Min helvetes resa

Har haft 5 underbara dagar hemma i Lidköping. Ååååh, har varit så mysigt/roligt/härligt! Nu är jag full av ny energi och kärlek i kroppen.

Igår körde b-friend mig till Landvetter, flyget gick kl 13 och jag skulle varit framme i Bergen 45 minuter senare. Eftersom jag inte sovit mycket under veckan och absolut inget sista natten, så somnade jag på tre röda. Vaknade upp vid 15-tiden, och gissa om jag fick panik över att vi fortfarande var i luften! Tydligen var det så molnigt att vi inte kunde landa, så när bensinen började ta slut fick vi åka och landa i Stavanger istället. Jag och mina nu 4 vänner bokade ett nytt flyg kl 18.45, checkade in våra väskor och gick sedan till en restaurang.

Två timmar senare får vi reda på att inte ett enda plan har kunnat landa i Bergen, så vi bestämmer oss för att ta en utav extrabussarna som SAS höll på och fixade. Den skulle gå om 5 minuter, men det visade sig att det skulle ta minst en halvtimme att få tillbaka vårt bagage. Efter hela två timmar sitter vi till slut på bussen efter en lååååång väntan på våra bagage och osäkerhet om det kunde komma fler bussar. Fem bussar ger sig nu av mot Bergen, och efter tre färjor, 2 kissepauser och 6h senare är vi äntligen hemma! Tack och lov att jag började kl 11 imorse! :-)

Min goda flygplatsmat


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback