ,jag är inte ledsen", "nej, jag har inte gråtit" är två meningar jag fått upprepa flera gånger den här veckan. Mitt högra öga har varit rödsprängt och lite svullet från och till sedan förra torsdagen, på min födelsedag. Så imorgon har jag läkartid kl 13 för att kolla upp detta. Hoppas nästan att det är ögoninflammation så att jag får medicin så att det försvinner en gång för alla.


Nu har jag på mig min spetstunika och min favorit mys-tröja över


pore me

"Knack knack knack"
zZZzzZZZ.... helt död....

-Gumman, är du vaken?
zzZZZzzzzzz........
-Är du vaken?
-aaaaa...
-Vill du ha mat?
-.....eeemn, va e klokan?
-Kvart i 9.
-Vaaaa! åh neeeeej, jag börjar om en kvart o jag har inte sminkat mig!
-Nej alltså, 20.45 på kvällen..
-Jaha, isåfall är jag jättehungrig..!

Åkte hem tidigare från jobbet på grund av sprängande huvudvärk, tog en ipren, somnade och vaknade nu..

Har kommit in i en jäkla spill-period då jag spiller HELA TIDEN, så fort jag äter. Köpte en tröja för ett par fdagar sedan, första gången jag använde den spillde jag mat på den efter bara några minuter så den åkte direkt i tvätten. Imorse var den nytvättad så jag hade den på jobbet idag, och nu när jag vaknade hasade jag mig upp till köket, ser en körbärstomat i sådan där salladsolja, äter den och känner att det rinner.. kollar ner på tröjan, två fläckar.. Can't control myself!

Kräftkalas kräftkalas

Halihalå. Nu är nea glad. Det blir kräftor ikväll!


Smile bitch!

Pizzan står i ugnen och jag väntar på min pojkvän och bästis. Under tiden ska ja hoppa in i duschen och sen sminka mig lite, för efter maten åker vi till Petter för lite chilldrickande.


hejhej här sitter jag och väntar på mat och en nice kvä'll


mysfilm

Kikar filmen Sandor slash Ida. Den boken läste vi i skolan när jag var mindre, så när den började på tvn precis då jag kom hem blev jag jätteglad. Det är så roligt att man kommer ihåg det mesta, deras karaktärer och t.om. vissa repliker. Nu är det reklam så jag kikar igenom lite bilder som legat på min kamera ett tag. Två bilder från min och papis middag ute i Gamla stan förr förra helgen, ett gulligt meddelande jag hittade på jobbet och min nya snygga jacka!


söta papi


sjukt gott och fint upplagt


hihi


nu är den MIN


yea yeah

Kom precis hem från en mysig eftermiddag med Antonia. Var bjuden på fika hemma hos henne efter jobbet idag och då möttes jag av en glad antis, god fika och födelsedagspresenter.


muuums


en nyfiken nea, med mitt nya halsband


9/9

Har haft en jättemysig födelsedag som innehållt körlektion, jobb och middag med familjen samt pojkvännen. Nu blir det sängen med den kille jag älskar mest utav allt annat. Hörs imorgon, då jag är helt ledig!

Halkkörning, Check!

Halkkörningen idag var jätterolig! Haha, hur kul som helst att gasa upp och bara tvärnita! Vi fick sladd på bilen ett par gånger också, eller jag. Jag körde ihop med en jättegullig tjej som jag aldrig träffat förut. Vi samlades imorse innan 7 och då fick jag nycklarna så jag började morgonen med en körning upp till Kinnekulle. När vi var klara och tillbaka i stan satte jag mig på körskolan och gjorde ett teoriprov på datorn. Fick 62 av 70, vilket kändes riktigt skönt då detta var steg 3 av 4. Känner att jag ligger i god tid till mitt teoriprov trots att jag inte orkat/hunnit gå på en enda teorilektion.

Jag och Antonia har suttit på hennes balkong hela eftermiddagen, ätit fruktsallad, druckit kaffe, tjötat och faktiskt solat. Det har varit otroligt varmt, så vi slängde av kläderna och solade. Så detta kändes som den ultimata dagen att vara ledig från jobbet, då jag knappt hunnit sola något på hela sommaren av allt jobb. Fick precis ett mess från min pojkvän som undrade ifall han kunde komma förbi efter jobbet, så nu ska jag hoppa in i duschen!

Halkan imorgon

Godnatt! Nu ska jag tvätta bort sminket, borsta tänderna och gå och lägga mig för imorgon är jag ledig från jobbet på grund av halkkörning. Tycker det ska bli riktigt rolig, dock är tiden 06.50-12.30! Fattar ni, TIO I SJU!!? Oooooh no, jag kan inte ens gå upp ur sängen tio i sju, och nu ska jag vara klar i stan tio i sju. Ser framför mig en zoooombie-nea..

Efter detta ska jag traska över till min älskade vän Antonia, det ser jag verkligen fram emot! På återseende mina läsare

Hej hej hemskt mycket hej

I väntan på pizzan som är på väg kan jag berätta om min goa helg: Jag cyklade direkt hem till antis efter jobbet i fredags, myste uppe på balkongen med en hel del tjöt och liten verkstad. Därefter blev det tjejmiddag, jag, antonia, hennes mami Carina och Carinas kompis Annika. Jättemysigt, med räkor, thaiwook och vin! Därefter drog vi oss till Café o bar för att möta Rebecca och Louise. Vid 12-tiden blev jag hämtad, eftersom jag hade en jobbdag framför mig. Efter jobbet på lördagen satte jag mig direkt på körskolan och pluggade teori i TRE hela timmar! Bra jobbat, Yes!

Nu kom marinaran, musslor och räkor, min favorit...

Bjuder på denna!

Bara för att jag varit så dålig med uppdatering, samt bilder då jag väl har uppdaterat så laddar jag upp den här bilden. Hahaha den här bilden skrattar jag och erika alltid lika mycket åt! Vet inte när eller varför jag tagit den här bilden... haha! Ni ser väl det roliga i bilden??


Loving all of it

Kom precis hem från min pojkvän som jag spenderat kvällen ihop med efter jobbet. Idag är det så att jag är på suuuuuuuperbra humör, så nu langar jag fetaste låten genom världshistorien! Det här kommer alltid vara min favoritlåt och den betyder extra mycket för mig för att fille skickade den till mig i början av vår flirt, då i början när jag höll på och bli kär. Början av någonting jävligt bra. Så skruva upp volymen, höj basen och njuuuut:


Grattis baby!

Min lilla älskling fick körkort idag, så ett stort Grattis till honom! Nu har jag suttit och lyssnat på Catti, min arbetskollegas, radioprogram. Jag älskar hennes personlighet, hon bara sprudlar glädje och humor. Så nu har jag suttit och avnjutit hennes humor i hennes radioprogram tillsammans med hennes syster. Mitt i allt säger hon att hon vill hälsa till mig och gratta min pojkvän, "trädet" som hon kallar honom, till hans körkort. Haha, hur söt som helst.

Nu är fille på väg hit, vi ska inviga donkens drive in första gången då någon av oss två har lyckats få körkor. Han klarade det först, men jag är nära nu! Har bokat både teori och uppkörning så det är bara att råplugga som gäller för min del. Jag och familjen har köpt en stor bukett till honom som han ska få nu när han kommer och hämtar mig. Hörs imorgon


Lördagens kräftskiva




Tipptopp humör!

Är bara så jävla lycklig.

Idag har jag jobbat 9-18.15, vilket var lika roligt som alltid. Älskar mitt jobb och mina goa arbetskompisar! Blev så sjuuukt glad idag när chefen frågade ifall jag ville ha mer jobbtider, självklart svarade jag Ja och nu har jag denna veckan ut, vecka 36 & 37. Jätteroligt!!

Imorgon har jag en bland mina sista körlektioner och då ska jag boka teori samt uppkörning. Vilket även det känns otroligt roligt! Så det blir hårdplugg med teori för min del framöver. Sedan jobbar jag hela dagen, och när jag slutar ska jag träffa goingarna Antonia och Maja för lite vin och tjöt.

Just nu håller jag på och kikar igenom plagg som jag plockat på mig under min sommar här på h&m. Har just nu på mig min nya svarta poncho och ett par turkosa stora örhängen. Helt oanvända. Jag vågar inte ens tänka på hur mycket kläder som ligger i mitt rum oanvända från samma, jäkla (bästa), butik.


Så här glad är jag idag, trots att denna bok kommer vara min enda vän ikväll