Söndag.

Åhhhh de var såååååå kul idag!!! Jag tog bybanen enda till nesttun tidigt imorse. Ringde numret jag fått av steinar och då svarade hans fru och sa att hon strax var där. "Jag kommer i en perseau" sa hon. Då tänkte jag "fan, jag kanske ska börja lyssna på fille när han försöker lära mig bilmärken" Eftersom jag inte visste hur en perseau såg ut fick jag fråga vilken färg det var på bilen.

Väl hemma hos dem fick jag hälsa lite på deras dotter anna och sedan fick jag uppläring i nästan 2 timmar. Redan vid första målningen, en tiger, med hjälp av både svampar och olika penslar sa hon att det var det bästa hon sätt på första försöket och hon hade jobbat med detta i 12 år. Det blev jag jätteglad av att höra och mina nerver inför dagen släppte lite och allt annat lärde jag mig lika fort.

Efter att jag ätit lunch med steinar, hans fru och lilla anna blev jag hämtad av tjejen jag skulle jobba tillsammans med under dagen. När vi kom till julfesten, kl 13 så var det redan några barn som hade bildat två köer i väntan på att bli målade. Alla var så söta och både barnen & föräldrarna blev sjukt fornøyda över resultaten. Tjejen jag jobbade med var tatuerare, ägde egen bilfirma och gjorde iordning kroppsmålningar inför photo-shoots. Cool brud helt enkelt och hon var verkligen jätteduktig. Hon uppmuntrade och berömde mig hela tiden och när jag gjorde en stor fjäril över en liten tjejs ansikte med regnbågens färger med massa glitter sa hon "åh shit vad fin, den här måste vi ta kort på och spara". Efter någon timme kom en clown och då fick vi gå och hämta av maten; korv&bröd med alla sorters brus, kaffe, och kaker/tårtor. Jag fick alltså betalt för att dricka cola och se på en rolig clown som vi alla skrattade gott åt.

Siden kom julenissen med julegåver till allesammen og da var det tid for oss å gå hjem. Eg har virkelig hatt en skikkelig koselig dag. Og nå har eg kun snakket norsk hela dagen min, så eg husker knappt hvordan eg snakker svensk.... Men, eg liker det.

dissa är "standard" målningarna. men de flesta målningarna fick jag använda min fantasi.

 




Kommentarer
Postat av: alex

peugeot linnea peugeot! haha

2011-01-09 @ 18:30:13
Postat av: L

haha fan. jag satt en stund o tänkte hur det stavades.

2011-01-09 @ 19:07:15
URL: http://linneawesterlund.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback