Live your life

Måste bara tala om för er gott folk, att just nu är jag riktigt high on life! Och det är nice.


PEACE AND LOVE -09

Peace & Love 24-28 juni 2009. (mina bilder)


















Back to reality

Vart sjutton ska jag börja? Dessa 5 dagar i Borlänge har varit toppen. Har träffat massa nytt folk, skön musik, massa god dricka och öltälten. Nice, säger jag! Vår enda ovän var det underbara vädret. Det var så underbart att det blev en pina.. Kl 07.30 vaknade man varenda morgon i tälten av att svetten rann, så man fick gå ut och lägga sig på gräset i skuggan. Men vi har haft det helt underbart, måste jag säga!

Vi kom hem igårkväll, och idag har jag slappat totalt, sovit mer än 14h. Eftersom jag under 4 nätter bara sovit ungefär 2/3h per natt.. När Antonia slutade jobba idag så plockade hon upp mig, vi åkte till Sjölunda och tog oss ett dopp och bara myste. Ikväll har jag varit hemma, grillat med familjen, ätit jordgubbar och godis.

Imorgonbitti skulle jag egentligen ha åkt till pappa, men min chef ringde och frågade om jag kunde jobba i veckan och självklart tackade jag Ja. Jag lever ju på inringning i sommar, så man får ta alla chanser. Så tisdag, fredag, lördag och söndag jobbar jag den här veckan. Nu ska jag se klart på min film och sedan lägga mig, börjar kl 9 imorgon. Puss på er

Summerdays



16H

Nu är det bara 16 timmar kvar tills vi drar! Det går nog inte att bli mycket mer taggad än vad jag är vid det här lagret!!! Känns som jag har med allt nu. Elektronikgrejer, handduk, luftmaddrass, sovsäck mm är redan nedpackat. Ska bara lägga ned detta, och ställa in några öl i kylen som vi ska ha till lunch på bussen. ÅÅÅÅH VAD JAG LÄNGTAR! pusshej, hörs på söndag.


PEACE AND LOOOOOOVE

Heeeeeeej. 12% kvar på datorns batteri, så jag får skriva snabbt. Kom precis hem efter en sväng på stan med Maja och Filip. Nu är allt fixat inför Peace & love, fan vad nice! Jag är sååååååå taggad!!!!! Så ikväll ska vi värma upp med lite bärs är det tänkt. Har fortfarande inte börjat packa eller tvättat något, så det är vad min dag imorgon kommer bestå utav. Imorse blev jag väckt 07.15 och kunde inte somna om, så jag låg och kikade Satc tills vid elva-tiden. Då lade jag mig ute på altanen och stekte med cocos-olja, och lite senare kom Maja, så lagade jag lunch åt oss. Efter lite solning drog vi ned på stan och shoppade, sprang även förbi på kontroll på tandregleringen samt betalade mina 200(!!) spänn för missad tid.

Nu är jag ensam hemma, ska lägga mig framför tvn lite och sedan duscha. Ska försöka tagga Maja till att käka på Miami innan vi drar till Filip, är så sugen på det.

Day n' night

....har inte börjat packa än. Har lånat Satc-boxen utav Maja och det är omöjligt att sluta titta. Nu är jag i alla fall klar med andra säsongen och det är dags för mig att gå upp ur min säng. Så nu är Antonia & Maja påväg till mig, vi ska på en mysig kvällspromenix.


Summertimes

Gud vad jag är glad!!!!! Idag är det bara 3 dagar kvar till P&L, det är underbart väder och allt är bara toppen! Har varit och solat hela dagen med mina favoriter Antonia och Maja. Jättemysigt verkligen. Först låg vi vid sjölunda men det kom så mycket moln, så vi drog hem till Maja och så låg vi på hennes trädgård resten utav eftermiddagen. Sedan skjussade Antis hem mig och Maja till mig, så tog vi en tripp till Sommarkiosken och köpte glass. Jag fick panik, för min isglass fastnade på tungan och hängde liksom där. Maja skrattade dock så hon nästan kissade på sig.

Igår (lördagkväll) satt jag och majsan och spelade monopol hela natten, höhö. Vi tyckte det var lite komiskt att vi satt hemma nyktra på en helgkväll, men så mycket som jag supit de senaste 3 veckorna har jag inte supit på hela mitt liv. Så nu vilar vi upp oss inför Peace & love. Nu har jag precis ätit middag med mamma & Glenny. Ska kika ett par Satc avsnitt till och sedan sätta igång och packa lite smått.


PEACE AND LOVE, HERE WE COME

Typiskt, jag som ville nana tidigt ikväll. Men nu är jag så där härligt trött, när man känner att när man släcker och blundar så kommer man somna direkt. Har haft en jättemysig dag hemma med syskonen reimers, och nu en jättemysig kväll med majsan. Vi dissade grabbarna och mös hemma hos mig istället. Först såg vi filmen Meet the spartens och sedan spelade vi monopol i evigheter. Efter det gick vi ut och mötte filip en stund och tjötade lite. Och nu ska jag strax lägga mig, kommer sova så skönt inatt. Imorgon ska vi åka och bada om det blir fint väder, om inte så blir det förhoppningsvis bara att ligge inne och se på film. Resten utav gårdagens bilder kommer upp när jag vaknar imorgon.

OCH NU ÄR DET BARA 3 DAGAR KVAR, SEDAN ÅKER VI TILL P&L!!!!!!!!!!!!! WIHOOOO



Mår inte allt för bra..

Heeeeje. Kom precis hem, päronen står ute och grillar, så jag sitter här och väntar på god mat. Jag är så hungrig, min mage slutar inte att kurra! Midsommaraftonen igår var jättetrevlig. Vi började redan vid 14 hos antonia med skumpa. Sedan kom resten utav brudarna någon timme senare, och så satt vi ute på balkongen och förkrökade. När klockan närmade sig 18 så skjussade viktor oss till nathalie ute på sjölunda. Det var där vi höll till resten utav kvällen! Vi drack bärs, grillade och lekte lekar. Tolv timmar senare får vi skjuss tillbaka till stan, och jag & antonia somnade på några minuter.

Idag vaknade jag vid 13-tiden, sist utav alla, så direkt när jag går upp började vi laga lunch, snitzel och maccaroner. Resten utav dagen var bakismys hos familjen reimers, vi kikade film och åt glass. Sedan kom maja, så lade vi oss ute och solade. Några timmar senare åkte jag och majsan hem för att käka. Ikväll ska vi till john och kika film med honom och johannes. Lär bli mysigt, för jag är så slapp ikväll! Puss

Sunshine

Hej. Kom precis hem från min vän Antonia, ligger i min säng med en kopp té och kikar Sex and the city. Imorse kom Antonia till mig på frukost, sedan åkte vi och solade. Sedan tog vi en tripp till Wilhelmssons och Filip lagade god mat åt oss. Efter det blev det en sväng på stan med Erika, där jag införskaffade mig bara nödvändiga saker och ett nytt nagellack, även mat till imorgonkväll (entricot, potatissallad, chips & marabou). Jag längtar så inför morgondagen!!! Direkt när jag vaknar tar jag min cykel och cyklar till min bästa vän och har en mysig midsommarafton morgon. Sedan börjar vi värma upp med bärsen rätt tidigt är det tänkt. Och på kvällen ska vi vara hos Klintebjer med riktigt härligt folk. Det kommer bli en toppendag! Glad midsommar gott folk

Nattinatti

Nu är det dags för mig att hoppa i säng.. Men först kommer några bilder som jag snott utav filip & maja.








Min sommar 09

Jag har så mycket resor att se fram emot under detta sommarlov! Problemet är bara att klämma ihop det med jobbet, och samtidigt hinna vara hemma och bara njuta utav sommaren. Idag är det exakt en vecka kvar till Peace & Love och de 5 dagarna kommer vara de bästa på hela sommaren. Har pratat med pappa i telifon hela kvällen och nu saknar jag honom så sjukt mycket, så imorgonbitti ska han boka biljett åt mig direkt efter P&L. Då hinner jag vara i Stockholm några dagar innan jag ska hem och jobba. Så dessa två veckor kommer jag vara extra glad!! Sen efter den helgen åker jag kanske, kanske med Antonia upp till Norrland i cirka en vecka, vilket vore så sjukt kul så det är inte sant. Och efter det är det återigen jobb i ett par dagar och sedan två veckor i Stockholm (eventuellt 1 vecka utomlands med pappa och co). Resten utav sommaren ska jag hinna med både Båstad, Fagersta, utomlands med brudarna och mysiga Göteborgsdagar. Den här sommaren kommer bli helt underbar! Nu ska jag slagga, ska möta Antonia kl 11.00 vid solariet. Puss


Saknar mitt hjärta


Två dagar kvar till midsommar

Heeeej godingar. Vad skönt det är med sommarlov! Igårkväll efter DH-avsnitten, åkte jag och maja till villabadet och tog oss årets första dopp. Det var svinkallt, men nice. Därefter åkte vi till grabbarna och vände några öl, för att sedan åka hem och sova. Imorse hämtade antonia, samuel & clara mig med bilen och så åkte vi till sjölunda för att sola och bada. Det blev en jättemysig dag, med trevligt sällskap.


Igårkväll

Idag

Maja

Är helt galet trött idag.. Känner att vi inte orkar åka in till stan till grabbarna. Så jag och maja ska ha myskväll här istället, dubbelavsnitt utav Desperate housewives, chips & dipp. Kan det bli mycket bättre? Tror inte det. Imorgon ska vi åka och bada om det blir fint väder, hoppas verkligen på det nu. Jag har inte tagit ett dopp i vänern än!


majsan o jag

Sverige-Vitryssland

Nu är jag uppe. Dags för frukost! Ikväll blir det fotboll med maja och grabbarna hemma hos mackan. puss


blöööööööööööö

Hej. Tusan vad jag är trött. Skulle genast gått och lagt mig om jag inte hade varit så speedad. Frågan är hur man kan vara dödstrött och speedad samtidigt? Vi var vid småbåtshamnen ikväll och myste, vi tjejer och 91killarna. Riktigt mysigt faktiskt. Fast vid 12-tiden blev det ruskigt kallt, så jag och maja tar moppen hem. Vi svängde förbi nordmark en snabbis, där även david satt och uggla. Precis innan vi går in säger maja till mig att vi inte får stanna för länge, för då kunde moppen krångla. När vi sedan ska åka så fungerar självklart inte majas moppe, batteriet var dött. Så killarna höll på och fixade med det, i cirka 1h stod vi och kopplade med startkablar till david bil, och det var svinkallt. Till slut fungerade den, och nu är vi äntligen hemma i värmen. Så godnatt säger jag, puss


Måndag

Hej godingar. Vad händer? Jag vaknade vid ett imorse och har sedan dess legat ute på min solstol och stekt exakt hela dagen. Slumrade till en stund också. Har just duschat, målat naglarna och väntar just nu på min vän maja. När hon kommer hit ska vi göra iordning oss lite, sedan åka in till stan för att möta upp grabbarna. En myskväll är planerad ikväll, med några bärs, gott snacks, nice musik och massor med partyhattar. Visst låter det nice? Innan jag hoppade in i duschen gjorde jag en liten Dagens top 10 på spotify och den blev så här:

Fix you-Coldplay
Rock & roll-Erik Hutchinson
Runaway-Darin
The climb-Miley Cyrus
Lika a lady-The sounds
Lucifer-Jay Z
Cobrastyle-Robyn
The girl you lost to cocain-Sia
Kids-MGMT
All over now-Eric Hutchinson

Söndag kväll/natt

Har haft en jättemysig kväll med min syster, med en hel del skvaller och mys. Det började med att vi tog en långpromenad som sedan avslutades framför tvn. Nu ska jag strax lägga mig och verkligen sova ut imorgon. Ingen, verkligen ingen, får väcka mig(!!!!). Mobilen är avstängd, och hemtelefonen är satt på ljudlös. När jag sedan vaknar upp efter min prinsessömn, helt utvilad, ska jag lägga mig ute på altanen med min nya cocos-olja och steka. Jag struntar i att i princip alla sagt att det ska regna imorgon, för det kommer det inte göra. Jag ligger en soldag efter så det får det inte göra. Fan vad jag ska bli brun imorgon. Godnatt, jag är sjukt trött


"bsdvs gillar jd"

Har ni tänkt på hur jävla grym Fix you-Coldplay är? Den står på repeat och jag njuter för fullt.


Mammi kommer hem ikväll efter en vecka i Marstrand, yes! För nu är det inte roligt att vara ensam hemma längre. Det är så, ensamt. Som tur är början kanal 5s nya program nu kl 19 som verkar grymt bra.

Hard work work

Åh vilken härlig känsla, ligger här i soffan helt avspänd, utan några som helst "måsten". Cyklade förbi antonia och hjertberg's efter jobbet, så nu kom jag nyss hem efter en hård dag. Det var jättefint väder idag, strålande sol, så det har strömmat in kunder hela dagen. Nu när jag jobbat två dagar i rad, så är jag redigt slö. Det var tänkt att vi skulle festa ikväll, och jag har snackat med brudarna & taggat exakt hela dagen. Men så när jag kom hem och lade mig i soffan så blev jag hur trött som helst.. nu har jag bara lust att vara hemma och göra absolut ingenting. Det får bli fest imorgon istället för min del.

Igår var det myskväll hos familjen Reimers som gällde. God mat med både förrätt, varmrätt & efterrätt och Cashmere maffia hela kvällen. Helt underbart! Idag är det bara 10 dagar kvar till Peace and love, helt sjukt nice.


haha, skön bild från i onsdags

Student -09

Som ingen antagligen missat så tog treorna studenten i onsdags. Dagen började med att jag & beccis försov oss totalt och vaknade vid 11-tiden. Vi myste och gjorde iordning oss i flera timmar, sedan tog vi bussen till stan för en lunch (kycklingspett) på 3b. Därefter mötte vi upp tjejerna, för att sedan springa och hänga på rosor på våra vänner. Sedan var det dags att kika när de åkte runt på flaken runt torget, men det regnade så mycket så vi gick in och satte oss på Café & bar. Därifrån såg vi utmärkt när de åkte förbi. Ett par timmar senare gick vi först till Aleeks mottagande, smörgåstårta och cider. Sedan Emma, Malin och sist men inte minst Alicia. Efter detta hade vi hunnit bli riktigt partysugna så vi gick hem till Rikard och skakade rumporna hela natten lång.

Bilderna får komma upp imorgon, nu ska jag cykla hem till min Antonia för en riktig myskväll!

16:05

Kom precis hem från jobbet och jag är HELT SLUT. Är hungrig som en varg också, för till lunch blev det bara en bulle. Min söta låtsaspappa erbjöd sig att laga mat åt mig nu, så jag sitter här och tackar & bockar. Nu finns det inget annat jag orkar göra än att ladda upp bilderna från studenten. Så kika in här om cirka en halvtimme så ligger dem här. Hej så länge

Yeah

Tjenis penis. Kom precis hem, jösses vad det regnar! Hade varken ätit frukost eller lunch, så det var rena himmelriket när viktors pappa bjöd på rester från planka. Vad stilig viktor blev inför balen, kostym och nyklippt. Nu åkte han iväg för att förfesta så jag åkte hem, ska göra iordning mig lite och sedan ta bussen hem till antonia. Vi ska hem till Johanna Fröjd och fota brudarna lite inför balen. Sedan åker vi till Julia för en mysig klass grill-/festkväll. Höres imorgon hörni!


SOMMARLOV!!

Hallå hallå. Kom precis hem. Glenny körde mig och Sofia till stan imorse, eftersom det regnade. Vi var en timme tidiga till avsluntingen så vi gick hem och chillade i hennes syrras lägenhet en stund. Klockan 11 var det dags för den årliga avslutningen i aulan, där jag och rebecca fick gå upp på scenen och ta emot checken från sparbanken. Efter det sa vi hejdå till alla treorna, sjutton vad tråkigt det kommer bli nästa år i skolan! Nu är jag pesseblöt, så jag kan lika gärna bli ännu blötare. Ska cykla hem till viktor, och lägga över lite bilder som jag lyckats ta på dem från onsdagen. Om jag hinner innan balen så lägger jag även upp dem på fejjan. Nu ska jag bege mig, puss på er

Snabb update

Bloggade aldrig igår, men hela dagen var helt underbar, så den tänkte jag skriva om senare. Kom hem för ett tag sen, har hunnit sitta här och chilla lite, men nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ta bussen ned till stan för att fika med rebecca & louise. Ska nog bli supermysigt. Hörs senare!


rock & roll

Godkväll! Brudarna har varit här ikväll och grillat, och tagit x antal glas vin samt några shootar. Nu ska jag och beccis lägga oss i sängarna med tända ljus och se någon bra film. Vi ska servera 3orna imorgonbitti 08.45 så vi måste upp ganska tidigt. Har rääääääääätt sköna bilder & filmer att ladda upp, som antagligen kommer upp imorgonkväll efter studenten.

Happy

Heeeej. Kom hem från Friskis & Svettis för en stund sedan, Johanna som precis fått körkort skjussade hem mig. Nu har jag just duschat och längtar tills klockan ska bli nio. Då ska jag nämligen hålla utkik genom fönstret, för jag ska få en liten överraskning utav min vän antonia :) :) Undra vad det kan vara för nåt! Hon är för söt alltså.

Idag var vi och fikade på Henry's med vår gympalärare istället för att ha lektion. För min del blev det en skaldjurssallad, med kaffe. Efter det gick jag, rebecca & erika till 3b och tog ytterliggare en fika. I väntan på min träning tog vi en sväng på stan, och jag köpte ett par ljusa jeans, ny foundation och nytt torrshampoo. Sedan blev det ett hårdpass på friskis, som sagt. Fick reda på två betyg idag! Företagsekonomi b = mvg. Fotografiskbild a = vg. Riktigt nöjd. Nu ska jag fortsätta att städa mitt rum, för imorgonkväll kommer brudarna hit. Pössss

Det är så jag säger det

Såg på Söndagsparty med Filip & Fredrik förut och då var Håkan Hellström med, så jag blev sugen på att lyssna på hans musik. Låtarna är så sjukt fina, men ändå väldigt deprimerade. Det är sjukt, för fastän jag knappt lyssnar på texten så blir jag glad och ledsen på samma gång.

Jag känner nu att jag är väldigt trött.. Efter att ha festat 4 dagar på en vecka, så är jag helt slut. Hur sjutton ska jag klara studenten nästa år? Detta var sista bakisdagen för mig, ny vecka och nya friska tag! Kommer bli en helt underbar vecka, som måndagen börjar med mina tre favoritaktiviteter fika, shoppa & träna. Pussss

11 papp

Aaaaaah, erika ringde förut och berättade att Sparbanken hade ringt. Till vårt projektarbete i trean får vi hela 11 000 kr i bidrag utav dem! Jag ringde beccis direkt, och vi var helt till oss. Nu blir det som vi vill, vi åker ner till Schweiz i slutet utav oktober och skriver om Fn's arbete mot minröjning. På tisdag ska vi till Nlt för en intervju, så imorgon ska vi tre ta en välförtjänt lunch och prata igenom vårt kommande projekt.


Självklart blir det dessa goda kycklingspett på 3b

Var är solen?

Var sjutton är solen? Jag blir så deprimerad utav detta väder. Imorse åt vi frukost ute hela familjen och det var görvarmt, så jag bytte om till bikini och la mig i solstolen. Efter ungefär en kvart kom ett jättestort moln, som inte gått över än.. Blä säger jag bara.

Godmorgon

Jag älskar dem!
Rock & roll - Eric Hutchinson
All over now - Eric Hutchinson

John Tucker must die

Nu gräver jag och syrran ned oss i min säng med två stora täcken, 6st kuddar och massor med daim. John Tucker must die med charmige Jesse Metcalfe i huvudrollen är vald.


Utvalda pics (onsdag & fredag)

Onsdag:









Fredag:







-

Fan vad man blir besviken!!! Riktigt illa sverige...Nu är lagerbäcks tid över!


Rock & roll

Ligger i min säng med världens huvudvärk och väntar på Singing bee.

Kvällen igår startade med att vi brudar satt ute på kajsas balkong och drack vin, jättemysigt. Efter ett par timmar fick vi killsällskap, så vi stannade resten utav kvällen. Kvällen slutade med efterfest hos fille, men vi alla somnade. Kl 05 imorse väckte maja mig, och vi började traska hem till henne. Det var riktigt mysigt att gå i det svala vädret genom staden så tidigt på morgonen. När vi la oss i sängen somnade vi på två sekunder. När vi vaknade kom mina älskade antonia och simon och hämtade mig och körde mig hem till stenhammar (eftersom min familj är i göteborg, och mina nycklar var borta).

Min dag har gått till att sova sova sova och äta. Mamma ringde för ett par minuter sedan och frågade om jag ville ha donken-mat idag, och då började jag nästan gråta. Vill ha riktig mat! Så nu blir det istället entricot, potatisgratäng och bernaissås. Yeeees. Nu ska jag lägga över bilderna från de senaste dagarna. Hej så länge

050609

Hej på er! Sådär, nu är äntligen allt klart i skolan, så nästa vecka ska vi bara dit och få reda på våra betyg. Imorse cyklade jag till skolan och gjorde klar det sista, vilket tog max en timme. Efter det åt jag först lunch med erika & coffe, och sedan gick jag & erika och mötte upp brudarna. Vi provade något nytt, emelie's, vilket var väldigt mysigt på uteserveringen med filtar och en varm latte. Efter det åkte jag och mami och handlade, och så hem. Så nu sitter jag och här med go musik och taggar inför ikväll! Är så jäkla deppig över att jag tjötade ut svennebanan, jag älskade verkligen den låten.. haha. Nu är det rock & roll - eric hutchinson som gäller =)

Fredag

Thank god it's friday, säger jag bara! Imorn(idag) är vi lediga från skolan, men jag ska dit ändå och göra klart den sista uppgiften innan sommaren. Sedan ska jag fika med majsan och erica, mysigt värre. I eftermiddag sov jag mellan 15 o 22, så nu är jag speedad till max. Blir det fest imorn?




Bilder från ölbrännbollen igår

-

Nu kom jag hem. Vilken kväll igår!!!!! Vet inte riktigt vart jag ska börja. Ångest. Och det var torsdag idag ja, japp.

Snabb update

Efter skolan var jag, majsan och olivia och fikade på 3b. Jättemysigt. Jag och maja var sugna på vin så vi bestämde oss för att festa ikväll. Först ska vi förbi och kika ölbrännbollen och sedan får vi se vart kvällen för oss. Vi har i alla fall med oss bikini! Börjar inte förrän vid elva imorgon, vilket är väldigt skönt. Nu kommer maja om cirka två min och hämtar upp mig. pöss

Sleeptime

Hej igen. Ligger i sängen med laptopen på magen, nymålade naglar och kikar Satc. Det är svårt att hålla ögonen öppna nu känner jag, så strax ska jag släcka för natten. Har haft en jättemysig kväll med min älskade syster, det behövs ibland. Ett par shorts jag köpte för ett par dagar sedan, kom på rea dagen efter, så jag blev jättesur. När jag sa det till mamma så gav hon mig pengar i mellanskillnaden, så då blev jag glad igen.

Eftersom jag missade en jätteviktig lektion idag, så har jag mycket att göra imorn i skolan. Så det är bäst att jag är pigg, då jag börjar kl nio. Puss och godnatt på er


Här har vi någon som redan däckat, höhö

Karnevalen -09

Godmorgon. Är helt slut, så jag har sovit absolut hela dagen. Riktigt skönt om jag får säga det själv. Gårdagen var toppen. Det började med att jag vaknade två timmar innan skolan började, helt utsövd. Snäll som han är, kom Filip och körde mig till skolan. Vi hade en kort lektion och sedan körde Antonia oss till Öb, där vi köpte tillbehör till karnevalen som svärd, sköldar osv. Efter det tog vi en sväng på stan och köpte ytterliggare grejer och sen var det lunch. Efter lunchen åkte vi till framnäs och solade, samt spelade brännboll.

Efter det åkte jag och Antonia hem till henne och öppnade vårt goda vin. Klockan 16 var vi klara och our classmates började att komma. Vi satt på trädgården och krökade tills det var dags att gå karnevalen. Jag tycker det är lika roligt varje år! Efter det drog vi till Amigo för att käka, och sedan hem till Antonia igen.


Gruppfoto

Ur karnevaltåget