Stockholm

Hej, sitter här nyduschad och ska strxa krypa till sängs. Vi åker fram på stan tidigt imorgonbitti, så jag ska upp redan vid åtta. Har fått för mig att jag måste ha en ny bikini! Hitresan gick bra, dock väldigt segt eftersom jag glömde hörlurarna men som tur var hade jag ju min älskade mobil.

Hämtades utav papi på centralen, och hemma väntade god middag. Farmor som i hela sitt liv bott i Sandviken flyttade till ett hus här i Danderyd för cirka 2v sedan, så jag ringde henne och frågade om jag kunde komma över, och självklart kunde jag det. Så jag och Louise traskade över till henne och åt bullar, godis och glass. Hon hade verkligen fått det jättefint. Det var riktigt hemtrevligt och hon verkade trivas bra. Kusin Philip har just flyttat hemifrån så hans lägenhets/hus gick vi också och kikade på. Det var seriöst de tre snyggaste och fräshaste rummen jag sett nånsin! Och för att vara kille, helt sjukt! Allt var nyrenoverat och jättesnyggt. I vardagsrummet hade han en ny bäddsoffa på 1,40 så det var där jag skulle få slagga framöver efter alla partykvällar lovade han, hehe. Louise höll på att somna så då traskade vi hem igen.

Precis i lagom tid till att pappa skruvat ihop soffan i det nya allrummet. Har aldrig förr sett en sådan stor soffa! Det var den största som gick att köpa, haha. Sex personer ska alltså kunna SOVA i den. Vår övervåning har blivit så jäkla snygg måste jag medge, just love it! Nej sängen var det ja, imorgon är det massor planerat. Puss på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback