GOD JUL!

Åh jag blir så glad att mina älskade vänner ringer enda från Sverige för att önska mig God jul och kolla hur jag mår. Ni är underbara.

Dagen började inte som planerat. Jag försov mig och vaknade 07.43. Panik! Fick prioritera att platta håret och sminka mig för att sedan gå direkt till bussen. Fick god jul samtal av mamma och sambon tidigt på morgonen, supermysigt. Första julkramen fick jag av julia och hela dagen på jobbet var verkligen jättemysig. Det var jag, julia, sigrid och solbjørg. Jag bjöd på hemmabakade lussekatter och solbjørg bjöd på kaffe latte från Narvesen. Det var väldigt lugnt så vi gick mest runt och ryddade och sjöng julesanger. Majoriteten av våra kunder var män som skulle köpa sista minuten julegåve till sina fruar. 80% av männen köpte underkläder och 99% av männen lät mig välja vilka jag tyckte var sexigast. Och (seriöst nu) en tredjedel av männen lät mig välja storlek. Män alltså..... En klass för sig.

Lyssnar på Perfect christmas i bakgrunden, kikar norska Peter Pan 2 och kokar ägg. Först av allt ska jag storstäda här i lägenheten och sedan ska jag göra klart maten till mitt julbord för nu börjar jag bli riktigt sulten. Har allt jag älskar på julbordet utom julskinka, fan vad jag bara skulle vilja ha en riktigt tjock skiva julskinka. Vi snakkes! Eg håper dere har en riktig koselig julaften.


Merry christmas!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback