Härrrliga Helsingborrrrg

Hej snyggingar! Sitter för tillfället och dricker kaffe i köket med antonia medan vår vän matilda ligger i sängen med en väldans huvudvärk utav gårdagens bravader. Vi hade en grym kväll igår kan jag lova!

Vi började resan från lidköping efter lunch och var framme i helsingborg lite efter 16, efter x antal pauser. När vi anlände gick vi fram på stan en sväng och inhandlade saker inför kvällen, bland annat så köpte jag en svart spetsklänning. Matilda bjöd på första ölen och sedan lagade hon god middag till oss, kyckling och ris. Vid halv 12 gick vi till Tivoli och hade en riktigt trevlig kväll med mycket dricka, dans och nytt folk! Blev introducerad till både Eric Saade och någon känd fotbollsspelare i italienskaligan. När klubben stängde vid 3 drog vi hem till matilda igen och ordade en liten efterfest med oscar och ludvig.
När grabbarna åkt imorse gick vi och lade oss igen, och nu väntar vi fortfarande på att matilda ska vakna. Sedan ska vi gå ned till konsum och köpa chips o dipp och kanske kika någon rulle. Ikväll har vi bokat bord på en spansk restaurang. Sedan drar vi vidare till Polisligan 13, oh yes!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback