En trogen H&Mare

Idag gjorde jag en äkta Catti, åkte en halvtimme tidigare till jobbet för att köpa dagens outfit. Så idag är jag H&M-klädd från topp till tå! :-) För tillfället har jag lunch, äter spagetti och köttfärssås, mums. Sitter helt själv och läser Elle, men om 10 min har Maja lunch så få får jag sällskap. Fick reda på att vi får lägenhetsnyckeln redan idag, så ikväll börjar flytten. Puss på er

30.6.11

Njuter. Dricker mitt morgonkaffe och äter två riktigt goda mackor. Bredvid mig ligger leksells goa vovve och myser med mig. Ska ta med honom ut på en promenix innan jag tar bussen till jobbet. Världens bästa svärmor har gjort matlåda åt mig, köttfärssås (laktosfri) och pasta. Till er som är lediga; njuuuuuut av solen!!!

Slemboll och days of our lives...

Vaknade nyss, ligger fortfarande och drar mig i sängen.. Ligger och hostar upp slembollar, sväljer dem, hostar upp dem igen... Halsont är det värsta jag vet, men när det övergår till slemhosta är det fan värre.

Men jag ska inte klaga. För just nu ser jag på Våra bästa år och dricker kaffe!

DIVIDED

Imorgon jobbar jag bara 13-18.15, då ska jag grovstäda hela divided red avdelningen. Jag tror bara Catti förstår vilken utmaning det är! För nu är det kaos. Idag och igår fixade jag divided black. Jag trivs som fisken i vattnet med de avdelningarna.

Efter jobbet imorgon ska jag packa ihop det sista, för efter jobbet på fredag går första lasset till lägenheten.

En stressig morgon

Ligger i sängen med b-friend och kikar Entourage. Har laddat ner första säsongen så vi ska se serien från början. Imorse hade jag ställt 3 alarm på kl 8, ändå vaknade jag 10.30 och började en halvtimme senare. Sminkar mig, äter frukost och plattar håret (och får skjuss) men loggar in på jobbet 11.02. Vilken brud!
Istället för att gå hem när jag slutat jobbet ställer jag mig och provar kläder..

Pojkvän blir sambo

Hallå där! Har jobbat sedan kl 9 imorse och slutade jobbet för lite mindre än en timme sedan. Nu håller jag på och packar ner kläder i flyttlådor. På fredag är det vår stora dag, jag och min pojkvän flyttar ihop!!! Och jag är så glad, det ska bli jätteroligt och mysigt. Vi har fixat alla möbler, kökssaker, porslin, handdukar mm mm mm och idag var fille och köpte bestick åt oss. Så nu är det bara att börja flytta in, vilket vi ska starta med på torsdagkväll.

Taggar inför Måndax-klubben

Godmorgon alla goa! Vaknade nyss och idag känner jag mig äntligen utvilad efter smögenresan. Nu strax ska jag ner på stan för att gå till tandläkaren, sedan ska jag lägga mig på altanen och sola tills pojkvännen slutar jobbet och kommer o ger mig sällskap. Jag har haft fruktansvärt ont i halsen, men tackade nej till att jobba idag för att bara ta det lugnt så jag orkar festa ikväll, för ikväll är det årets första Måndax! Jag känner på mig att kvällen kommer bli grym!

midsommar 2011













Iphone pics

Vilket underbart väder vi har haft idag i lidköping. Dock har jag legat i soffan framför tvn exakt hela dagen.. För dem som vill se bilder från Smögen, läggs de få som blivit tagna med mobilen upp här på bloggen senare ikväll!


Så här blir de nya kritvita conversen efter en helg i Smögen


Midsommardagarna i Smögen

På midsommaraftonens morgon efter att vi storhandlat mat till oss och grabbarna tog jag, Olivia och Rebecca bilen till Smögen. Vi var ett stort kompisgäng som bodde i Victors båt mitt på Smögenbryggan. Vi hade en underbar afton! Strålande sol, bra musik, vin, öl, skratt och go stämning. Kl 23 hade vi spritbord på Lagergrens och därfefter stannade vi natten lång och dansade oss svettiga på dansgolvet. Det var den grymmaste danskvällen jag haft på mycket länge. Väl tillbaka på båten vid 5-tiden somnade alla efter lite tjöt men sedan låg jag, louise och pojkvännen uppe hela morgonen på fören och njöt av livet i gryningen.

När vi piggnat till på midsommardagen gick vi till Skärets och åt världens godaste räksmörgås med handskandes räkor. Ströva runt på bryggan, träffade folk och njöt av solen i några timmar innan vi mötte upp några Lidköpingspojkar och åt räksmörgås en gång till på en annan restaurang lite längre bort. När det började närma sig Sea lodge duschade vi och började sedan dricka igen. Väl framme, köpte vi öl och rosé och njöt av musiken och vädret. Timmarna på Sea lodge var grymma, så sjukt jäkla roligt!!!


Reunion med grabbar vi träffade på P&L -09


Hemma från midsommar firande

Helt otroligt sjuka dagar på Smögen. Sov inte en blund inatt, så nu ska jag ta ikapp all den sömnen. Hörs la igen om 12/14 timmar..

Hunger

Jag förstår inte hur jag kan äta så mycket som jag faktiskt gör! Är hungrig exakt hela tiden! Åt torsk och potatis hos beccis vid fyra, kom hem till mig vid sju (svin hungrig) och äter revbensspjäll och mina favorit kycklingspett med stor sallad. Och nu kom jag precis hem från beccis och står och steker bacon, kokar pasta och tänkte göra en god pastasås med massa fet grädde. Mums!!!

Hell yeah!

Är så taggad!!!!!! Väntar på att min kära becci ska hämta mig här strax. Kunde inte somna igårkväll heller och får ju inte hålla min pojke vaken eftersom han börjar så tidigt. Så imorse ställde jag klockan tidigt så att jag ska kunna somna tidigare ikväll eftersom vi åker tidigt imorgonbitti. Nu ska vi fram på stan och köpa allt inför helgen!

Skön dag

Jag, beccis och majsan var hembjudna till Antonia tidigare idag på glass och jordgubbar och kaffe. Det var en jättemysig fika. Blev upplockad av pojkvännen när han slutade jobbet, då vi var tvugna att skriva på ett elkontrakt i kommunhuset för att ha ström i lägenheten på fredag. Därefter blev jag avsläppt på bolaget, där vi fixade dricka inför helgen och sedan skjussade beccis hem mig till fille där emil även hängde. Det blev snabbt käk och sedan blev jag hemskjussad hit, då jag blev hungrig på nytt. Tredje koppen té nu för det känns alltid som det hjälper mot en ond hals.


Olika

Haha, jag och min syster är så olika. Hon satt på tåget från Göteborg och hade tio minuter kvar. Jag: Ska jag hämta dig? Lollo: ne de är lugnt, jag cyklar. Jag: men vi tar cykeln på bilen, klart jag hämtar dig! Lollo: nej asså jag vill cykla!

Hemmamys

Äntligen hemma. Helt själv. Kommer inte ens ihåg när jag var det sist, men sjutton så gött det är! Springer runt i underkläder och småäter ur kylen med hög musik och ser Cougar Town på samtidigt. Har börjat få ont i halsen och är helt röd o svullen med en bultande huvudvärk, så det blir en lugn hemmakväll med syrran för att tagga maximalt inför en midsommar på smögen.

Goodmorning sunshines!

Guuuuuuud. Jag somnade lite innan 4 inatt. Kunde verkligen inte somna, det var hemskt! Så gissa om jag var trött imorse när min syster kom kl 7 och skulle hämta mitt fritidskort... Somnade om och vaknade nyss, klockan 13. Nu har jag precis ätit frukost, ska göra iordning mig lite och sedan åker jag & bec till antonia och ska mysa på hennes balkong. Hon ska bjuda på kaffe och glass med jordgubbar. Mums! Hörs senare. Ps. Klippte hela 5cm igår! Ljuvligt!

Omöjligt att somna...

Fille börjar 6.30 imornbitti så han somnade för länge sedan, medan jag ligger här bredvid helt klarvaken. Ligger och torrskrattar åt gamla Full frys avsnitt på datorn.. Väcker fille lite då och då när det blir alltför tråkigt och smsar med alla som är vakna. Jag kan verkligen inte somna.......

gladis

Heeeej. Igår jobbade jag 11-18.20 och efter det åkte jag hem till beccis som är hemma i veckan. På kvällen åkte vi till nattis tillsammans med lollo där vi spelade ett sjukt roligt spel. Senare på kvällen hade jag och beccis en otroligt mysig rötjuts kväll bara vi två och imorse tog vi oss en välbehövlig sovmorgon. Åkte in till stan och köpte mig ett par svarta byxor och en vit långkjol (som jag förmodligen aldrig kommer använda) och åkte sedan hem med pojkvännen och mös. Annars har jag umgås med becci babe hela dagen och ikväll blev det häng på donken med mette och louise. Nu är jag hemma hos pojkvännens familj och fixar med lägenheten som vi flyttar in i om exakt en vecka och två dagar! :-)

Sleep cykle, ett måste!

Godkväll. Har precis kikat klart filmen "Den utvalde" med familjen. Har ni inte sett den måste ni ladda ner den direkt, sjukt bra! Fille har sin första arbetsdag imorgon och börjar 6.30 så vi sover inte ihop inatt. Men egentligen hatar jag att sova själv, alltså hatar det verkligen.. Men nu får jag chans att använda min nyinköpta app Sleep cykle, som mäter av med hjälp av vibration när man har sin djupaste respektive lättaste sömn under natten. Man ställer ett alarm på en halvtimme, exempelvis mellan 7 och 7.30. Då känner iphonen av när man sover som lättast under den här halvtimmen och då ringer klockan. Jag hat provat den två gånger tidigare och båda mornarna kände jag mig så sjukt utvilad. Jag vet inte om det är inbillning eller om det verkligen stämmer.. Men en skön uppvakning får jag åtminstone, och det är guld värt! Speciellt när man vaknar upp ensam i sängen. Nu säger jag natti natti för imorgon ska jag jobba och direkt efter möta becci babe som är hemma från Stockholm. På kvällen bli det vinkväll med tjejerna. Puss

regn regn och åter regn

Godmorgon.
I onsdags tog 92orna studenten, och det var en sjukt rolig kväll för oss alla med världens gratisfylla. Tack allihopa för en rolig dag/kväll/natt! Igår jobbade jag 10-15.20 och sedan blev jag hämtad av pojkvännen. Vi drog hem till Olivia och umgicks med henne och hedda, sedan åkte vi ut till spiken och myste.
Idag var tanken att åka ut på sjön med båten, men det ösregnar. De sista dagarna på vår semester... toppen! Men man får göra det bästa av situationen och vad är inte mysigare än att ligga i sängen med massa duntäcken, öppen dörr så man hör regnet smattra utanför och se på en rulle med sin pojkvän? Så det blir frukost i sängen framför en film som fille valt, Transporter 2. Puss på er

2 as goa låtar

Kom ihåg vart ni hörde dem först.....!

Studenternas dag

Åh vad avundsjuk jag är nu! Alla 91or, tänk vad lyckliga, förväntansfulla och glada vi var den här dagen förra året! Hela studentveckorna var sjuka, men Studentdagen var den bästa av dem alla! Det var obeskrivligt. Men idag ska ändå bli en sjukt rolig dag och solen skiner, så det kan inte bli mycket bättre! Strax ska vi fram på stan och fixa allt inför utspringet och mottagningarna. Pusss!

Sommarrea och studentfixande

Godkväll! Kom precis hem efter en mysig kväll på Antonias balkong med middag, vin o en massa tjöt med brudarna. Nu planerar jag och Erika morgondagen, då det är student här i Lidköping och vi vill hinna runt och gratta så många som möjligt. Kl 8 kommer bästis hit på frukost och sedan blir det en tripp på stan för att inhandla rosor, hänga på grejer, presenter och dylikt. Annars idag så har jag tillbringat förmiddagen hos min pojkväns familj där det ordnats inför morgondagen och världen gulligaste svärmor la upp timmar på min klänning. Sedan har jag jobbat på h&m mellan 12 o 18.30, där det var KAOS. Vi har sommarrea nu och folk blir som galna. Jag stod i kassan regelbundet i nästan 6h och efter det var jag slut i huvudet. Ändå rekomenderar jag er att kika in, för det går inte att gå därifrån tomhänt med så mycket snygga sommarkläder till ett så lågt pris.

Myskväll

Hallå bitches! Idag har jag jobbat till kl 15, varav provat kläder till kl 16. Åkte hem en klänning, en kavaj och en poncho rikare. Shoppingrus på hög nivå! Klänningen vill jag ha på mig på studenten på onsdag men den är lite för lång, så ikväll har jag och svärmor försökt att sy upp den. Projektet får fortsätta imorgon. Nu håller fille på och gör sen middag till mig och han sen ska vi pussas igen all tid vi missat under helgen.

Sunday evening

Godkväll. Vilket fantastiskt väder vi haft här idag. Jag har njutit av solen och värmen ute på altanen tillsammans med min fina mormor. I eftermiddags drog jag, mammi och robin ut för att kika på lollos fotbollsmatch. Jag har inte sett henne spela på flera år så jag blev riktigt imponerad! De vann med 6-0, varav syrran gjorde två mål. Ikväll har vi bara suttit ute på altanen och ätit grillat med familjen. Jag älskar sommarkvällar. Nu blir det sängen för mig för imorn jobbar jag 9-15 på Hennes&Mauritz, så vi ses där! Puss
lille goingen robin

Vilken härlig dag!

Åhhh, vilken härlig dag! Det blev rätt sent igår ändå vaknade jag och malin tidigt imorse. Redan kl 10 satt vi ute och lapade i oss sol. Efter en stor frukost med hela familjen Westerlund + Renström drog vi till Högbo strand för att sola och bada. Vi hade 28 grader i skuggan och 22 grader i vattnet. Underbart! Vi njöt lite extra för att de var spöregn hemma. Nu har vi kommit hem efter 4h bilåkning, haft mysig kvällsmiddag och haft robin på besök. Så nu blir det sängen för min del, med hopp om att min morgondag kommer innehålla mycket sol och värme. Känns alltid lika konstigt att somna ensam i sängen, jag förstår ärligt talar inte hur ni singlar klarar er? Det känns så kallt och ensamt. Godnatt!

Studentfirande

Idag har vi firat vår goa Johans student. Har haft fantastiskt vackert väder hela dagen, med trevligt sällskap och god mat & dryck. Klockan är snart tio men vi sitter fortfarande ute i sommarklänning och shorts. Hoppas ni har en härlig fredag!


På väg till Sandviken

Har tappat lite läsare sedan jag skaffade iphone för då slutade jag blogga eftersom jag inte visste hur man gjorde, men nu är det problemet löst så nu ska jag ta ikapp alla missade blogginlägg! Nu sitter jag i bilen på väg upp till Sandviken med familjen och mormor. Vi ska upp dit för att fira min kusin Johans student. Det ska bli så roligt att träffa stora tjocka släkten igen, eftersom jag inte träffat de flesta sedan innan jag drog iväg till Bergen. Har två timmar kvar, sedan är vi framme. Är det någon som vet hur man laddar upp bild här från mobilen?? För jag har en gör snygg på Lollo här när hon sover! Tacksam för hjälp!

Sambos?

Hallå! Dålig uppdatering efter fredag till måndag med fullt av krök nästan dygnet runt. Blir lätt så när man är ledig! Idag har jag tagit mig i kragen och jobbat. Nu kom vi precis hem efter att jag, fille, mamma och glenny var på en lägenhetsvisning. Ser riktigt lovande ut och jag är riktigt glad.