Hjemmelige prinser

Haha, ser världens roligaste program på norska 2:an. Det handlar om tre prinsar som åker till Storbritannien och datear helt vanliga människor utan att de vet om att de egentligen är kungligheter i Sydafrika, Indien och Sri Lanka. Alla har hittat varsin kärlek som de nu tagit med hem till deras hemland och visar vad allt att vara kunglig innebär. En utav dessa prinsar är gay och är så söt så jag bara smälter. Hans pojkvän frågade om han fick sova hos honom, då svarade han att det inte gick för landets regler om kungahuset. När han då frågade om prinsen ville sova hos honom på hans hotell svarade han "nej jag är lite gasig i magen, och jag är trött." och så började han att hosta för att visa att han var sjuk, och så gick han bara iväg. Haha, jag tyckte det var så kul!

Tyvärr slutade serien nu av att alla prinsarna valde att dumpa sina partners, för att det var en alldeles för stor kontrast mellan kulturerna och kunglighet/svensson. En prins sa "Hade jag fötts som en vanlig människa och fått göra sådant som jag gjort under de här månaderna hade jag varit lycklig". Och en annan: "Jag mår mycket bättre utan kärlek. Jag måste tänka på att ge mitt folk en bättre framtid, än på min egen lycka." Den sista prinsen, bögen, gjorde slut för att hans pappa sa att han måste gifta sig med en kvinna, annars fick han inte ärva tronen. Jättehemskt..

Här har ni dem! Prins av Indien, Sydafrika och Sri Lanka.



Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag har sett denna serie förrut och dom är helt underbara. Såg sista avsnittet idag i repris. Tänk vilken hemsk värld dom lever i. Så gift dig inte med en prins. Pussm älskar dig.

2011-01-09 @ 19:56:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback