Uppdatering från B&B Skivebakken

Puh, vilken lättnad! Vi fick nyss ett sms av fredrik som berättade att vi kunde flytta in i vårt lägenhetshus redan på måndag, fast i en annan lägenhet. Detta till priset av endast 150 nok per natt. På det här mysiga B&B som vi bor på inatt och imorgonnatt betalar vi hela 1200 nok. Ganska stor skillnad! Och det bästa av allt är att vi bara behöver flytta grejerna över hallen den 1 nov, till vår egna lägenhet! A: inte för att göra er avundsjuka men kolla in det här: http://www.hybel.no/bolig/nyrenoverte-studioleiligheter-midt-i-bergen-sentrum

Imorse flyttade vi ut från vårt första hostel, till detta B&B som vi märkte när vi var ute och promenarade igårkväll låg 5 minuters gångavstånd bort. Med med vår packning tog detta hela 1 ½ timme.. Här har vi det hur mysigt som helst, med ett eget sovrum med dubbelsäng och två nyrenoverade fresha toaletter samt kök.

Nu kom vi precis hem efter att ha tagit en fika på uteserveringen på fiket bredvid, mött upp alex en sväng samt handlat inför middagen. Vi frågade efter falukorv för vi var sugna på korv stroganoff, men det fanns inget sådant här i norge.. Så vi köpte några vanliga korvar. Men det blir kjempefint!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback