Gomorron'

Godmorgon godmorgon. Är det bara jag som är uppe så här tidigt fastän jag är ledig? Anton åkte nyss till jobbet så jag ligger och myser i hans stora stäng. Idag ser planerna ut som så att jag ska fram på stan och göra flera ärenden inför Turkiet-resan, samt umgås med mina päron. Kl 17.30 ikväll har dem bokat bord på Sjökanten. Blir nog mysigt! Sedan är det mycket fest på g, men jag jobbar både lördag och söndag så jag bör vara allert.

Igår efter jobbet gick jag, Erika, Coffe och Robin och åt pizza. Efter det tog vi en snabb tripp på stan men satte oss sedan på Henry's. När Anton slutade jobbet åkte vi och köpte massa godis. Vi cyklade runt och ville ha tag i en speciell film, men den var uthyrd överallt. Så det fick bli Så som i himlen. Vet att den är gammal, men jag har aldrig sett den förut. Tyckte den var helt underbar, en riktigt feel-good film, dock med ett väldigt hemskt slut som fick mig att lipa.

Broman's små kattungar har jag längtat efter såååå länge, och igår fick jag äntligen se dem! Dem är bara 4 veckor och så underbart små & söta! Blev förälskad direkt! Ååååååååh, mitt hjärta smälter. Vet inte hur man lägger över bilder på den här datorn, så det fixar jag när jag kommer hem ikväll.


hittade denna på antons dator

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback