LOVE

Godmorgon! Jag är uppe med tuppen, fastän jag somnade lite innan fyra inatt. Imorse ringde chefen på Lindex och frågade om jag kunde jobba idag, jag berättade att jag fått halsböld och att jag är sjuskriven tills fredag. "Men lilla vännen, nu måste du åka hem till sverige, bara några dagar och vila upp dig Du behöver det, du har ju inte varit hemma sedan Oktober. Och så kommer du tillbaka och jobbar på lördag! Snälla, Linnea, gör det nu."

När hon sa det lät det så självklart och jag undrar varför jag inte tänkt på det tidigare. Jag skulle ha bokat redan igår! Jag har för tusan inte varit hemma sedan oktober och nu behöver jag min familj, när jag känner mig liten &juk. Jag kan ändå inte jobba förren på lördag och jag har redan blivit rastlös av att ligga här i sängen. Så det är nog bäst för mig att komma hem och umgås med familj, pojkvän och vänner.

Update: Efter att kollat biljetter med mamma i en timme, har jag nu bokat. Imorgon kl 10.28 åker jag från Bergen. Så vi ses imorgon alla lisch-bor!!! :-)

Jag ska b.la få träffa min älskade syster!!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback