Enjoy

Vi hade projektarbetsredovisningar hela dagen igår i skolan. Vi var kvar och övade fram till 19 två kvällar i rad och började förbereda oss redan kl 07.30 på morgonen i skolan. Redovisningarna gick utmärkt och vi fick massor med positiv respons, vilket kändes jätteskönt. Underbart att ha det gjort och jag är nöjd med vår insats.

Igår efter projektarbetsdagen gick jag och erika och åt sen lunch på söderströms. Efteråt åkte jag hem till fille där jag spenderade kvällen. Imorse skjussade yvonne in mig vid 9 tiden, så åkte jag hem till antonia innan vi började. Efter moderna, som var sista lektionen, gick jag och erika först fram på stan då jag inhandlade min utspringsklänning som är en volangklänning i svag ljusrosa. Sedan åkte jag och olika o käkade varsin kebabpita med cöla. Sjukt gött. När jag kom hem ringde jag ett kärlekssamtal till min pojkvän, eftersom vi varit tillsammans i en månad idag. När vi lade på nu insåg jag hur mycket klockan var och fick panik!

Nu ska vi äta middag men sedan är det plugg plugg plugg som gäller resten utav kvällen. Jag jobbar imorgon kl 12-18.30, lördag 10-15.15 samt söndag 9-16. Perfekt när jag har plugg upp till öronen..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback