Korvstroganoff och ris

Igårkväll hängde jag med Lina när hon slutat. Vi myste med té, vindruvor och choklad. När grabbarna kom hem från den sena golfrundan hade de köpt med sig kebab i pita. Blev en läskig deckare inatt och imorse ringde klockan 5.45.

Har varit underbart att vara ledig men det var allt skönt att komma tillbaka till jobbet också. Trivs och har så otroligt roligt ihop med mina kollegor. När vi skulle stänga var jag, catti och jessica själva på nedervåningen. När jag går tillbaka mot kassan efter att ha hängt ut lite kläder i mörkret har jess gömt sig och skrämmer mig så jag skriker som en stucken gris. Jag har fortfarande ont i halsen av det höga skriket! Haha. Expect revenge!
Nu inväntar jag min sambo, som återigen är och spelar golf. Ikväll ska vi laga korv stroganoff och ris. Åhhh vad jag är sjukt sugen på det! Vi ska laga det från grunden och inte med en sån där pulverpåse. Uppdatering senare ikväll om hur det blev. Maja kanske vill ha en bild?? (haha) Senare ikväll blir det förmodligen bio med mina goingar ollie och jullan.
Så här mörkt är mitt hår för er som missat det

Kommentarer
Postat av: Maja

Var är bilden neis?

2011-08-25 @ 22:28:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback