Back to reality

Vart sjutton ska jag börja? Dessa 5 dagar i Borlänge har varit toppen. Har träffat massa nytt folk, skön musik, massa god dricka och öltälten. Nice, säger jag! Vår enda ovän var det underbara vädret. Det var så underbart att det blev en pina.. Kl 07.30 vaknade man varenda morgon i tälten av att svetten rann, så man fick gå ut och lägga sig på gräset i skuggan. Men vi har haft det helt underbart, måste jag säga!

Vi kom hem igårkväll, och idag har jag slappat totalt, sovit mer än 14h. Eftersom jag under 4 nätter bara sovit ungefär 2/3h per natt.. När Antonia slutade jobba idag så plockade hon upp mig, vi åkte till Sjölunda och tog oss ett dopp och bara myste. Ikväll har jag varit hemma, grillat med familjen, ätit jordgubbar och godis.

Imorgonbitti skulle jag egentligen ha åkt till pappa, men min chef ringde och frågade om jag kunde jobba i veckan och självklart tackade jag Ja. Jag lever ju på inringning i sommar, så man får ta alla chanser. Så tisdag, fredag, lördag och söndag jobbar jag den här veckan. Nu ska jag se klart på min film och sedan lägga mig, börjar kl 9 imorgon. Puss på er

Summerdays



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback