Stressigt på jobbet

Tuller du med meg! Idag var den stressigaste dagen på mycket mycket länge. Jag skämtar inte när jag säger att det var 10 pers i varje kö exakt heeeeeela dagen. Vi sålde som smör! På bussen hem somnade jag flera gånger om. Nu är jag hemma, ringde pojkvännen på skype och hör en annans röst "heeeeej älskling", det visade sig att det var bender! haha. Snart kommer antis hem, då ska vi laga nyponsoppa och ha 3:e adventsmys.

Dagens outfit


Kommentarer
Postat av: Angel

Jösses vad du sliter. blir gott med cash förstår jag. Hur länga har du planerat att stanna, "over there" så att säga?

I dag är det packning som gäller här hemma (flyttar in i huset nästa onsdag, weiha) och sedan Luciafirande pÅ Alwes förskola.

Synd att vi aldrig kom iväg och träna nåt ihop när du bodde hemma. Så sugen på att komma igång igen nu när alwes sömn börjar bli lite bättre.

Många kramar från oss..

2010-12-13 @ 11:26:35
URL: http://angelslivochleverne.blogspot.com
Postat av: L

Heej angelica! Jadu, det vill jag lova! Vi har ändrat oss, i nuläget vill vi stanna enda till april-maj. Ja, förstår att det är en del att packa.. Jag hörde detta, åh så roligt! Hur känns det att ni snart flyttar till ett hus, som en stor familj? :-) Jag vet, de var tråkigt.. tror du hade kunnat lära mig mycket! men nu tränar jag ingenting alls, äter choklad istället.. ;-) Så bra, då borde du börja träna igen, vet att du älskar det! Massa kramar tillbaka...

2010-12-13 @ 19:58:31
URL: http://linneawesterlund.webblogg.se/
Postat av: Angel

Det känns faktiskt lite konstigt. Jag har aldrig sett mig som den som skulle skaffa barn, hus och bil liksom;9 Eller jo, någon dag men jag vet inte känns så overkligt på något sätt.

Och sedan känner jag mig ju som 20 plus som sagt så jag har svårt att förstå att jag räknas som vuxen , om du förstår vad jag menar? haha

Tycker iaf att du är superstark som fixar allt det där borta. Vilken livs erfarenhet och vilka jobbreferenser du får med hem..

Kommer vi få se dig nåt alls innan maj då?



KRAM KRAM--

P.s Jobba lugnt d.s. ;)

2010-12-14 @ 07:37:16
URL: http://angelslivochleverne.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback