Praktikdag 2

Detta var då min andra dag på Sparbanken, det går jättebra och jag tycker det är intressant och roligt. Idag har jag varit med s-a på framnäskontoret, så de blev en del skratt. Imorgon ska jag var inne vid torget igen, på affärsstöd. Jag är alltså på en ny avdelning varenda dag, så det inte blir långtråkigt.

Igår efter praoen såg jag och fille på Bröllopsfotografen, lite smårolig rulle tyckte jag allt. Åkte in till stan och hem till antonia, fick god mat utav carina och drack rosé när vi gjorde iordning oss. Vid 19.30 började klasskompisarna att strömma in, och drygt en timme senare hade vi fått vår dos av alkohol eftersom vi hade antis som spelledare. Innan de drog till strand där student-festen hölls, så åkte jag hem till fille och sovde. Var dock redigt hypad så jag hann bli nykter innan vi somnade. S imorse slapp jag må dåligt, till skillnad från mina älskade(griniga) classmates som jag åt lunch med idag.

Timade perfekt så att när jag slutade och gick för att hämta ut mina varor från h&m på hjertbergs så mötte jag mille och lille elias, så fick skjuss utav grabbarna hem till stenhammar. Nu ligger jag invirad i mitt täcke och försöker att inte snora och hosta mer. Vill bli frisk! Guess what i'm about to do tonight..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback